46641
-
#3770 Nem, ha nincs Memory REMAP akkor a BIOS blokkolja fizikai memória -1GB-ra (4GBnál 3, de kipróbáltam 8gigás gépen 7gigabyte memóriát látott, legalábbis ASUS P5B esetén). Amire te gondolsz az a PAE (Phisycal Address Extension). -
#3769 64bit-nél? Ott felesleges nem? -
#3768 Biosban állítsd be a Memory Remap funkciót ENABLED-re és akkor menni fog :) -
#3767 Más 64bit-es rendszer látja? Boot során a memória tesztnél az alaplap látja mind a 4gb-ot? -
#3766 sziasztok !hogy lehet hogy a win7 64-es nem latja a 4 giga ramot csak 3-at ? -
#3765 Nekem nem működött vele semmi. Se 64bites IE-n, se 32bitesen (64bitesre meg amúgysincs flash player) se FFből (32bit) se Operából. -
#3764 Én arra gondolta, hogy ha nem valós 64bit-es programot futtatsz hanem sima 32bit-est akkor lassabb lehet a műkődése a programoknak. De én támogatom a 64bit-es oprendszer használatát (én is azt használom két gépen is) De szerintem nem sok értelem van mondjuk 10 programból amit használ az ember 9 32bit-es ás 1 meg 64bit-es. Természetesen ez a 4gb-nál kevesebb memória esetén gondolom így. -
Inquisitor #3763 "Tudtommal a 64bit-nek nagyobb a gépigénye is."
Ööö, éppen az lenne a lényege, hogy ugyanazon procin a 64 bites kód nem picit gyorsabban futna. Vagy te a W7 x64 gépigényére gondolsz? Bár nem látom be miért kéne nagyobbnak lennie. Azt tudom határozottan, hogy a 64 bites Vista GYORSABB volt a régi vacak gépemen, mint a 32 bites XP, a W7 meg elvilág valamivel jobban gazdálkodik az erőforásokkal, mint a Vista. -
degu61 #3762 Nálam is úgy van. -
adsa #3761 Sziasztok. Ma raktam fel a 7068-ast, eddig a 7000-esem volt. Kaptam egy hibát, és kíváncsi vagyok, hogy másnál is így van-e. Amikor elindítok egy videót a Windows Media Playerben és megnyitok egy új abalakot, rámegyek a tálcán a Media Player ikonjára és megjelenik a szünet gomb. De ha rákkatintok akkor megy tovább a videó. A 7000-esben megállt... -
#3760 Vistan jól működik a 64bites java, IE-vel is. Win 7-re gondolom még ők is várnak mint a Daemoon Tools fejlesztői. -
#3759 Akkor "jól" megvan csinálva a java -
#3758 A java remek csak nem működik, ugyanúgy a 32bitest kell felrakni. (Még 64bites IE is azt mondja hogy nem tudja kinyitni a javas oldalakt ha csak a 64est rakom fel). -
#3757 Lesz Professional s, de az ultimate is marad. -
RYO21 #3756 [url]http://www.winsupersite.com/win7/win7_7068_03.asp[/ur]
Szóval most már Windows 7 Professional is van. Vagy ez van ultimate helyett? -
#3755 lenyomva tartod az alt-ot, majd nyomsz egymásután egy hármast, és egy nyolcast. -
mrtamasbiro #3754 werkfilm!
És az alt+38 azt,hogy ütöm be mert nem bírooomn. -
#3753 64bit-es programok száma elenyésző, ha arányt kellene mondanom 5%-nál többet nem mondanék. Tudtommal a 64bit-nek nagyobb a gépigénye is. -
Inquisitor #3752 Ez azért így erős. Nyilván ha valaki szeretné kihasználni a 4GB fölötti ramot (és van is olyan programja ami ugye képes rá, pl. CAD), akkor nyilván előnyösebb. No de pl. 2Gb rammal miért ne lehetne 64 bites VirualDub-ot, 7Zip-et vagy más egyebet használni jól, pláne a Vistánál gyorsabb W7 alatt? Elég sok mindent találtam, amiről nem is tudtam, hogy van 64 bites belőle, mást ne mondjak a JAVA-t, vagy Nintendo GC emulátort ... -
#3751 Sziasztok! Azt hogy lehet megoldani, hogy ne csoportositsa az ablakokat a talcara a windows hanem minden ablak kulon legyen egymas melett? -
dashed_ #3750 alul kereso = desktop.ini -
The Best #3749 Hali hogy lehet eltüntetni a dektop-ot bejelentkezéskor?
-
#3748 Nem gond az ide-s winyó, de 4gb memeórai alatt nincs érteleme a 64bit-nek. -
Apocalipto #3747 Szerintem tök felesleges felrakni 64 biteset. Am sincsen sok értelme csak hogy megtud címezni 4 gigánál többet is. Az IDE csatis vinyó nem gond neki úgy gondolom -
The Best #3746 Hali szereintetek 3gb val is nyugottan elmegy x64 változat? vagyis érdemes felrakni? Meg olyan kérdésem lenne hogy nekem mége ide csatlakozos vinyom van nem sata az nem baj? Elöre is köszi -
RYO21 #3745 Én pl a grafkarimhoz drivert a nvidia.com-ről töltöttem le.szóval 7300gtre van driver.
-
#3744 Mondatonként küldte a smilekat szerintem :D -
SlaCker #3743 Köszönöm a gyors választ!:))
werkfilm nem tudom mire vélni a válaszod! Légyszi valami magyarázatot küldj melllé! -
#3742 Nem tudom...egyszerűen nem akarja megadni az engedélyt. A Windows mappánál még csak bepipálni se lehet semmit. A ProgramData mappánál meg hibát ír mikor alkalmazza a beállításokat. -
#3741 :)
:(
:)
:(
:))
:((
:))))))
:(((((( -
#3740 Elbírja és van amiből Vistas kell, van amiből megeszi az XPst is (többnyire hálókártya meg ilyen egyszerűbb cuccok). -
SlaCker #3739 Üdv mindenkinek!
Elolvastam azt a kis cikket ami linkelve lett ! "miért is jó a windows 7"
Hm hát nem kel győzködni az embert utána! :))
Egyet azért kérdeznék.Nekem régi konfigom van még. :(
Amd athlon2500+xp -7300GT VGA -1,5GB memoria.Nem tom hogy elfogja e bírni a Win.7-et és milyen driverek kellenek nekem,ha a windows 7-et használnám?Félek attól hogy amiket már én használok azokhoz nincsen windows 7-es driver. :((
Valaki tudna még egy képet linkelni az alap Windows 7-röl? :) -
#3738 mert nem aktiváltad telefonon -
#3737 nem tudjátok mér indul minig ujra elegem van már belőle:@ -
#3736 Vedd saját tulajdonba. -
#3735 Nem, nem és nem...minden sz@rt bepipáltam neki és így se. -
#3734 Ennek mi köze a heteskéhez? -
#3733 alt+38 -
mrtamasbiro #3732 Az a kérdésem,hogy wistam van és 2007-es office és az wordben nem találom az and jelet.Most ilyenkor mi van,hol keressem? -
mrtamasbiro #3731 teszt