46641
  • Jim Morrison
    Ezt a progit letudom szedni torrent kliens nélkül? Eddig még csak torrenteket találtam, de nem adom fel :)
  • Jim Morrison
    Elküldte a lapkiadó a helyes Windows 7-et :)
  • werkfilm
    magyar = rossz -> tény
    windows = windows -> tény
    nem értem akkor mi hibádzik a képletben :)
  • bon
    Ez nem igaz.
  • werkfilm
    magyar windows = rossz windows
  • zozyk
    Ezek szerint sikerült egy használhatót szerezni. :)
  • Jim Morrison
    Fent van a Windows 7 :) Most szedem a Catalystot. Igazából csak az fura, hogy nem magyar :D
  • Jim Morrison
    ok, köszi

Narxis neked is :)
  • Narxis
    Ja, én is formáznám.
  • dashed_
    formazd, semmikepp se upgrade-eld..
  • Jim Morrison
    Most megint elkezdem feltenni a Win 7-et (remélem most jó telepítő), és ha azt akarom, hogy Vista egyáltalán ne legyen rajta (7-es alap és egyetlen OS-nek), akkor szerintetek elég majd az upgrade-re rányomnom telepítéskor vagy a costumre, és megformázni a C-t?
  • mflex #3639
    7050 akárhányas van fent nekem azon nem jó.
  • [HUN]FaTaL
    Nem.
  • HeadHunter86
    Alcohol 120% feltelepül win7-re?
  • L7wy
    Avira 9 es jó, ezt én tanusíthatom!!! legalábbis 7048 as builden.
  • mflex #3635
    "egyébként írtam" nélkül :)
  • mflex #3634
    felraktam most avast-ot, egyébként írtam...

kösz, remélem jó ez, még sosem használtam.
  • mflex #3633
    avira nem megy rajta, feltelepül, de lényegében csak ott van, ráadásul lassú lesz tőle az egész os...
  • HeadHunter86
    Csak egyik sem tud olyan emulálást mint a Daemon Tools.
  • L7wy
    Avira, Kaspersky, ESET/NOD32, ha jól tudom Norton 2009 is.
  • Riccardo G
    :D
    ott a clonedrive az már fut 7 alatt ;)
  • werkfilm
    nem fut és nem is fog amíg nem lesz végleges win7, kár megkérdezni hetente.
  • HeadHunter86
    A Daemon Tools még mindig nem fut 7 alatt? Ez az egyetlen progi eddig ami nem akar menni nálam.
    Na meg a Jetaudioval volt gond videólejtászásnál, kikapcsolta videó alatt az Areo-t, mert még mindig nem kompatibilis vele, úgyhogy lecseréltem KMPlayerre, de nem bántam meg, nagyon jó lejátszó.
  • Dark Angel 666
    kaspersky
  • [HUN]FaTaL
    avast
  • mflex #3625
    hi

milyen vírusírtó müxik tökéletesen win 7 alatt? sajnos az avira nem, nod nem érdekel..

thx
  • bon
    Szerintem nyugottan.
  • passatgt
    $WINDOWS.~Q mappa és a $INPLACE.~TR mappa a C:/-ről törölhető?

Csak mert több mint 2 gigásak:)
  • bon
    Jogosultság gond lesz, vagy a megosztásnál, vagy a biztonság fülön a könyvtárhoz adjál jogot annak a felhasználónak amelyikkel elszeretnéd érni a másik gépről.
  • El Protector
    Nekem is hasonló a gondom. Két win7-es gép, routeren keresztül összekötve. Minden beállítás ugyanaz, de csak az egyik gépről lehet elérni a másikat. Látja egymást a két gép,d e ha be akarok lépni, akkor azt írja ki, hogy nincs hozzá jogosultságom. A másik gépről viszont simán elérem az enyémet. Nem értem...
  • bon
    Valamilyen lemezről futtatható Windows-al, Dos-al.
  • f1alonso
    így is
  • Promi #3618
    DOS alol bootols pld. Hirens BootCD -vel.
  • mephi666
    na, ilyen gonddal találkoztatok-e: pár hónapja volt fönn az egyik partíciómon a vista, megutáltam, de nem tudtam totál legyalulni... csomó file megmaradt, amit sehogy nem tudtam xp alól sem törölni és win7-ből sem... most kezd igazán idegesíteni, mert azt a bő 10gigát mással is el tudnám foglalni... próbáltam már mindent: jogokat átnéztem, unlocker-rel is próbáltam felszabadítani, ha esetleg valami fogná (de nem fogja semmi)... tippetek van, hogy format-on kívül mi segítené át a másvilágra? :)
  • pedestrian
    Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center\Advanced sharing settings-nél jelöld be a Turn off password protected sharing-et.
  • f1alonso
    ha megnézed pontosabban build 7057
  • f1alonso
    Csáó!

Kéne egy kis segítség.
    Fent van nekem is a Windows 7 és tesóm gépére meg osztottam a netet lan kábelen az addig oké...most egy mappát akartam meg osztani amit végülis sikerült és amikor tesóm gépén is látszik h megosztottam de kér egy felsz nevet meg pass-t h meg tudja nyitni...nem tudjátok h mi lenne az ?az alap?mert én nem kértem rá ilyeneket
  • Riccardo G
    frissítsd a rendszert, nem olyan sok idő, és megoldja a problémát
  • [HUN]FaTaL
    beta

Leáll a DNS szolgáltatás. Hogy miért, rohadt jó kérdés :D

#3611: Hagyjuk már ezeket a webfordító szarokat:D
  • naaa
    Elrejti Domain Name Systemet és megoldja őt (DNS) nevek ennek a számítógépnek. Ha ezt a szolgáltatást leállítják, ez a számítógép nem lesz rátermett hogy DNS-neveket oldjon meg és Active Directory tartományvezérlőket lokalizáljon. Ha ez a szolgáltatás kikapcsol, bármilyen szolgáltatások, amik nyíltan ettől függenek, el fognak romlani hogy kezdődjenek.

ezt fordította a webfordító