2058
  • Firerock
    és mi van ott hogy sok a harcsa?
  • fifi
    szentandráson a ladányi befolyótól vissza kb 2km vízen/ Kákafoki ugyanúgy/
    őrt nem láttam...
  • Firerock
    szivornyánál van telkünk
    oda kimentem
    hol van a harcsás?(ott jár ellenőr?)
  • fifi
    azt gondoltam, de melyik részén???
    mert ma voltam Bszentandráson a harcsásban, és ott is igen nagy mozgás volt, de sajnos cucc nem volt nálam/más miatt voltam/
  • LiPTON
    sok sikert az új szerszámhoz!
    beugrottam ma a fehovára.. nem volt rossz, volt egy-két okosság, de amúgy semmi extra
  • Firerock
    Szarvas
    holtkörös
    #292:ja egy jointed firetiger
  • Bercy #292
    Folyóvízen horgászol(jointed rappalaból gondolom)?
  • fifi
    hol?
  • Firerock
    2.70
    tegnap voltam próbahorgászni
    fél órát úgy hogy minden dobásnál más csalit raktam fel
    eggyet akasztottam de kitépte magábó la horgot:S(jointed rapalával)
  • Bercy #289
    Majdne megkérdeztem, hogy miért lóg ki egy gyűrű a markolatból, aztán rájöttem, hogy a másik spicc van alatta :D
    Egyébként jó cuccnak tűnik, mjad írd meg az eredményeket ;)
    Milyen hosszú egyébként?
  • Firerock

hát így nézki a botom
    16800Ft volt
  • Firerock
    elsőfékes
    a gyerek kirakott nekem 10et és úgy ár nélkül is ez tetszett nekem
    volt egy 90ezres(!!) és az még amielőtt megtudtam volna hogy annyiba kerül az nekem nemtetszett
    szóval míg mielőtt tudtam volna hogy mennyibe kerül ez tetszett a legjobban
    mostmár csak jól kell locsolni;)
  • LiPTON
    jó botokat csinál a triana(asszem, olasz cég), volt már szerencsém 2 bothoz, de csak 1-1 horgászat erejéig(egyik haverom adta kölcsön), és spiccbot volt mind2, de tetszettek.. az orsóról lentebb már leírtam a fontosabb dolgokat.. ha főként pergetni akarsz vele, az első fékeset javaslom, bár horgász-függő, kinek mi jön be
  • Firerock
    na voltam ma egy másik horgászboltban néztem fasza botot(vmi Triana) meg orsót(simano Catana) és 18ból kijön és ez tartalmazza a Trabucco pergetőzsinórt
  • Firerock
    torrenten találtam nagyon sok filmet
    akinek kell az küldjön privit
  • LiPTON
    privát ment, talán segít
  • Firerock
    fasza ragadozós horgász DVD-hez tudna adni torrent vagy esetleg sime ftp-s letöltési linket?(pár száz forintot kifizetek érte)
  • LiPTON
    nekem egy catana-m van, ezzel feederezek is, ha éppen nem pergetek, tudom ajánlani, ha gondolod.. 1 fém dob(erre dobhatsz fonottat is, bár abból nem használnám vastaggal, max 17es-20as..) + műanyag pót, 3 csapágy, prezíz kis szerkezet, mellé van egy konger pálcám, eddig bevált ez a kombináció..
    v nexave, haverom azzal tolja, úgy emléxem, 1-2 ezressel drágább
  • skoos
    Van egy vadonat új 360cm-es Wychwood Reaction profi bojlis botom eladó. Angliából kaptam ajándékba, de használni sosem fogom, inkább eladom, mintsem porosodjon. Pontos neve, Wychwood Reaction 12' 3lb. 2 részes, SIC gyűrűs, karbon bot, nyele neoprén. Tokjában. 10e, ha valakit érdekelne.
  • Firerock
    no akkor pü-be egy nevet kérnék:)(hátha én is ismerlek)
  • fifi
    OFF
    jóhogy... régen...
    a múlt héten is nálunk hesszeltek az irodában :)
  • Firerock
    téllleg?
    ismered?
  • fifi
    távil=távoli
  • fifi
    nemtom, ha a facsónakos halőrre gondolsz, akkor még nem...
    faterod távil kollégám :)
  • Firerock
    ja és ott nem nyílt hanem a Mosella oda költözött(fateromom volt már ott szerelni)
  • Firerock
    csak LAcika kurvadrága
    nem?
    lehet hogy holnap suli után beugrok hozzá(nomeg engedély is kéne,mert hétvégén akarok menni!Tibi jár már?)
  • fifi
    bemész a Kossuth streeten Lacikához, és ő el fog igazítani, ki fog okítani, rendel is cuccot ha éppen nincs neki olyan...Vagy van most valami horgászbolt a Plastolusnál az új társasházak alájban is!
    sztem jobb így vásárolni, mint látatlanban...
  • Firerock
    de sajnos arra nincs lehetőségem:(
    kis városban lakom és nem sokszor jutok el nagyvárosba
  • Bercy #270
    Nemtudok pontos típust mondani, mert a bottól is függ, milyen orsó kéne.
    Pl ha rövid botot veszel akkor arra kisebb orsó kéne, mivel akkor lesz megfelelő helyen a bot súlypontja (pergetésnél sokat van kézben a bot ezért oda kell figyelni erre is).
    Talán a legjobb megoldás ha azonos márkát veszel pl shimano alivio.
    Jobb lenne ha személyesen vennéd meg a felszerelést, mert akkor ki tudnád próbálni a cuccot...
  • Firerock
    pontos típust plz:)(orsóból)
  • Bercy #268
    Hát én esetleg a shimano hyperloop botot tudom ajánlani, de azt, hogy mekkora méretben kell, azt neked kell tudnod :)
    A hosszú és a rövid botnak is megvan az előnye-hátránya.
    Orsóból pedig érdemes egy jól csapágyazott típust választani, mivel pergetésnél sokat csévéled a zsinort.
  • Firerock
    szóval
    szeretnék venni pergető botot+pergető orsót a haldoradoról
    aki ért hozzá segítsen már nekem hogy milyet!
    20k-m van rá
  • Bercy #266
    van
  • Firerock
    hello all
    van itt valaki?
  • danik15
    Sziasztok
    Azt szeretném megkérdezni hogy valaki tudja-e hogy hol található a kis-tehenesi holtág?
    Azt már tudom hogy csongrád megyébe csak nem tom hogy melyik városhoz van közel.
    Köszönettel : Szabó Dániel
  • Frank99
    kicsit hosszú lenne itt leírni, komoly cikkek és leírások vannak itt:

