46641
-
#3249 az új buildek esetén, ha régiről frissítettem, hogy tudom eltávolítani az explorert meg media centert stb? -
#3248 :D Ja jó így már értem. :) -
Pio #3247 Boccs, ezt:
"Az pénzbe kerül, az MSDNAA nem :D"
Ennek olvastam:
"Az pénzbe kerül, az MSDNAA nem? :D"
Amiből arra gondoltam, hogy némileg pontatlan magyarsággal meg szeretted volna kérdezni, hogy pénzbe kerül-e az MSDNAA. Pont tegnap voltam vérvételen, tuti ott szúrtak el rajtam valamit, megyek is gyorsan kipróbálni, hogy nem tettek-e b*zivá... na jó ez szar volt ^^ -
#3246 Várd meg a hivatalos RC kiadást. -
Atesz22 #3245 sziasztok!
nekem a 7000nel ujabb releasek nem akarnak bootolni,es windows alol azt a hibauzit irjak,h nem talaljak a meghajtokat,es kilepnek. valaki tud megoldast?
-
#3244 Hello!
Lenne nekem egy kis problémám.
Adott egy router (TP-Link R460), egy egyetemi kollégiumi hálózat, és egy Windows 7-es oprendszer. Próbálnék LAN-ra felmászni COD2-ből, de nem megy. Google --> Másnak is baja van TP-Linkkel CODozás közben. Na nem baj, akkor próbáljuk a routert switchként használni. Mind az egyik kábel az 1-es, a másik a 2-es portba (direkt kihagyom a WAN-t). Windows 7 gondolkodik, és semmi. Unidentified Network :(. Gondoltam, hogy én vagyok hülye. Bebootoltam a Vista-mat, és láss csodát, tökéletesen megy minden :(.
Amit próbáltam:
1, Reboot - fail
2, Hálózati kapcsolatok letilt/felold - fail
Ha valaki találkozott már hasonló problémmával, kérem segítsen ;).
Előre is köszi a válaszokat! -
#3243 Tisztában vagyok vele mi az MSDNAA és a technet plussal is. Nem értem miért írtad ezt le nekem :D -
Pio #3242 Egyetemistáknak és egyetemi oktatóknak jár. A technet plus kerül pénzbe, ráadásul jó sokba, már ha az első google találatnak hinni lehet :D -
#3241 Az pénzbe kerül, az MSDNAA nem :D -
#3240 Vagy a Technet plus direct előfizetés :) -
#3239 Ezért jobb az MSDNAA :) -
#3238 Azért az életünk végéig update nem igaz, egyszer véletlenül nem hosszabítják meg a szerződést és egyből illeáglisnak láthatja az Updte vagy nem aktiválható (erre már volt péld a tavalyi év végén win2008-nál). Ja amúgy a Tisztaszoftver szerződés lejárt március 1-én. -
#3237 mi lesz velünk? -
#3236 Én is 7100-as buildre tippelek, mivel még a most megjelent 7057 is csak kb a felét tartalmazza a végleges RC-be beigért 36 újításnak... Sőt én megkockáztatom, hogy az RTM 8000-es build számot fog viselni -
#3235 Miből? Az "én" pénzemből? A tisztaszoftver program igénybevétele után kötelezhetnek még vmekkora összeg kifizetésére? -
#3234 az állam kifizeti a maradékot -
#3233 Hallottam már erről a tisztaszoftver programról, de nem értem. Az miért buli nekik, h Office 2007-et Win XP, Win Vistát adnak potom összegekért? -
#3232 20-25 egy vista home premium, nem veszes az annyira.
meg a legtobben ugyis megveszik majd a tisztaszoftver programban 5k alatt aztan megy a winupdate eletuk vegeig es leszarjak hogy papiron epp legalis e vagy sem -
#3231 Kevesebb semmivel. Több lesz bugokkal :D Le fog járni, nem lehet egy idő után frissíteni. Nem végleges verzió, ennyi. -
#3230 és az mivel lesz kevesebb int az őszi-téli-áprilisi? -
#3229 Az RC igen, de majd ha boltban veszel, az már sokba fog fájni. -
#3228 De igen. -
RYO21 #3227 az rc nem ingyenes? -
#3226 Release Candicate áprilisban, véglegesre nincs pontos dátum, ősszel-télen-januárban :D -
#3225 de megéri :) -
#3224 Akkor kérd ezt szülinapodra.
Csupán 50.000 Ft lesz kb. -
#3223 a szülinapomon:D -
#3222 szóval nem béta hanem a full verzió -
#3221 A RöCö? Úgy hírlik április 10-én. -
#3220 tudom hogy hülyek érdés de nicsn kiírva sehol gugli meg mindig mást mond
szóval mikor is jelenik meg? -
#3219 Meg tudja nekem vki mondani, h az XPS Services és az XPS Viewer mit tud? Mer' ha hülyeség, akkor kikapcsolom. -
:O :O :O O.o -
#3217 lesz még!
tippem RCre 7070 (több helyen felröppent a 7100, de kicsit erős lenne) -
#3216 hát ja, de még van 1 hónapjuk, mert elvileg április 10.-én van a rc megjelenés, addig lehet lesz még bulid változás :) -
#3215 nem, még ez se az , elvileg ez csak a preRC1 ... de mnár nagyon közel -
#3214 nem rossz. -
#3213 hát elvileg ez a 7057-es ezmá rc1 : :D
-
dashed_ #3212 TX Milan24 -nek
7057-Gyorsteszt -
#3211 mondjuk már amikor belinkeltem elsőként a 7048-at,már akkor láttam hogy petyi megy a 7057-esről :D -
#3210 Fejlődünk. :D