CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
És ha azt mondom, hogy most bányásztam elõ a Fraps könyvtáramból. és a full verzióból való ? 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ability
Ezt a stílus ne, légyszíves. Egyébként ne hidd azt, hogy 1 hónap alatt teljesen megszépül a játék.

MOD: illetve nem megszépül (mert maxon szép volt akkor is), hanem úgy alapjaiban nem fog megváltozni. Ekkor már rég kész volt minden. Kezdve a textúrákkal, és a modellekkel.
Prince of Máté
Te gyökér analfabéta, nem tûnt még fel, hogy a Crysis kép az a Betából van?<#szomoru1>

Ability
Azok, komolyan, egyet kell értenem veled, még akkor is, hogy ha szerintem megint csak faszság volt jönnöd, hogy szar az engine, nem is néz ki jól. Szövegértés nem megy pár embernek, úgy látom. Amit írtam abból meg lehet állapítani, hogy a minimum grafról beszélek, sõt, le is írtam, hogy csak azt a képet véleményztem, erre jönnek a fullos Crysis videókkal. 😄
Viktor9202
Most azért látjátok a Far Cry-t szebbnek mert az pompázik a szinekben? Crysisben sokkal tompábbak a szinek, ezért is sokkal szebb------>>>>>>SOKKAL SZEBB<#eplus2>

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

lac coo
Nekem nem volt ott.. .Valami félbe maradt, kimaradt történet , script maradéka lehet az ott szerintem ....Illett volna teljesen kipucolni , ha már nem maradt idõ megcsinálni rendesen 😊)))

Jo és hogy jutottál át a köomláson?
lac coo
Feladom ! 😊))))) Reménytelenek vagytok 😉 Meg én is 😉

fsgh
neked milyen videokártyd van? merthogy az alsó képet Te csináltad..

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

lac coo
No de ez már a undorítóan ronda kategoria 😊))) De én vigigvittem majdnem, a barlang után döntöttem úgy, hogy ez rohadt unalmas lapos, ötlettelen és abbahagytam ....Nekem az egész abszolut valami sebtiben összecsapott dlognak tûnik, teljesen hanyagolható történettel, tele buggal ( azt a kõomlást a barlang bejárat elõtt valaki csak oda tette, az nem csak olyan bug , hogy van és kész 😉 )

Szal ha maga a játék jó lett volna még ilyen kinézettel is élvezném, de mikor abból állt egy pálya, hogy egy nagy kék izé lerakott 5 kis kék izét, majd ezt ismételgette, azért már felsírtam hogy hol tartunk ! 😊))
Mint amikor C64-en orákig lõttük a tök egyforma kis ûrhajókat 😊))))

Összehasonlítás: ( amúgy nemtom mirõl van szó😄)
Far Cry:

Crysis:

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Bocsi fiuk,de lenne egy kérdésem,a barlangba hogy lehet bejutni?
Az ipse oda vezet,de azon a kis résen sehogy se férek be.
lac coo
Érdekes , hogy senki nem hajladó felfogni mit akarok mondani! 😊Mindenki egybõl a max grafikával hozakodik elõ 😊))Azzal nincsis bajom, illetve inkább azt mondanám, hogy nincs összehasonlítási alap...Ki tudja, ha majd lesz valami másik hasonló kinézetû játék rájövünk , hogy maxon is értelmetlenül lassú az enigne 😊
Egy tuti, nálam ilyen minõségben hajlandó elfutni normálisan, persze a szingle pályák szebbek, de ott kevesebb is jó 10-15 fps-el ......Ha én játékfejlesztõ lennék ,hát....nem igen lennék büszke erre a sebességre 😊)

Balumann
Ha már a grafikáról megy a vita, akkor nekem is lenne egy költõi kérdésem. Ha a fizika, AI, és valami más újításra fordították volna a fejlesztéseket, és nem grafikára (naggyából tényleg Far Cry szinten hagyták volna a grafikát), illetve a hardverek is inkább fizikai vezérlés felé fejlesztenének, milyen játékokat kapnánk?

Én szerintem 1000x jobbat, és jóval kisebb gépigénnyel. Nincs szükség szeintem ilyen grafika kifejlesztésére, ellenben a fizika azért még messze nem az igazi. AI -n én még mindig nem értem mit istenítik ennyien, sztem azért van már játék, amibe talán jobb is. Pl. Far Cryba is volt h beszélgetett az ellenség, meg mittudomén még miket csinált... Nem 1 játékba mozognak fedezékbe se, meg ilyesmi.

