31662
CRYSIS
-
Hellsing47 #3978 lehetne physX kártyás..de akkor adják a játékhoz ingyen :P -
#3977 Azért ha AGEIA's PhysX-re csinálták volna a fizikát nem huznák be ennyire a procit és nem akadna a robbanásoknál -viszont ellene szólna hogy AGEIA's PhysX kárty hiányában alig vennék a gamet :D -
#3976 hmm, azért mozgolódott a növényzet 8:50 nél nézd ahogy kuszik, szépen félremennek ...
viszont 9:15nél egy bug :) totál máshogy van az árnyék mint ahogy a fickó van :) és igy mozog ide oda, mintha növény lenne és épp fujná a szél :D
aztán meg hirtelen eltünik az árnyékunk :D hm.hm.hm. -
#3975 Szép hosszú lett. Na mindegy, néha szófosásom van. -
#3974 Nos igen, az bizots nagyon eszi a gépet. De ha ez tényleg ámondjuk 7900GT kártyán 2 giga RAMal, meg egy 3.2es procival futott, akkor meglepő.
Én most hogy megvan a full extrás gépem, a CellFactoron néztem nagyot. Látszik, hogy külön erre a PsyX cuccra csinálták, meg gondolom azért is lesz ingyenes, hogy valamivel el lehetssen adni azt a szart. Sikerült elindítanom, de nagyon látszott a hiánya. Amikor kissebb teret láttam be, akkor simán bírta 30-40 FPSel, még azt is, amikor lökdöstem a tárgyakat, mint az állat, viszont amint feljebb néztem és megláttam távolabi falakat is, rögtön lement az a jó kis 30-40 FPS 1-3ra.
A leírtak alapján úgy tűnik, hogy a Crysistől egy átlag felhasználónak sem kell félnie, akinek nincs 2-3százezres gépe (kop kop kop). Nagyon bíztatónak találok eddig minden előzetest belőle. Bár nagyon látszik rajta, hogy ez a demo csak rögtönözve van, mert elvileg a növények is mozognak, ha beléjük megyünk, itt viszont semmi ilyesmit nem lehetett észrevenni. Ja és ti ahol a tesztelőcsávó bement a bozótba körülnézni, ott ti nem találtátok csúnyának a földön lévő levél textúrát? Tudom, hogy nem lehet minden tökéletes, de oda szeritnem sokkal inkább földet kellett volna rakni, mert ez a 2Ds levéltalaj bennem leginkább a Jedi Academy-t idézte. Meg azért amikor elkapjuk a csávó nyakát, ott is van némi hiba, szóval azon is lehetne finomítani. Viszont a robbanásokk és effektek gyönyörűek. Meg úgy minden. 2-3 év múlva bele sem merek gondolni, hogy mi lesz itt. Nem rég még mindenki az állát kerste a Doom 3tól, aztán jött a Quake 4, a FEAR, utána jöttek az XBOX 360ra a játékok, amik mellett már néhol a FEAR is gyengének bizonyult, azóta meg nem telt el sok idő és már jön a Crysis. Napokban megnéztem néhány képet a Doom 3ból. Hát bizony a szörnyek néhol nagyon csúnyák. Pedig akkor hogy csodáltam.
SZóval kíváncsi leszek, hogy hogyan fognak fejlődni a játékok. Mert az utóbbi néhány évben kegyetlen nagy fejlődésen mentek át. 3-4 éve még a Jedi Academy is szép volt, most meg már a FEAR is néhol ronda. -
#3973 Na jó, elég a találgatásokból. :D
Idézet a grebber által belinkelt Pc Guruból: "Ráadásul nem is egy SLI-s agyontuningolt gépen mutatják be a játékot, hanem egy erős (de nem csúcsmodell) videokártyán, 3.2-es processzorral, két giga memóriával - és mégis, a demó nyúzása közben csak ritkán lassult be; igaz, akkor legalább nagyon. A dologban a ludasnak a fizika tűnt, mert a szaggatás akkor jött elő, amikor valami nagyon felrobbant, vagy éppen darabokra esett." -
#3972 Mondjuk mind1:D
Ugyis megvárom milyen gépen fut a legjobban és ahhoz hasonlót próbálok venni! -
#3971 Csak itt mint mondták is nem a vga-grafika és ugye a felbontás miatt történt a lassúlás, hanem a proci-fizika miatt. gts biztos elég lesz hozzá, csak a procira lennék kíváncsi, amin futott. :s -
Hellsing47 #3970 #3964
majdhogynem ugyanezt irtam :P -
#3969 egyértelmű, hogy nem éri meg... fél év mulva olyan kártyák fognak jönni olcsóbban, amik büntetik az elődjeiket, figyeld meg, most is így van :) -
#3968 Azért azt jegyezzük meg hogy nem 1280*1024-es felbontáson van!(ami nekem kell)Szóval szerintem egy 8800GTS 640MB,E6600,2-3GB ram elég lessz neki a fullhoz! -
#3967 Megoldják ők azt hogy ne legyen olyan nagy gépigény. Ott van a polybump 2.0 stb ezekkel a megoldásokkal szerintem elégé elviselhető lessz a gépigény. -
Hellsing47 #3966 muszáj lesz tökéletesiteniük
ugyis hatalmas bukás leenne (sztem) ha a legerösebb gépeken is szarul futna -
#3965 Én arra számítok, hogy még tökéletesítik a játékot és egy 250-300k-s gépen is tökéletesen fut majd. -
Hellsing47 #3964 arra nem gondolsz hogy totál high felbontásban ment a játék?
