46641
-
#3289 pontosan azt jelenti,nehogy elmagyarázd már bameg nekem mer lemarom az arcom -
#3288 Plusz van a parancs amivel 120 napra növelhető a visszaszámlálás. Csak most nem jut eszembe mi volt már, asszem itt is működik. :D -
#3287 tehát leírtad még1x amit én -
#3286 az hogy 30 nap van az aktivalasra nem jelenti azt hogy 30 napig hasznalhatod legalisan anelkul hogy megvenned. -
#3285 win 7-et meg még most nem is lehet illegálisan használni :D
hisz ott az ingyen gyári kulcs :D
vista pedig 30 napig igen :) -
#3284 30 napig aktiválás nélkül teljesen legális használni a Vista össz. verzióját ,valamint a win7-t is.Most idd meg kakaód és uzsgyi a járókába vissza. -
#3283 "Életkor: 14 alatt"
Látszik. Muszáj mindenkibe belekötni és faszságokat beszélni? -
#3282 úgy hogy felhagysz a kalóz tevékenységgel -
ezt hol tudom kikapcsolni? -
#3280 +még annyi, h a végleges funkcióiban már nem változik az RChez képest, csak a bugokat javítják. -
#3279 A betaban lehetnek bugok, esetleg kimaradt funkciók, gyak. a tesztverziót jelenti. Az RC, Release Candidate pedig a kiadásra jelölt változat, ebben is lehet 1-2 bug a végleges, boltokba kerülő verzióhoz képest, de lényegesen jobb mint a beta. -
#3278 Valaki Eltudja magyarázni hogy mi a különbség a Béta és az RC1 verzió Között,Nem vagyok az ilyenben otthon!Amúgy szerintem a se7en nem olyan rossz nekem ezelőtt XP és vista volt telepítve két külön vinyón,és a vista iszonyat húzta a gépem,pedig 2,5GB RAM-om van!és ez a 7 iszonyatosan megy semmi baj nincs vele!Igaz voltak a messenger-el gondjaim de megoldottam!Iszonyat jó lett!A vista méltó ellenfele lett! SŐT TÖBB ANNÁL! [IMG][/IMG] -
#3277 Start menü keresőjébe írd be, h "features", és katt a "Turn Windows features on or off"-ra. Itt szedd ki a pipákat azok elől, amikről úgy gondolod, h nem kell neked. Végén újraindítást kér. -
#3276 hol lehet kikapcsolni az alap cuccokat? (pl ie8,media player stb.) -
#3275 Kapzsi. -
#3274 Az ok, hogy XP meg 7. De minek 2 XP? :D -
RYO21 #3273 nekem 2 xp-m és egy 7-esen van. -
#3272 kossz. -
#3271 felrakod a másik partícióra a 7et és kész, lesz bootmenü. -
#3270 Hm... lehet azt megcsinalni hogy most fent az XP es melle egy masik particiora felrakom a seven-t?es hogy bekapcsolaskor kivalsztom a rendeszrt amiben dolgozni szeretnek? -
#3269 LOL, ezt ki kell próbálnom. -
#3268 igaz kb. 10%-os volt a jel erőssége.
-
#3267 FPS növekedés nem lesz, kb ugyanannyi mint Vistan. Viszont XP alatt ha meglátsz valakit akkor néha beakad 1-2 másodpercre, ez Vistan nincsen, úgyhogy TDU szempontjából szerintem az új rendszerek (Vista, W7) sokkal jobbak. -
#3266 Valamelyik nap felraktam a Windows 7-et és mit ad isten 500 métere ellátót a wlan a notebookban. Ezt Vistával még nem láttam el ilyen messze soha.
-
#3265 Az nagy hülyeség mert nincsen Dual Channel. -
#3264 Bizonyos játékok gyorsulnak, mások lassulnak Windows 7 alatt... Ki kell próbálni! -
#3263 sőt,inkább csökkenés a valószínű -
#3262 Nem valószínű, h van FPS növekedés. -
janihunk #3261 Van aki játcik win 7 en engem első sorban Test Drive Unlimited érdekel hogy menyivel gyorsabb mint xp alat. Fps növekedés iesmi. -
#3260 -
#3259 Vagyis marhaság. Akkor letiltom. Kösz. -
#3258 Az XPS (XML Paper Specification) olyan rögzített elrendezésű fájlformátum, amely megőrzi a dokumentum formátumát, és lehetővé teszi a fájl megosztását. Az XPS formátum garantálja, hogy a fájl online megtekintése és nyomtatása alkalmával a formátum pontosan olyan maradjon, amilyennek szánta, és hogy a fájlt ne lehessen könnyen módosítani.
XPS formátumú fájlok megtekintéséhez megjelenítőprogram használata szükséges. A megjelenítőprogramot ingyenesen letöltheti (és a fájl címzettje is ingyenesen letöltheti) a Microsoft Office Online webhelyről. -
RYO21 #3257 nekem 1 gb + 2 gb van -
#3256 BrgháháhÁÁhHááÁÁhhÁHfrzsghhhhtsgnárrrhhhHhHhHhHHh! -
#3255 :ADDDSDDX:___ADSDADSADD:ADSASD -
#3254 nincs hülyeség a windowsban. -
#3253 Meg tudja nekem vki mondani, h az XPS Services és az XPS Viewer mit tud? Mert ha hülyeség, akkor kikapcsolom. -
#3252 Ha az 1gbset lenne hova tenni akkor 2x2GB és x64. -
#3251 Kipróbáltam a Windows7 7048-as x64-et. Már telepítéskor kétszer elszállt kékhalállal. Naivan gondoltam, hogy biztos beta. Persze néha elszállt simán menet közben is. Ma visszamegyek Vista-ra, és megint elszáll. Gondoltam, hogy WTF?
Ubuntu cd be --> Memtest. És erre kaptam egy szép piros vonalat.
Gondolom ez nem jó
Nos ami egy kicsit off kérdés lenne.
Mit érdemesebb vennem:
1, Pótolni a modult? (Eddig 2x1GB volt)
2, Venni két 2GB-osat, és áttérni Vista-n is az x64-re? (A maradék 1 GB-set lenne hova tenni)
3, Venni egy 2GB-osat hozzá, viszont így nem menne dualban, de az x86-os rendszer is ki tudná használni teljesen.
Előre is köszi a válaszokat! -
#3250 Ahci móddal szórakozz ha lehet....