46641
  • zozyk
    persze hogy nem,de az xp nem is tölti be előre a kedvenc programjaidat,hogy minél gyorsabban induljon...

Nem azért van a memória a gépben,hogy használjuk?
    Én azért vettem 4GB-ot hogy tele legyen mindig,nem azért mer jól mutat az adatlapon.
  • balint1111
    Nekem 800MB-ot használ a rendszer. Ez nem kevés. XP alatt nem evett ennyit.
  • Riccardo G
    viszont még lenne egy olyan problémám, hogy csináltam még 1 felhasználói fiókot, beléptem (nem rendszergazdai) és az én admin fiókomba nem tudok visszalépni mert jelszót kér, pedig nincs :S üresen hagyom úgysem enged, ilyenkor mit a teendő?
  • werkfilm
    működne, vistát is lehetett már így telepíteni xp alól
  • El Protector
    szerintem nem működne, inkább ne próbáld ki :)
  • Riccardo G
    és még az is lenne, hogy ez a poweriso-s megoldás akkor is működik ha most én bemountolom és nem frissítő telepítést kérek, hanem tisztát???
  • Riccardo G
    viszont lenne egy olyan problémám, hogy csináltam még 1 felhasználói fiókot, beléptem (nem rendszergazdai) és az én admin fiókomba nem tudok visszalépni mert jelszót kér, pedig nincs :S üresen hagyom úgysem enged, ilyenkor mit a teendő?
  • Riccardo G
    49O
  • RYO21
    nekde mennyi ramot zabál? Mert nekem alapjáraton 1gigát.
  • Riccardo G
    én tegnap frissítettem 7000-ről 7068-ra, :)
    szebb, és nekem igy gyorsabb valamivel! :)
    most már csak ha kijön az rc akkor frissítek rá!
  • Breki33
    Windows 7 eltávolítása XP mellől

Ha a meglő Windows XP rendszerünk mellé telepítettük a Windows 7-et, hogy kipróbáljuk, de már nem kell többé, akkor nem elég csak kitörölni a Windows 7 fájljait.

Ebben a leírásban bemutatom, hogyan távolíthatjuk el a Windows 7 telepítést úgy, hogy a Windows XP rendszerünk továbbra is működőképes maradjon.

http://www.hogyan.org/windows-7-eltavolitasa-xp-mellol
  • zuzu7
    HI!

Meddig használható a win7 béta?
  • nandorb
    hat jolvan nekem most XP-m van mert 2rendszert szamitok hasznalni es a 2.-ra nincs hely az XP-n minden lassu,de 7esen fele annyi ido kell ugyanannyi adat scannelesre mint XP-n
  • kifli
    nekem is 3gb van de én vettem észre lassulást, pl mappák megnyitásánál (főleg a nagyobb 100-200gb-s mappáknál)

én észreveszek lassulási ilyen configgal:
    [email protected], 3gb 880mhz ram, hd4850
  • nandorb
    emlitetted a lassulast nekem amig nincs virus addig jo a lassulast meg nem veszem eszre 3GB-ramnal...
  • kifli
    neméppen :)
    astalavista.org, serials.ws, 0day-warez.com, és egyéb hazai és külföldi torrentoldalak.
  • nandorb
    pl.? redtube?
  • nandorb
    pl.? redtube?
  • werkfilm
    http://www.game-monitor.com/search.php?game=sa-mp
  • kifli
    nemcsak esgézek :) töltök elég sokat (sőt néha fel kell mennem egy-két nemtúlmegbízható weboldalra is...)
  • nandorb
    attol fugg mire hasznalod a gepet...nekem nem sg.hu-ra kell hanem sok masra...
  • RYO21
    a GTA samp-ot próbálta már vkI.? mert nálam nem talál semmi szervert se.
  • kifli
    bitdefendert használok és nekem eddig ez jött be a legjobban...
    használtam már nod-ot, nortont, kspersky-t, avira-t, de eddig ezzel éreztem a legkisebb lassulást és tökéletes véfelmet nyújt. (eddig nem kellett vírus miatt újraraknom a gépet)
  • werkfilm
    Realtek HD Audio Driver support all of Realtek HD Audio Codec .
    1. Vista WHQL Supporting: ALC882, ALC883, ALC885, ALC888, ALC889, ALC861VD, ALC660, ALC662, ALC663, ALC665, ALC260, ALC262,ALC267, ALC268, ALC269, ALC272, ALC273, ALC887
  • bon
    Ha nem tartalmaznák akkor fel se települne.
  • PunkZoli
    meg lehet még olyan problémám, hogy az alaplapom abit il-9 pro ,és a chipkészlet, meg a realtek driver elavult lehet?
    azaz a mostani realtek driverek tartalmazzák még az én régi lapomhoz a drivert?
  • PunkZoli
    az nem talál semmi hang félét, monitort talált

werk az vistás driver még? próbáltad?
    mindjárt tesztelem
  • werkfilm
    r221?
  • r4pt0r
    Uninstaláld a drivert és nézd meg talál e WUn.
  • PunkZoli
    hi, nemrég tettem fel a win 7 7068 at, és ami drivert találtam a hangkarimra, rendre bugzódik a ventrilommal.
    Realtek integrált kártya, Vista_R216 driverrel!

Aki tud jobbat mondani az legyen kedves megosztani velem, fontos lenne.
    Előre is kösz
  • Narxis
    7000-es utáni buildekben már RC.
  • nandorb
    Kaspersky nem..de a bitdefender az tenyleg ocska...
  • r4pt0r
    Win 7 ben más lesz az IE8, ezért még az is beta.
  • EK1TEP
    Van vmi frissítés a rendszerhez hogy az IE8 végleges verziójú legyen?
    Vagy az van benne?Mert én azt hallottam ez csak béta explorer 8.
  • HeadHunter86
    Na. Nekem 3 hete van fenn a 7057-es, 32 bit. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve. 2 apróság van csak vele, nem megy fel a Daemon meg nem megy a GAMESPY. Ami nélkülözhető. Ezen kívül semmi gondom nincs vele.
  • lck
    Fizetős vírusirtók bújtatott reklámoldala.
    Az Avast meg free azért nincs köztük.
    ( nandorb ! Avast a legjobb 5-ben simán benne lenne. Ha nálad nem jött be az nyilván user error volt. )
  • IMYke2.0.0.0
    "4 tipp a még gyorsabb 7-hez"
    [saját]

1. Ne
    2. telepítsd
    3. a
    4. gépre

:))))))))))
  • Apocalipto
    Ezek fizetett tesztek, szokj le a linkelgetésükről
  • r4pt0r
    Nincs értelme lecserélni, lassan itt van már az RC. Persze ha van időd és szeretsz installálni akkor bátran. :D
  • zozyk
    Ha stabilan megy akkor ne. Felesleges.