46641
-
#3370 ATI Radeon Xpress 1250 384 Mb ezt a chipset tet nem ismerte fel win7
tudok hozzá drivert feltenni? -
#3369 nekem még a hivatalos pörög: :D
-
#3368 -
#3367 régebben több embernek is kellett az asztalomon lévő gedgat
megtaláltam:
az a mindenes! :)
letöltés:
http://gallery.live.com/liveItemDetail.aspx?li=a7f842a8-b5e3-44c9-acb3-133e8a7b2110 -
#3366 Procival együtt húzza azt is, ha nem osztod vissza (pontosabban FSB-vel együtt). -
#3365 az ablakok közti váltást sem látom lent :( -
#3364 .....Enable transparency-nél legyen pipa....
nincs ilyenem a ha rá katt a windows colorra -
RYO21 #3363 RAMot lehet oveclockolni? -
#3362 minden alapon van semmi tuning, és elvileg a ram is müxik rendesen ezért nem értem, esetleg nem lehet gond hogy nemrég upgradeltem a dvd drivert, és ott lehet valami gebasz, bár az is müxik rendesen....lenyomok egy memótesztet azért... -
#3361 Memtestelj, lehet, hogy ram lesz. Vagy tuningolva van a géped? Mert akkor tegyél vissza mindent alapra. -
#3360 az ok.. de vajon mi lehet :S -
#3359 "A rendszer egy javíthatatlan hardver hibát talált." -
#3358 help... valamiért nem tudom feltolni a win7-et a gépre, folyamatosan kékhalál "the system encountered an uncorrectable hardware error" valkinek van valami 5lte hogy mi lehet a gond? -
Rainbow15 #3357 Itt egy kép, hátha valaki tudna segíteni -
#3356 Nincs. -
#3355 A Windows.7.Ultimate.Build.7057.x64 -ben van dreamscene? -
Rainbow15 #3354 de akkor hang sem lenne, így legalább van hang. De most egy mikrofon probléma miatt nem akarom visszatenni a vistát, szóval kéne valami megoldást, de nem tudok :S -
#3353 Jobb klikk-->Personalize-->Window color-->Enable transparency-nél legyen pipa. -
f1alonso #3352 nem kellett volna feltenni drivereket :D (vga-nak tehetsz nyugottan):D -
#3351 a win7 ben a windows aerot hogy tudom bekapcsoln? -
Rainbow15 #3350 Nagynehezen sikerült megcsinálnom, hogy legyen hang (soundmax). De a mikrofont sehogysem bírom életre kelteni. Mit lehet tenni? -
#3349 Na van egy pár új hír a Windows 7 háza táján:
Először is a publikus RC verzió valamiért csak május végén jön, viszont az RTM már július végére elkészül, és augusztusban elérhetővé válik az MSDN előfizetők számára, a boltokba novemberben kerül a Windows 7.
Windows 7 RC in May and RTM in august
-
#3348 Windows 7 build 7057 32bit
[spoiler]http://katz.cd/download/2923373/App/Microsoft-Windows-7-Build-7057-x86/[/spoiler -
#3347 LOL -
#3345 teljesen osztom a véleményed... aztán meg szidják a ms-t, hogy milyen szar a win, állandóan fagy, kékhalál meg minden... és még csodálkoznak?! no comment... -
#3344 Előző képet vmiért nem jelenítette meg. Rem majd ez.
-
#3343 Tom ez nem 7, de témába vág.
Ha az előzőt ódzkodtam leszedni, akkor ettől egyenesen megőrülök, kiakadok, és továbbra is hányok. Ugyan már gyerekek, van aki ezt a sz*rt leszedi?
-
janihunk #3342 Hali honan tudnák letölteni egy olyan verziót ami be is bootol tehát nics belenyulva torrent nem jó rapid vagy data.Köszi előreis -
#3341 nem probléma! ebben a forumban is egy csomószor be lettek írva a kulcsok, de a google is segíthet... -
Rainbow15 #3340 Na ezt nem sikerült linkelni. Mindegy, szóval kitöltök mindent, jól, és kihozza, hogy sikertelen. -
Rainbow15 #3339 Sziasztok!
Hiába próbálok regisztrálni a windows7 keyért, regnél mindig ezt hozza be. IE-vel és Firefox-al is. -
#3338 Előfordulhat, nem internal build, kisebb ellenőrzésen megy át mint mondjuk a hivatalos 7000-es, ráadásul leaked verzió, ki tudja mit csináltak vele mielőtt torrentre került. -
degu61 #3337 A build szám növekedésével nem kevesebbnek kellene lenni a hibáknak?
7057:inditásnál a notepad betöltődik.A network discovery nem müködik.
Régebbi verziókban ez a hiba nem jelentkezik. -
#3336 hát ezt a black edition-t én még alpha-nak nevezném :D :D :D -
TherÖcsy #3335 Helló mindenkinek!! Azt szeretném megkérdezni hogy ez még a Béta ??? -
#3334 Ó jézusom még ki se jött már jönnek a kispista fostalicska edésönök -
#3333 xp-nél is voltak ilyen edition-ok
balck, blade, winter
életbe nem tennék fel ilyen fosadékokat :D -
#3332 Pontosan, nem értem h miért nem jó ezeknek a rendes, hivatalos microsoft release, ami jóllehet kevésbé fekete skint kapott, de annál inkább megbízható.
Ráadásul szvsz a lágy Windos-kék bizalomgerjesztőbb mint egy underground fekete. -
#3331 Sok átlag user csak azt nézi hogy "hú de menő a fekete". És leszedi a szétbas****ott oprendszert,utána meg csodálkozik,ha ellopják a cuccait,ki tudja mi van megváltoztatva egy ilyen rendszerben. :) -
#3330 Ráadásul még a Bh-ra is egy ehhez hasonló verzió került fel...