46641
  • Riccardo G
    Bon-al is egyetértek! :) sőt... a DOS viszi a pálmát :D :D :D
  • Riccardo G
    jaja, én is játszok PB-s játékkal igaz, csak ezzel az 1-el (Enemy Territory) csak én olyan serveren vagyok member, amin nem fut a PB, szal én faszán ki tudtam küszöbölni! :D
  • [HUN]FaTaL
    2g-vel sem
  • dashed_
    Mar a 7000es buildhez is jott autoupdate-rol a javitas a wmp hibara, es ha pb-s jatekkal akarsz multizni akkor nem fog menni. Win7 re Pb akkor lesz amikor kiadjak a win7-et..
  • Narxis
  • simonl #3685
    Sziasztok,

Az újabban kiadott build -eknél (7057)is létezik még az a bizonyos korai Madia Player hiba?
    és még mindig nem lehet multizni W7 el?????

Köszi

• werkfilm
    4g rammal tényleg nem lassabb :)
  • [HUN]FaTaL
    Már nagyon régen nem lassabb a Vista sem az XPnél, mitől lenne lassabb a 7?:D
  • HeadHunter86
    Jaja. Én múlt egészen múlt hétig XP-t használtam, míg fel nem tettem a 7-et. Vista kimaradt az életemből (egyszer használtam 1-2 hónapig).
    De úgy tűnik továbblépek, pápá XP.
    Már a béta 7 is nagyon bizalomgerjesztő. 2-3 nap alatt megszokod, kényelmes, nem kell drivereket instalálgatni az alaplaphoz pl. hogy legyen neteded, stb stb.
    Intelligensen próbál megoldást találni a hibára, ha leáll valami, automatikusan újraindítja. Rettentő gyorsan bootol. És meglepő módon Ramot se eszik sokat.
    Sebességével meg vagyok elégedve, játékok is ugyanolyan jól futnak rajta mint XP-n, semmivel sem lassabb. Pedig azt hittem az lesz.
  • bon
    Ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy a gyorsaságban a windows95 a nyerő (kisebb a gépigénye mint az XP-nek). De nem csak a sebesség a lényeg, hanem amit te is írtál a korszerűség. Az XP felett eljárt az idő, de még lehetne tovább ragozni a dolgokat.
  • Narxis
    Értem mire gondolsz, de ezt, hogy sikerült összekapcsolni a Windows-al? Nem angol windows-on fog valaki megtanulni angolul. Egyébként a magyar se teljesen magyar, a hibákra interneten keresett megoldásokat magyarul nem tekintheted meg. Ez a Vista problémamegoldó feature, nem tom konkrétan, hogy hívják. :D
  • cooling
    werkfilm légyszi ne manipuláld a többi embertársadat.
  • zozyk
    Nem akarok vitázni,de nem értek veled 1et.
    Azért mert csak magyarul tudok,még nem vagyok fogoly.

Nálam nagyobb ember(ek) véleménye:
    Teller Ede (1908-2003)
    Teller Ede ugyan nem idegen, de figyelemreméltó, amit mondott a magyar nyelvről Pakson (Fontos megjegyezni, hogy életének 95 évéből 77-et külföldön élt, de még közvetlenül halála előtt is tökéletesen beszélt magyarul):
    “...új jeles felfedezésem, miszerint egy nyelv van, s az a magyar.”
    (Mai Nap, Budapest, 1991.9.)

“Teller Ede mondta, hogy amennyiben nem Ady teremtő nyelvén ismerte volna meg a világot, akkor aligha vitte volna többre egy átlagos középiskolai tarnárnál.”
    Idézet Patrubány Miklós újévi köszöntőjéből (2003)
  • Riccardo G
    van benne valami :)
  • werkfilm
    szerintem minden magyar szoftver rossz. butítja az emebreket, a kárpát-medence fogjaivá teszi őket. sajnos már nem kiváltság a számítógép egy otthonban, de azért még alap lenne tudni a nyelvén. de ahogy az angol rajzfilmek eltűntek a cartoon networkről ugyanúgy el fog tűnni idővel minden angol szöveg is, aztán még jobban szaporodnak majd azok akik itt a fórumban kéregetnek segítséget egy 2 soros levél megírására a fejlesztő cég supportjára ha vmi gondjuk van.
  • TothLaci
    Azért nem teljesen...
    Eddig gyorsaságban az XP a nyerő...
    Korszerűségben pedig a 7 2014-ig? :O
  • [HUN]FaTaL
    Ez hülyeség, ugyanúgy bírja 5 éve hardvercseréstül a céges magyar windows server mint az exchange servernek használt angol variánsa :)
  • [HUN]FaTaL
    A lokalizáció szar, ebből nekem az következik hogy szar lesz az egész összkép. Ezért használok angolt. Működésben semmivel sem különb a magyar windows az angolnál.
  • bon
    Szerintem a gépet a lassú akkor. Egyébként a csicsa kikapcsolható, de bekapcsolva se lassít semmit, mert a vga számolja.
  • TothLaci
    Tetszett a Vista. Postosabban annak a Beta1 változata. A többi már nem igen. Az a kegyetlenül sok csicsától, és a lassúságától elegem lett. Megnéztem a Win7 bétákat is. És hihetetlen... még most is gyorsabb az XP. Még ez sem az igazi, bár lehet, hogy egy kis optimizálással jobbá lehetne varázsolni.
  • bon
    Én 6db szervet üzemeltetek, mindegyiken magyar nyelvű szerver oprendszer van telepítve, van már 5éve fent lévő, de teljes 100%-os hardver cserét megélő is (dual p3, scsi2-ről Dual 3.0Ghz Xeon scsi3-ra) és gond nélkül mennek.
  • HeadHunter86
    A Vista maximum a biztosítékot vágta ki nálam.
  • HeadHunter86
    ÉS ez így is van, egy angol windows ami szerverként üzemel, lásd TF2 szerverünk 3x annyi ideig bírja mint magyar társa.
  • bon
    Számomra már a Vista is kiváltotta az XP-t. Az XP felett már nagyon eljárt az idő.
  • bon
    De attól még nem rossz a magyar Windows. A rossz, nem fordítási problémákat jelent, hanem működési. Legalábbis szerintem. Maximum a lokalizáció minőségét lehetne nem megfelelőnek mondani. Ha a fordítás miatt folyamatos működési probléma lenne akkor nevezhetnénk a magyar Windows rossznak.
  • Apocalipto
    Miért is jó a windows 7?
  • TothLaci
    Mondjatok előnyöket avagy miért fogja tudni kiváltani a Win7 az XP-t?
  • HeadHunter86
    A vista még nem, de ez már mindenképp.
  • [HUN]FaTaL
    Dehogynem. Irdatlan idiótán tudnak fordítani.
  • lck
    nyilván
  • TothLaci
    Szerintetek ez az oprendszer kiváltja az XP-t?
  • Jim Morrison
    Megbeszéltük :D
  • zozyk
    Nincs mit,cserébe ne ölj meg Tf2 ben :):)
  • LeonSilver
    Igaz volt a 3.11-es windóznál.
  • Narxis
    LOL, remélem humorizálni próbáltál. :D Amióta létezik lokalizált Windows én azt használom, semmi gond nincs vele.
  • Jim Morrison
    Köszi szépen, a rengeteg segítséget.
  • zozyk
    Ment PM.
  • zozyk
    10 perc és szedheted,adom majd a link et.
  • Jim Morrison
    Azt nagyon megköszönném
  • zozyk
    Hát ha gondolod,felrakom valahová...