107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Norby646
    Hova telepítetted a játékot? Ha nem az alapértelmezett (C meghajtó) akkor a telepítőnél állítsd át. Ha így se megy esetleg a kicsomagolt magic map mod "patch" nevezetű mappájában kell lennie egy bnk1.map fájl-nak. Ha megvan akkor másold be a játék főkönyvtárán belül (tehát ahova telepítetted a játékot) az Euro/Bnk mappába!
  • Norby646
  • Dante73
    Nem ér annyit.
  • grebber
    Megint akciós a 2. rész 4 dollár!
  • attis95
    koszi a segitseget, bar a magicmap telepitesenel ezt irja ki:Current patch can't be installed
    Error when trying to convert to Magic Map
    es gondolom emiatt dob ki a jatek ha garazsban vagyok
  • Norby646
    És mi lenne ha mielőtt kérdezgetsz vennéd a fáradságot, hogy legalább egy oldalt visszaolvass?

Am:

Modok: Link1

Telepítés: Link2
  • attis95
    ertem ,autokat nem tudok honnan leszedni mert csak halott linkeket talaltam!Rosszul esne ha esetleg segitenel is nemcsak kiosztasz?
  • [HUN]FaTaL
    Pedig sokszor le lett írva, meg az autóhoz tartozó readmeben is le van.

Szerver pedig már nincs, ehhez mondjuk komoly 3 hozzászólást kellett volna visszaolvasni.
  • attis95
    ja es valami miatt nem tudok fellepni multiba
    pedig anno eleg jo kruzokat toltunk, mi tortent a szerverrel?
  • attis95
    csao, ujra beraktam a jatekot kis nosztalgia szempontjabol,az lenne a kerdesem hogy tudok olyan autokat rakni
    a jatekba amik nincsenek alapbol?Foleg bmw erdekelne,honnan tudom leszedni hogy adjam hozza stb.
    Bocs a nagyon kezdo kerdesert de nem talaltam infot
  • becsiati
    Nos mivel Offline akarsz játszani, kell, hogy legyen a crack mappában az exe fájlok mellett még (Euro\Bnk\Ige), mappa és az "Ige" mappán belül kell lennie jó pár fájlnak, amivel tudsz Offline játszani.
    Nos mivel neked szerintem nincsen ilyen, Ige mappa azért nem tudsz játszani. Ha küldöl nekem privát üzit és ott megadod az email címed, elküldöm neked az "Ige" mappát, és a crack fájlt is. Persze ha kell.
  • Mexx0006
    derosz -.-
  • [HUN]FaTaL
    Nincs. És nem eredeti sincs.
  • Mexx0006
    hali van még eredeti server?? :)
  • Norby646
    Azt hiszem a vitality verzió a jó a töröttből, azt szedd le.
  • Roger6
    Nem eredeti, akkor szokta ezt csinálni.
  • steweee
    nekem olyan problémám van, hogy újratelepítettem és akarok vele játszani.

látszólag minden múködik, de már az első futamot se tudom megkezdeni, mert ott felakad a játék. taláálkozott már vki ezzel a buggal ? tehát kocsibérlés, házvásárlás, kocsivétel, első start pointra való jutás oké, és aztán nem tortánik semmi hiába indítanám
  • mtibee
    Ha elment a gáz, mindig nyomtam egy ALT+TAB-ot, és megnéztem a drájverben, ott ment. Általában autócsere után jött elő a probléma, azért gyanakszom arra, hogy valami bug lehet. Csak korábban sosem futottam bele. Még teszek egy-két kört a leírásod alapján, hátha sikerül valahogy megoldani a dolgot.
  • Norby646
    Jah lemaradt hogyha csináltál egy profilt a logitech driverben a tdu-nak akkor nyilván onnan indítsd. Őszintén szólva nem hinném hogy ez bármit befolyásolna de egy próbát megér. ;)
  • Norby646
    Az egy fasza kis kormány én is nyúztam egyet régebben. Nekem semmi gond nem volt vele. Az ilyen hiba kontakt hibára vall, esetleg potméterre de ha más játékoknál rendben van vagy a driver-jében akkor ez nyilván nem lehet. Próbáld meg újra beállítani a gáz, pedál, kormány jobbra ballra funkciókat, esetleg a driverben állíts be egy profilt a tdu-ra, hátha... Ennél többet sajnos nem tudok mondani. Az enyém folyton rakoncátlankodik(ott), mostanra azonban minden hibás alkatrészt sikerült megjavítani így működik faszán per pillanat. Egyébként ez egy logitech momo.
  • mtibee
    Köszi a válaszokat, de maga a játék lehet a ludas, mert a kalibrálás menüben mindig működik minden. Egyébként Logitech Driving Force Pro kormányom van.
  • Norby646
    Potméter vagy a kábel tört meg valahol sztem. Más játéknál is csinálja? Milyen kormányt használsz?
  • becsiati
    Valószínűleg kiment belőle valami! Szedd szét és nézd meg, hogy mi lehet a baja.
  • becsiati
    Nissan Skyline

• mtibee
    Találkoztatok már olyannal, hogy egyik pillanatról a másikra nem fog a gázpedál?
  • Norby646
  • becsiati
    Köszi
  • CamelX
    De szép képek! Grat
  • becsiati

• becsiati
    köszi
  • Norby646
    Sztem a tdu 2 topikban több sikerrel jársz. Am a 2. kép fasza lett!
  • becsiati
    Valaki feltudná tölteni a TDU 2 ből a 458 italia hangját? köszi
  • becsiati

• Norby646
    Entex írtam privit, kéne egy kis help! :)
  • becsiati
    A mentésed az megmaradt, vagy csináltál újat?
  • Norby646
    Done!

• Norby646
    A fake szerver csak egy kamu szerver ahogy a neve is mondja. Ez csak arra van hogy elérd a multis lehetőségeket de ez egyelőre 100%-ig offline. A szeróra nincs sok esély hogy valóban lesz, de majd meglátjuk. :)
  • holecsko10
    TDU 1 Project
    Itt

Remélem másnak fog működni nálam működőt részben de sajna nem láttam senkit ennek oka lehet az avg-m is minden esetre remélem valakinek működni fog újra a TDU1. :)
  • devilzero
    Óóóó basszus... tényleg volt valami csak elfelejtettem ... :(

Én sajnos eladtam a kormányomat azért lustultam el, de mondom most visszarakom csak nincs szeró.

Milyen élvezet volt mindig az újabbnál újabb plakátokat meglesni :D KRESZ vagy csak szimpla kocsikázás... Nézni a vitákat, hogy akkor most cruise vagy krúz vagy crúz :D

Fatal a te nevedre emlékszem, meg most így csocsohun remélik.

Régi szép idők ... :|
  • [HUN]FaTaL
    Lenne, ha lenne szerver. De nincs :(