1280*1024-ben simán fogja vinni egy 500k-s gép..
sööt..talán még egy 8800GTS és egy E6600 is...
meg nemtom mit vagytok ugy oda hogy belassul néha-néha 2másodpercre?! -
#3963 sajnos bizonyítja ez is hogy az a régebbi benchmark kép az fake volt...
itthon ha valaki félmillióból gépet vesz akkor már hardcore júzer...
és jelen állapotban ez nem fogja nyujtani a promo cuccok minőségét szaggatásmentesen egy 500.000-es konfiguráción...
sebaj, marad a dx8.staticlight.shadowsoff.specularoff.glowoff.hdroff és elleszünk mi magyarok :) -
#3962 Az már igaz én is használok Vistát meg XP-t is de csak most néztem meg a dxdiag-ot.
Szóval lesz gondunk vele biztosan és vrsdm-nek is igaza van, hogy a tesztgépet biztosan nem egy magyar átlag felhasználó pc-jének mintájára állították össze.
-
#3961 Annak idején FarCry-t is 9800 pro vagy 5XXX ultra alá ajánlották, méghsem vitte fullon ... Ez sem lesz máskép.... Az első generációs DX10 -es kártyák nagyon kevesek lesznek ehez .Szal ésszel a vásárlásokkal, nem biztos, hogy megéri ! -
#3960 bizony bizony szaggatgat (pl, helis támadás, mielőtt a humwee gépágyujába beszál... eléggé akad :S és gondlom nem 500.000ből van összerakva a gép, hanem sokszor ennyiből...
"ja és az aji jól teljesített" =D
-
Hellsing47 #3959 mivel csak az tudja vinni a dx10-et igy muszáj volt hogy Vista alatt fusson :DD -
#3958 Hát amikor mondta, hogy újra kellett indítani a gépet, gondoltam mondja majd min fut, de nem. -
#3957 Ja és ha jól láttam akkor természetesen Vista alatt futott a gamma. -
#3956 Ez a prezentáció überbrutál. Amint hallható elég sokszor panaszkodnak belassulásra, már csak az a kérdés milyen vason futott a teszt? -
Hellsing47 #3955 lén meg poénból válaszoltam rá :P
amugy nekem nem demó kéne hanem a full gém :D -
#3954 Tudom, hogy nincs, csak poénból írtam, meg azért, mert jó lenne ha lenne. -
Hellsing47 #3953 hát azt keresheted :D -
#3952 Én meg beta demót keresek, de sajnos nem nagyon találtam még. -
#3951 Én most szedem. Még fél óra. -
#3950 Köszönet ezt már én is kerestem! Már letöltve! -
#3949 Hehe ezt vártam már végre töltöm!!!!! -
tonyo9 #3948 sose sikerül:DD -
#3947 nehéz lehet használni az URL makrót... -
tonyo9 #3946 http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=735&nev=Crysis_beta_videobemutato -
tonyo9 #3945 [url=http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=735&nev=Crysis_beta_videobemutato[/url] -
Hellsing47 #3944 fú bazz de rondák -
#3943 Nem az volt, hogy lesz valami betateszt? -
#3942 Faszáak! Főleg az uccsó. Az nagyon kemény. De várom már! Azé jó lenne, ha nyáron kiadnák. -
#3941 Dúrva képek:
1.
2.
3.
4. -
#3940 buta vagyok tesség megkövezzni... -
#3939 Tudom én már kb másfél éve csak várok.Itt az SG-n az én várakozásom komolyan mondom lassan kultsuz lesz