CRYSIS
-
Jól van, én se vitázok többet. Nekem eddig mindig drágábbnak tűnt, a PC, mint a konzol, de mondjuk én kevesebbet is cseréltem és az előzőt se nagyon adtam el, mert az már eléggé kiöregedett. Xbox 360at én szeretném kihagyni ebből, mert az külön történet. Te se mondasz hülyeséget és részben egyet is értek veled, de ha 2 év műlva veszel egy 8800 gtxet, akkor ha addig esetleg kijön egy új konzol, amit kétlek, de ha ami valószínűbb, hogy jobban ki tudják használni a PS3at, lehet, hogy az messze nem lesz olyan, mint egy next-gen gép. Ezt mos nem azért mondom, hogy az igazamat bizonyítsam, de nekem az a véleményem, hogy grafika/ár arányban a konzol mindig is veztni fog a PCvel szemben (xbox 360az hagyjuk, mert nekem már van benne vízhűtés és egyenlőre RAMra vár, mert hibás az egyik, amúgy eddig 4x ment tönkre nem egészen 1 év alatt). Viszont azt kell mondjam a konzol tényleg CSAK játékra van. Igaz, hogy az XBOX szarrá moddolható volt, de soha nem helyettesíthet egy konzol egy PCt. A PC lehet, hogy drágább és hamarabb el is avulhat, de mindig is jobb lesz, mint egy konzol. Az megint csak más, hogy amilyen iramban most fejlődik az informatika, lehet, hogy 2 év múlva egy 8800 gtxel örülünk ha elindul valami. Ki tudja mi lesz itt 1-2 év múlva.