46641
  • atila4
    a 7000-res buildot szerintetek lecseréljem májusig egy újabb verzióra?
  • Narxis
    Sztrájkolnak.
  • BaziJoe
    Sziasztok láttatok már olyat hogy??Felraktam a gépemre a Fifa 09-et és minden jó csak a játékosok széttett kezekel röpködnek a pálya fölött 5 centivel. Miért????Mondjuk annyi van,hogy a vistás állásom rátöltöttem.
  • zozyk
    Az az igazság,2-3 éve avast van a gépemen.
    Ahol riaszt,oda nem megyek,de még nem volt gondom sehol,persze ésszerü használat mellett.

• zozyk
    Ph! fórumon megcsinálta valaki virtualpc-n,meg is mekkent neki azonnal a win.

Remélem sokan megcsinálják,kicsit felpörög a topik. :)

Imádom az önjelölt tuningmestereket:"kapcsold ki mert felesleges..."*

(*addig értem,hogy valakinek valami felesleges,de ki garantálja hogy másnak is az e? Nekem felesleges a gázolaj,mert benzines a kocsim,szerintem ne legyen a benzinkúton gázolaj....)
  • Narxis
    lol
  • r4pt0r
    Ezen a linken lévő cikkből ezeket nem ajánlom megcsinálni:

2. A felesleges Szolgáltatások kikapcsolása

Vagy nem fog működni valami rendesen, vagy el se indul a windows.
  • Breki33
    4 tipp a még gyorsabb 7-hez

klikk ide
  • nandorb
    szar...hasznaltam ugyanaz mint a nod32 nembir semmit se a virusnak...
  • zozyk
    Avast ennyire szar hogy rajta sincs a listán?
  • Breki33
    nem te vagy a vírusirtóért hanem az van érted........ érted?
  • nandorb
    Anti virusok...
  • nandorb
    ugyan mar 9. helyen van es meg mindig norton kezelsz?OMG
    En mar par eve kasperskyt hasznalok ami kompatibilis a win7-el es az uj virusok sem okoznak neki bajt...
  • R3TR0
    Mindenkinek THX a segitségét de sajna a Norton 2009 miatt maradnom kel a Vistanal

Remélem a fejlesztők majd kitalálnak valamit a NIS2009re hogy menjen...
  • Apocalipto
    tudsz hozzá linket?
  • kali93
    fasza lesz
  • Narxis
  • Riccardo G
    amúgy 7105-ös a legújabb build :)
  • Riccardo G
    lezajlott a telepítés, minden szépen rendben ment, összes beállításom megmaradt, csak 7068-as bulid pörög! aktiválás is sikeresen zajlott! 2010.03.20.-ig érvényes! köszönőm a segítségeket!
  • R3TR0
    Itt a Norton forumon at irják h semmilyen Windows 7-en nem megy miután frissiti magát ujabb verziora a NIS 09.

Akkor marad a Pista
  • zozyk
    Bemountolással menni fog.
    Elindítod a telepitőt,és megcsinál mindent.

• Riccardo G
    az nekem mind1, de nekem mindenképp frissítés kell! szal akkor az a verziót is működik hogy bemountolom és csak setup.exe, vagy kibondom a cé-re egy mappába és setup.exe? és akkor ha újraindul akkor sem lesz gáz nem?
  • Breki33
    http://community.norton.com/norton/board?board.id=Win7Beta
  • R3TR0
    Üdv

Most olvasom a 7068on nem megy a NIS 2009???

MErt ha tényleg nem akkor nm rakom fel

Melyik builden megy akkor?
  • Breki33
    A few more changes in Windows 7 from Beta to RC…

http://www.winmatrix.com/forums/index.php?showtopic=23073
  • zozyk
    Simán bemountolod és elkezded telepíteni.
    Megmondom őszintén,nem ajánlom a frisitést,7057-68 között én is azt csináltam,de semmmivel sem lett kész hamarabb,sőt....
    Egy clean install kb 20 perc,mire mindent felraktsz kb 1 óra,
    nálam a frissités több mint 1 óra volt,elszállt az Ati ccc,az audigy driver,egy-két program.

Szóval én nem ajánlom a frissitést.
    Ha nincs dvd-d akkor meg usb-s telepítés.
  • dashed_
    Even Balance megmondta ,hogy csak akkor lesz pb-t win7re ha mar megjelent a vegleges verzio.
  • zuzu7
    Hi!

A punkbuster működik már a Windows 7-en? Kimondottan a Battlefield 2 érdekelne. Régebben kidobált ismeretlen Windowsal.
  • Riccardo G
    nekem úgy kéne hogy maradjon meg mindenem csak frissüljön 68-asra, és ne keljen hozzá dvd :S
  • Riccardo G
    lejött 25 perc alatt
  • L7wy
    Tudtommal ez műkődik Win 7 tel is, és tiszta rendszered lesz, és nem frissített.
    Vagy amúgy is lehet ahogy werkfilm mondta friss telepítést csinálni???
  • Riccardo G
    10 perc és lentvan, nah szal akkor hogy? simán kiszedem egy mappába mondjuk a cé-re és setup.exe? de mi lesz ha install közben újraindul? :S
  • werkfilm
    winrarral kitömöríted vhova és setup.exe
  • Riccardo G
    2.5 MB/sec letöltéssel 40 perc és lent is van, már csak frissítenem kellene valahogy :S :D
  • Riccardo G
    ez jól jött! de olyan kérdésem lenne hogy hogyan tudnám úgy frissíteni a 7000-res bulid-et a 7068-asra, hogy nem kelljen használnom a dvd olvasót, ugyan is nem jó! :S
  • cucumber87
    nekem 7022van fent legujjabb skype ezt irja ki mielött mindig lefagy:GDIplus operation failed with objectbusy
  • L7wy
    Milyen probléma? Nekem most a 7068 on jó a legfrisseb Skype, de ha részletezed, lehet h még segítek is...
  • cucumber87
    sziasztok ! ne haragudjatok h nem keresek rá de a skype problémára tud vki megoldást?? köszi
  • L7wy
    Tudtommal a Norton a 7068ason már nem műxik, legalábbis nálam nem rendesen. Felinstalálom, és elkezd belaggolni a rendszer nagyon durván. Restart után meg már nem is meg bele Winbe, csakis csökkentett módban birtam uninstalálni.
  • R3TR0
    THX