CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Töltsük le az internetet!
Nekem is ott a egyik tetõn volt be ragadva a manus..
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Hiába tisztitottam meg a területet nemtörzénik semmi, akkor se ha távcsövezek a leszállási területre, mit kell csinálni?
Core pályán tartok, súlytalanság van, de az egész egy nagy labirintus.
Most ott vagyok, hogy belementem egy lyukba, és fénysebességgel mentem egy ideig, és egy nagy téren vagyok, ahol 5 mp-re elment a világítás, de nem tudom merre menjek.
Tele van ez a hely kék szörnyekkel, és pár helyen a falak tele vannak árammal.
Merre kell menni?
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
Elszámolta magát az EA?
ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Next PC upgrade: 2022
2db 8800 Ultra... most úgyis szinte ingyen van! 😉))
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
olvastam pár tesztet, ezeket a gyors kártyákat korlátozhatja a CPU, megverik a 7900 -as karikat is....
tanácsot kérnék..elakadtam a beállitásoknál,,..Intel 2,4 Ghz, 2GB dual RAM, X1950Pro 512 Mb......milyen beállitást használjak szerintetek???
jelenleg high, 1024/x80 ,.......... az árnyékok mediumon, de ha nincs nagy harc, elmegy 1280x1024 en is.....
haverom 8600 GTS-en ugyanezekkela beállitásokkal szaggat... valami optimális driver ATI-hoz???
"Aztán amikor a játékon dolgozó egyik magyar grafikus elmondta, hogy a fejlesztõstúdióban is csak egy olyan pécét látott, amivel a legmagasabbra tekert grafikával is élvezhetõ sebességet produkált a Crysis, megnyugodtunk."
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED