46641
-
#2969 Megjelent az Nvidia Windows 7 beta driver:
http://www.nvidia.com/object/windows_7.html -
#2968 van egy dolog, amit nem értek! :S
eddig a laptopon 4 fiók volt! abból voltam én az első ami admin, volt kettő "korlátozott" és volt még 1 admin ami csak úgy volt, hátha elszáll valami, és azon helyrehozhatom! nah és egy hete jeletkezett olyan dolog, hogy a 3 másik fiókban nem lehet mozgatni az ablakokat, nem engedi tálcára se letenni, nagyítani sem, és még bezárni sem! :S letöröltem az összes fiókok, csak én maradtam, és gondoltam hátha a törlés megold mindent! hát nem! :S pedig mindent kipróbáltam, már csak admin fiókokat hoztam létre és azon se! viszont az enyémet simán fullon jó minden?
Szerintetek? :S
nem tudom mi csinálta a bannaert, de kurva jó! ;)
és ha szépen megkérném akkor csinálna nekem egy live 9-hez ugyan ilyet, fejlécnek? :) mert ez túl nagy hozzá! előre is koszi!
-
#2967 2001?? Mi van??? Az XP jelent meg akkor :D -
#2966 Az XP jelent meg akkor. -
RYO21 #2965 nem 2006-ban -
mephi666 #2964 2001 év végén jelent meg a vista, nem? eltelt azóta már néhány év... ideje egy használható oprendszert összehoznia a ms-nak... nekem ez kimondottan tetszik... nem fagyizott még az eddigi 1.5hét alatt egyszer sem... kő stabil... kellően gyors is... eddig tetszik :) -
RYO21 #2963 -
#2962 van egy dolog, amit nem értek! :S
eddig a laptopon 4 fiók volt! abból voltam én az első ami admin, volt kettő "korlátozott" és volt még 1 admin ami csak úgy volt, hátha elszáll valami, és azon helyrehozhatom! nah és egy hete jeletkezett olyan dolog, hogy a 3 másik fiókban nem lehet mozgatni az ablakokat, nem engedi tálcára se letenni, nagyítani sem, és még bezárni sem! :S letöröltem az összes fiókok, csak én maradtam, és gondoltam hátha a törlés megold mindent! hát nem! :S pedig mindent kipróbáltam, már csak admin fiókokat hoztam létre és azon se! viszont az enyémet simán fullon jó minden?
Szerintetek? :S -
#2961 nem tudom mi csinálta a bannaert, de kurva jó! ;)
és ha szépen megkérném akkor csinálna nekem egy live 9-hez ugyan ilyet, fejlécnek? :) mert ez túl nagy hozzá! előre is koszi! -
bacow #2960 okés köszi azota már rájöttem :)még1szer köszi -
#2959 Slysoft VirtualCloneDrive, mds-t nem tud. -
#2958 PowerIso regisztrálatlanul nem enged 300MB-nál nagyobb képfájlt létrehozni, vagy szerkeszteni, viszont a virtuális meghajtója "ingyenes". -
bacow #2957 esetleg más fajta virtuális meghajtót tudtok még föleg olyat ami ingyenes mint a daemon tools? -
#2956 Itt az internet sharing-rol lenne szo az internetet akarom megosztani lan-on de csak a lokalist engedi... -
bacow #2955 poweriso-ból melyik verzió azt megtudnád mondani mert akkor azt szerzem be -
#2954 Hi!
A 6956-es buildot érdemes lecserélni a 7025-ösre? (Nemtom pontosan, hogy melyik az újabb). Mert ha semmi lényegi nincs benne, akkor nem nyomok egy clean install-t.
Előre is köszi a válaszokat!
-------------------------------------------------------------------------
bacow: Nekem a PowerISO eddig jól működik!
