CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XuChi
Mien konfiggal tolod??????? Very high-ban?? Hány fps-ed volt???

Elkezdtem és gyorsan abba is hagytam a Crysis miatt 😊. Na meg ott aztán tényleg script hegyek, de logikátlanul. Képesek kirohanni százan egy 4 négyzetméteres egy ajtós helyiségbõl meg hasonlók. Az tipikusan a végigrohanós játék számomra, amit uninstallni akarok majd minnél elõbb. Grafikája sem olyan mint számítottam. A Crysis pont fordítva, azt gondoltam reklámképek, aztán még rá is tett egy lapáttal a valóság. Igaz ehhez bika gép kell. Na meg a sci-fi hiánya miatt az nálam már nem kaphat 100-at 😊

1920x1080-ban very highon játszottam. Téli tájon kb. 25 fps. A durva a végjáték volt, na ott lement 10-re is. 😞

Prince23
Tedd fel a Crysisrõl a dx 9-et

grebber

Next PC upgrade: 2022

Prince of Máté
Sztem is kurva jó játék, az eddigi fps-ek közül az egyik legjobb.
Neked is alig volt fps-ed a havas résznél?
Nekem olyan volt, amikor kocsival mentünk a havas tájnál, akkor 20 fps-em volt, ahogy áttértünk nyári részre 40 fps-em lett.

Prince23
Akkor kezdjél neki a CoD4 single-hez😄DDD arra 100-at adsz😄

Sziasztok,

Azt hiszem régebben ezen a fórumon láttam egy linket, arról a webhelyrõl, ahonnan a legfrissebb direktx 9c -t lehet letölteni.
58 oldalt már visszaolvastam......megkönyörülne vki és belinkelné újra?😊

Köszönettel........

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Most fejeztem be a játékot Very Highon. Számomra a legjobb FPS volt amit valaha készítettek és zszerintema közeljöbõben nem is fogják utolérni. Ez a technikai megvalósítás (grafikai effektek, pályaterv stb.) lenyûgözõ. Minden elismerésem a programozóknak! A hajó belseje, a tfagyott táj látványban meg sem közelíthetõ más engine számára. Nem beszélve a gömb melletti tájról, ahol átmenet van a kettõ között. Ez a Crytek Engine véleményem szerinte nem nagyon talál legyõzõre egyhamar. A sci-fi mûfaját pedig kedvelem. A története is hibátlna volt, bugokkal szerencsére én nem találkoztam. Scriptelést nem vettem észre, de nem is érdekel. Egy a fontos számomra, hogy lekössön a game és ez teljes mértékben megtette. Én 98%-ot simán adok rá, de a maradék kettõt is csak a gépigénye miatt vonom le 😊

Jaffa 2843
reinstall volt?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

XuChi
Na ezt csinálja.

Valakinek ötlete?

XuChi
Segitsetek Pls.

Mér van az hogy a menübe csak a háttérben futó animáciot lûtom a menüt nem.

Szolok elõre NEMK WAREZ hanem a collector edition-om van meg. Eddig ment az amd rendszeremen. Tegap lecseréltem Intel e6750-re és azóta nem megy.

Miért??

Swy
sziasztok!
Nekem nem akar mûködni az editor:S bejön a kis kép aztán eltûnik. Nem tudom miért...

http://bf2s.com/player/swy/

Ability
Én pedig közlöm veled, hogy ha az eredeti lemez sérült, akkor vidd vissza a vásárlás helyére, és szó nélkül cserélni fogják. Ha errõl van szó, akkor mindenképp rákényszerülsz erre, tekintve, hogy esetleg késõbb is használni akarod majd a lemezt. Ha pedig warez?! Hát, akkor old meg magadnak, ha már vásárolni nem akarsz. Illetve van spam topik...
Prince of Máté
Na végigvittem.
Szerintem elég hosszú volt, és nehéz is.
Sajnos tele volt scriptelve, fõleg a vége...
Bugok is voltak rendesen, volt amikor leestem a hajóról, közben a fedélzet közepén voltam.
Kíváncsi vagyok a folytatásra.

Prince23
😮
Használd wazze a nanoruhádat! POWER!!!!! xd
oda igen egyszerû a feljutás

Elakadtam annál a résznél, mikor egy batár nagy hajón kell kiiktatni a radar zavaró rendszert. Hogy lehet feljutni a hajóra?
grebber
De miután láthatóvá váltam egybõl szarrá lõttek!

Balumann
Ilyen a nextgenerációs inteligencia 😄

KILLER2
Kikeresed a listából, csatlakozás, azt annyi.

Töltsük le az internetet!

grebber
Hát nem valami hosszú az biztos!

Prince23
xd nekem ilyenek nincsennek.

amúgy mikor jönnek már a szörnyek meg minden, meg a jégkorszak Koreában? most a tankos résznél vagyok... remélem bepörögnek az események, mert ahogy láttam a mentéseknél a linket, mindössze csak 10 pálya van? Létezik ez?

grebber
Na másodjára tolom de mostmár Deltán.

Ezek kajakra egy helybe álltak megse moccantak!

Megkapták ami jár!

Tibor hátából csak fagyasztással lehetett eltávolítani a daganatot!

PLackó
Hmm... De az nem robbant ilyen szépeket 😊
Meg nem kell konkrét célpontnak lennie,hogy ki tudd lõni?
Ezekszerint az SP-ben csak a végén található meg? A videok módosított pályákról valók?

