46641
  • Narxis
    Ha van az adott progiból 64bites akkor "egészségesebb" a 64bites rendszer számára azt telepíteni, de természetesen a 32bitesek többsége is jól működik.
  • Freddycom
    Ja, hogy csak létfontosságú drivereknél vannak gondok a 32bit-64bit kérdésben? Én eddig azért tartottam a 64bites rendszerektől, mert azt hittem, minden eddigi progiból kell majd keresnem egy 64 bites megfelelőt.
  • bon
    64bit-es progit nem nagyon fogsz találni, de a 32bit-es programok gond nélkül szoktak működni. De azért a Windows 7-nél előfordulhatnak problémák a működéssel.
  • Freddycom
    És mi van akkor ha egyszerűen leszedek egy progit mondjuk a katz.cd-ről, és ott nincs feltüntetve, h az most 32biteshez, vagy 64biteshez van.
    Tehát ilyenkor le kell vadásznom a 64bites megfelelőjét vagy felmegy a 64bitesre ugyan úgy mint 32bitesre?
  • zooleeh
    Kosz a gyors valaszt!
    nekem epp az a bajom hogy a az alaplapi hangkartya nem megy valami jol.
    quadraphonic -ba kellene mukodjon (abbol ket sav a tv-hez megy).es csak stereoban megy . azert lenne fontos a quadra ,mert a tv a masik szobaban van szteroban pedig nincs hang a tv-ben.
  • [HUN]FaTaL
    C-media megszűnt, nem lesz hozzá driver. Realtekhez szedj a realtektől
  • [HUN]FaTaL
    Semmi gond a 64bites rendszerekkel és 4giga ramhoz egyébként is ajánlott.
  • zooleeh
    sziasztok . folraktam en is a build 7048-as minden ok ,azt leszamitva hogy se az alaplapi hangartyam (realtek ac 97),se se a C-media hangkartyahoz nem kapok mukodo 64-bites driver ( a google-el joba vagyok de nem kapok sehol)ha valki tud c-media meghajtot legysi linkelje be
    Koszi elore is
  • Evin
    Lődd ki az UAC-t, vagy futtasd rendszergazdaként. Nem ez lenne a megoldás?!
  • PunkZoli
    egy avira licensz kulcsról van szó, amit nem tudok hozzáadni az avirámhoz, mert administrator problémája van :\
  • PunkZoli
    én a hangkari drivert vadásztam sokáig... míg egy reges oldalon találtam egy linket... beregeltem és megvolt

az összes többi driverem megtalálta, és jól fut a rendszer, az alábbi billentyűzet bugon kívül minden nice

meg lenne még egy olyan kérdésem, hogy hol lehet rendszer gazdában futtani egy programot, ha az sem a jobbklikkre, sem tulajdolságaiban nem ajánlja fel????
  • Freddycom
    Vannak óriási különbségek 32 és 64bitesek közt?
    Mert nem tom megreszkírozzam-e a 64bitet, ugyanis alkalmas lenne rá a procim, de félek h sokat kell majd szenvednem a megfelelő kompatibilitású progi megtalálásával.

Ki mit mond?
  • PunkZoli
    sracok! kezd felbaszni a 64 bites :D

feltettem, beállítom, hogy legyen magyar billentyűzet ugye, de rendre visszaáll angolra....
    természetesen beállítottam, hogy a magyar legyen elől... kb mindenhol, de most pl mikor az msnre vissza kattintanék, visszaáll angolra...

és nem lehet törölni az angolt :\

vki tud vmi megoldást?
  • Narxis
    Most a 32bitesek várnak.
  • DjDano
    Jöhetne már a 7048 32 bites változata...
  • R3TR0
    KIS HELP KELLENE

