31662
CRYSIS
-
#3815 talán p2pről ? :) -
#3814 Ezt én is megveszem. PC guru PDFben honnan van? Én is elolvasnám. -
#3813 Most olvastam el a PCguru mostani számát pdf-ben ebből is persze a Crysis részt.
A háttérben valami máson is dolgoznak.Amiket irtak a következő grafmotorrol hogy azt is akkora ugrásnak szánják majd mint a mostani Cryengine2-öt a Fra Cry hoz képest akkor belegondolni sem merek mik lesznek itt évek múlva.
Egy biztos ezért a játékért fizetni fogok! -
#3812 Ez is egy okos hozzászólás. -
#3811 játékmenetbeli újdonságokra gondoltam, nem map-packra.
kis különbség. olyasmire céloztam, mint az OFF-os Hellgate:London. valamit tudsz, de nem mindent. -
#3810 Nincsen! -
Zsolesz0721 #3809 sziasztok! ennek a játéknak megvan v.hol a demója?
én már vidit láttam róla, nagyon jó játék. -
Vegas #3808 r600 powa! -
#3807 Nekem már bevan biztosítva a dx 10
THX Vegas xD -
#3806 Pff akkor nézzed meg a kiadott videókat mert állandóan ugyanazok a helyszinek amik kb 3 pályát ha magukba foglalnak.
Remélem nem adják ki csak októberben adigra nekem fizetnek mert DX10-es VGA-t veszek. -
#3805 valami már jöhetne, mert még 3videó, aztán lassan mindent megmutattak a játékból... -
#3804 Valaki igazán publikálhatná. -
#3803 újat mondj...
demo = demonstrációs verzió ...
mivel már láttunk belőle kamerás verziót, tudjuk hogy van demo...
csak épp nem publikus ;] -
#3802 akkor játszál vele -
#3801 -
marco2 #3800 van demo -
Vegas #3799 fake -
Repülő Gyík #3798 Demót megjelenés elött 1 héttel szokás kiadni!!!!!
-
#3797 directx10es driverek kész vannak? :o -
#3796 Nem értem őket. Már vagy 4 GBnyi HD és kb mégegyszer ennyi SD videót adtak ki , 50000000000 oldalnyi cikket írtak, egy fényképalbumnyi képet tettek ki a játékról és mindenhola zt olvasni, hogy hogyan futott a demo, meg multi demo bajnokság, meg ilyenek, de nem képesek közzétenni számunkra is azt a szerencsétletn demot! Már csomó minden kész van, videókban is rengeteg pályát látni, talán már kész van minden, nem tudom, hogy mit tesztelnek még, ami megakadályozza, hogy legalább a demot kiadják! Általában nem szokás előre kiadni a demot, pláne nem ennyire, de ezt a játékot már annyit mutogatták, hogy nyugodtan lehetne. -
#3795 Akkor nézd meg az oldalon, hogy milyen Intel Quad-on futott a VGA mellett a cucc! -
#3794 Mintha mi nem lennénk azok :D -
#3793 de ők fanatikusok =D ők hozzáfértek =D
/fake/ -
#3792 Még annál is több. Főleg, hogy tudtommal még nincs demo, amihoz hozzá lehet férni. -
#3791 Több mint valószínű, hogy fake. -
#3790 Ez durvául hatott rám. -
#3789 Juniusban semmiképpen nemfog jönni,reális az a szeptember vége. -
#3788 Oltári KIRÁLY videók vannak fent a neten a Crysis bemutatója.
Remélem nem kell szept 23-ig várni a megjelenésig,mint ahogyan azt a FAQ-ban írják.
Az április 1.-ei megjelenést csak kamunak tartottam és úgy is lett.
Szerintem legkésőbb juniusban fog megjelenni.Ez lesz az eddigi legrealisztikusabb játék, amit ember valaha látott. -
#3787 Mégis lesz PlayStation 3-ra Crysis? -
#3786 Ell kell futnia, ha nem is teljesen maxon. -
#3785 Összel jelenik meg szeptember 23.-a felé állítólag. -
#3784 ezek iagazak-e
"Török rajongók tesztelték a Crysist ATI és NVIDIA kártyákon. Megnyugodhatunk, hogy nem kell szörnyeteg erőmű a Crytek szenzációs alkotásához. A jelenleg kapható videokártyákon, nagyobb felbontásokban 50-60 fps sebességgel szépen fut a játék. Felhasznált hardver: Core 2 Extreme QX6800 CPU, Nvidia 8800GTX 768 MB, ATI HD 2900XT 512 MB. A játék megjelenéséig - az elképzelhetően a jövőben bejelentésre kerülő csúszásokkal hosszabbítva - szépen leszállnak majd a fenti hardver árai." -
#3783 pff nézzétek meg a gamestar-os videót. Új ufók vannak benne meg új helyszin. -
#3782 ki tudja lehet...de én úgy tudom nagy átlagban előtte adják ki... -
Vegas #3781 álltalában akkor. -
#3780 Demót szoktak kiadni a játékok után is nem?? -
#3779 -
#3778 modjuk aért ha elvileg nyárra tervezik hogy megjelen lassan jöhetne a demó:PP -
#3777 32. én ;] -
Crazy Mate #3776 Mikor jelenik meg a demo?