107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Hay #106861
    Sziasztok!

Megvan a:
    Test Drive Unlimited Patch 1.66A-os patch, és a hozzá való:
    TDU HUN 2.0.exe.
    Azt szeretném kérdezni, hogy ezen kívül van-e még további patch, vagy egyéb, a játékteret (versenyt, boltot, házat, stb.) bővítő mód (s ha van, van-é hozzá magyarítás - ha már most magyar...)?

H.
  • Norby646
    Én nem tudom hogy mit használtál korábban, de azok a modok amelyeknek van installerjük, azoknak szükségük van 1 (vagy több) mappára ahol találhatóak a telepítendő fájlok. Ha megnyitod a kicsomagolt mod mappáját nem találsz benne audio bnk-t = ebben nincsen hang fájl, tehát ne várd hogy lecserélődjön a hang mert nem fog. Ha egy kicsit értelmezed a fájlokat akkor rá kell jönnöd hogy ebben bizony sehol nincs hang fájl!

XML mappa: kamera, színek, melyik autót cserélje le
    Patchs: felni, illetve jelen esetben csak az autó külseje (+install, uninstall)
    Cream leather / Black leather: kocsi belseje (nyilván azért van 2, mert 2 féle beltért lehet választani telepítéskor)
  • becsiati
    Tudod norby, mikor még volt online akkor is fent volt, és akkor volt hangja. Megismerem a 458 Italiának a hangját. Nem tudsz valami linket adni?
  • Norby646
    Ennek nincsen hangja azért nem települt fel.
  • becsiati
    Arra már én is gondoltam, de az van, hogy a mappa nem tartalmazza a hangot, tehát valahogy bele van rakva az installba.
    A patch mappa meg csak a kocsi kasztniját, és a felnit tartalmazza. Amint fel van telepítve, akkor már van belsejéhez is fájl. Erről az oldalról szedtem le. http://www.tduaddons.com/tdu/cars/Ferrari/171/
    De még az a másik bibi, hogy hiába van feltelepítve, nem lehet rányomni az uninstallra.
  • Norby646
    És a króm hűtőráccsal:

• Norby646
    Ha a telepítő nem rakta fel a hangot, akkor a letöltött és kicsomagolt mod "patch" mappájából másold ki a kocsi hangjának a .bnk fájlát.
  • becsiati
    Kérdés.
    Miért nem telepíti fel rendesen a módot, HA ugyan azt az elérési helyez adtam meg neki, mint ahol a játék van telepítve? Mert nincsen meg a hangja sem. A 458 Italiáról van szó. ahoz kellene 1 hang HA van valakinek.
  • Norby646
    Na végre elkészült ez is:

Ehhez is van pár beltér változat, a gumi méretét itt is állítani kell ha normális papucsokat akartok rá (már aki tdu-zik még és letölti) ráadásul a felni is csak 19" illetve 20" méretben van hozzá. ;)

Link
  • becsiati
    Norby, a 350Z-ről, le tudod venni a csíkokat, hogy csak a NISMO kiírás maradjon rajta? Mert próbálkoztam vele, de én nem tudtam rájönni, hogy hol lehetne levenni a csíkokat.
  • becsiati

• becsiati
    Norby. Mivel te vagy az egyedüli aki kocsikat csinál, itt lesz egy kis segítség a kocsik műszaki adaihoz, hogy biztosan az legyen amit csináltál. http://www.auto-katalogus.hu/osszes.html
  • becsiati
    OFF
    Nagyon kemény http://www.keptelenseg.hu/kozlekedes/bugatti-veyron-vs-nissan-skyline-gt-r-r34-55870
  • becsiati
    Persze ami a belsejében alumínium, azt úgy hagynám.
  • becsiati
    Nekem nem sikerült semmi mert ez nekem magas. Minden elismerésem a tied. Tudom neked ez nem nagy munka de azért megkérdem, hogy HA van 1 kevés kis időd, megtudnád E csinálni nekem ezt a kis munkát.

Köszönök mindent.
  • Norby646
    Szívesen. :)
  • becsiati
    1000 köszönet a segítségért Norby. 1 Király vagy!
  • Norby646
    kicsomagolod a bnk-t, aztá zmodellerben import-ra rányomsz és betallózod a 3dg fájlt.
  • becsiati
    Norby, a zmodellerben ott hogyan tudod megnyitni a kocsik kül-és belsejét? Mert nem tok rájönni.
  • Norby646
    Nincsmit! Hangot sztem találsz külön is hozzá a tdu addons oldalon vagy a tdu centralon. :)
  • Kit--Kat
    1000 köszönet! :) Remélem ez a feljavított hangú. Ha esetleg nem ez lenne az, van még hely ahol körülnézhetek?
  • Norby646
    Link Valamivel az oldal közepe felett találod, regisztrálni kell.
  • Kit--Kat
    Sziasztok!