Windows 7 oprendzseren a magyar Fallout 3at hogy tom müködésre birni?
  • lck
    Igen teljesen jó, jobb mint a sevenhez készült verzió.
  • davidka003
    Kösz mindenkinek a segítséget.
    Vista codec pack jónak tűnik.
  • Narxis
    Vista Codec Pack nekem csodálatosan működik.
  • Evin
    Én csak a K-lite-ot szoktam felrakni, meg külön az xvid-et(másikhoz szoktam, mint ami benne van), ogg kódeket és mp3 kódeket(ami benne van nekem nem jó szerkesztéshez) és mindent vinni szokott.
  • atlagember
    Tudnátok esetleg egy címet ahonnan működő 32 bites verziót le lehet tölteni? (A 7000.0.081212 nem megy.) Csak ne torrent legyen.
  • davidka003
    Bs Playert használom és azzal jók is a videók, de szeretném ha a Media Player lejátszaná legalább az avi fájlokat.
  • Narxis
    KMplayert
  • davidka003
    Melyik codec-et rakjam fel, hogy legyen a videóknál hang a Media Playerben?
  • davidka003
    Felraktam a legújabb verziót, 64 bitest és nagyon tetszik. Gyors, szép és tényleg sokkal jobb, mint a Vista, bár azzal sem volt gondom.
  • globalsidius
    nah az lenne a gond, hogy akármilyen játékot rakok fel, mindig kiírja h nem jó a videokártyám és nem indul.(Radeon HD4670) nyilván nem ismeri fel a videokártyámat, sajnos. ez ellen mit lehetne tenni? drivert raktam fel, és nem segített. válaszokat előre is köszönöm!
  • vki
    Na, felpakoltam a 7048. Eddig még nem sok minden változást vettem észre a 6956-hoz képest, de majd kiderült. Apropó! A Minefield mennyivel gyorsabb a sima Firefox-nál, illetve mennyire szereti az addonokat?
  • atlagember
    Most próbáltam egy másik forrásból származó anyaggal, de a Chip CD-jén lévő ISO fájlt használva is ezt a hibát adja.
  • atlagember
    A pc-guru cdjének telepítőjét használtam, a viruális gép esetén pedig ki sem írtam.
    Viszont a microsoft oldaláról csak a kódot tudtam leszedni, a cd fájlt nem, torrent oldalalkat meg nem használok.
  • mflex #3060
    Na végre felrakták a rapidra, így legalább lekapom 1-2 óra alatt... de rühellem a torrentet!

• dashed_
    szedd le ujra a telepito lemezt.
    erre a hibakodra ragoogle-zva szinte mindig az volt a baj ,hogy vagy hibassan szedtek le a telepito lemezt , vagy kiiras kozben serult az adat..
  • atlagember
    Sajnos a problémám továbbra is fennáll. Telepítéskor állandóan megszakad egy 0x80070570-es hibakóddal. Szűz merevlemezre és virtuális gépen virtuális telepítőlemezzel is ez van.
  • Narxis
    Ahhoz képest a build-hez, jah.
  • vki
    Végre lejött a 7048-as. Most szépen leszedem a 6956-osom, felrakom ezt és áttérek 64bit-re :P. Kíváncsi leszek. Gondolom elég sok mindent javítottak arányában.
  • Evin
    Nem mondtam le végleg a rendszerről. Ez még béta, szóval belefér. Csak ha már újra kell raknom, megvárom az hivatalos RC1-et.
  • skateout
    Én is frissítettem az enyémet ugyanúgy mint te, nekem is Eset Smart Security van, és semmi gondom vele, és a rendszer is jó, szóval én ajánlom neked hogy inkább próbáld meg mégegyszer, szerintem megéri, most viszont egy tiszta telepítést kell csinálnod amúgy is, tehát még jobb lesz. Szóval egy próbát még adj neki szerintem, ha akkor is ugyanez lesz akkor az alaplapodat nem csipázza valószínüleg.
  • [HUN]FaTaL
    Köszi, a végleges változathoz még jól jöhet, előbb úgysem teszem fel véglegesnek a sevent, elégedett vagyok a Vistaval is.
  • r4pt0r
    Meg is találtam ha esetleg másnak is kéne, itt megtalálható mindenféle méretben.
  • r4pt0r
    Aha, kösz. Talán megtalálom 1x. :D
  • [HUN]FaTaL
    Háttérképről van de linket nem tudok sajna :/