HALDORADO!
  • monyesz
    Heló!
    Aham értem az az igazság h vettünk egy eurostar d max medium feeder 360 as botot hogy egyáltalán milyen meg hogy hogyan mükszik!Amit majd persze le szeretné mcserélni!Mert még csak most ismerkedem a módszerrel!A terep az ugyebár mindig változóó de általában tóra járunk le és elég tiszták a körülmények jahm és fenekezni:D!És még azt szeretném kérdezni hogy milyen módszerrel a legeredményesebb felszerelni szóval a szerelék az milyen legyen ami még nem oylan bonyolult mert eddig 2 módszert próbáltam ki szerelsé szempontjából!Jam és ég azt h ugye volt hozzá 3 rezgő spicc hozzzá sárga zöld piros ugye a piros az úgymond legerősebb??Mert a zöld az meg vastagabb szal lehet hülye kérdéseket tettem fel akkor bocs de tetszik ez a módszer és szeretném jobban kitanulni!:D Köszi a segítségedet!
    Helló
  • Landren
    Szia!

Több fontos dolog is van, de elgfontosabb, hogy mennyit szánsz rá? Ez meghatározza, hogy milyen botok közül válogathatsz. Nekem van egy 3,60-as Jaxon Crytalis tipusú hevy feeder botom, nem rossz, de nyilván vannak jobbak is. Én azt mondom, hogy 15ezer től már igen jó botokat lehet venni, de pl. 10k alatt már nem vennék. Meg persze kell hozzá egy nyeletőfékes orsó is, az is olyan 10k körül van. Aztán lényeges még az is, hogy hol akarsz horgászni, ill milyen a terep?
  • monyesz
    Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni!Most szeretnék venni egy feeder horgászbotot!Ez az első feeder botom vagyis ez lenni!:D
    És a szeretnék pár tippet kérni hogy milyen fajta hosszúságú és persze márkájú a megfelelő fenekezésre szeretném használni!
    Előre is köszi szépen!
    Helló!
  • Frank99
    sokat olvasod a haldorado portált gondolom.

azért leírhattad volna, hogy esetleg a Balatonon voltál, vagy vmelyik műanyag tavon, ahol ilyen fogások bizony lehetnek!