HeadHunter86
Nem a legjobb minõség.
Ha vkinek ez Far Cry szintû engine, (grafikát direkt nem írok, mert itt azért többrõl van szó mint ahogy kinéz, pl. Fizika.) akkor be**alhat. 😄
Crysis-Tanks!

Ability
Nem a grafika számít, hanem az, hogy van egy csúnya oldala is a játéknak, ahol nem túl szép, és mégis nagyobb a gépigénye, mint a hasonló látványvilággal rendelkezõ társainak....

Engem ez csak olyan szinten érint, hogy látványra az elõbb berakott kép alapján eléggé FC szinten mozog. Márpedig nekem elég lenne ez a látvány is, de sajnos hiába vannak egy szinten, mégsem megy a gépemen. Pedig szeretném kipróbálni. 😊
KILLER2
Amúgy ha itt tartunk: Hányszor olvastam én itt, hogy egy játék nem a grafikától jó. Vagy most akkor mégis? Persze, tudom, hogy mi dícsérjük a grafikát, csak vakok vagyunk, persze, tudom, de mivel ez egy (szeritnem) jó játék, miért számít ennyit az a grafika? Vagy csak azért, mert ez a Crysis?

Töltsük le az internetet!

Ability
Jajjmár, há' érccsedmámitmondok!4

Komolyra fordítva: be lett rakva egy csúnya kép a Crysis-rõl. Én csak azt véleményeztem, hogy az hasonló, mint a FarCry minimum. Egyértelmû, hogy a Crysis magas beállításokon jóval elõbbremutató...
gduck
Persze és mellesleg 3DFX kátyán 100 FPS felett teljesítsen 😄 Aki látta FULL-on a Crysist, az nem emlegeti egy napon a FarCry-al. Jah, hogy erõs VGA kell hozzá? hát sajna ez van!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

KILLER2
A Crysis nagy gyengéje a textúrákban van. Azokban szeritnem is fos. Medium-on már jó, de a low ebben tényleg szánalom, ezt a ebállítást nem is kellett volna beletenni, mert rossz nézni. Gyakran írtam, hogy indokolatlan a gépigénye, akkor erre céloztam. Lowon borzalom a legtöbb textúra. Ezt elcseszték benne. A többi szeritnem lowon is szép. Kicsit játszadozni kell e CVarokkal, azt a Low is szép lesz.

KILLER2
Aha, nekem 640es, bár nem sok a különbség teljesítmény terén. Próbálkoz azokkal, amiket írtam, amúgy fogalmam sincs. XPn tolod vagy Vistán? XPn jobban fut, de a vistán se ennyire szarul.

Sephi
320...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Írd be még párszor hogy milyen szar a crysis, akkor biztos jobb lesz...<#szomoru2><#levele>

Ability
... de felejtsd el a két képet. Én sem azt hasonlítom. Csak bennem él még a Far Cry látványvilága, és tudom, hogy az szebb volt ennél. Mellesleg ment az én gépemen is. A Crysis meg minimumon sem futna. Ha pedig jól vettem ki, akkor a FarCry mozgalmas helyszíne is jobban futott, mint a lentebbi képen látható Crysis.
skyman14
van aki a crysis-t ati 1950pro-val nyomja?megkérdezhetném hogy milyen beállítással hány fps-t produkál a kicsike?képeket is mellélhetnétek ha enm lenne gond

Dante73
Hogy nálad mi a kompromisszum, az egy dolog. Az meg egy másik, hogy a többi embernek mi.
2 lehetõséget látok nálod; A géped jó, csak... és itt jöhet a szõrszálhasogatás. Másik, szar a géped. ennyi.
Kompromisszum, egyébként az, ami a realitások talaján áll, és mindkét fél számára elfogadható. Nekem augusztus elején kelett gépet ujitanom. Körülnéztem, mi lehet az, ami egy darabig, lehetõleg egy két évig kibírja. 220-at elköltöttem, amibõl olyan gép jött ki, amire azt hittem, na ezen tuti full graf a crysis. Nem. Tévedtem, de nagyot. Minden más viszont minimum 50 FPS-t produkál. És érdekes módon, alacsony grafikán a crysis is 70 fölött van. Lentebb írtam mind a konfigom, mind a beálitásaimat, és azt is, mit produkál. Szerintem nem is rossz.
De pontosítsunk egy kicsit, és alkalmazzuk a kompromisszum fogalmát a helyzetre. El kell dönteni, mik az elvárásaid, és mik a lehetõségeid. Ha Crysis, akkor 2mag, dx10, 2giga ram. Ha nincs, ha van, játszani kell a beálitásokkal. Ennyi. Lehet szeretni a dolgot, lehet nem szeretni. A lényeg nem változik.
Egyébként, ha MEGJELENÉSKOR az FC 70FPS-t nyujtott nálad fullon, nyilvánosan lesz@p@m magam... Nézd meg az akkori hozzászólásokat, ugyanez a rinya ment ott, mint most itt, és most mindenki, Te is ezzel példáloztok. Bocsi, nem személyes, de ez szánalmas...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

de ha egyszer az egyik legkidolgozottabb helyet fényképezte le far cryban, emitt meg egy undormány vízes, távoli kistextúrás szart...

