CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
MOD: illetve nem megszépül (mert maxon szép volt akkor is), hanem úgy alapjaiban nem fog megváltozni. Ekkor már rég kész volt minden. Kezdve a textúrákkal, és a modellekkel.
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Szal ha maga a játék jó lett volna még ilyen kinézettel is élvezném, de mikor abból állt egy pálya, hogy egy nagy kék izé lerakott 5 kis kék izét, majd ezt ismételgette, azért már felsírtam hogy hol tartunk ! 😊))
Mint amikor C64-en orákig lõttük a tök egyforma kis ûrhajókat 😊))))
Far Cry:
Crysis:

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Az ipse oda vezet,de azon a kis résen sehogy se férek be.
Egy tuti, nálam ilyen minõségben hajlandó elfutni normálisan, persze a szingle pályák szebbek, de ott kevesebb is jó 10-15 fps-el ......Ha én játékfejlesztõ lennék ,hát....nem igen lennék büszke erre a sebességre 😊)
Én szerintem 1000x jobbat, és jóval kisebb gépigénnyel. Nincs szükség szeintem ilyen grafika kifejlesztésére, ellenben a fizika azért még messze nem az igazi. AI -n én még mindig nem értem mit istenítik ennyien, sztem azért van már játék, amibe talán jobb is. Pl. Far Cryba is volt h beszélgetett az ellenség, meg mittudomén még miket csinált... Nem 1 játékba mozognak fedezékbe se, meg ilyesmi.
Ha vkinek ez Far Cry szintû engine, (grafikát direkt nem írok, mert itt azért többrõl van szó mint ahogy kinéz, pl. Fizika.) akkor be**alhat. 😄
Crysis-Tanks!
Engem ez csak olyan szinten érint, hogy látványra az elõbb berakott kép alapján eléggé FC szinten mozog. Márpedig nekem elég lenne ez a látvány is, de sajnos hiába vannak egy szinten, mégsem megy a gépemen. Pedig szeretném kipróbálni. 😊
Töltsük le az internetet!
Komolyra fordítva: be lett rakva egy csúnya kép a Crysis-rõl. Én csak azt véleményeztem, hogy az hasonló, mint a FarCry minimum. Egyértelmû, hogy a Crysis magas beállításokon jóval elõbbremutató...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
2 lehetõséget látok nálod; A géped jó, csak... és itt jöhet a szõrszálhasogatás. Másik, szar a géped. ennyi.
Kompromisszum, egyébként az, ami a realitások talaján áll, és mindkét fél számára elfogadható. Nekem augusztus elején kelett gépet ujitanom. Körülnéztem, mi lehet az, ami egy darabig, lehetõleg egy két évig kibírja. 220-at elköltöttem, amibõl olyan gép jött ki, amire azt hittem, na ezen tuti full graf a crysis. Nem. Tévedtem, de nagyot. Minden más viszont minimum 50 FPS-t produkál. És érdekes módon, alacsony grafikán a crysis is 70 fölött van. Lentebb írtam mind a konfigom, mind a beálitásaimat, és azt is, mit produkál. Szerintem nem is rossz.
De pontosítsunk egy kicsit, és alkalmazzuk a kompromisszum fogalmát a helyzetre. El kell dönteni, mik az elvárásaid, és mik a lehetõségeid. Ha Crysis, akkor 2mag, dx10, 2giga ram. Ha nincs, ha van, játszani kell a beálitásokkal. Ennyi. Lehet szeretni a dolgot, lehet nem szeretni. A lényeg nem változik.
Egyébként, ha MEGJELENÉSKOR az FC 70FPS-t nyujtott nálad fullon, nyilvánosan lesz@p@m magam... Nézd meg az akkori hozzászólásokat, ugyanez a rinya ment ott, mint most itt, és most mindenki, Te is ezzel példáloztok. Bocsi, nem személyes, de ez szánalmas...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Trance&Friends nothing more..
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Trance&Friends nothing more..

http://www.crytek.com/technology/cryengine-2/specifications/
Az Unreal Engine 3-at és CryEngine 2-t emlegetik mindenhol a legfejletteb engineknek.
Persze a még meg nem jelent Far Cry 2 engineja, a Dunia engine odatehet nekik 😊
Vagy a fejletség abból áll, hogy mindenre rárakunk egy minimum 1024 X 1024 -es text-bump-ref- mapot?
Mert azt akárki meg tudja csinálni 😊)))
Ha egyéb kompromisszumot vállalnék, kiírnám a homlokomra, hogy BALEK 😊)))
Sephi: hát akkor fogalmam sincs. Próbálkozz új driverrel, esetleg DX-et tedd fel. Többi játék megy rendesen, mi? GTS-ed mekkora? 320 vagy 640?
Azért ilyenket ne akasszunk már rá, hogy a Világ Legfejlettebb Enginje ...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
#19433: Ilyet nekem beta-nál csinált. Próübálkozz egy driver reinstallal, hátha.