CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem is 8600 om van, igaz quad proci, de 800x600 ban fullosan reccenés nélkül megy majdnem maxon.

KILLER2
Egyszer gyere majd erre a bithumenre.

Töltsük le az internetet!

En is csak ott, es koszi a valaszt az elozore.
Tigristank
Én még ott sem. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

KILLER2
Úgy látszik, hogy én elég mázlista vagyok, mert csak az uccsó páylán találkoztam hibával.

Van az a kibaszott magas torony, amire tuzlepcso feleseg vezet fel, onnan ugorj le a nala alacsonyabb teteju epuletre, ott szokott lenni az egyik. De ha nem megy tovabb semmikepp, akkor vagy tenyleg meg van 1 ember valahol vagy scripthiba
nemlátok sehol egy embert se😞
stultus78
Valahol vannak lukak ott kell tovább menni. Asszem

Ennek is lockolt már a bootloadere?

Pedig akkor van valahol egy emberke, mássz fel a toronyra onnan néz kõrül...
Nekem is ott a egyik tetõn volt be ragadva a manus..

Ígyse történik semmi ha visszatöltök egy régebbi mentést!
Tigristank
Ölj meg néhányat a lényekbõl. Egy idõ után az egyik nagy kapu ki fog nyílni és be fog szippantani téged, ha odamész. Ezután már a szabadban folytatódik a játék. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Elvileg ha ott teljesen megtisztitod a terepet, akkor jonnek. (Esetleg megint scriptelesi hibaba futottal, ha tenyleg korbemesz barmerre alcazo nelkul es senki nem lo rad, sehol nem latsz sarga/piros nyilat, akkor tolts vissza regebbi allast.)
ja leszedtem azokat is
Van 3 NanoSuitos urge a tetokon, altalaban bekapcsolt alcazoval, ahol az a gyarepulet van, mindet leszedted? Ha azokat leszeded, megjonnek a gepek az utanpotlassal.
Hali elakadtam a crysisbe az Awakening pályán!
Hiába tisztitottam meg a területet nemtörzénik semmi, akkor se ha távcsövezek a leszállási területre, mit kell csinálni?

Prince of Máté
Valaki segítsen!
Core pályán tartok, súlytalanság van, de az egész egy nagy labirintus.
Most ott vagyok, hogy belementem egy lyukba, és fénysebességgel mentem egy ideig, és egy nagy téren vagyok, ahol 5 mp-re elment a világítás, de nem tudom merre menjek.
Tele van ez a hely kék szörnyekkel, és pár helyen a falak tele vannak árammal.
Merre kell menni?

[Walaki]D`Lair
Hát az aljnövényzet nem különbözik sokban a FarCry-étól...😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

KILLER2
Szeritnem kizárt, hogy very high legyen, legfeljebb 800x600ba diavetítésképp. Ha nekem beszaggat néha highon, egy 8600 nem lehet jobb.

KILLER2
Dehogy, nem kell semmi, csak a játék. Nem mindig megy a szerver, én 2 napja játszok ott, úgy veszem észre, hogy estefelé megy csak. Valami HU bithumen vagy mi. Listából könnyû megtalálni, nem sok szerver van, ami úgy kezdõdik, hogy HU, asszem csak ez. Ez DX9 szerver.

gman906
very highon vagy csak highon megy?

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Twinseen
Most mivan azzal hogy az Ajánlott Gépigénybe: 640MB VGA RAM kell és nekem még is maxon megy?

Elszámolta magát az EA?

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

timedemot mien parancsal tudom elindítani?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Valamint a bonusz kerdes, tudok-e ott dx9-es kartyaval jatszani. Koszi a valaszokat.
Kell-e jelszo? Nyitott az a server ahol jatszol vagy zart? Mi a pontos IP cime? Kell-e hozza valami VPN kliens stb stb
KILLER2
Ha eredeti, mindenképp vidd vissza.

KILLER2
Mi hogy mûködik? A multi? Hát belemész a multiba, felmész egy szerverre, azt játszol. Nem nagyon értem, hogy mit akarsz tudni.

