31662
CRYSIS
-
#6113 On my hunt for more cd keys, i suddenly realize to my horror!
Kima said NOT to send these guys unlock codes as someone posted the beta
on a server and that's why we're getting all of these requests.
He said to just ignore them
-Rick
I got Ricker rolled! They we're stupid enough to think about it anyway, i got 3 keys so far. Stupid EA as always -
#6112 Na feldobtam kicsit a topikot irigyéknél? Most fogom meghirdetni frexet 300 ért ha igényeled. -
#6111 Isten ments :) nekem igényeim vannak -
#6110 Persze, gondolhatod, ááá bele se ülnél...
:D -
#6109 Amúgy tök xar az a szimulátor .. mindenkinek olyan van -
#6108 Na jó, lenyugodtam, asszem iszok egy sört gyorsan... -
#6107 Akinek ennyi pénze van gépre meg frex szim-re stb. az vegye meg a játékot örüljön neki és ne járjon nyavajogni a fórumokba... -
#6106 Igazad van?? h lehet valaki ilyen pofátlan, hogy kérkedik a gépivel, nekem is komoly gépem van, de soha nem vettem fel a témát, hogy vajon nekem menni fog, mert még egy hülye is tudja, hogy még az én configomon is minden játék megyen FULL -on 1280x1240 en :P -
#6105 Megértelek... -
#6104 Úgy utálom az ilyen embereket! Ideállít 4 Gb RAM-mal, kurv@ jó procival, ja és mellékesen egy 8800 GTX SLI(!!!!!)-vel, és itt nyafog, hogy reméli neki menni fog. Nem, olyan lesz mint egy diavetítés! És mi az, hogy raktál fel Vistát már pár játék rovására? Melyik nem megy el az SLI kombóval? Super Mario?! -
#6103 ez egy példa volt nem a gépigényröl irtam csa karrol hogy ha valamit megtudtad akkor csinálni akkor most mértnem?...de mind1 majd kiderül midnen 12 nap mulva... -
#6102 Jaja, stalker, über effektek, azt mindenki sírt, hogy vissza kelett venni a grafot dx8-ra, hogy ne szaggason....
-
#6101 Stranglehold de az nemtom menni e fog pc-n dx9ben...boxon üt :D -
#6100 Remélem nálam rendessen fog futni , már vistát is raktam fel pár játék rovására. Habár ha menni fog ,akkor a farcry2 is frankó lesz ,hisz ugyan ez az engine. -
#6099 Most olvasgattam a crysis-online fórumán egy kicsit a dx9 vs 10 témában. És közben felderengett bennem a régi jó 2006-os E3 is és a DX9 vs DX10 videócskák amit kiadott a cég. Különbségek alig voltak. Döltek a fák, lágyak voltak az árnyékok és dinamikusak, meg a többi csodaszép dolog. Dx10-be persze több minden volt lévén az gyorsabban számolja a dolgokat. A srácok elmondták hogy dx10-ben csak a számolási kapacitás lesz több (meg néhány technikai blabla) ezért tudnak komplexebb dolgokat is megjeleníteni. Illetve több effektett egy képkockán. Legalábbis én ezt szűrtem le az elmondásokból.
Tehát amit tud a dx10 azt tudja a dx9-is, nincs akkora különbség közöttük. Annyi hogy a dx10 gyorsabb ezért több mindent tud egyszerre megcsinálni ezért tud olyat amit a dx9 csak nehezebben.
végeredmény: dx9-ben is dölni fognak a fák, változni fog a napszak, interaktív lesz a környezet és csodaszépen fog kinézni a textúra.
off: olyat már csináltak hogy VGA mellé adtak egy játékot (pl: ATI - HL2), olyat miért nem csinálnak hogy játék mellé adnak VGA-t? :-D -
#6098 JO lesz oda a dx 9 is de azt nem értem hogy oylan dolgokat mindt pl dinamikus napszakváltakozás(World of Warcraft) meg rombolhato környezet(ide ne mtudok példát modnani) meg nap árnyék(S.T.A.L.K.E.R.) köd(Call of Duty)....stb. ha ezeket akkor megtudták csinálni dx9-ben akkor mst mért ne mtudták megcsinálni? -
#6097 sztem meg dx9 ben is igen odabaxxos lesz a látvány nemtom miez a nagy para...a bétából készült képek is ha lowosak is igen tetszik nekem :D -
#6096 Na jó mék a dolgomra vezetni. -
#6095 Barátom szerinted hülyeségböl fejleszteték a dx10 et?:D:D:D Végülis Neked lehet hogy tök m1 mitlátsz de nekem nem m1 és én szeretném elvezni a dx10 et , nemhiába csináltak egy csomo grafikai ellemet a dx10 be ami 9 be sohanemlesz hisz a DX10 es kártyák majd fogják támogatni de a dx9 esek NEM mivel hogy a dx10 az egy UJ TECHNOLOGIA és nemtom mitnemlehet ezen érteni hogy a DX 10 az ÚJ kb 1 év és annyira fogod látni a külömbséget mint dx7 és dx9 között. kicsit realisztikúsabb a dx10 .... Hidd el a kis ferdeszemüek értenek hozzá , csak szeretnénk azt hogy olyan techonolgia legyen itt nálunkis mint Japánba ... -
Newfronter #6094 Hülyeségeket beszélsz. Ezek nem DX10-es effektek. Gondolom téged is az MS fizet.
