2058
  • Bercy #338
    És ezeken a magántavakban általában több hal is van, mint az egyéb tavakban, így jóval nagyobb a kapási esély. Ha télleg csak hobbiból akartok kicsit pecázni akkor érdemes ilyet választani, hogy sikerélmény is meglegyen.
  • Blufox
    Szia! Itt botoként 500ft a napijegy.Engedély nem kell.Van külön Afrikai harcsás tó is.Kemping,bográcsolás,rendezett.Ha a halat el kivánod vinni,fizetni kell.Ha csak szórakozni arra kiváló.

http://www.vendegvaro.hu/Gyongyoshalasz
  • Landren
    Valami régiót azért mondhatnál, hogy merre képzeled, mivel az országban elég sok víz van.
    Gyakorlatilag olyan víz nincs, ahova nem kell valamilyen formában engedély.
    Olyan magán tavak vannak, ahol csak fizetsz és horgászol, azokra nem kell külön engedély, viszont ezek értelemszerűen nem vad vizek, gyakran zavaróan sokan vannak.
  • zmeor
    sziasztok!
    egy olyan kérdésem lenne hogy hol tudok úgy horgászni hogy nem kell ilyen horgász-engedély?
    szóval csak úgy elmennék egy folyóra bedobni haverommal 1-1 botot..

lehet tó is, vagy folyó, ilyen vad vizeket jobban szeretek mert annak van varázsa, de nem ilyen nagy duna-tisza.

kérlek rendesen válaszoljatok, köszi
  • Firerock
    helósztok
    rod pod szett vásárlását tervezem és az a kérdésem hoyg szerintetek melyik vegsyem meg online:
    Spro
    EnergoTeam(felülről a 2.)
  • MeTaL
    aki tud olcsón feederbotot az írjon PRIVIT! köszi!
  • fifi
    sztem bármilyen lárva jó, ami mozog, vagy figyelemfelkeltő a színe...
  • galdi57
    Sziasztok, üdvözlök mindenkit. Segitségeteket kérem, a cserebogárlárva jó-e horgászni és ha igen millyen fajta hal eszi?
  • Max7
    3 évvel ezelőtt pusztult el és az előtt élt nálam 4 évig :D

2001-2005-ig volt nálam és ez idő alatt 2x nőtte ki az akváriumot :)

Most naphalakat tartok az akváriumban :) Igazából sohasem rajongtam a dísz halakért az olyan túl giccses nekem viszont normális tavi halat tartani szerintem sokkal különcebb :) (megjegyzem halkan a szomszéd srác akinek fingja nincs a halakhoz megkérdezte hogy ezek milyen tengeri halak :D )
  • Firerock
    ez egy kicsit furcsa volt:)
    4 Évig élt nálam akváriumban 3 évvel ezelőtt 1 törpeharcsa
    ahogy én értelmezem
    2005.05.25-2009.05.25.éig van nálad:)
    szóval 3éve van meg és négy évig lessz nálad:)
    (boccs a kötöszködésért értem mire gondolsz):)
  • Max7
    Igazából a horgászengedélyre is ráírják hogy nem lehet visszadobni de nekem nincs szívem nézni hogy ott vergődik! Vagy visszaengedem vagy hazahozom és paprikás lisztben kisütöm :) 4 Évig élt nálam akváriumban 3 évvel ezelőtt 1 törpeharcsa :)
  • reaper05
    Sziasztok!

El szeretném adni Okuma márkájú Renegade orsómat, de fogalmam sincs mennyit ér egy ilyen, mennyit kérjek érte.
    Ha valaki felvilágosítana erről azt nagyon megköszönném.

