31662
CRYSIS
  • bertino
    talán p2pről ? :)
  • KILLER2
    Ezt én is megveszem. PC guru PDFben honnan van? Én is elolvasnám.
  • grebber
    Most olvastam el a PCguru mostani számát pdf-ben ebből is persze a Crysis részt.
    A háttérben valami máson is dolgoznak.Amiket irtak a következő grafmotorrol hogy azt is akkora ugrásnak szánják majd mint a mostani Cryengine2-öt a Fra Cry hoz képest akkor belegondolni sem merek mik lesznek itt évek múlva.

Egy biztos ezért a játékért fizetni fogok!
  • KILLER2
    Ez is egy okos hozzászólás.
  • minimize
    játékmenetbeli újdonságokra gondoltam, nem map-packra.
    kis különbség. olyasmire céloztam, mint az OFF-os Hellgate:London. valamit tudsz, de nem mindent.
  • grebber
    Nincsen!
  • Zsolesz0721
    sziasztok! ennek a játéknak megvan v.hol a demója?
    én már vidit láttam róla, nagyon jó játék.
  • Vegas
    r600 powa!
  • Evogordon
    Nekem már bevan biztosítva a dx 10

THX Vegas xD
  • grebber
    Pff akkor nézzed meg a kiadott videókat mert állandóan ugyanazok a helyszinek amik kb 3 pályát ha magukba foglalnak.
    Remélem nem adják ki csak októberben adigra nekem fizetnek mert DX10-es VGA-t veszek.
  • minimize
    valami már jöhetne, mert még 3videó, aztán lassan mindent megmutattak a játékból...
  • KILLER2
    Valaki igazán publikálhatná.
  • VRSDM
    újat mondj...
    demo = demonstrációs verzió ...
    mivel már láttunk belőle kamerás verziót, tudjuk hogy van demo...
    csak épp nem publikus ;]
  • gman906
    akkor játszál vele
  • bertino
  • marco2
    van demo
  • Vegas
    fake
  • Repülő Gyík
    Demót megjelenés elött 1 héttel szokás kiadni!!!!!
  • hen-tes
    directx10es driverek kész vannak? :o
  • KILLER2
    Nem értem őket. Már vagy 4 GBnyi HD és kb mégegyszer ennyi SD videót adtak ki , 50000000000 oldalnyi cikket írtak, egy fényképalbumnyi képet tettek ki a játékról és mindenhola zt olvasni, hogy hogyan futott a demo, meg multi demo bajnokság, meg ilyenek, de nem képesek közzétenni számunkra is azt a szerencsétletn demot! Már csomó minden kész van, videókban is rengeteg pályát látni, talán már kész van minden, nem tudom, hogy mit tesztelnek még, ami megakadályozza, hogy legalább a demot kiadják! Általában nem szokás előre kiadni a demot, pláne nem ennyire, de ezt a játékot már annyit mutogatták, hogy nyugodtan lehetne.
  • kirol
    Akkor nézd meg az oldalon, hogy milyen Intel Quad-on futott a VGA mellett a cucc!
  • KILLER2
    Mintha mi nem lennénk azok :D
  • VRSDM
    de ők fanatikusok =D ők hozzáfértek =D
    /fake/
  • KILLER2
    Még annál is több. Főleg, hogy tudtommal még nincs demo, amihoz hozzá lehet férni.
  • hen-tes
    Több mint valószínű, hogy fake.
  • KILLER2
    Ez durvául hatott rám.
  • grebber
    Juniusban semmiképpen nemfog jönni,reális az a szeptember vége.
  • Peetboy
    Oltári KIRÁLY videók vannak fent a neten a Crysis bemutatója.
    Remélem nem kell szept 23-ig várni a megjelenésig,mint ahogyan azt a FAQ-ban írják.
    Az április 1.-ei megjelenést csak kamunak tartottam és úgy is lett.
    Szerintem legkésőbb juniusban fog megjelenni.Ez lesz az eddigi legrealisztikusabb játék, amit ember valaha látott.
  • grebber
    Mégis lesz PlayStation 3-ra Crysis?
  • DanRyu
    Ell kell futnia, ha nem is teljesen maxon.
  • DanRyu
    Összel jelenik meg szeptember 23.-a felé állítólag.
  • schrank
    ezek iagazak-e

"Török rajongók tesztelték a Crysist ATI és NVIDIA kártyákon. Megnyugodhatunk, hogy nem kell szörnyeteg erőmű a Crytek szenzációs alkotásához. A jelenleg kapható videokártyákon, nagyobb felbontásokban 50-60 fps sebességgel szépen fut a játék. Felhasznált hardver: Core 2 Extreme QX6800 CPU, Nvidia 8800GTX 768 MB, ATI HD 2900XT 512 MB. A játék megjelenéséig - az elképzelhetően a jövőben bejelentésre kerülő csúszásokkal hosszabbítva - szépen leszállnak majd a fenti hardver árai."
  • Evogordon
    pff nézzétek meg a gamestar-os videót. Új ufók vannak benne meg új helyszin.
  • fsgh
    ki tudja lehet...de én úgy tudom nagy átlagban előtte adják ki...
  • Vegas
    álltalában akkor.
  • Evogordon
    Demót szoktak kiadni a játékok után is nem??
  • bertino
  • fsgh
    modjuk aért ha elvileg nyárra tervezik hogy megjelen lassan jöhetne a demó:PP
  • VRSDM
    32. én ;]
  • Crazy Mate
    Mikor jelenik meg a demo?