107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • bboyatty
    Fasza de az a felni sehogy sem illik rá.

Nem lehet tudni, hogy állnak az emberkék a "feltámasztással"?
  • Entex
    jaja, azon van a driftes S15 Silvia, régi szép idők :) szoktam menni most is pár kört, de annyira idióta a forgalom meg a rendőrök, hogy gyorsan elmegy tőle a kedvem. Tudom hogy ki lehet kapcsolni, de úgy meg még unalmasabb a kihalt utcákon... Fasza a GTR is :)
  • becsiati
    OFF
    Aki szereti a japán gépeket...
  • becsiati
    Nem voltam benne biztos, azért nem is írtam, oda h ki lehet. A 3. képen is te vagy az 1 - ő, a 350Z - vel.
    Jó volt...
  • Entex
    JDM POWER! Szerintem a második képen is én vagyok az egyik GTR-el :)
  • Norby646
    Remélem sikerrel jár a project paradise... :/
  • becsiati
    1 KIS nosztalgiázás... pár kép.

• becsiati

• Norby646
    Készülget:

• becsiati

• Norby646
    A vitality-t szedd le az a jó. :) Vagy marad a biztonsági mentegetés. :D
  • Hay #106890
    HATRED verzió.
    1.66A patch, meg a hozzá való magyarítás.
    Mentegetek, 10 mp belefér időnként
  • Norby646
    Amúgy a biztonsági mentés jó ötlet, főleg ha hajlamos meghülyülni a mentésed. :)
  • Norby646
    Vitality verziót szedtél le? Vagy vmi mást? 1.66 patch fent van rajta?
  • Hay #106887

Közben annyi történt, hogy az említett profilban, ha megnyertem egy versenyt, utána nem mutatta a kupát, időfutam végén meg kidobott játékból... Gépen semmi változás (pl. telepítés) nem történt, tök váratlan a mentett játék "sérülése". Meg előfordult, hogy adott verseny előtt ki tudtam mégis választani pl. az említett, "eltűnt" Lamorghini-t...
    Nem gond, kezdtem egy új profilt, és naponta elmentem másik helyre, így elvileg (és szerintem) vissza tudom majd állítani az általam mentettre ezt a profilt, ha esetleg szükségessé válik.
  • 0Diaz0
    Nagyon speckó gondod lehet ezzel.. mert mióta TDU1-ezek ( több éve ) ilyen hibával még nemis találkoztam.. se másnál,se magamnál..
  • Hay #106885
    Ya, igen, a csákó is máshogy néz ki...

Van erre a jelenségre megoldás?

Tegyük fel, hogy már nincs online elérhetőség, de megveszem mégis a játékot eredetiben. Offline játszok, és akkor is előfordulhat ez?
  • wollnerd #106884
    Amikor offline játszottam még a TDU-t, nekem is előfordult. A karakterem pedig kopasz napszemüveget viselővé változott. Grrr!
  • Hay #106883
    ÓÓÓ
    Ma reggel belépej TDU-ban a profilomba, elkezdi kiírogatni, hogy gratulálok, elérted az akármilyen szintet, és ezekből a kiírásokból jött néhány... miközben ezeken már rég túl vagyok. Bemegyek a garázsba, gyanúsan kevés autó van ott. Kimegyek a házból, térkép, és csak ez az egy házam van, 2 volt, a másik nincs, azaz nem zöld, tehát "megvehető"... így eltűnt 4 autóm, köztük egy épp tegnap vásárolt 1,8 milliós Lamborghini. Ezen kívül a térképen rámegyek a versenyekre (amik közül rengeteget megnyertem, meg ezüst, meg bronzkupák, meg teljesített küldik), és mindegyik "üres", mintha ott sem jártam volna.
    Ilyesmivel találkoztatok?Látom, playersave-ból van kétféle, sima, meg playersave2, de azonos dátumokkal.
    Most akkor?

H.
  • becsiati
    OFF
    https://www.youtube.com/watch?v=VfTgAJwTuLU
    Carbonozás házilag.
  • Falkon
    Külsőleg nem sok vàltozàs kéne, angel eyes, hàtra egy fehér index! Ennyi! :))

Igen, ott làttam! :)
  • Norby646
    Am jó az aláírásod! Egyetértünk!
  • Norby646
    Na jó ingyen is elvállalom. :)

Hát max az opel topikba láthattad. :)
  • Falkon
    Annyiért kihagynàm, de köszönöm a nagylelkű ajànlatot! :D

Igen tudom, làttam màs fórumokon! :)
  • Norby646
    Hát sok sikert hozzá! :) Látod? Adok én neked ötleteket... :P Nem kell véletlenül egy virtuális tervező a kocsid kipofozásához? Napi 100e-ért vállalom! :D

Am mondtam h eladtuk a mercit? Most egy b vectra van helyette, azzal szaladgálok. :) Igaz közel sem mercedes de én nagyon megszerettem. :)
  • Falkon
    Nem hát! De tudod mi a durva? Jobb mint a gyári! Lehet megpróbálom a sajátomon átalakítani! :DD
  • Norby646
    Miután kész lett rájöttem... :D Mind1 nem is az a lényeg. :)
  • Falkon
    Széééép, csak az e34-nek nem így világit a helyzetjelzője! :)
  • Hay #106873
    Oks, kösz :-)
  • Norby646
    Ez "csak" photoshop. :) Am van hozzá "éjjeli" mod, nemrég jött ki az eddigi legjobb, de az a probléma hogy alig látni éjszaka mivel nincs rendes világítása a kocsiknak/motoroknak. :) De a nap többi része nagyon szép, olyankor többnyire még látni is valamit. :P
  • Hay #106871
    Sziasztok megint!
    Kérdezném, hogy éjjeli módot hogy lehet belevarázsolni tdu-ba? (Vagy csak Norby646 ps-alkotása éjjeli.)
  • Norby646
    Kicsit feljavítottam egy régebbi ps-es képemet, egyszer be is dobtam ide.

Ilyen volt in game:

Ilyen lett:

• Norby646
    Az új fizikának én örülök abban az esetben ha kicsit sem hasonlít a tdu 2-esre. :D
  • Roger6
    TDU1-ben jó volt a fizika? Ez új.
  • Fehercsoki
    Az a baj, hogy elvileg saját fizikát akarnak alá rakni, de biztos hogy nem tudnak olyan jót csinálni mint ami alapból van a TDU 1-ben...
  • Roger6
    Köszönöm szépen!
  • Norby646
    Nem tudni még semmit. Azt írták h lehetséges a dolog, de egyelőre az egész nagyon w.i.p.. Am itt lehet róla olvasni infókat: LNIK
  • Roger6
    Csak félve kérdezem, hogy a TDU szerver crack-ről van valakinek némi információja? Hol tartanak, vagy akármi?

Köszönöm!
  • Hay #106863
    Kösz a gyors választ :-)

Igen, hogy nincs multi, azt már olvastam. Igazából új autók-motorok nem érdekelnének, inkább újabb területek, versenyek, de ha nincs, nincs :-)
    Tehát igyexem az összes utat bejárni :-D
  • [HUN]FaTaL
    A megapack van még, ami jópár új autót és egy motort rak a játékba, más nincs. És már csak offline lehet játszani.