GamerAdams007
Vidd vissza a DVD-t, kérd meg, hogy cseréljék ki, mert hibás.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

lac coo
Igen azzal elég spórolósak voltak .... Bár már most is lehetne nagyobb texturát rakni rá, de minek, így sem viszi semmi ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

GamerAdams007
Ha jobb lenne az aljnövényzet, még az Sli Ultra se lenne elég...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

grebber
Én már a következõ Cryenginre vagyok kiváncsi.Remélem abban az aljnövyézten nem olyan szar lesz mint ebben.

Next PC upgrade: 2022

"milyen grafikus kartyat vegyek hogy a crysis max grafikan elmenyen?????????????/ "

2db 8800 Ultra... most úgyis szinte ingyen van! 😉))

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

lac coo
<#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

GamerAdams007
Azért a fizika számit! Ledobok egy granyót akkor engem igenis érdekel, hogy 2 vagy 3 embert ér el a hatósugara. Éppen ezért raktam Very High-ra. 😄

De hidd el, a jatekelmenynek nincs koze a grafikahoz, legalabbis ahhoz nincs, hogy meg 1-2 beallitas medium vagy high....hagyd azon ami gyorsabb, csapd a gammat delta modba aztan a koreaiakkal foglalkozz, ne a napsutessel, felesleges.
Ha 1 magos a prog akkor szamit, ha core2-es akkor a jatek vga limites az 1950 proval.
texturákat is vegyem le?, egyenlõre megy high-on.. az effekteket melyik menü szolgálja ki? pl..napfény átszürödés a fákon..HDR....?
a 2,4 procim fel lett huzva 2,8 ra..most tervezek egy 3 GB-s P4-et..1Mb cashel...lesz ennek valami sebességnövelõ hatása?
olvastam pár tesztet, ezeket a gyors kártyákat korlátozhatja a CPU, megverik a 7900 -as karikat is....
WizArts
Újraraktad már a crysist?

hát én sem láttam különbséget a két felbontás között......de miota a viz és az árnyékok mediumon vannak(a többi high) megy rendesen:-))))) honnan leghet letölteni valami jo ATI drivert hozzá??
FlyHigh
Shader-eket érdemes mediumon tartani, meg talán a textúra felbontást is.

Thrash \'Till Death

X1950Pro nemigen birja a High-et, plane kesobb, tedd mediumra, azzal vegig megmarad a megfelelo szamu fps harcban is. ha 4:3-as a monitorod akkor is jobb a 1024 mint az 1280, szinte nincs lathato kulonbseg a ketto kozott.
Hello.....
tanácsot kérnék..elakadtam a beállitásoknál,,..Intel 2,4 Ghz, 2GB dual RAM, X1950Pro 512 Mb......milyen beállitást használjak szerintetek???
jelenleg high, 1024/x80 ,.......... az árnyékok mediumon, de ha nincs nagy harc, elmegy 1280x1024 en is.....
haverom 8600 GTS-en ugyanezekkela beállitásokkal szaggat... valami optimális driver ATI-hoz???
gduck
1db 8800GT és némi kompromisszum készség 😉

"Aztán amikor a játékon dolgozó egyik magyar grafikus elmondta, hogy a fejlesztõstúdióban is csak egy olyan pécét látott, amivel a legmagasabbra tekert grafikával is élvezhetõ sebességet produkált a Crysis, megnyugodtunk."

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Leirnad, hogy ez hogy mukodik, hogy en is tudjak?
Foleg az az erdekes, hogy mennyire veletlenszeruen jonnek elo.
Valaki rájöhetne már h mitõl a sok bug, mert elég idegesytõ elõlrõl kezdeni az egész játékot néha h megoldodjón a probléma...

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Mivel en a leginkabb a koreai palyakat szerettem a veget kevesbe, picit aggodom a 2. resz miatt....remelem nem rontjak el.
KILLER2
Ez de jó volt. Mostanáig játszottam a bithumen szerveren. Fasza volt, semmi idõlimit. Már vagy 2 órája egy meccset játszottunk. Nagyon állat volt.

Tigristank
Na én is végigvittem. A vége azért lehetett volna jobb is, mellesleg egy kicsit rövid volt a játék, fõleg, hogy tegnap délután kezdtem el. 😞