46641
-
Pio #3490 Erről jut eszembe valaki találkozott már a 32 és a 64 bites verziókat összehasonlító viszonylag részletes teszttel? Sajnos ilyet még sehol nem találtam (igaz nem is nagyon kerestem.. :) ). -
#3489 Nekem is 4, és f1alonsonak is 4 GB.
Mindenesetre engem ez meggyőzött, bár kitudja mi lesz (most). -
#3488 Én viszont ajánlom, a Windows Experience Index sokkal jobb értékeket mutatott 64biten, mint 32biten. Játékok nem lettek jobbak, nincs több FPS, ugyan olyanok mint 32biten.
Nem tom hány GB RAM-od van de 4-nél kötelező, ha ki akarod használni mind a 4-et.
Nekem ez az egy OS van a gépemen, és nem is lesz több. -
#3487 Akkor jó :D És elsődleges OS nek??? -
f1alonso #3486 én nem ajánlom a 64bitest mert nekem legalábbbis nem jött be...
ha teszek én is (kb 5perc múlva:D az 32bites lesz -
#3485 ja
Ti virtuális gépre telepítettétek? vagy csak ez az egy OS van a gépeteken? Miért? -
#3484 2,5 GB az a x86 lesz szerintem. :) -
#3483 Remélem megtalálod -
#3482 linket -
#3481 egyik újsághoz van az ISO fájl, az 2,5 giga. Azt írja, hogy (Képaláírás) : 'A Go gombbal megkapjuk a szériaszámot és ha kell, a 64 bites letöltési linket is' -
#3480 Nekem 3,2 GB volt. Nem tom neked, h ilyen kevés. -
n laca #3479 Hali, Thunderbird-et hogyan lehet beállitani hogy automatikusan induljon? XP-nél működött, Win7-nél nem sikerül. Köszi a helpet -
#3478 Hali!
Ha minden igaz fél órán belül elkezdem telepíteni a Win7-et. Engem a 64bites verzió érdekelne, és azt szeretném tudni, hogyha már van egy 2,5 GB-os telepítő DVD-m, akkor lefog tölteni még hozzá adatokat? (valamennyit biztos, csak a kérdés, hogy mennyit) -
Apocalipto #3477 Béta oprencer nincs támogatva, de van helyette egy ingyenes ami már támogatja -
#3476 Nincs(power iso) -
#3475 Van már rá Daemon Tools? Mert multkor nem volt és ezér töröltem. -
#3474 Na újra felteszem a windows 7-et. Az XP nálam mindig bedöglik. -
#3473 Most próbáltam az új driverrel és simán megcsinálja.
Nekem összevan kötve a TV-vel a kártya ( HD4850,HDMi ) és simán megy az is. -
#3472 Még jó, h csinált az ATI Windows 7-es drivert.
Eddig akkor ez szar, meg a tv összeköttetés. -
#3471 miért nem számolja ki az élmény indexet?
hiába frissítem.... a 9.3 ATI óta van -
#3470 Kössz! -
#3469 Administrator módban futtasd.
-
#3468 Windows 7 Power Tool Ultimate v2.3 [GLADRAG_MANHUNT]
Ezt a programot keresd meg... -
Ezt a sz@rt ellehet valahogy tüntetni srácok? -
RYO21 #3466 LOL
Betta splendens, másnéven betta. -
Apocalipto #3465 Ilyen build nincs is... -
#3464 Mi annak a proginak a neve? Nincs belőle frissebb verzió? Ami a CD-n van driver, progi az nem mindig a legújabb. -
#3463 Nagyon jóóóóók a cikkek. Köszönöm. -
f1alonso #3462 csábálint :D -
Rainbow15 #3461 próbáld meg a rivatunert feltenni. Ha jól tudom ezzel is lehet a hűtőt szabályozni. -
f1alonso #3460 CSőő!
Olyan problémám lenne hogy feltetten a Windows 7 build 7056 (64bit)
És a vga-mnak a cd-jén amit kaptam hozzá (asus 8800gts g92) van 1 progi amivel be tudom lőni h milyen hűtést kapjon a vga és nem akar műkődni.
Vmi eio.dll hibát ír,már probáltam azt h dll-files.com-ról szettem le az eio.dll-t de úgyse jó....vki ötlet?mert ez számomra nélkülözhetetlen -
#3459 Jogos. -
#3458 Telepítsd az xlive-ot. -
The Best #3457 Hali a windows 7-nél hogy lehet elinditani a gta4? Elöre is köszi. Azt irja amugy hogy nincs telepitve az xlive. -
#3456 Na közbe találtam hirtelen párat. Íme:
Miért is jó a Windows 7
Windows 7 Titkok 1.0
Windows 7 Titkok 2.0
Windows 7 Titkok 3.0 -
#3455 Esetleg valami olvasnivaló a windows 7-ről, ilyen átfogó jellegű. A wiki sokat nem mondott, meg a google sem. -
#3454 Köszi szépen a válaszokat. A link nagyon jól jött, átolvasgattam picit, nagyon hasznos. -
#3453 Start menü/keresőbe ird be:Turn windows features on or off
Utána meg társítsd a hangformátumokhoz a jetaudiót. -
#3452 Bökj ide az egérrel....
Ezt a részt olvasd át: "3.,) Birtokbavétel:" -
#3451 Hogyan tudom kiírtani a Media Player-t az alapértelmezett programok közül anélkül hogy letörölném. Mert szeretném helyére betenni a Jetaudio-t alapértelmezett media lejátszónak. Valaki tipp?
Előre is kösz a válaszokat, itt a sok kérdésemre aki veszi a fáradtságot és válaszol :)