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Ability
Szerintem semmi értelme összehasonlítani két képet, de attól még tényleg ronda a Crysis-es kép. Bár azért eltelt legalább 4 év, szóval az lehetne elvárás, hogy a Crysis minimumon szebb legyen, mint a FarCry minimumon. Ennél szerintem szebb volt az FC. De legalábbis nem sokkal csúnyább. A fejlõdés nem tûnik fel nekem. Persze csak ezt az egy képet nézve.
xotyi
Sajnos,pedig jó lenne.. vajon miböl állna megcsinálni h legyen? 😄

Trance&Friends nothing more..

Na jól van, berakjátok a crysisból a legundorítóbb képet (ráadásul nem max grafika) és a FarCry-ból az egyik legimpresszívebb fotót. Nem teljesen fair.

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Ability
Kíváncsi vagyok, hogy erre mit reagálnak majd a topik olvasói. Amúgy az alsó képre én is emlékszek, akkor én is megjegyeztem magamban, hogy de geci undorító. 😄
<#wilting>

NeBby
Mivel dx9 es szerón nincs fizika <#wink>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

xotyi
A multiban csak azt sajnálom h nem lehet benne házakat széttörni meg ilyenek vagy fél óráig ütögettem eggy kisebb fát mire leesett h nem fog menni : D ,pedig lenne hangulata...

Trance&Friends nothing more..

lac coo
Na , csak felrakok megint két képet, errõl a Hírõs Engine-rõl 😊))))Meg a sokkal több mindent jelenít meg témára reagálva ......Ezek után nézzétek már el nekem, ha az engine nálam ( bár minden tiszteletem a Crytek-é) 10 bõl 1 pontot érdemel csak ! FC-s képet ezt találtam csak hirtelen, de talán annyi hitelem van még, hogy elhiszitek: az soha nem esik 50 fps alá, fullon ,full szûrésekkel..😉

Nem csak abból áll. Olyanokat tettek bele, mely máshol nem megtalálható (még):
http://www.crytek.com/technology/cryengine-2/specifications/

Az Unreal Engine 3-at és CryEngine 2-t emlegetik mindenhol a legfejletteb engineknek.
Persze a még meg nem jelent Far Cry 2 engineja, a Dunia engine odatehet nekik 😊

lac coo
És te ezt hol olvastad ????
Vagy a fejletség abból áll, hogy mindenre rárakunk egy minimum 1024 X 1024 -es text-bump-ref- mapot?

Mert azt akárki meg tudja csinálni 😊)))

gts

lac coo
Nálam a kompromisszum mondjuk egy FC full minõségû grafika lenne átlag 70 fps-el ..... Merthogy ennyit bírt ott a HW-m .
Ha egyéb kompromisszumot vállalnék, kiírnám a homlokomra, hogy BALEK 😊)))

Pedig valóban az. Kritikusok és szakmabeliek szerint is a legfejletteb grafikai engine. Bár nem biztos hogy a világé, ki tudja mi van a pegazus galaxisban 😊

KILLER2
Szerintem nem.
Sephi: hát akkor fogalmam sincs. Próbálkozz új driverrel, esetleg DX-et tedd fel. Többi játék megy rendesen, mi? GTS-ed mekkora? 320 vagy 640?

lac coo
Loller! 😊))
Azért ilyenket ne akasszunk már rá, hogy a Világ Legfejlettebb Enginje ...

skyman14
milyen a 8600-od?Gt-Gts-Ge?

lac coo
Low-ban semmi apróság nincs ! 😊))) Low-ban csak az okádék marad , meg a gyenge fps ......

Sephi
Nem mert alig volt ratelepitve.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ragobynara
Akkor ugye nem a videokártyám készül tönkremenni?:S

KILLER2
Nem kéne lassan egy win reinstall?
#19433: Ilyet nekem beta-nál csinált. Próübálkozz egy driver reinstallal, hátha.

minden high-on van!8x élsimitás 1024x768as felbontásba!20fps-el megy szal nincs gond vele!a havas pályáknál lemegy 15fps-re

Sephi
Vajon?