-------------------------------------------------------------------------
Gondolom ezt ismeritek:
http://www.microsoft.com/windows/windows-7/beta-download.aspx -
bacow #2953 sziasztok tudna valaki mondani egy jó virtuális meghajtó programot ami müködik mert a daemon tools-ot nem nagyon szereti köszi -
The Best #2952 Köszike megvan meoldottam:) megtaláltam serialt is. -
#2951 erre megoldas van hogy ne csak lokalis legyen hanem internet is meg lokalis is...:
-
#2950 Billentyűzetbeállításoknál hozzáadod a magyart. 7022höz nincs valid serial -
The Best #2949 hali tudom sokan kertek mar de 7022 verzionak tudnatok serialt adni mert ami volt elveszett. ja meg a laptopon nem jo a bill vagyis forditva van a z meg az y meg nincs ekeyetes betu ezyt hol tudom beallitani elore is koszi. -
bacow #2948 képzeljétek sikerült életet lehelni a hangba :)a régi xp-driver amit kaptam hozzá azzal tökéletesen müködik -
bacow #2947 az lessz :) azért köszi a válaszokat -
#2946 Vegyél pár ezer forintért egy hangkarit, mást úgyse nagyon tehetsz :) -
#2945 Win7en hagyd a windowsost még, főleg nvnél. -
bacow #2944 hát lehet akkor ahoz nem nyulok csak ez rohadt hangkártya zavar
-
#2943 Na most ez nem úgy van hogy az Update a legújabbat szokta feltenni?
Én nekem azt teszi fel mindig. -
bacow #2942 az érdekelne hogy videókártyához a legujjab drivert rakjam fel most egy nvidia geforce 7600gs kártya van a gépben vagy hagyjam amit a windows rakot fel? -
bacow #2941 hát ez sajna nem igazán fog összejönni :( nem nagyon van hozzá driver kár érte -
#2940 Ami a CD-jén van ott is van Vista Driver, kék halál szintén.
Egy gépnél azt mondom oké, de hogy már az enyémnél is akkor már vmi egyéb van mert két külön kategória a két gép. És sztem már nem garanciás. Na de téma lezárva, sztem nem lesz eredménye. -
#2939 Itt egy gyorslista a Windows 7 RC-ben megjelenő újításokról, mondjuk a FAT32 támogatás visszatérésének nem tudom mi értelme van:
36 Changes in the Windows 7 RC
Bővebben kifejtve pedig itt tájékozódhat akit érdekel:
Some Changes Since Beta for the RC -
#2938 CDjén is kell lennie drivernek, avval próbáltátok? Ha nem akkor gar.
Én nem olvastam a vista topicban a hozzászólásod, mert kb. lesz*rom az integrált recsegő hangkártyákat :D Volt egy sbliveom a mostani hangkarimra 1500ft-ot fizettem rá és sokkal szebben szól mint bármelyik integrált. Szerintem megérte :D -
#2937 Haver nem béna, volt nálam is a kari, kipróbáltam az oldalról szedett driverral, kék halál.
De ha adsz vmi linket másikhoz vagy leírást megnézem szívesen. -
#2936 Ez az 5.1 működik dolog, hát én a Vista topicban aszem leírtam 4 szer, de baszott rám hallgatni bárki is.
Ahhoz hogy úgy menjen és a mély is szóljon a Controll Panel ben be kell adni neki hogy 5.1, aztán a tray menüben a hang ikonra két katt, a rendszer alap hangbeállításánál megint beadni neki hogy 5.1 és a fülek nél Enhancements menüben van egy olan hogy Bass Management, na azt bejelölve és a többivel kísérletezve nagyon jó dolgokat lehet kihozni még egy integráltból is. -
#2935 Haverod béna vagy garis a kártya. Simán megy az x-fi de még az audigy ls-em is vistan is w7en is. -
#2934 Nekem egy Realtec van benne, AC97 el, és a drivere updatel felment Controll Panel-el együtt, pofám majd leszakadt, hisz havernak van egy Creative Extreme Fidelity X-Fi és hát neki meg nincs Driver, ha Vista-sat szedünk le kék halál. A cég egy hulladék.
A C-Media nal ugyanez van, csak színesben. -
#2933 És 5.1ben is működik?:) -
#2932 jaja de az ac97 még mindig mükszik, de bármi más szívatós -
#2931 Nekem c-media ac97 integrált hangkártyám van és minden gond nélkül települt a driver... -
#2930 Nézelődj az updaten, ha nincs akkor próbálj vistast. Ha az sincs akkor bukó, mert ha jól emlékszem a sound max kártya az c-media és megszűnt a gyártó :(