46641
  • tugyiti
    pontosan azt jelenti,nehogy elmagyarázd már bameg nekem mer lemarom az arcom
  • Narxis
    Plusz van a parancs amivel 120 napra növelhető a visszaszámlálás. Csak most nem jut eszembe mi volt már, asszem itt is működik. :D
  • tugyiti
    tehát leírtad még1x amit én
  • zomgzerg
    az hogy 30 nap van az aktivalasra nem jelenti azt hogy 30 napig hasznalhatod legalisan anelkul hogy megvenned.
  • Riccardo G
    win 7-et meg még most nem is lehet illegálisan használni :D
    hisz ott az ingyen gyári kulcs :D
    vista pedig 30 napig igen :)
  • tugyiti
    30 napig aktiválás nélkül teljesen legális használni a Vista össz. verzióját ,valamint a win7-t is.Most idd meg kakaód és uzsgyi a járókába vissza.
  • davidka003
    "Életkor: 14 alatt"

Látszik. Muszáj mindenkibe belekötni és faszságokat beszélni?
  • zomgzerg
    úgy hogy felhagysz a kalóz tevékenységgel
  • Snexi

ezt hol tudom kikapcsolni?
  • L7wy
    +még annyi, h a végleges funkcióiban már nem változik az RChez képest, csak a bugokat javítják.
  • Narxis
    A betaban lehetnek bugok, esetleg kimaradt funkciók, gyak. a tesztverziót jelenti. Az RC, Release Candidate pedig a kiadásra jelölt változat, ebben is lehet 1-2 bug a végleges, boltokba kerülő verzióhoz képest, de lényegesen jobb mint a beta.
  • Rayden02
    Valaki Eltudja magyarázni hogy mi a különbség a Béta és az RC1 verzió Között,Nem vagyok az ilyenben otthon!Amúgy szerintem a se7en nem olyan rossz nekem ezelőtt XP és vista volt telepítve két külön vinyón,és a vista iszonyat húzta a gépem,pedig 2,5GB RAM-om van!és ez a 7 iszonyatosan megy semmi baj nincs vele!Igaz voltak a messenger-el gondjaim de megoldottam!Iszonyat jó lett!A vista méltó ellenfele lett! SŐT TÖBB ANNÁL! [IMG][/IMG]
  • Freddycom
    Start menü keresőjébe írd be, h "features", és katt a "Turn Windows features on or off"-ra. Itt szedd ki a pipákat azok elől, amikről úgy gondolod, h nem kell neked. Végén újraindítást kér.
  • Snexi
    hol lehet kikapcsolni az alap cuccokat? (pl ie8,media player stb.)
  • Narxis
    Kapzsi.
  • vki
    Az ok, hogy XP meg 7. De minek 2 XP? :D
  • RYO21
    nekem 2 xp-m és egy 7-esen van.
  • nandorb
    kossz.
  • [HUN]FaTaL
    felrakod a másik partícióra a 7et és kész, lesz bootmenü.
  • nandorb
    Hm... lehet azt megcsinalni hogy most fent az XP es melle egy masik particiora felrakom a seven-t?es hogy bekapcsolaskor kivalsztom a rendeszrt amiben dolgozni szeretnek?
  • Narxis
    LOL, ezt ki kell próbálnom.
  • holecsko10
    igaz kb. 10%-os volt a jel erőssége.
  • [HUN]FaTaL
    FPS növekedés nem lesz, kb ugyanannyi mint Vistan. Viszont XP alatt ha meglátsz valakit akkor néha beakad 1-2 másodpercre, ez Vistan nincsen, úgyhogy TDU szempontjából szerintem az új rendszerek (Vista, W7) sokkal jobbak.
  • holecsko10
    Valamelyik nap felraktam a Windows 7-et és mit ad isten 500 métere ellátót a wlan a notebookban. Ezt Vistával még nem láttam el ilyen messze soha.

• [HUN]FaTaL
    Az nagy hülyeség mert nincsen Dual Channel.
  • DjDano
    Bizonyos játékok gyorsulnak, mások lassulnak Windows 7 alatt... Ki kell próbálni!
  • Snexi
    sőt,inkább csökkenés a valószínű
  • Freddycom
    Nem valószínű, h van FPS növekedés.
  • janihunk
    Van aki játcik win 7 en engem első sorban Test Drive Unlimited érdekel hogy menyivel gyorsabb mint xp alat. Fps növekedés iesmi.
  • Narxis
  • Freddycom
    Vagyis marhaság. Akkor letiltom. Kösz.
  • DjDano
    Az XPS (XML Paper Specification) olyan rögzített elrendezésű fájlformátum, amely megőrzi a dokumentum formátumát, és lehetővé teszi a fájl megosztását. Az XPS formátum garantálja, hogy a fájl online megtekintése és nyomtatása alkalmával a formátum pontosan olyan maradjon, amilyennek szánta, és hogy a fájlt ne lehessen könnyen módosítani.

XPS formátumú fájlok megtekintéséhez megjelenítőprogram használata szükséges. A megjelenítőprogramot ingyenesen letöltheti (és a fájl címzettje is ingyenesen letöltheti) a Microsoft Office Online webhelyről.
  • RYO21
    nekem 1 gb + 2 gb van
  • Freddycom
    BrgháháhÁÁhHááÁÁhhÁHfrzsghhhhtsgnárrrhhhHhHhHhHHh!
  • Narxis
    :ADDDSDDX:___ADSDADSADD:ADSASD
  • zomgzerg
    nincs hülyeség a windowsban.
  • Freddycom
    Meg tudja nekem vki mondani, h az XPS Services és az XPS Viewer mit tud? Mert ha hülyeség, akkor kikapcsolom.
  • [HUN]FaTaL
    Ha az 1gbset lenne hova tenni akkor 2x2GB és x64.
  • vki
    Kipróbáltam a Windows7 7048-as x64-et. Már telepítéskor kétszer elszállt kékhalállal. Naivan gondoltam, hogy biztos beta. Persze néha elszállt simán menet közben is. Ma visszamegyek Vista-ra, és megint elszáll. Gondoltam, hogy WTF?

Ubuntu cd be --> Memtest. És erre kaptam egy szép piros vonalat.

Gondolom ez nem jó

Nos ami egy kicsit off kérdés lenne.
    Mit érdemesebb vennem:
    1, Pótolni a modult? (Eddig 2x1GB volt)
    2, Venni két 2GB-osat, és áttérni Vista-n is az x64-re? (A maradék 1 GB-set lenne hova tenni)
    3, Venni egy 2GB-osat hozzá, viszont így nem menne dualban, de az x86-os rendszer is ki tudná használni teljesen.

Előre is köszi a válaszokat!
  • L7wy
    Ahci móddal szórakozz ha lehet....