31662
CRYSIS
-
#5991 Akkor nyomathatnál pár képet esetleg. -
#5990 Bakker, köszi a kulcsot, fel tudtam vanni -
#5989 Ejha, egy kommentelő:
"FAKE!!!! has a stupid jpg file with a guy with his pants down saying sucked in. dammit!!! u fucking loser!!!" -
#5988 Egy ilyet látok pirate-n:
Crysis Beta Crack -
#5986 Szerintem mire feltörik a betat kijön a demo:D -
#5985 Ha lent lenne már a beta végre... -
#5984 Hali!
Olvastam vissza, aztán láttam elérhető sok baszakodással a béte, de én mindent megteszek csak játszhassak már!
De van 1 gondom, nemtöröm az angoltot annyira szoval valaki leirná nekem röviden és tömören hogy hova mit és hova kell kitömöriteni?
A cd kulcsot még énis értem..
Előre is thx! -
#5983 Biztos feltörik valahogy! (remélem :D) -
#5982 Hát én is szívesen aprítanám már a jónépet (de legalább a fákat!!!). -
strebacom #5981 Örömet már a játék okozna, ne ez a sok bas.....kodás... -
#5980 Hát ha örömet okoz neked, akkor csináld azt... -
bladesks #5979 szóval, ha jó ez a kód, legalább annyit elértünk, hogy nem kell szarakodni az msi kicsomagolásával. Az aktiváció még mindig nincs megoldva. -
strebacom #5978 Na én is leszedtem a multit akkor most mit kezdjek vele, tudok én ezzel játszani majd vagy du....fe.... magamnak?? -
bladesks #5977 idézek thepiratebay-ról:
"but you can install the beta with this key:
16en-nz2l-3333-z444-5555
JUST INSTALL!" -
#5976 Láttam hogy 4x osztanak béta kulcsot,a játék az marad amihez lentebb is van a link?Mer ha igen akkor leszedem és amikor lesz kulcs nem kell bajlódni vele. -
#5975 Hát ha ez az a ademo, ami az előbb linkelt "Multi múvi" akkor elvileg lesz, mert ott azért 01:23-nál rendesen kikapta a tank csöve a fát xD -
#5974 HÁt nemmbaj, mindenesetre egy próbát megér. És ha lentlesz, és sikerült elindítani, akkor majd talán felrakom extra-hu tárhelyre, vagy Rapidsharere hogy ne keljen szarakodni:D
-
#5973 Látom ennél se lesz élsimítás a hdr miatt geforce7***-on :(
-
Árnyvadász #5972 Ilyen nincs :) Ez atomdurva! -
bladesks #5971 mintha azt olvastam volna, hogy a zúzható fák ebben még nincsenek... :( -
bladesks #5970 na igen, nekem sem kell ellenfél. de akkor is kell valahogy indítani szervert. szóval akkor ez lehetséges? -
#5969 naggyon jó! :) -
#5968 Nem vagyok hülye úgyértettem hogy egyedül lanba hogy csak megnézem a pályát,fizikát.Ja és lehet egyedül lanba csinálsz szervert nem megy rá senki akkor egyedül játszol. -
#5967 Nekem is elég higyjétek el, csak láthassam azokat a mozgó növényeket, zúzható fákat istenem :D -
#5966 multi múvi -
#5965 ha feltörik akkor se fogsz tuni vele neten játszani csak bekákat meg csirkéket fogsz ölni ,
de nekem annyi is élég...
másrészt meg nem értem egy BETA verziót miért kell így levédeni ... -
bladesks #5964 Én is így vélem. Aki AZT feltörte, az ezt is meg tudja oldani.
Akkor hogy van ez a "szerveresdi" rész? Lehet tudni erről valamit? Lehet indítani egyáltalán bétában? (Mert, ha csak EA-hoz enged csatlakozni, törés után meghatványozódik a szerverre igyekvők száma, s lehet erre az EA lép majd, passz.) -
#5963 szerintem nem nagyobb falat ez mint a Bioshock, szerintem már ma kipróbálhatjuk .. -
#5962 A 8xxx sorozat nem "igazi" DX10 kompatibilis, hogy is lenne, mikor a kártya rég kint van, a szoftver meg még sehol... Csomó megoldást a kártyán kell módosítani ahhoz, hogy a DX10 úgy menjen, ahogy kell.
Szal te beszélsz butaságot. :-) -
Newfronter #5961 Utánaolvastam: Eredmény
Tehát szükség lesz új videókarira. :)
Tessék ÉRTELMEZNI is a cikkeket! -
#5960 Ráadásul sztem nem lesz jövője a DX10.1-nek, mert óriási a felháborodás a szoftvercégek között MS felé... -
bladesks #5959 Persze, én is. De kérdés, h. lehet-e indítani szervert v. csak csatlakozni enged és kizárólag az EA-hoz. -
#5958 arról meg nem is beszélve, ha a dx10 nem hozottt láthatóan nagy áttörést, az a +0.1 miért hozna? :D -
#5957 ennek is utánaolvashatnál. ugyanúgy támogatja a mostani geforce sorozat is :) -
#5956 Nekem nem is lenne baj ha nem nyomnám neten, csak látni akarom már, és törni zuzzni pár fát ... -
bladesks #5955 Amúgy állítólag nincs benne lan. Szóval, még ha valaki fel is töri az exe-t kikerülve az aktíválást, kérdés, hogy az EA szerverre ezt követően felenged-e, v. 1 újabb check miatt bukik a dolog. De gondolom ez nagyban függhet a töréstől is. -
#5954 akit érdekel HD videó a betáról
http://stage6.divx.com/user/oritxupolite/video/1626696/Crysis-demo-multiplayer-720p-90-mb-fullscreen -
bladesks #5953 jah igen, detto -
#5952 ezt írja ki nálam instáll-nál:
ID_ERROR_INSTALLPATCH_TO_REG
ja és ha kicsomagolom az extrac-tert akkor megkapom maga az install cucokat rendesen .... és van benne egy ilyen mappa:
Crysis MP Beta
Ebbe benne van a játék, tehát nem is kell installálni ...csak mikor a BIN32 mappába indítanám a Crysis.exe -vel kiadja ezt nekem
http://img262.imageshack.us/my.php?image=crysis3xm4.jpg -
#5951 Én inkább megvárom a demót. Látom a béta még elég gagyi meg mikor régen kipróbáltam a quake wars bétáját elment az egész játéktól a kedvem.