31662
CRYSIS
-
#3855 kussmá -.- -
#3854 új banner sokkal jobb... marad és kész :D döntöttem :D -
#3853 Fasza a banner ;) -
Hellsing47 #3852 sztem is -
Vegas #3851 vissza a régi bannert! -
#3850 segíjjek? szóllj ha kell vmit. -
#3849 A kép meg elég szürke. :c -
#3848 Mindegy, az a lényeg, hogy elég csúnyácska a gomb széle. -
#3847 Elhiszem. :) -
#3846 hogyhogy kockás? mondom, hogy csak az i betűt vettem ki, a külső 10 pixelhez hozzá nem nyúltam... -
#3845 Na de amit én küldtem annak nem volt kockás a széle, és amit te küldtél abba meg már ilyen volt. :P Na de ebbe ne menjünk bele, jó ez így. :) -
#3844 khmm... az általam küldött fájlban nem ilyen a teteje :)
vagy ha igen, arról sem én tehetek, mert a te általad küldöttből szedtem ki azt amire megkértél :) a széleihez hozzá nem nyúltam :)) -
#3843 Meglátjuk. A gomb tetszik, csak csúnya a széle. -
#3842 Ja a gombocskák nem a legjobbak, mondjuk azt Pyro kreálta (), én csak kört és a betűt raktam bele. Ha van kedved, és csinálnál egy jobbat, akkor szívesen kicserélem. -
#3841 Egész jó a banner. PSben segíthettem volna. Na már mindegy. Nem lett rossz. Oldalt a 2 gomb széle néhol (főként felül) csúnya, de elmegy. -
#3840 yo lett! -
#3839 Bannert úgy nézzétek, hogy eddig PS-t csak képméretezésre használtam! Segítségemre volt még Pyro is, köszönet érte! Van frissített GYIK is. Biztonsági hibák javítva, gyorskereső hozzáadva, már csak több tartalom kéne. Természeretes az a célom, hogy naprakész legyen, így ha van vállalkozó szellemű forumozó, aki tudja, hogy valszeg figyelemmel kíséri a játékot, az jelezzen, és kap hozzáférést. A moderátor csapatból is szeretnék valakit, Kandurexre gondoltam, így itt üzenem neki, hogy ha elvállalná, akkor legyen szíves PM-ben jelezni.
További tervem: SG logót fent Crysis-osra cserélni. Erre majd rákérdezek a mod topicban, hogy nincs-e belőle probléma. Egyelőre nem nyúltam hozzá. -
#3838 Hinnye, mieza banner. D: -
#3837 -
#3836 Rábasztam. Már tölt valaki az IPmel. -
#3835 Azzal sajnos nem szolgálhatók! Mégha gamestarról lenne szó akkor segíthetnék mert az jár havernak mert nyerte az előfizetést! -
#3834 -
#3833 Na már csak az a bizonyos videó kéne. :D -
#3832 Én nem warezolok nézegettem a micimackós képeket a neten a kisfiamnak és ott volt egy link csak úgy azt a fiam ugyis szereti gondolom letöltöm neki. Nemtudni hogy ez nem szép dolog. -
Hellsing47 #3831 de bazz..nekem csak a crysis-es oldal(ak) kellenének...nem az egész :DD -
#3830 Hííí warezolunk
Amúgy köszi xD -
Hellsing47 #3829 htx :) -
#3828 Én meg várok ameddig összegyűlik vagy 250k és lehet akkor szerzek be új pc-t ha nem fog semmi másra pénz kelleni... Tudniillik anyámék a jelentősebb ajándékba kapott pénzeimet behúzzák mert különben szivárog, így aztán majdcsak összegyűlik egyszer... Én már valamilyen szinten kinőttem ebből és nem nem őrölük meg, lesz ami lesz és ilyenkor általában jobban összejönnek a dolgok amikor már nem érdekelnek és nem kergetem őket.. XD -
#3827 Az említett PC guru szám! -
#3826 bugos driver? O.o nekem eddig minden tökjól ment nVidia karikkal... pl egyik kártyára ráírták hogy ne is próbáljam vele Doom3-t közben meg 640*480 mediumon ment szépen... bár sok helyről hallom hogy jobb ati de nemtom... én nvidia párti vagyok. meg drivert azt frissítenek. eddig mondjuk amd párti voltam de már húzok intel felé... szal lehet hogy VGA téren is ez lesz :D
-
#3825 Hiába olcsobb mint Ati.Már irni sem tudok! -
#3824 Én most magamban vivim meg azt ami a való életben zajlik INTEL vs AMD-t vegy-e? :D Vagy nvidia vs atit. Bár szerintem tuti ati lesz mert kell a tökömnek bugos nvidia driveres fos hiába olcsobb mint intel! -
#3823 valakik ezt másként látják. (mert megtehetik, mert türelmetlenek, mert....stb.) -
#3822 egyetértek :D én most már nagyon intelre váltanék -.- de még várok picit... meg videókari még ráér :D
-
#3821 Nem legalább visitok a sok pénzkidobos csokán aki drágábban vette mint én mert nem volt képes várni. -
#3820 De kedves vagy, ha neked nincs, más se próbálja ki. -
#3819 Még ne adják ki hagy csökkenjenek csak a DX10 VGA árak! -
#3818 azzal nincs semmi baj, hidd csak el :) -
#3817 Inkább azon dolgoznának, hogy kiadják végre a Crysis-t! -
#3816 Jó ötlet.