46641
  • zozyk
    Rakjál fel egy bootmanager progit xp alá.

Telepítésnél figyelni kell arra,hogy mindig az újabb OS legyen az utolsó.
  • Riccardo G
    ja, és lehetőleg ne keljen hozzá 7-es dvd mert szar a dvd olvasóm
  • Riccardo G
    nah! nagyon nagy problémám lenne! win 7 feltvolt, és feltettem mellé az xp-t, nah az a szar meg elbaszta, és csak a fos xp-t tudom most elíndítani, és nekem valahogy ujra elkellene indítanom a 7-es, hogyan lehetne megoldani? :O
  • gyraph
    Koszi ! Kozben rajottem, csak nem frissitettem itt. THX !
  • gyraph
    Megoldodott. A computer management-> storage-nal adtam neki utvonalat...
  • zozyk
    Jólenne ide egy FAQ szerintem...

• dashed_
    betujelet kell neki adni..

keresobe diskmgmt.msc es ott az eltunt particion change drive letter..
  • gyraph
    Hali !
    Van egy 500gb-s winchester, ketfele van particionalva, az egyik particio 100gb... ide kerult a win7 a regi vista helyere. A fenmarado particion sokminden van, csak valamiert a win7 nem latja... mintha nem is lenne. Ilyenkor mivan? 5let? Koszi !
  • passatgt
    A speech recognition-nal szórakozok. Van ötletetek, hogy lehet megoldani azt, hogy pl tapsra elinduljon a zenelejátszás?

Vagy ha a gyári programmal nem lehet, van valami program erre?

Szóval nekem nem olyan kéne, ami felismeri mit mondok, hanem egy előre felvett hang alapján felismeri, ha ugyan az a hang szól, mint a telefonokon a hangtárcsázás
  • zozyk
    Semmi baja sincs annak a verziónak.
    Nálam is az fut,és tökéletes.
  • werkfilm
    iapula vmi retek szerkesztett verzio
  • Carloska
    Windows.7.Ultimate.RC1.Build.7057.x64.DVD-iAPULA

Microsoft.Windows.7.Build.7057.x86.DVD-iND

Microsoft.Windows.7.Build.7057.x64.READ.NFO.DVD-iND
  • bon
    Kulcsot az igénylő oldal írta ki. Feedback meg szerintem névtelenül ment. Vista-nál külön program volt a nevesített jelentésekhez.
  • adam86
    Nem tudjátok, hogy ha igényeltem anno béta kulcsot, akkor azt a Microsoft Connenct-en belül hol találom? Meg az hogy lehet, hogy ha bejelentkezek oda, akkor azt írja, hogy egy feedback-et sem küldtem eddig, pedig írtam egy csomót
  • janihunk
    Ott nekem csak az van hogy folytatás enter meg kilépés f3 és enyi.
  • Pio
    Bebootols XP cédéről és hozzá se nyúlsz a géphez, csak kivárod, amíg betölt mindent. Most fejből nem emlékszem, de talán valóban a partíciós képernyő jön be és akkor alul a kép alján egy vékony sávban vannak írva opciók egymás mellé és ott van a javítás is. Legalábbis emlékeim szerint, most sajnos nem tudok restartolni, hogy megnézzem, mert dolgozik a kicsike :)
  • janihunk
    Bebootoltam az xp vel de nekem nemír olyat hogy javítás abba a menübe kel lemnmem ahol tudok uj particiókat létrehozni meg formázni? Mer ot nics olyan hogy javítás!
  • HeadHunter86
    Én majd pont az XP-t akarom kiírtani, és csak win7-et megtartani.
    Ha törlöm az XP partíciót az jó nekem? Mert a bootmanager gondolom a win7 tárolja, szóval ott elég kell hogy legyen átírnom.
  • Pio
    ITT ÍRTAM erről, remélem ez alapján sikerül megoldani.
  • janihunk
    Azt hogy tudom megcsinálni hogy feltetem a win7 et de nem jött be és letöröltem de minden indításnál választanom kel op rendcert azt hogy lehet megcsináni hogy ne keljen választanom vagy legaláb hogy az xp legyen az alap amit betölt?
  • Jim Morrison
    Minden hétköznap, mert ott a suli (igaz, két hete nem voltam már suliban, mert beteg vagyok (holnap már valszeg megyek)). De köszi nem kell úgy tűnik, majd lesz valami, de ha mégsem akkor lehet hogy élek a lehetőséggel.
  • f1alonso
    Tudja vki mikor jön új build?
  • zozyk
    Az adatlapod szerint Győrben laksz,ha gondolod,adok egy telepítőlemezt. :)
    Ha jársz a belváros felé valamikor.
  • janihunk
    Ezt nemértem ez is ez se bootol ez lehetetlen bejön a boot képernyő és 1-2mp után ujraindul a gép ez miért van?
  • janihunk
    Csak én az xp-t megakarom hagyni. Hátha szükség lessz rá vagy valami.
  • Jim Morrison
    Én úgy csináltam, hogy meg kellett formáznom a C-t, amin a Vista volt csak mivel nem ment fel a 7, ezért megint fel kellett tennem.
  • janihunk
    Csak azért mert én ugy telepítem hogy a c-n van az xp és a d re teszem a win7 et és remélem nem kel maj választanom a rendcer közt ha nem megy fel rendesen mert az usb nem működik amikor ot van hogy választani kell.
  • Jim Morrison
    A chip újságból van. Egyedül a D-n hagyott maga után mappát (talán a C-n is). Miután nem sikerült, beraktam a Vista telepítőjét, az felment és most semmi gond szerencsére. Nem kellett választanom, hogy melyik OS-t akarom.
  • janihunk
    De hagyot olyan dolgokat magaután hogy ki kellet választani hogy meik rendcert akarod indítani? De neked nem a chip-ből volt vagy de?
  • Jim Morrison
    Nekem is 84% állt le mindig. 3-4-5ször megpróbáltam.
  • janihunk
    De ezek már régi 2.havi hozzászólásokban irnak olyat hogy rossz 84% nál megál ezt azóta kijavították mert másoknak jó a fórum topikban is néztem amugy próba szerncse.
  • [HUN]FaTaL
    Kis fájloknál sokkal lasabb az IDE, a csatolóról / több vinyó használata esetén lévő sebességcsökkenésről inkább nem írok semmit. Meg a kábel okozta kuplerájról a gépházban :D
  • Pio
    Ja, nem 20, hanem 35 másodperc alatt másol át egy gigát, el is sírtam magam, amikor megtudtam... :)
  • Jim Morrison
    link

'Ami a 84%-ot illeti, igen... valami nem stimmel a fájllal. (bővebben: http://www.chiponline.hu/forumtopic.php?cikkid=2190)' -bullseye
  • janihunk
    Ezt hol találtad tegyél már be 1 linket mert én iet nem láttam
  • Jim Morrison
    Megírták az újság honlapján is (chip), hogy a mellékelt Windows 7 hibás :S
  • janihunk
    Ha gondolod de szerintem ez jó még ha nálam nem is mer nálam 4 verzió nem bootolt be de rendesen feltelepült.
  • [HUN]FaTaL
    Csak lassú mint a p*csa :D
  • Pio
    Hát nekem egy uatás vinyó a rendszervinyó. Ha azért lepontoz majd akkor egészségére, soha semmi gondom nem volt még vele...
  • [HUN]FaTaL
    Semmi gondja a radeonokkal (előbb volt driver mint nv oldalon, de használható a Vistas is (az utolsó catalyst verzió már egyben tartalmazza mindkettőhöz.))