46641
-
#3450 Amúgy gyors vélemény. 2 napja van fenn :D Játékok szépen futnak, TF2, H.A.W.X., UT3-mat próbáltam eddig csak. Daemon tools-on kívül az összes progi szépen fut. Semelyikkel nem volt gondom eddig. Ami furcsa volt, hogy ha egy 640*xxx-es videót teljes képernyőre rakok akkor kockás lesz teljes méretben, ezt is sikerült az overlay-jel megoldanom, viszont ilyenkor nincs Areo, de kit érdekel míg filmet nézek :D Ha valaki tud jobb megoldást jelezze pls. Tetszik eddig nagyon. 32bites 7057-es verzió van fenn. -
#3449 Sziasztok! Egy egyszerű kérdés. Hogyan lehet azt megoldani, hogy minden progi adminisztrátorként induljon? Tehát ne kelljen külön rányomni, hogy "Run as administrator", hanem ez legyen az alapértelmezett.
A sok kérdezősködést már kilőttem belőle, hogy biztos telepítsem-e stb stb, mert idegesít benne, hogy teljesen lámáknak van beállítva alapból a win :D -
#3448 Köszönöm! -
#3447 Témával együtt szedtem a Microsofttól:
http://windows.microsoft.com/en-US/Windows7/Personalize
A "Sunset Gold and Blue" a te emebred -
globalsidius #3446 hát de ez csak memóriakártyánál működik :D azért köszi :) -
Rainbow15 #3445 OFF
Hát nekem csak annyi, hogy bedugom USB-n a telót(konkrétan SGH 250), beállítom a telón az USB beállításoknál, hogy "háttértár", aztán már is be jön windows ban a teló, mint egy pendrive. Működik Win7-en is, most próbáltam. Ha nem USB-s vagy, hanem mondjuk bluetoothos, akkor ahoz kell egy progi (Bluesoleil), a gyártó oldaláról töltsd le, gondolom csak vistahoz van még, meg kell azzal próbálni, hátha megy 7-en is. -
globalsidius #3444 hát igen, fájlt szeretnék küldeni gépre, és telora is egyaránt, de nem tudom megoldani...tudnál segíteni nekem?:) -
#3443 Csak tippeltem. -
#3442 Ebben biztos vagy,mert akkor vissza rakom a 9,2-est?
Honnan veszed? -
#3441 Olvass vissza egy kicsit. -
#3440 Én nekem meg a daemon tools-al gyült meg a bajom,nem tudom felrakni mert mikor újraindítom mindíg előröl kezd mindent a telepítő,és azután megint újra kell indítani,és újra és újra!!Tudja valaki mi lehet a gond?Mert már kezdek megőrülni,Kösszke előre is! -
#3439 Driverhiba. -
#3438 Sziasztok ,felraktam a catalyst 9.3-ast ,és tv-t eggyáltalán nem látja.
Mi lehet a baj ,a 9.2-essel jól működött? konfig lent. -
#3437 linket tudsz a 7048 as-ra ? -
#3436 El tudnád küldeni ezt a hátteret? :) köszönöm! -
#3435 Dettó ugyan ez nálam is, semmit nem bírtam közben csinálni. -
#3434 Én is most telepítem és a RAM használat nálam 91% és teljesen be van lassulva a gép. -
#3433 omfg -
Rainbow15 #3432 oks köszi! -
#3431 Telepítem a Tom Clancy's HAWX c. játékot, és én ilyet még nem nagyon láttam. Kb soha.
Ez hogy? Hogy zabálhatott meg majd' 4 GB RAM-ot a telepítő? Jobb oldalt a gadgetet nézzétek. -
Newfronter #3430 Sikertelen telepítés. Az előzőt uninstalláld. DriverCleaner-t sem ártana neki tolni. Utána tedd fel az újat! De ah ez sem segített, akkor látogass el az ATi topikba, ott talán tudnak segíteni! -
Rainbow15 #3429 ATI Display Driver
Final Status: Fail
Version of Item: 8.591.0.0000
Size: 90 Mbytes
Ezt lehagytam. Install végénél írja, figyelmeztetésnek. -
Newfronter #3428 Nálam 9.3-at ír. Fullos csomagot tettem fel build 7048-ra. -
Rainbow15 #3427 Ilyennek kellene lennie a 9.3-asnak? Csak azért, mert 9.2-t ír, de az csak a ccc. Valaki légyszíves nézze meg, aki felrakta már! Telepítés: 9.2 fennt volt, erre rátelepítettem csak a 9.3-as drivert, így működni szokott, aztán láttam, hogy 9.2-t ír. Uninstall az egész, és felraktam az egész 9.3-ast, és ugyan azt írja. -
#3426 a 9.3 as win 7re nalam szar ,nem latja TV-t -
#3425 a 9.3 as laptop chpisethez is okés? -
#3424 TabMix Plus nevű kiegészítőt nem szereti :/ -
#3423 Nekem errort ír, átirányít a www.ati.com/403.php-ra. Mindegy ati drvt IE-vel töltöm, többi FF. -
#3422 Lehet Firefox-szal is tölteni. -
#3421 De a linket azért köszi :D -
#3420 Röhej bazmeg hogy képtelenek megcsinálni, hogy ff-el is lehessen tölteni. 3 hónapja 403as hiba lol.. -
Newfronter #3419 ATi Catalyst 9.3 for Windows 7 -
#3418 a taccspadom görgetője vista alatt műkszik....win7 alatt nem
ötlet?
a wifi sem villog, de van netem -
Rainbow15 #3417 nekem samsungom van, de nem muszáj fájl küldéshez pc studio. de lehet te mást akarsz vele. -
globalsidius #3416 azt szeretném kérdezni, hogy akinek van Samsung mobiltelefonja, az feltudja rakni a Samsung Pc Studiot? előre is köszi! -
#3415 gugli első találata -
#3414 Ati driver simán felment(9.2),defender nem zargatott még,daemon nem megy béta os en.
desktop.ini:
"Startup Bug, Desktop.ini Opens in Notepad on Every Boot – FIX
This is an odd bug, mostly due to the fact that some instances of desktop.ini are visible and not set to system and hidden. Fortunately the fix for this is quite easy:
Navigate to C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
Delete desktop.ini
Navigate to C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
Delete desktop.ini if present."
(ph! fórum)
Ennyi. -
#3413 Hát akkor még várok a RC1-re :)
Vmi "értelmesebb" változás?!
- ATI driver?!
- Nekem a WinDefender jelzett állandóan, hogy nem fut...
- Ill. Daemon Tools
Hirtelen ennyi jutott az eszembe :)
desktop.ini
Rejtett fájlok esetén még mindig kint hagyja a desktop.ini-t az asztalon?! -
#3412 Én most a 7057-t használom,ez a harmadik amit felraktam,
de ez működik ezidáig a legsimábban.
Minden driver felment csont nélkül,működésileg is ez a legstabilabb,
egyedüli bug az install utáni desktop.ini hiba,ami elég egyszerűen orvosolható.
-
#3411 Van már vmi újabb 64 bites Seven release, amit érdemes letölteni?!
(Az elsőn kívül... )