CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Neked is alig volt fps-ed a havas résznél?
Nekem olyan volt, amikor kocsival mentünk a havas tájnál, akkor 20 fps-em volt, ahogy áttértünk nyári részre 40 fps-em lett.
Azt hiszem régebben ezen a fórumon láttam egy linket, arról a webhelyrõl, ahonnan a legfrissebb direktx 9c -t lehet letölteni.
58 oldalt már visszaolvastam......megkönyörülne vki és belinkelné újra?😊
Köszönettel........
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Mér van az hogy a menübe csak a háttérben futó animáciot lûtom a menüt nem.
Szolok elõre NEMK WAREZ hanem a collector edition-om van meg. Eddig ment az amd rendszeremen. Tegap lecseréltem Intel e6750-re és azóta nem megy.
Miért??
Nekem nem akar mûködni az editor:S bejön a kis kép aztán eltûnik. Nem tudom miért...
http://bf2s.com/player/swy/
Szerintem elég hosszú volt, és nehéz is.
Sajnos tele volt scriptelve, fõleg a vége...
Bugok is voltak rendesen, volt amikor leestem a hajóról, közben a fedélzet közepén voltam.
Kíváncsi vagyok a folytatásra.
amúgy mikor jönnek már a szörnyek meg minden, meg a jégkorszak Koreában? most a tankos résznél vagyok... remélem bepörögnek az események, mert ahogy láttam a mentéseknél a linket, mindössze csak 10 pálya van? Létezik ez?
Ezek kajakra egy helybe álltak megse moccantak!
Megkapták ami jár!
Tibor hátából csak fagyasztással lehetett eltávolítani a daganatot!

Meg nem kell konkrét célpontnak lennie,hogy ki tudd lõni?
Ezekszerint az SP-ben csak a végén található meg? A videok módosított pályákról valók?
Nem tudjátok,épített-e már valaki olyan pályát,ahol van ilyen fegyver?
Vagy esetleg melyik részt töltsem vissza single playerben hogy megtaláljam?
\"SLICE of LIFE\"
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Nem tudjátok mikor jön a patch?
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Szerintem sajnos bug,és hiába töltöttem vissza régebbi mentést.
Bár érdekes,hogy a távcsõ lát valamit az ûrhajó hatástalanított oldalán,pedig nincs is ott semmi.
vagy ez nektek is ott volt?
Hajszálfasznyival élesebb talán mint ez,szal kb semmi értelme a fullos árnyéknak...ráadásul lasabb is eléggé...
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Fõellenségnél vagyok,de hiába mondja a csajszi,nem bírom lelõni a TAC-al.
Youtube-on is néztem videot,hogy oldották meg,de a videon simán engedett lõni,befogta a célpontot.
Mit rontok el? Mint a 4 kis tüzelõ akármilyét lelõttem.
Itt a kép.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.