Horgászat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
bizonyos esetekben biztos jó a pellet. én itt nõttem fel a vízen, és jól tudom hogy univerzális csali nincs... volt hogy fél napig egy moccintás nem volt, apám adott egy marék árvaszúnyog lárvát, abból feltûztem, és az úszó nem állt fel, mert a süllyedõ lárvát elkapta egy kilós dévér... addig is ott voltak de nem kellett nekik a kaja... 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Akkor saját magad majd rájössz arra hogy neked mi a frankó. Következõ évben meg a legjobb modszeredet beveted más vizeken is. Mindenki másra esküszik, neked is kell valamire. Ez az én véleményem
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Feederbottal nagy pontyokra állovizen 2. címû dvd-n láttam Döme Gábort ezzel horgászni és nem semmi halakat fogott!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
de számomra a sütni való keszeg max a tenyérnyi. ezt tudom úgy átsütni, hogy a kisebbeket szõröstõl-bõrõstõl meg lehet enni, a kicsit nagyobbak közül max. a gerincét nem.
az ennél nagyobbak valóban a fenéken elérhetõk, de vízközt van a sok kisebb, õsszel bojlizás közben csónakból 1 óra alatt ketten úgy 70 db-ot fogtunk csontival és vízközt.
mivel szemüveges vagyok, és számítógéppel (is) dolgozom nem szeretem erõltetni a szemem, ha már pihenek, úgyhogy én is elsõsorban feeder, bojli és fenekezõ, de van nekem nádi helyem nagypapám -Isten nyugosztalja- bambuszbotjaival nádi feltolós, és begumizott faxa spiccbot, amivel szemerõltetés nélkül is lehet horgászni :-)
ja, meg télen pergetek is néha-néha, két hete Pötrétén 9 csukát fogtam, ebbõl 2 volt jó.
TISZA ÉS MELLÉKVIZEI,HA TUDTOK VALAMI TUTIT. LÉGYSZIVES ÍRJATOK A [email protected].
ELÕREIS KÖSZÖNÖM!
az tény, h úszóval többet fogsz, de a fenekezõ cucc a tapasztalataim szerint megválogatja a testesebb példányokat(persze kivételek vannak), és ezt régebben nem egy profitól hallottam.
egyébként 10bõl 9x úszóval tolom. nem azért vgyok a fenekezés mellett 6os vizen, mert megrögzött pontyozó vgyok, aki csak így látja értelmét a dolognak, hanem mert ilyen mélységnél azt a kontaktust a csalival, amit 1 match-szerelés nyújt, nem lehet összehasonlítani 1 feederel, ami sokkal pontosabban közvetíti a lenti "fejleményeket". itt már nincs értelme az úszózásnak, mert azt az elõnyt, amit 2-3 m-es vízen nyújt, itt elveszti... szép hasa lesz a zsinórnak, nem tod szélcsendben sem 2-3 percnél tovább pontosan az etetésen tartani a cejgot.. nem is húzom tovább, ez az én véleményem, gyõzzetek meg, h nem így van<#vigyor5>#vigyor5>
pont ilyen témában volt a napokban cikk
ez itt gusztustalan.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
leszarom a konfigod...
eléggé jó..bár kevés a ponty mert túl sok az afrikai harcsa...de legalább sporthal...2x voltam ott mind a 2x megakasztottam 1-1 et
leszarom a konfigod...
Sziasztok!
Remélem nem leszek offtopic, de szeretnék Nektek ajánlani egy kellemes horgászhelyet Balatonvilágoson. Egy közvetlen balatonparti panzióról van szó, mely három elszeparált, kétszobás- négyágyas apartmanházból áll. Egyszerre maximum11-12 fõ részére tudunk kényelmes szállást biztosítani, de a magányos horgászokat is szívesen látjuk.
A panzióhoz önálló partszakasz tartozik saját stéggel.
Ideális nyaralóhely horgászoknak, nagycsaládosoknak, házaspároknak, idõseknek.
Az apartmanokhoz saját WC és fürdõszoba, nagy kert, két tábortûz-hely (vízparti és szélvédett), õrzött parkoló tartozik.
Egy negyedik, központi épületben található a közös, nagy konyha és külön társalgó.
Bevásárlási lehetõség és étterem a közelben található, a siófoki termálfürdõkhöz közvetlen buszjáratot tudunk biztosítani. Ár nagyobb létszám, vagy hosszabb tartózkodás esetén 2000 forint/fõ/éj, mely minden egyéb költséget és adót tartalmaz. A kedvezmény nélküli ár is csak 2500-3000 forint/fõ/éj.
Szívesen küldök fényképeket, térképet, csak írjatok a [email protected] vagy a [email protected] címre. Bármilyen más kérdésetekre is szívesen válaszolok. A freemailest sûrûbben szoktam átnézni, az otthonit csak hétvégenként.
Heinrich Pál
Telefon: 06 30 592 15 35
illetve 06 88 480 572 esténként
és nemtudod hogy lehet e ott vhol olcsón csónakot kölcsönözni?és ha igen menyiért?
elõre is thx!
Vonyarci vagy?
csak mert van ott nyaralonk és minden nyáron ott vok legalább 2 hetet jah és imádok horgászni😄
nemtudod hol érdemes vonyarcon horgászni?
a strandon? vagy hátul gyenes fele?
thx!!
Bár én ezt csak a nagymamámnál /Acsán/ használom a patakban, de nagyon bevállt!
For sale: thedronewebshop.com
Nekem egy 7méteres karbonszálas Eurohold spiccbotom van, aminek az elejéböl levágtam 10-15cmt, mert a vékony volt és még a gumi is alig fért bele.
Mivel erre felé ritkán lehet pontyot fogni, ezért kissebb dévérre és kárászra van beállítva. Ugy hogy csak az elsõ tag van gumizva, az is Powergumival, ami annyira nem nyulik mint a sima, de leglább erõs és kíméli a botot 😊
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
a másik egy 2500forintos 5-ös "durung" Delta bot 1.2-es sárga gumival. Ezzel azért komoly halat is ki lehet venni. Csak persze sok szerelékem oda lett, mire rájöttem, hogyan kell kezelni a botot, amikor egy 3kilós ponty kihúzza 10méteresre a gumit, és meg kéne fordítania jóaszágot a bokortól... 😄
délután ki kell vágnom láncfûrésszel egy vízparti telken két fát, de viszek botot is, mert tesómék szereztek valahonnan szúnyoglárvát is... Hátha fogunk vmi értelmeset 😊
egy kicsit, egy közepeset, meg egy legalább fél kilósat...
visszaengedtem õket, mert ugye sportszerûség, meg szezon elsõ 3hala stb...érdekes, hogy se csontira, se búzára semmi, csak a giliszta kellett nekik, abból is a vékony. sógor is csak gilisztával tudott fogni feederrel egy kárászt.
a Coromoran orsó nagyon fasza