PLackó
Ahogy elnézem csak én nem találkoztam vele,pedig végigvittem a játékot. TAC Launcher
Nem tudjátok,épített-e már valaki olyan pályát,ahol van ilyen fegyver?
Vagy esetleg melyik részt töltsem vissza single playerben hogy megtaláljam?

i robot
Internetet próbálta valaki? Nekem egy szerverre se megy fel! <#confused>

tep
mi az , h nincs benne??? azzal kellett a végén lelõni az ûrhajót<#idiota>

\"SLICE of LIFE\"

PLackó
Meg tudnátok mondani, hogy ez a fegyver miért nincs benne alapból egyik küldeben sem? Vagy csak én nem találkoztam vele? Szivesen kipróbálnám,hogy lehet? 😊

Hogyan lehet a játékban screenshotokat csinálni nem találtam a beállításoknál?

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

manoG
Megnéztem a mentéseket- a Nomad-tól kellene- de nem adja be az oldlalt. Tud valaki küldeni egyet?

manoG
Elég gagyi lett a graf én mediumon tolom szépen mén, de ez az árnyékolástélleg elég kaki lett. Nemtom mi ar ákért nem foglalkoztak többet ezekkel a dógokkal. Vannak kevesebb gépet igénylõ játékok, amik nagyon szépek és jól ménnek. szerintem elég komoly a szépséghiba. Ki a rák fog venni 150 ezeré videókártyát meg 50 ezeré procit? és lehet h még azzal is kaka...Amúgy maga a játék nem rossz...

Enemg levettem minden legalsora, ugy is tetszett Ha barmi kritikam van a Crysissel kapcsolatban, az csak jatekmeneti kerdes, kiegyensulyozottsagi kerdes, stroyline kerdes, de semmikepp sem grafika. De hat eljen a sokszinuseg. (a szo szoros es atvitt ertelmeben is)
Akkor töröldki a cfg fájlból az árnyékra vonatozó részt,nekem 8 de ettõl még szebb a game😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Olvasom itt a topicot napok ota, hogy egyesek mit el tudnak nyuglodni ezzel a grafikai majomkodassal, az hihetetlen. :-)))
Onnan mar csak 1 perc van a jatekbol, nezd meg YOUTUBE-on, az a vege :->
PLackó
hát ez nagyszerû 😞 akkor visszatöltök mégrégebbit, csak azért hogy lássam a finálét 😊
Nem tudjátok mikor jön a patch?

NeBby
Ez hülyeség! Ha ultra n és very n megnézed az árnyékot teljesen más , ultran egybemosódik a pálmafa (jitter asszem) veryn pedig minden szálának ott az árnyéka , ugyanígy a saját és minden árnyéknál , nem láccik a pontos körvonal és rezeg az árnyék (nagyon csúnya) , meg ott elõjöttek ilyen ronda csíkok is nekem , pl a földön lévõ fegyvernek nincs árnyéka csak 3 csík stb...

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Ha mar mondja a csaj, hogy hasznald a TAC GUN-t es barmerre iranyitod nem indul el a sarga csik akkor neked is script hiba, vissza kell toltened regebbi allast.
PLackó
épp ezaz,hogy már régen hatástalanítva van az a része,még sem engedi lõni 😞
Szerintem sajnos bug,és hiába töltöttem vissza régebbi mentést.
Bár érdekes,hogy a távcsõ lát valamit az ûrhajó hatástalanított oldalán,pedig nincs is ott semmi.
vagy ez nektek is ott volt?

Az az árnyékbarmolás kicsit erõs inkább fogalmazzunk úgy hogy annyi a különbség a szétbarmolatlan és a szétbarmolt között mintha egy székrekedéstõl felpuffadt legyet és egy vidám legyet hasonlítgatnál össze...Szinte semmi..😊
Hajszálfasznyival élesebb talán mint ez,szal kb semmi értelme a fullos árnyéknak...ráadásul lasabb is eléggé...

grebber
Hatástalanítani fogják a repülõbõl a páncélzatát és akkor majd kitutod löni!

NeBby
Az az ultrahigh sztem hülyeség , ráadásul több fpst is ad , mivel az árnyékokat szétbarmolja!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

PLackó
Huh,7600GT-n nem így néz ki 😄
Milyen vasad van?

PLackó
Üdv!
Fõellenségnél vagyok,de hiába mondja a csajszi,nem bírom lelõni a TAC-al.
Youtube-on is néztem videot,hogy oldották meg,de a videon simán engedett lõni,befogta a célpontot.
Mit rontok el? Mint a 4 kis tüzelõ akármilyét lelõttem.
Itt a kép.

Tigristank
Na igen, ez már minõség.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Neh pár 1680*1050 ultra...Ez az ultramotyi Joféleee😊

FlyHigh
mekkora monitoron nyomod?

Thrash \'Till Death

Ezt a palyat amugy csak es kizarolag a sniper rifleval csinaltam meg deltan, ugy nagyon konnyu, megfelelo tavolsagban lehasalsz es mindenkit kilosz, rengeteg tolteny van hozza elszorva, emiatt is tul konnyu a jatek, tul sok a tolteny, es ha mar masodszor tolod, es tudod mi hol van, nem kell sporolni vele, mert mire elfogy tudod hogy talalsz ujat, elsore emiatt sokkal nehezebb volt normalon, mert ott sporoltam es midnenki pisztollyal lottem le, mondvan jo lesz meg a nehezfegyver kesobbre. :-)
Az az én is arra gondoltam nekem is ott volt..

Ha sikerul...es tenyleg nemkell semmi, csak az ip cimet beirni, akkor megprobalom.