46641
  • Solten
    hehhe...
  • [HUN]FaTaL
    Micsoda tragédia. Szeretem ezeket a rinyálásokat. Mi a ráknak vettél ramot? Hogy üresen álljon?:D
  • Narxis
    Csak betölti a leggyakrabban használt alkalmazásokat, ha kell RAM, fel fogja szabadítani. Már Vistaban is így működött.
  • bon
    Legalább nem csak üresen áll a memóriád.
  • RYO21
    Bakker most vettem észre h. a windows 7 1GB RAMot zabál.
  • Apocalipto
    Ideje lenne frissítened a 7068-as verzióra, max 1 óra altt megvan, szerintem jobban jársz vele
  • Riccardo G
    hát nekem csak a windows 7 van fent (bulid 7000) már két hónapja, és eddig nem is fagyott le, telefonom, nyomtatóm drivereit gond nélkül kezelte, weblapokat szerkesztek 7 alatt, szal nekem minden fasza!
  • fravik
    szia!
    én azt javaslom, ha nem nagyon sűrgős, akkor várd meg az RC változatot, ami elvileg májusban fog megjelenni és mindenki számára elérhető lesz!
    addig éles rendszerre sztem ne tedd fel, csak próbálkozz virtuálissal!

ugyan használhatod az eddigi verziókat is élesben (én pl. a 7000-t használom a mai napig teljes megelégedéssel), de nem sok értelme van, ha nem akarod újratenni egy hónap múlva! ez csak egy tanács!

tapasztalatom szerint, ami Vistával kompatibilis volt, az win7-tel is! nekem a nyomtatómat és a telefonomat is felismerte és telepítette!
  • Apocalipto
    Eddig nekem nem okozott problémát se program, se driver. Egyesek szerint lényegében a Windows 7 már kész van, nyugodtan ki lehetne adni. Én most fogom törölni a Vistát és csak 7-et fogok használni. Szerintem nyugodtan fel lehet rakni mindennapi használatra.
  • rigaman
    Sziasztok! Érdeklődni szeretnék eme új oprendszer iránt. A 7057 vagy a 7068 lehet e már mindennapi használatra alkalmazni? Az eddigi vistás driverek jók e hozzá? (pl: a telefonon szoftvere, a nyomtató szoftvere) Ja és játékok kompatibilisek vele?
    Köszönöm a válaszokat!!!
  • Apocalipto
    Help!

Jelenleg fenntvan a gépen a Vista és a 7 is. Most fogom törölni a vistát az egyik partícióról. A boot menüt ugyanúgy a fixmbr, fixboot parancsokkal tudom helyreállítani mint Vistánál?
  • werkfilm
    http://www.microsoft.com/windows/antivirus-partners/windows-7.aspx
  • BaziJoe
    Sziasztok kell rá bármilyen Vírus írtó vagy Tűzfal??? És ha igen akkor melyik müködik rajta rendesen???
  • Inquisitor
    Hohoho! Köszi a linket! Ugyan a Windows verzió még kissé életképtelen, de jó tudni, hogy az Open Source-os arcok erre a témára is rázizzentek.
  • Riccardo G
    sztem meg nem fogják optimizálni hogy melyik bulid számot fogja viselni, ami képp megvan az lesz az rc, lehet ez akár 7122 is!
  • DjDano
    Mivel az RC csak májusban jön, így kiárt! Felröppentek olyan hírek, hogy az RC 7100-as Build számot fog viselni, az RTM meg 7500-at
  • r4pt0r
    Szerintem meg ha lemondod a netet. :P
  • Riccardo G
    egyetértek
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem meg vírus ellen a legjobb az ész.
  • kifli
    szerintem vírus ellen a legjobb egy xp vagyis win7 telepítőlemez :D
    am bitdefender forevör
  • nandorb
    kinyirta a haveromnal is mert okos elsonap mikor megvette a netet akkor olyan oldalakat nezegetett ahol siman megy a virus nemvolt vedelem elmentem masnap hozza siman kivolt nyirva a gepje,friss xp-re meg nincs net akkor kell felrakni nem kessobb...
  • RYO21
    Nekem a kaspersky kinyirta a windowsomat. avast!4ever
  • Narxis
  • nandorb
    fals a riasztas meg kul. az avast mikor volt jo vmire.? soha ez van marad mindig is szar volt...Kaspersky rulez
  • Narxis
    Ez durva, elvileg ez lenne az RC?
  • Narxis
    Fals riasztás.
  • Dark Angel 666
    ezen az oldalon nekem beriasztott az Avast
  • nandorb
    btw sajnalom hogy igy adom a linket meg ilyet de 7070-esrol van szo:D
  • Riccardo G
    Silverlight 3 beta van nekem is :) de a flash cuccok is fentvannak
  • lck
    Nem álom volt.
  • Narxis
    Mintha olvastam volna valahol, hogy Linuxra van. De lehet lázálmomban volt.
  • Inquisitor
    Nem baj, nálam marad az x64 W7-es, ha lesz végleges meg új gépem, akkor pláne, meg tervbe van véve mellé tanulmányi célokra egy Kubuntu 9, szintén x64.
    Az Adobve meg gebedjen meg, kijött a FlashPlayer 8,9 és 10, és mai napig nem voltak képesek 64 bites verzió legyártására egyik OS alá sem???
    Nem baj, nem véletlenül kezdenek átállni sokan a Silverlight-ra.
  • Inquisitor
    Némelyik Asus lapnál volt csak olyan idiótán megoldva, hogy alapból ki volt kapcsolva a 4Gb engedélyezése. Azóta leszoktak róla, mert a userek eléggéidegesek voltak miatta. Ráadásul senki se értette mi értelme volt.
  • zooleeh
    koszi a valaszokat:)
  • [HUN]FaTaL
    Virtual PC
  • bon
    Nekem pl. Virtuális gépek futattása miatt, de alkalmankénti videó vágásoknál is jó szolgálatott tesz a munkahelyi gépemben (a core quad procival közösen). Ja meg elég jó ára volt.
  • RYO21
    Mi a francnak 8 GB ram? Nekem a 3Gb is sok.
  • [HUN]FaTaL
    Ezzel én is tisztában vagyok, de ezt magyarázd az oldalak fejlesztőinek. Flash egy rakás szar, ezt már akkor tudtam mikor elkezdett terjedni.

Bon: Nekem kellett (ASUS P5B). Lehet hogy chipset / lap függő, nem tudom. Giga P35ön nem kellett.
  • Narxis
    Az szívás. Flash meg egy fos.

Silverlight rulz.
  • bon
    Lehetséges, hogy be kell kapcsolni, de nekem nem rémlik, hogy be kellett a sajátomnál, de egy asus P5Q-E alaplapnál se emlékszem ilyenre. Na mindegy, legalább most már tudom, hogy ha ilyenbe futnék bele akkor mit nézzek meg a bios-ba.