46641
  • shevy
    az új buildek esetén, ha régiről frissítettem, hogy tudom eltávolítani az explorert meg media centert stb?
  • [HUN]FaTaL
    :D Ja jó így már értem. :)
  • Pio
    Boccs, ezt:
    "Az pénzbe kerül, az MSDNAA nem :D"

Ennek olvastam:
    "Az pénzbe kerül, az MSDNAA nem? :D"

Amiből arra gondoltam, hogy némileg pontatlan magyarsággal meg szeretted volna kérdezni, hogy pénzbe kerül-e az MSDNAA. Pont tegnap voltam vérvételen, tuti ott szúrtak el rajtam valamit, megyek is gyorsan kipróbálni, hogy nem tettek-e b*zivá... na jó ez szar volt ^^
  • Narxis
    Várd meg a hivatalos RC kiadást.
  • Atesz22
    sziasztok!

nekem a 7000nel ujabb releasek nem akarnak bootolni,es windows alol azt a hibauzit irjak,h nem talaljak a meghajtokat,es kilepnek. valaki tud megoldast?
  • vki
    Hello!

Lenne nekem egy kis problémám.
    Adott egy router (TP-Link R460), egy egyetemi kollégiumi hálózat, és egy Windows 7-es oprendszer. Próbálnék LAN-ra felmászni COD2-ből, de nem megy. Google --> Másnak is baja van TP-Linkkel CODozás közben. Na nem baj, akkor próbáljuk a routert switchként használni. Mind az egyik kábel az 1-es, a másik a 2-es portba (direkt kihagyom a WAN-t). Windows 7 gondolkodik, és semmi. Unidentified Network :(. Gondoltam, hogy én vagyok hülye. Bebootoltam a Vista-mat, és láss csodát, tökéletesen megy minden :(.

Amit próbáltam:
    1, Reboot - fail
    2, Hálózati kapcsolatok letilt/felold - fail

Ha valaki találkozott már hasonló problémmával, kérem segítsen ;).

Előre is köszi a válaszokat!
  • [HUN]FaTaL
    Tisztában vagyok vele mi az MSDNAA és a technet plussal is. Nem értem miért írtad ezt le nekem :D
  • Pio
    Egyetemistáknak és egyetemi oktatóknak jár. A technet plus kerül pénzbe, ráadásul jó sokba, már ha az első google találatnak hinni lehet :D
  • [HUN]FaTaL
    Az pénzbe kerül, az MSDNAA nem :D
  • bon
    Vagy a Technet plus direct előfizetés :)
  • [HUN]FaTaL
    Ezért jobb az MSDNAA :)
  • bon
    Azért az életünk végéig update nem igaz, egyszer véletlenül nem hosszabítják meg a szerződést és egyből illeáglisnak láthatja az Updte vagy nem aktiválható (erre már volt péld a tavalyi év végén win2008-nál). Ja amúgy a Tisztaszoftver szerződés lejárt március 1-én.
  • zomgzerg
    mi lesz velünk?
  • DjDano
    Én is 7100-as buildre tippelek, mivel még a most megjelent 7057 is csak kb a felét tartalmazza a végleges RC-be beigért 36 újításnak... Sőt én megkockáztatom, hogy az RTM 8000-es build számot fog viselni
  • Freddycom
    Miből? Az "én" pénzemből? A tisztaszoftver program igénybevétele után kötelezhetnek még vmekkora összeg kifizetésére?
  • zomgzerg
    az állam kifizeti a maradékot
  • Freddycom
    Hallottam már erről a tisztaszoftver programról, de nem értem. Az miért buli nekik, h Office 2007-et Win XP, Win Vistát adnak potom összegekért?
  • zomgzerg
    20-25 egy vista home premium, nem veszes az annyira.
    meg a legtobben ugyis megveszik majd a tisztaszoftver programban 5k alatt aztan megy a winupdate eletuk vegeig es leszarjak hogy papiron epp legalis e vagy sem
  • [HUN]FaTaL
    Kevesebb semmivel. Több lesz bugokkal :D Le fog járni, nem lehet egy idő után frissíteni. Nem végleges verzió, ennyi.
  • Firerock
    és az mivel lesz kevesebb int az őszi-téli-áprilisi?
  • Freddycom
    Az RC igen, de majd ha boltban veszel, az már sokba fog fájni.
  • [HUN]FaTaL
    De igen.
  • RYO21
    az rc nem ingyenes?
  • [HUN]FaTaL
    Release Candicate áprilisban, véglegesre nincs pontos dátum, ősszel-télen-januárban :D
  • Riccardo G
    de megéri :)
  • Freddycom
    Akkor kérd ezt szülinapodra.
    Csupán 50.000 Ft lesz kb.
  • Firerock
    a szülinapomon:D
  • Firerock
    szóval nem béta hanem a full verzió
  • Freddycom
    A RöCö? Úgy hírlik április 10-én.
  • Firerock
    tudom hogy hülyek érdés de nicsn kiírva sehol gugli meg mindig mást mond
    szóval mikor is jelenik meg?
  • Freddycom
    Meg tudja nekem vki mondani, h az XPS Services és az XPS Viewer mit tud? Mer' ha hülyeség, akkor kikapcsolom.
  • Riccardo G

:O :O :O O.o
  • Mr Manson
    lesz még!

tippem RCre 7070 (több helyen felröppent a 7100, de kicsit erős lenne)
  • Riccardo G
    hát ja, de még van 1 hónapjuk, mert elvileg április 10.-én van a rc megjelenés, addig lehet lesz még bulid változás :)
  • Mr Manson
    nem, még ez se az , elvileg ez csak a preRC1 ... de mnár nagyon közel
  • Narxis
    nem rossz.
  • Riccardo G
    hát elvileg ez a 7057-es ezmá rc1 : :D

• dashed_
    TX Milan24 -nek
    7057-Gyorsteszt
  • Riccardo G
    mondjuk már amikor belinkeltem elsőként a 7048-at,már akkor láttam hogy petyi megy a 7057-esről :D
  • Narxis
    Fejlődünk. :D