46641
-
#3009 -
Sunaszaft #3008 7054akart lenni bocsi -
Sunaszaft #3007 Build 7045 x86!!! Neten van már pár fájl róla a hitetleneknek! Nem tudom mivan mininova fórumba esküdik egyik srác hogy ez már van, és tölti fel a fájlait! -
Sunaszaft #3006 78%-ig van nekem még csak letöltve, de én nem tudok USB-ről boot-olni, szal majd valamit kitalálunk:) -
#3005 Pedig tiéd a megtiszteltetés! :D -
Sunaszaft #3004 Kiszivárgott a 7048-as RC1 Build a Torrent oldalakra!!! -
Sunaszaft #3003 Várom már, hogy valaki feltegye a 7048RC_64bit-et, nem én akarok lenni az első! :)
-
#3002 Futtasd le a CPUZ programot és ha ír ki 64bit-es utasításkészletre útaló dolgókat akkor telepítheted a 64bit-et. De ez alapján: link az intel celeron M 450-es procid nem tudja a 64bit-et. -
#3001 nah most még én 1-el nem vagyok tisztában még:
hogy elvileg az én laptopom 32 bit-es, nah most arra fel lehet tenni 64 bites rendszert, vagy sem? ezt sosem tudtam :D :$ -
#3000 Narxis és skateout köszi!
-
#2999 ooopsz, ezt nem akartam :D vagy is nem ezt ha nem ezt:
mostmár 5000-re ugrott a letöltök száma! (mininova)
PC World:
"Vagyis a világháló sötét oldalát ismerők akár már le is tölthetik a Windows 7 legfrissebb verzióját, de mivel nem hivatalos Microsoft kiadásról van szó, ezért érdemes résen lenni. Nem lehet tudni ugyanis, hogy nem egy olyan programba futunk, amelyet rossz szándékból osztottak meg, kártékony kódokkal telepakolva az ISO fájlt." -
#2998 When asked about why the release was chosen to be 64-bit instead of 32-bit, DiamondNRG replied:
“I thought about getting x86 for my daughter … I mean cuz its so pathetic” and “Nah, you x86 guys always get the new builds first, so its time for the x64 club to fight back, so I am giving them TWO newer builds first” -
#2997 Kicsit köcsögségből visszavág nekünk x86-osoknak azzal hogy két újabb buildet kapnak az x64-esek.
Ez a DiamonNRG gondolom vmi nagymágus aki feltöltötte a dolgokat netre, namost azért mert hogy a 32 bites dolgok mindig hamarabb kikerülnek ezért most úgy gondolta ideje váltani, és szívózni, tehát a 64 bitesek kapnak 2 új buildet.
Szemééééét -
#2996 Mindig a 32bitesek kapják meg elsőnek az új dolgokat, itt az ideje, hogy a 64bitesek visszavágjanak, ezért kiadok 2 új buildet nektek(64biteseknek). -
#2995 Nem vagyok egy perfekt angolos, lefordítaná nekem valaki mit jelent ez:
When asked about why the release was chosen to be 64-bit instead of 32-bit, DiamondNRG replied:
“I thought about getting x86 for my daughter … I mean cuz its so pathetic” and “Nah, you x86 guys always get the new builds first, so its time for the x64 club to fight back, so I am giving them TWO newer builds first” -
#2994 Próbáltad már újra kiírni a lemezt lassan? -
#2993 32 bitest akarok most! :)) -
globalsidius #2992 köszi;) -
#2991 Nekem a telepítéskor állandóan megszakad egy 0x80070570-es hibakóddal.
Próbáltam szűz merevlemezre és virtuális gépre is, de minden esetben ezt tapasztalom.
Tudnátok esetleg valami megoldást javasolni? -
#2990 Jó az alap is... De ha nagyon akarod, akkor egy Eset Smart Security és kész... -
globalsidius #2989 azt szeretném kérdezni, hogy milyen tűzfalat tegyek fel, mert a ZoneAlarmot nem akarja felinstallálni...:S -
lac556 #2988 nah végre a mai napon akad jóhír is nah akkor este kiprobálom, és szerintetek félév után lesz hozzá crack h fullos maradjon vagy vmi
GTA 4et pont végigvittem avval nem játszanék:D ugyis elég nagy kínszenvedés volt a szar portolás miatt -
dashed_ #2987 gta4el kell buveszkedni de futtathato, illetve a punkbuster nem megy.. ennyi amirol en tudok. -
#2986 rakd fel, mennek játékok -
lac556 #2985 most vettem meg a pcgurut és adtak hozzá igazcsak fél évig egy win7.et
érdemes feltennem
a játékok mennyire kompatibilisek vele?
eddig xpsp3 volt rajta de sajna uj winyó miatt ma ujra fel kell telepítenem.. -
#2984 Hajrá! -
Sunaszaft #2983 Én a 7022-es Buildet tettem fel a 7000-es után, és sokkal jobb! Van amit javítottak benne, és van ami elromlott:)! Most szedem a 7048-as, eddig nem volt a gépemen 64bites rendszer de most majd meglátjuk! 2GB ramom van azér nem láttam eddig értelmét feltenni, de most megnézzük! 9% lenn van az új bulidből, de nagyon lassan jön mer nem seedelik! Jah és nem fake!!! -
#2982 Jaja, én is megvárom. -
#2981 én is! de én még mindig tartom magamat ahhoz, hogy csak a hivatalosan is közzétett verziókat teszem fel!
tehát valszeg megvárom azz RC-t :) -
#2980 Ja. :D Nem követtem nyomon a 7000-es óta nagyon a buildeket, akkor várok még a véleményekre. -
#2979 ma jelent meg elvileg, szal még letölteni sem volt még idő :D -
#2978 Milyen az új build, valaki felrakta már? -
#2977 hát ezeket megnéztem jaja, commentekbe a mininova-n van egy kínai oldal likelve elvileg onnan http download lehetséges, de én valahogy nem találtam :S -
dashed_ #2976 nem fake :)
build-7048-64-bit-leaked -
#2975 http://www.mininova.org/tor/2339252
Ez ezzz ezzzz most hogyvan?
Szerintetek fake? -
#2974 Felfedezted az örökmozgót!
Rakjál mást. Pl : PowerIso, UltraIso - azok mennek. -
#2973 Visszaolvasás->#2959 -
#2972 a daemon tools nem megy a win 7-en ,rakjal mast pl. power iso ,vagy virtual clone drive -
cucumber87 #2971 sziasztok! Abban kérnék segítséget hogy sehogy nem tudom feltenni a daemon toolst...állandóan elindítja a telepítéskor a segédprogramot és újraindul...telepítéséig nem jutok el.
köszi -
#2970 nekem ati hd2600xt-hez kéne
photoshopban nem lehet engedélyezni a gpu módot, azt írja nincs videókártyám:)