46641
  • naaa
    ATI Radeon Xpress 1250 384 Mb ezt a chipset tet nem ismerte fel win7
    tudok hozzá drivert feltenni?
  • Riccardo G
    nekem még a hivatalos pörög: :D

• Riccardo G
  • Riccardo G
    régebben több embernek is kellett az asztalomon lévő gedgat
    megtaláltam:
    az a mindenes! :)
    letöltés:
    http://gallery.live.com/liveItemDetail.aspx?li=a7f842a8-b5e3-44c9-acb3-133e8a7b2110
  • [HUN]FaTaL
    Procival együtt húzza azt is, ha nem osztod vissza (pontosabban FSB-vel együtt).
  • naaa
    az ablakok közti váltást sem látom lent :(
  • naaa
    .....Enable transparency-nél legyen pipa....
    nincs ilyenem a ha rá katt a windows colorra
  • RYO21
    RAMot lehet oveclockolni?
  • Sly06
    minden alapon van semmi tuning, és elvileg a ram is müxik rendesen ezért nem értem, esetleg nem lehet gond hogy nemrég upgradeltem a dvd drivert, és ott lehet valami gebasz, bár az is müxik rendesen....lenyomok egy memótesztet azért...
  • [HUN]FaTaL
    Memtestelj, lehet, hogy ram lesz. Vagy tuningolva van a géped? Mert akkor tegyél vissza mindent alapra.
  • Sly06
    az ok.. de vajon mi lehet :S
  • Narxis
    "A rendszer egy javíthatatlan hardver hibát talált."
  • Sly06
    help... valamiért nem tudom feltolni a win7-et a gépre, folyamatosan kékhalál "the system encountered an uncorrectable hardware error" valkinek van valami 5lte hogy mi lehet a gond?
  • Rainbow15
    Itt egy kép, hátha valaki tudna segíteni
  • Freddycom
    Nincs.
  • kirol
    A Windows.7.Ultimate.Build.7057.x64 -ben van dreamscene?
  • Rainbow15
    de akkor hang sem lenne, így legalább van hang. De most egy mikrofon probléma miatt nem akarom visszatenni a vistát, szóval kéne valami megoldást, de nem tudok :S
  • Freddycom
    Jobb klikk-->Personalize-->Window color-->Enable transparency-nél legyen pipa.
  • f1alonso
    nem kellett volna feltenni drivereket :D (vga-nak tehetsz nyugottan):D
  • naaa
    a win7 ben a windows aerot hogy tudom bekapcsoln?
  • Rainbow15
    Nagynehezen sikerült megcsinálnom, hogy legyen hang (soundmax). De a mikrofont sehogysem bírom életre kelteni. Mit lehet tenni?
  • DjDano
    Na van egy pár új hír a Windows 7 háza táján:

Először is a publikus RC verzió valamiért csak május végén jön, viszont az RTM már július végére elkészül, és augusztusban elérhetővé válik az MSDN előfizetők számára, a boltokba novemberben kerül a Windows 7.

Windows 7 RC in May and RTM in august
  • Freddycom
    Windows 7 build 7057 32bit
    [spoiler]http://katz.cd/download/2923373/App/Microsoft-Windows-7-Build-7057-x86/[/spoiler
  • Narxis
    LOL
  • fravik
    teljesen osztom a véleményed... aztán meg szidják a ms-t, hogy milyen szar a win, állandóan fagy, kékhalál meg minden... és még csodálkoznak?! no comment...
  • Freddycom
    Előző képet vmiért nem jelenítette meg. Rem majd ez.

• Freddycom
    Tom ez nem 7, de témába vág.

Ha az előzőt ódzkodtam leszedni, akkor ettől egyenesen megőrülök, kiakadok, és továbbra is hányok. Ugyan már gyerekek, van aki ezt a sz*rt leszedi?

• janihunk
    Hali honan tudnák letölteni egy olyan verziót ami be is bootol tehát nics belenyulva torrent nem jó rapid vagy data.Köszi előreis
  • fravik
    nem probléma! ebben a forumban is egy csomószor be lettek írva a kulcsok, de a google is segíthet...
  • Rainbow15
    Na ezt nem sikerült linkelni. Mindegy, szóval kitöltök mindent, jól, és kihozza, hogy sikertelen.
  • Rainbow15
    Sziasztok!
    Hiába próbálok regisztrálni a windows7 keyért, regnél mindig ezt hozza be. IE-vel és Firefox-al is.
  • Narxis
    Előfordulhat, nem internal build, kisebb ellenőrzésen megy át mint mondjuk a hivatalos 7000-es, ráadásul leaked verzió, ki tudja mit csináltak vele mielőtt torrentre került.
  • degu61
    A build szám növekedésével nem kevesebbnek kellene lenni a hibáknak?
    7057:inditásnál a notepad betöltődik.A network discovery nem müködik.
    Régebbi verziókban ez a hiba nem jelentkezik.
  • Riccardo G
    hát ezt a black edition-t én még alpha-nak nevezném :D :D :D
  • TherÖcsy
    Helló mindenkinek!! Azt szeretném megkérdezni hogy ez még a Béta ???
  • [HUN]FaTaL
    Ó jézusom még ki se jött már jönnek a kispista fostalicska edésönök
  • Riccardo G
    xp-nél is voltak ilyen edition-ok
    balck, blade, winter
    életbe nem tennék fel ilyen fosadékokat :D
  • Freddycom
    Pontosan, nem értem h miért nem jó ezeknek a rendes, hivatalos microsoft release, ami jóllehet kevésbé fekete skint kapott, de annál inkább megbízható.
    Ráadásul szvsz a lágy Windos-kék bizalomgerjesztőbb mint egy underground fekete.
  • zozyk
    Sok átlag user csak azt nézi hogy "hú de menő a fekete". És leszedi a szétbas****ott oprendszert,utána meg csodálkozik,ha ellopják a cuccait,ki tudja mi van megváltoztatva egy ilyen rendszerben. :)
  • DjDano
    Ráadásul még a Bh-ra is egy ehhez hasonló verzió került fel...