Üdv
  • Bercy #326
    Gadány (baranya megye).
    Én itt lakok ebben a megyében úgyhogy nekem közel van.
  • Firerock
    hol van ez?
  • Bercy #324
    Én tegnap voltam kint egy magán tavon, ami tele szokott lenni pisztráng sügérrel. Kis egyszerű villantóval rengeteget lehet kiszedni, úgyhogy egy kellemes délutáni pergetését terveztünk.
    Pár hete fejenként kb 35-40db-it fogtunk.
    Most EGYET SE...ezek a halak kibasztak velünk :(
  • Firerock
    nahh
    mingyárt megyek ki megint már pénteken,szombaton kinnvooltam
    hát az utóbbi éévekben most fogtam a legtöbb halat
    úgy kezdődött hogy leraktuk a csónakot és elmentük pergetni uncsitesómmal a közeli akadóhoz
    fél óra utána 2rávágás és egy 30cm-es kősüllő volt az eredmény
    este felé elővettem a matchbotomat:vagy 2kiló keszeg,bodorka,törpe,vörösszárnyú
    most volt egy kis elfoglaltságom de remélem mire visszamegyek már ott fognak várni a halak

U.i: Kinek kell hal?Ma estig lehet jelentkezni aztán meg mennek vissza:)
  • fifi
  • Firerock
    máskor szólj és viszem:)
    a macskák ették meg mindet
  • Bercy #320
    Nem és nem ismerem, de ismerek egy bűvös gombot: CAPS LOCK
  • ALMA06
    SZIASZTOK!VALAKI ISMERIA DUNAKESZI KAVICSBÁNYATAVAT? AKI ISMERI IRJON EGY RÖVIDEBB VÉLEMÉNYT !:)
  • fifi
    abból már tisztességes paprikást lehet csinálni...
  • Bercy #317
    Ahova én szoktam járni ott szerencsére nem jellemző a törpeharcsa tultengés.
    De a gyakori fogás se :)
    úgyhogy a szerdai halaknak nagyon örülök, ha ez így menne mindig meg lennék elégedve.

Szerintem pár haverral elkezdünk agresszívan etetni egy helyet ahol majd horgászunk.
  • Landren
    én is sokat voltam mostanában, igaz törpementes mesterséges tavon, fogtam is szépeket, persze ez nem olyan érdem mint egy természetes vízen, de azért élménynek megteszi...

a törpékkel kapcsolatban olvastam valahol korábban, hogy kísérletezett az emberke, és az erős főszeres ízesítést nem bántották a törpék, ellenben a ponty felvette, lehet megérne neked is egy próbát.
  • Firerock
    fene a fajtád
    én egész hosszú hétvégén pecáztam
    40törpe...
    minden módszerrel próbáltam kikerülni azokat a mocskokat:pergetve(rapalára),matchbot,feeder,sima fenekező,rakós
    és csak azok a szemetek
  • Bercy #314
    Oké. Mikor voltál utoljára pecázni? Fogás?
    Én tegnap kimetem egy közeli kis tavacskára 2 órára. 2 kiló egyéb hal az eredmény.
  • Firerock
    akkor beszélgessünk már valamiről
  • Bercy #312
    de!
  • Firerock
    senki sem horgászik?
  • Hassel606
    ok
  • Firerock
    ezt inkább beszéljük meg itt
  • Hassel606
    Jaja! Shimano TC BX. Mondjuk 2500 HUF? :)
  • Firerock
    eladó?:)
    mennyiért
  • Hassel606
    Nekem lenne is egy vadi új, 7 méteres...
  • fifi
    utolsó két tagba szoktam rakni húzógumit... nem drága, viszont nagyon hasznos dolog...
  • Firerock
    itthon
    mennyi az a nagyon hosszú?
    és gumizni hogykell?:)
  • fifi
    görgős tartó kell...
    ha itthon akarsz vele, akkor sztem vegyél egy nagyon hosszó spiccbotot, és esetleg gumizd be...
    mi rakósoztunk anno, nem sok értelme volt sztem...
  • Firerock
    csőttök
    rakós botok mennyitől kezdődnek?
    és ha veszek botot akkor kell hozzá ilyen tartó is?
  • n0L
    www.carpworld.hu

most talaltam, sztem nagyon jo kis oldal irasok is nagyon jok
  • Firerock
    ja:)
    lehet hogy még délelőtt kinézek dobálni egy picit(nemoda)
  • fifi
    semmi... a hely neve harcsás, de sokkal több harcsa nincs, mint máshol... bár vannak elég csalogató bedőlt fák...