46641
  • Riccardo G
    7057-es bulid ez már durva :D
  • Narxis
    :D
  • RYO21
    nekem az a bajom 64bitel hogy nincs hozzá d-link driver.
  • RYO21
    qwa jó a 7057-esnek a welcome screen-je
  • KranaZoli #3205
    Én feltenném, bár mondjuk nem használom aktívan a 7est. Külön HDD-n van... Azonban Engem is csak a 64bites verzsön érdekelne :)

Ha az elérhető lesz vhol, akkor link-eljétek be...
  • Narxis
    Há most nem fogok minden új build-nél telepíteni/frissíteni. XD Amúgy örülök neki ha nem fake, meg nekem x64-es kéne.
  • L7wy
    bizonyul*
  • L7wy
    Emberek XD Mondom ez bizonyus RCnek, nemkell senkinek? XD Vagy senki sem szól hozzá?
  • L7wy
    Innen lehet torrentesen tölteni, És elvileg egyre jobban úgy tűnik h ez az RC VERZIÓ!!!!!!
    Trackereket ne felejtsétek hozzáadni a torrenthez majd...
  • zooleeh
    ja mar toltom is , ma kiprobalom
  • L7wy
    Kijött a 7057 es is, ez már 2010ig jó...És állítólag sok javulás észlelhető.
  • The Best

Köszönöm akkor én is felrakom
  • davidka003
    Nekem csak 2 GB RAM-om van és tökéletesen fut a 64 bites változat.
  • The Best
    Hali nagy baj ha 3gb ramom van és arra rakom fel 7048build x64 változatott vagy mindenkép kell a 4gb
  • R3TR0
    mgvan
  • R3TR0
    #3187 PLS fontos lenne
  • Evin
    Plusz több a tesztelő, és szélsőséges hibák is előjöhetnek.
  • DjDano
    Ha a MS nagyon akarná, akkor 1 warez Windows se lenne, de ez nekik se érdekük :) Mellesleg abból, hogy az emberek egy beta-t letöltenek a MS-nak semmi kára nem származik, sőt ha elégedettek vele az emberek akkor nagyon jó marketing!
  • davidka003
    Power ISO-t rakd fel.
  • Dante93
    THX és van valami javaslatod, hogy mit?
  • bon
    Nem támogatott a Windows 7, használj más programot.
  • Dante93
    Hi minenki!

Remélem tudtok segítnei. Miért van az, hogy valahányszor akarnám telepíteni az alcoholt vagy a daemon tools-t azt kéri indítsam újra amit én meg is teszek de aztán megint azt akarja, hogy újraindítsam ez mitől lehet? Kösz a választ előre!
  • R3TR0
    Hali!

Egy kis kiegészités help kéne!

Ugye
    pár hsz-el odébb irta vlaaki h a 9.2es vatalyst is elmegy a 7048on nah most az lennea kérdésem kicsit fura lesz de azért VGA driver az VGA driver

Nekem a 32 bites 7048as van akkor a 32 bites vista kell?

Meg ez ta itörlést nmértem 32 bites verzionál mit kell törölni?
  • Freddycom
    Köszönöm a válaszokat
  • Narxis
    összeesküvés elmélet rulz XD
  • dashed_
    es megis mit cseszne el?
    sznted hany ember rakta mer fel es hany embernek lett ebbol barmi baja is?
    ugyanmar..
  • RYO21
    Ezeket a verziókat nem véletlenül szivárogtatják ki. Ha ezek vmit elcsesznek az ember gépén akkor nem lehet semmit sem csináni mert ez warezolt verzió.
  • DjDano
    Nincs ezekben semmi ártalmas kód, a 7048-as például egy MS által kiadott telepítő, persze nem publikusnak szánták, de ez a lényegen nem változtat, nálam eddig semmi hiba nem jött elő, viszont ahogyan a 7022-nél most is gyorsult és stabilabb lett kicsit, nem beszélve a csiszolódó funkciókról. Ráadásul én már 2x upgradeltem a rendszert a beta telepítése óta.
  • davidka003
    Nem bemountolni kell, hanem kiírni DVD-re és arról bootolni.
  • Apocalipto
    Nekem hiba nélkül megy.
  • Serpa
    jó néhány oldalt végigfutottam e topicban, de nem találtam választ a kérdésemre.

mivel lehet bemountolni a 64bites verziót?

daemon, winmount alatt nem sikerült.

köszi.
  • Riccardo G
    vagy csak nem tudsz róla, de közben szét lopják a gépedet. :)
  • Promi #3177
    Nalam meg minden rend van, es nem vartam meg az RC1 -et.Ennyi.
  • Narxis
    Egyetértek!
  • Riccardo G
    nem értem, hogy miért nem lehet megvárni a április 10.-ét, hogy kijöjjön a végleges rc1, ami hivatalos bulid is, és addig meg 7000res bulidet használni! ezekbe a kiszivárgott verziókba kitudja milyen ártalmas kódokat tettek be, a nagy népszerűség érdekében! drasztikusan nem változott sok minden egyik buildben sem a 7000res képest! nekem azóta az van fent, és várom a hivatalos rc1-et!
  • Mr Manson
    mert nem az RC1, rengetegen szivnak ezzel a buildel ilyen és hasonló hibákkal.
  • janihunk
    Hali feltettem a win 7-et boot képernyő bejön és ujraindul a gép magyarul nem bootol be ez miért van? Ezt a verziót tettem fel: Microsoft Windows 7 x86 RC1 Build 7048
  • [HUN]FaTaL
    Az x86 a 32bites utasításkészlet, az x64 pedig igazából x86-x64 tehát a 32bites utasításkészlet AMD által kifejlesztett (és az intel által is liszenszelt) x86 utasításkészlet kiterjesztése 64bitre. Tehát különbség nincs.
  • mrzoltan
    nem ugyan azt jelenti lényegében..
    Az X86 az utasításkészlet elnevezése...

Többet nem tudok...
  • Narxis
    Nincs.