107666
-
#106781 Nem, csak futtasd rendszergazdaként az unpackert. -
becsiati #106780 Akkor előtte próbáljam meg máshova telepíteni?
-
#106779 Ha csak 1 videod van, akkor nem csomagoltad ki az unpackerrel. Amit ráadásul admin módban kéne futtass, mert a program filesban van a játékod és gondolom be van kapcsolva az UAC. -
becsiati #106778 Eszembe sincsen leteremteni az embereket, főleg HA tud is segíteni. Amúgy jogos. -
Entex #106777 Valami jogosultság gond miatt nem csomagolja ki teljesen úgytudom. Nem kéne leteremteni így az embereket, ha segíteni akar. -
becsiati #106776 Ne nézz kezdőnek! Az ÉN mappámban, csak ennyi szerepel, hogy: van 1 ilyen, DownloadCache, 1 Euro, és 1 Uninstall...
Az Euro Mappán Belül, BNK, és Shaders. A BNK mappán belül, Video és ennyi!!
Nekem még az 1 játék van meg. Amikor megjelent nekem onnantól van meg. SKIDROW féle ha kérdeznéd!
Én nekem a telepített része csak ennyi. itt a kép!
-
#106775 Kicsomagoltad már egyáltalán a játékot?
Mert egyébként euro/bnk/sound/vehicles -
becsiati #106774 Jó jó, de az van, hogy én a TDU 2 mappán belül nem találok olyan mappát sem aminek az lenne a neve, hogy sound, vagy valami ami biztos, hogy a hangfájlokat tartalmazza.
Nem hasonlít a TDU 1 -hez, mint ahogy az megvan csinálva. Úgy jobb mint az 1. -
#106773 Én úgy csináltam, hogy kibontottam a fileokat, és aztán a TDU 1es hangokat csak átneveztem arra ami a TDU 2es megfelelője és felülírtam a TDU 2est aztán visszacsomagoltam és tökéletesen működött:) -
#106772 Na ez érdekelne. Sima másolás gondolom nem elég, mert a TDU2 több hangot használ. -
#106771 TDU 1-ből lazán át lehet rakni TDU 2 alá a hangokat, én is átraktam párat még régen. -
Entex #106770 Hát a TDU2-es Nissan GTR hanghoz képest bármi jobb . Azt nem tudták megoldani, hogy terheléstől függően szóljon a turbo, mekkora gáz, hogy csak 5000 felett hallod a fordulatszámmal arányosan? Még az 1-ben is meg volt oldva, hogy gázelvételnél nyitott a BOV és gázadásnál megint elkezdett tölteni a turbo, fordulatszámtól függetlenül. Vicc az egész. Az Imprezában is van valami kavarás, bár már vagy 1 hónapja játszottam vele utoljára, nem emlékszem.
Steamen megvettem a GTR2-t kemény 2,7 EUR-ért, kicsit régi, de legalább a feeling megvan :) -
#106769 Most egyelőre kavarodás van, mert aki mondta hogy hangokat fog nekem csinálni a modjaimhoz, azzal elég döcögősen megy a kommunikáció mivel írok neki aztán 1 hét mire válaszol. Van egy másik aki már összehozta nekem a nissan gt-r hangját. Ő nem foglalkozik a tdu 2-vel, de sztem megpróbálhatod akár magad is, mert eléggé hasonlítanak a tdu 2-es dolgok a tdu 1-esre, bár úgy tudom hogy jóval több hangfájlt tartalmaz. Én is megpróbáltam bár valahogy nem lett az igazi, mondjuk é a forza-ból használtam a hangot. Bár megmondom őszintén hogy épp elég munkát halmozok rá a modjaimmal, főleg hogy a régiekhez is kéne párat csinálnia. :/ -
becsiati #106768 Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek. -
#106767 Boldog karácsonyt minden kedves fórumozónak! :) -
tothbalu99 #106766 Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
becsiati #106765 Norby, megkérdeznéd a "Hang készítő barátodat", hogy ami a TDU 2 -ben szerepelnek hangok, gondolok itt az Alfa 8C, SLR, Pagani, ENZO, hangokra, hogy azt nem lehet valahogy átrakni az 1 be? Mert rohadt jók. Nekem tetszenek a hangok. Majd írj ha megkérdezted. Köszi -
becsiati #106764 -
#106763 Nagyon-nagyon sok idő után újra felnéztem a szigetre, de nem volt az igazi így. Azért hoztam 2 képet.
-
#106762 Rohadt jó lenne az biztos. De egyelőre ne éljük bele magunkat nagyon mert egyelőre semmi biztosat nem mondtak. Reméljük a legjobbakat, jó lenne nyomni pár karikát veletek. :) -
becsiati #106761 Alig várom már újra az Online gurulást! Még szerencse, hogy megvan még az Online Mentésem. -
Entex #106760 Jó lenne még egy párat kilincscsel előre veretni multiban :D
Mondjuk itt esik a hó, lehet most igaziból is, bár FWD-vel annyira nem cukor:) De ha esetleg elakadnánk egy Quattro-t hívnék segítségül:link
Vagy egy EVO-t: link -
Ati: Nem tudni, azt írja hogy elkezdték csinálni de nagyon időigényes lesz mert konkrétan az egész játékot feljavítják. :)
Balu: Természetesen jók lesznek hozzá. :) -
Entex #106758 Ha már az online rész menni fog, akkor odabaszós lesz. Ha tényleg halad a project én dobni fogok neki(k) egy kis donate-et. -
#106757 Szerintem valószínűleg soha, vagy nem lesz olyan jó mint amilyennek tűnik=/ Az ilyen nagy projekteket ritkán fejezik be. -
becsiati #106756 Lehet tudni arról valamit, hogy mikorra fog elkészülni? -
#106755 Kimondta hogy 2008-ast,vagy azutánit kell venni? Egy A4 Avant baromi jó tud lenni,vagy A6.. és nemkell zsírújnak lennie... -
tothbalu99 #106754 Hűűha, nem lenne semmi, ha összehoznák. Ha sikerül akkor Norby a modjaid jók lennének bele? (Csak átfutottam a szöveget, lehet benne van a válasz) :) -
#106753 Hát igen! Remélem sikerül a srácoknak vmit összehozni. :) -
#106752 Na ez nem lenne semmi. -
#106751 Link
Egy új tdu 1, a régiből és talán még online része is lesz! :) -
#106749 *szúrtad
Am thx! Szegény sünök azt se tudták merre menjenek. :D -
#106748 Mert nem a direkt linket szórtad be az közé. :) Gyakori probléma ez az utóbbi időben.
így kő:
[IMG] http://www.kephost.com/images4/2012/12/22/a1_2012_12_22_2i43lyynwu.jpg [/IMG]
(a szóközöket az IMG után és a /IMG előtt ki kell törölni)
Végül:
-
tothbalu99 #106747 Ez lett volna... -
#106745 -
#106744 -
#106743 Ez olyan Forever Alone -
becsiati #106742 Rendőrségi kíséret
F430
Tájkép
(Az eddig feltöltött képek eredeti mérete 1920*1080p HA valakinek tetszenek a képek, azt a paintba átméretezheti HA akarja)
PL: -
becsiati #106741 Egy Kis érdekesség míg felfedező úton voltam
A fiukkal 1 kicsit krúzolgattam
-
#106740 ja, és csak szólok
újabban a merci-bmw-audi comboból él a sárga angyal