CRYSIS
-
Végre valaki, akinek nem tetszik a STALKER. Én toltam egy ideig, de nekem se jött be. Nymott hangulat, picit szétesett történet, sok szarakodás. Crysis biztos bnem ilyen lesz (remélem nem szóltam el magam). Mivel már megalkották a FarCry-t, ami jó volt és ez játékmenetbenh asonló, ezért szeirntem nem cseszik el. Egyedül a szörnyek miatt félek. Meg a multi.
#5273: 360 úgy van, hogy amikor regiszrtálsz livera, akkor van 1 hónap ingyen goldod, aztán ha lejárt átvált silverre. A silver ingyenes, ed azzal csak letölteni lehet, játszani nem. Azt csak golddal lehet ami meg fizetős. Plusz újabban a moddolt gépeket bannolják. Én bevallom, lassan 1 éve van 360om. Amíg tartott az ingyen gold, összesen 5 percet játszottam egy FPSel neten. Egyedül a Gears of Warnál jutott eszembe, hogy veszek goldot, de nem lkett belőle semmi. Inkább haverral ingyen toltuk co-opban vagy egymás ellen. MS nagyondícséri a 360 mutliját, de szierntem nem nagy szám. Ingyen teljesen jó, de hogy fizetni kell érte, sokkal többet várna az ember. Multizni PCn jó, akárcsak az FPS.