Legalábbis a jelentős része nem DX10 effekt, főleg a fizikai rész. -
#6093 Ez viszont akkor hatalmas szemétség és már inkább kampány. "Vegyél visztát meg dx10 kártyát." Ne mondják hogy egy erős dx9-es gép nem bírná el ezeket, vagy csak egy részét. Ezek szerint ha én most dx9-ben akarom futtatni akkor nem kapok mást csak egy MOHA-t, Bioshock-ot, vagy valami hasonló egyszerű játékot. Ez viszont egy érv a mellett hogy inkább warezként fogom kipróbálni a játékot. Indoklás: kell a pénz a dx10 kártyára mert az én egyszerű szar 7900-asom 2 giga rammal és 3600+ X2-vel nem tudja majd kilőhető fákkal futtatni medium-ban se. Óóóóó tudtam hogy túl szép a reklámja ahoz hogy igaz legyen és lám... parasztvakítás, pénzlehúzás az egész.
evetke007: tegnap néztem videjót az FC2-ről. Abban van dinamikus napszakváltás, rombolható környezet is, volumetrikus felhőzettel és nap-árnyék hülyeség is. Örülnénk ha "csak" egy fárkráj kettőt kapnánk :-D -
#6092 Ez meg micsoda ?:D -
#6091 Mitvártál ? Hogy XP re DX9 re dx10 effecteket raknak ?:D:D::D:D:D:D::D:D XPT nagyivbe leszarja a Microsoft és jólis csinálja nem a régi szart kell fejleszteni hanem az újat... -
#6090 kamu -
evetke007 #6089 Akkor a dx9-esek gyakorlatilag kapnak egy farcry kettőt ... -
#6088 Details for Crysis Workarounds
Created by Ratio: 0.26mikembley 7 hours ago
Games : Windows : Game Rip : English
Two workarounds for Crysis
You will be able to install Crysis, without a key.
Although you wont be able to play until someone is willing to help with cracking the EXE to allow NO-CD
DETAILS
---------
File: Crysis_MP_Beta.msi
Open [Crysis_MP_Beta_5416.exe] with WinRAR, and extract the contents somewhere.
Now replace [Crysis_MP_Beta.msi] with the one in this archive, and then precede to install, Now move on to [pr.dll]
File: pr.dll
This is a Securom workaround for Crysis, which amazingly works.. As far as i know anyway..
It is the same Securom DLL used in the Bioshock Securom crack..
Just replace [Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis MP Beta\pr.dll]
with the one in this archive, And then launch Crysis to see how it asks for CD.
File: Crysis.exe
I think this file speaks for itself, But i am including it for those with the
knowledge of turning this
into a No-CD version.
Good luck, And i hope my basic attempt helps others.. -
Newfronter #6087 "A Crysis lesz egyike azoknak a játékoknak, mely csak a Windows Vistán elérhető DirectX10-et is támogatják. (Felejtsd el a DX10 Windows XP-n őrültséget). Noha a játék futtatható lesz Windows XP-n is DX9 módban, egy csomó grafikai újdonságról le kell mondani: dinamikus napszak váltakozás, továbbfejlesztett shader technológia, nap-árnyék effektek, valósidejű lágy árnyékolás, részecskerendszerek, interaktív, rombolható környezet, volumetrikus felhőzet, köd...stb."
NA NE!
forrás: http://www.crysis.hu/cms/content/view/73/64/lang,hu_HU.UTF-8/ -
Curtis #6086 Sziasztok,
Elindult a Crysis.hu oldal. Ha szeretnéd ingyér' a Crysist, van ott egy kis meglepi. :) -
#6085 Ez Szép és jo de attol még nemlesz activálo kod:D -
#6084 Na én le is szedem ezt a bétát. Úgy is jön majd a demo, meg mostmár lassanként a full játék is. Ha lehet használni ezt a bétát, majd megint felteszem, de porfogónak ne álljon itt. -
#6083 Nekem meg bétám van, de előfizum nincs xD
De tényelg jól hangzik. De asszem megvagyok nélküle is. -
#6082 ITT nem kell előfizetőnek lenni, ingyen lehet majd MP béta kulcsot kapni! -
#6081 Bazzeg ez van! -
#6080 Amugy tudtok valami megoldást hogy nekeljen ujracsatlakozak netre hogy letugyak tölteni Rapidrol ? -
Vegas #6079 az iskolában játszál ^^ -
#6078 Nekem is van előfizum, bétám még sincs... Neked se lesz, csak akkor ha épp elkapod azt a pár percet amikor a kulcsokat osztják...
Amúgy nem rossz az előfizu, már egy csomó játék bétájához hozzájutottam vele ;) -
#6077 Na mentem én aludni.
holnap játszani fogunk, érzem ... -
#6076 akkor mire mondtad h FAKE? :) vagy nem te mondtad? -
Vegas #6075 gondoltam hogy nem paintbe csinálták.. -
#6074 azok nem fake képek, hanem egy boldog BETA TESZTELŐ csinálta , ISMÉTLEM NEM ÉN !!!!!