A videóban szereplő első Lee Tábornokhoz nem tudtok véletlenül egy linket? Igyekeztem körebe nézni TDU-s modder oldalakon, de semmi. Az első azért tűnik nagyon unikumnak, mert amennyire kilehet venni a hangos zene mellett az igazira nagyon hajazó motorhangot kapott.
  • Norby646
    Thx! Nem tudom, 1 héten belül vmikor.
  • becsiati
    ZSÍÍÍÍÍR mikorra lesz kész? Nagyon király!
  • [HUN]FaTaL
    Már rég nem.
  • RYO21
    Él még a szerver?
  • Norby646
    Maserati Quattroporte w.i.p képek:

• Norby646
    Félreértettél. Erre a modding tools is képes nem is erről van szó. A program segítségével amit linkeltem a kordinátáit tudod megadni az új kamera pozíciónak. Így gyakorlatilag ott lesz a kamera helyzet ahol csak akarod.
  • becsiati
    A kamerák módosítását a TDUPE is megtudja csinálni, itt a kép.

Bármelyik kocsira fel lehet rakni bármelyik kamera állást, akár kocsira motor kamera állást, vagy fordítva.
  • Norby646
    Van 1 új megoldás a kamerák beállítására! Még nem volt időm letesztelni, most van is egy kis dolgom, ha hazaértem kipróbálom, addig is akit érdekel az innen letöltheti a progi: Link
    Sajnos orosz nyelvű a progi, így nálam csak kérdőjelek vannak a gombok helyén, bár szinte mind1, mert ha orosz szavak lennének a kérdőjelek helyén akkor sem érteném. :D Mindenesetre arra már rájöttem hogy a cameras.bin-t kell megnyitni és a bal felső mezőbe kell beírni az adott kocsi ID-jét. Ezt a modding tools-al tudjátok megnézni, vehicle manager, kiválasztod a kocsit, rámész a cameras&ik-ra és ott fogja írni jobb oldalt a kocsi ID-jét. Ez számomra különösen jó mivel így lehet már normálisan terepjárókat, vagy hasonló autókat bekonvertálni anélkül hogy 600-ra kelljen állítani a felfüggesztést, így be lehet állítani egy normális, billegésmentes felfüggesztést, a fizikát meg lehet csiszolgatni egy kis performance editor-al. Na teszt soon. ;)
  • Norby646
    Nem foglalkozom a gyári autókkal bár ezt már többször említettem. A minőségük mai szemmel már elég gyenge, nem érdemes hozzányúlni. Épp elég az új autókkal foglalkozni, azok mellett nem nagyon van időm ilyesmire. Nem is szeretek hozzájuk nyúlni, mert minden egybe van csatolva, ráadásul folyton szívás van a textúrákkal. Sok idő szinte a semmiért. Megéri 1,5-2 órát szarakodni egy autóval csak hogy pl beállítsam a sebességmérőjét? Nincs. Minőségben pedig nem lehet javulást elérni, mert minden 3d hatású textúrákkal van megoldva, csak nagy vonalakban van lemodellezve a beltér, ha nem a gyárit használom csak rosszabb lesz.

Jelenleg dolgozom a maserati quattroporte-n, aztán jön a vauxhall astra vxr (természetesen bal kormánnyal, mivel nem csinálok jobb kormányos kocsikat). ;)
  • becsiati
    Norby, volna 1 kérdésem.
    Nem gondolkoztál E már azon, hogy a játékban lévő összes olyan kocsit amiket "mink" használunk, a belteret felújítanád?Szerintem nem rossz ötlet, és volna még szerintem pár ember aki szintén örülne neki.
    Te vagy a tervező HA van rá időd, természetesen, meg persze elsősorban, hogy akarod E csinálni a feljavítást.
    OFF
    bboyatty. Boldog Névnapot!
  • Norby646
    Nincsmit! :)
  • bboyatty
    Köszi Norbi, kiindulásnak jó volt picit lejjebb vettem steering sensitivityt és egész jó lett, most már csak meg kell szokjam.
  • [HUN]FaTaL
    Ja bocs, elnéztem a topicot :D TDU máshogy volt belőve, de arról nincs képem és nincs fent :(
  • Norby646
    Sztem nem. Nekem momo van ami kicsit többet fordul, de lehet jó neked is.

• bboyatty
    És ez él tdu-ban is? Mert én már mindenhol állítgattam és mindenhogy megyek csak egyenesen nem. Ha lassan megyek még ok de ha picit odalépek első kanyar után ide oda ráncigálom és elszállok. Megpróbálom így, köszi.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem így van:
  • bboyatty
    Hy. Valaki tud segíteni valami beállítással a Formula Force Ex-hez? mert második napja kínlódok vele de még most is csak ide oda rángatom a kormányt, nem tudok 20 métert egyenesen menni.