31662
CRYSIS
  • Roger6
    Akkor nyomathatnál pár képet esetleg.
  • zeus89
    Bakker, köszi a kulcsot, fel tudtam vanni
  • scorpeeon
    Ejha, egy kommentelő:

"FAKE!!!! has a stupid jpg file with a guy with his pants down saying sucked in. dammit!!! u fucking loser!!!"
  • scorpeeon
    Egy ilyet látok pirate-n:

Crysis Beta Crack
  • Fehercsoki
    Szerintem mire feltörik a betat kijön a demo:D
  • Roger6
    Ha lent lenne már a beta végre...
  • Nyufeee
    Hali!
    Olvastam vissza, aztán láttam elérhető sok baszakodással a béte, de én mindent megteszek csak játszhassak már!
    De van 1 gondom, nemtöröm az angoltot annyira szoval valaki leirná nekem röviden és tömören hogy hova mit és hova kell kitömöriteni?
    A cd kulcsot még énis értem..
    Előre is thx!
  • St0RmTr00pEr
    Biztos feltörik valahogy! (remélem :D)
  • Roger6
    Hát én is szívesen aprítanám már a jónépet (de legalább a fákat!!!).
  • strebacom
    Örömet már a játék okozna, ne ez a sok bas.....kodás...
  • Roger6
    Hát ha örömet okoz neked, akkor csináld azt...
  • bladesks
    szóval, ha jó ez a kód, legalább annyit elértünk, hogy nem kell szarakodni az msi kicsomagolásával. Az aktiváció még mindig nincs megoldva.
  • strebacom
    Na én is leszedtem a multit akkor most mit kezdjek vele, tudok én ezzel játszani majd vagy du....fe.... magamnak??
  • bladesks
    idézek thepiratebay-ról:

"but you can install the beta with this key:

16en-nz2l-3333-z444-5555

JUST INSTALL!"
  • Fehercsoki
    Láttam hogy 4x osztanak béta kulcsot,a játék az marad amihez lentebb is van a link?Mer ha igen akkor leszedem és amikor lesz kulcs nem kell bajlódni vele.
  • Raptor 2
    Hát ha ez az a ademo, ami az előbb linkelt "Multi múvi" akkor elvileg lesz, mert ott azért 01:23-nál rendesen kikapta a tank csöve a fát xD
  • Raptor 2
    HÁt nemmbaj, mindenesetre egy próbát megér. És ha lentlesz, és sikerült elindítani, akkor majd talán felrakom extra-hu tárhelyre, vagy Rapidsharere hogy ne keljen szarakodni:D
  • skyli991
    Látom ennél se lesz élsimítás a hdr miatt geforce7***-on :(
  • Árnyvadász
    Ilyen nincs :) Ez atomdurva!
  • bladesks
    mintha azt olvastam volna, hogy a zúzható fák ebben még nincsenek... :(
  • bladesks
    na igen, nekem sem kell ellenfél. de akkor is kell valahogy indítani szervert. szóval akkor ez lehetséges?
  • w77d
    naggyon jó! :)
  • Fehercsoki
    Nem vagyok hülye úgyértettem hogy egyedül lanba hogy csak megnézem a pályát,fizikát.Ja és lehet egyedül lanba csinálsz szervert nem megy rá senki akkor egyedül játszol.
  • Raptor 2
    Nekem is elég higyjétek el, csak láthassam azokat a mozgó növényeket, zúzható fákat istenem :D
  • Davidus
    multi múvi
  • zeus89
    ha feltörik akkor se fogsz tuni vele neten játszani csak bekákat meg csirkéket fogsz ölni ,

de nekem annyi is élég...

másrészt meg nem értem egy BETA verziót miért kell így levédeni ...
  • bladesks
    Én is így vélem. Aki AZT feltörte, az ezt is meg tudja oldani.
    Akkor hogy van ez a "szerveresdi" rész? Lehet tudni erről valamit? Lehet indítani egyáltalán bétában? (Mert, ha csak EA-hoz enged csatlakozni, törés után meghatványozódik a szerverre igyekvők száma, s lehet erre az EA lép majd, passz.)
  • zeus89
    szerintem nem nagyobb falat ez mint a Bioshock, szerintem már ma kipróbálhatjuk ..
  • JAG1
    A 8xxx sorozat nem "igazi" DX10 kompatibilis, hogy is lenne, mikor a kártya rég kint van, a szoftver meg még sehol... Csomó megoldást a kártyán kell módosítani ahhoz, hogy a DX10 úgy menjen, ahogy kell.

Szal te beszélsz butaságot. :-)
  • Newfronter
    Utánaolvastam: Eredmény

Tehát szükség lesz új videókarira. :)
    Tessék ÉRTELMEZNI is a cikkeket!
  • JAG1
    Ráadásul sztem nem lesz jövője a DX10.1-nek, mert óriási a felháborodás a szoftvercégek között MS felé...
  • bladesks
    Persze, én is. De kérdés, h. lehet-e indítani szervert v. csak csatlakozni enged és kizárólag az EA-hoz.
  • grayfox
    arról meg nem is beszélve, ha a dx10 nem hozottt láthatóan nagy áttörést, az a +0.1 miért hozna? :D
  • grayfox
    ennek is utánaolvashatnál. ugyanúgy támogatja a mostani geforce sorozat is :)
  • zeus89
    Nekem nem is lenne baj ha nem nyomnám neten, csak látni akarom már, és törni zuzzni pár fát ...
  • bladesks
    Amúgy állítólag nincs benne lan. Szóval, még ha valaki fel is töri az exe-t kikerülve az aktíválást, kérdés, hogy az EA szerverre ezt követően felenged-e, v. 1 újabb check miatt bukik a dolog. De gondolom ez nagyban függhet a töréstől is.
  • zeus89
    akit érdekel HD videó a betáról

http://stage6.divx.com/user/oritxupolite/video/1626696/Crysis-demo-multiplayer-720p-90-mb-fullscreen
  • bladesks
    jah igen, detto
  • zeus89
    ezt írja ki nálam instáll-nál:

ID_ERROR_INSTALLPATCH_TO_REG

ja és ha kicsomagolom az extrac-tert akkor megkapom maga az install cucokat rendesen .... és van benne egy ilyen mappa:

Crysis MP Beta

Ebbe benne van a játék, tehát nem is kell installálni ...csak mikor a BIN32 mappába indítanám a Crysis.exe -vel kiadja ezt nekem

http://img262.imageshack.us/my.php?image=crysis3xm4.jpg
  • Evogordon
    Én inkább megvárom a demót. Látom a béta még elég gagyi meg mikor régen kipróbáltam a quake wars bétáját elment az egész játéktól a kedvem.