CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hat ijen nincs
A toltessel nincs problem,nem mint a stlakernal,az eleg jo.Bele se merek gondolni,ha minden very high meg az elsimitas 8x vagy 16x.Amugy direkt nem is lehet bekapcsolni a very highot?Nem mintha megmernem csinalni:-)Ez a genius 5.1 csinalja a magaet,ehh ez vmi csucs kiraly.Nincs szavam.A labamnal van a woofer,direkt beremeg a labam.Probalkoztam par dolgot magasra vinni,minden ok is volt,mindaddig,mig nem jott egy kis action.Aztan mar kezdett szaggatni.A 2xes elsimitasra meg esely sincs.De a legjobb resz az volt,mikor a legelejen mikor partra szalltam jott az a teknosbeka.:-))Teleg minden apro reszletre figyeltek,meg megbirom fogni a bekat,meg a rakok a parton.CSucs.Na megyek is kenyem tovabb.Csasztok
Valóban :

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Majd kipróbálom mégegyszer, azt atomozok bele mindent.
DE tegnap mikor próbálkoztam (igaz csak másodjára), hátulról próbáltam elkapni mint Sammy a Splinterekben, de õ erre megfordult, egyet tudtam ütni rajta, azt leterített. és game over
Dee az tény, h a Crysis grafikán kívül nekem egy nagy 0 játék... És biztos h ezmiatt nem fogok fél millát költeni a gépemre, sõt, egyátalán nem fogok, mert megfogadtam, h inkább veszek egy PS3-at, mert elegem lett abból, hogyha kijön egy játék pécére, akkor egy új gépet is vehetsz, holott meg lehetne oldani úgyis, h ne kelljen, ezis, garantálom, h közel ien grafikával simán egy sokkal gyengébb gépen is kellene h menjen akadás nélkül...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
2. Nem tudom te milyen elfosott windowson játszol (biztos már a megjelenése óta a gépeden van XD) mert ez nagyon nem így van...
4. Miért, neked megvan a forráskódja? Azért, mert Pentium 1-gyel, 64 MB RAM-mal és Voodoo val tolod, nem kell szidni õket. Nem tehetnek róla, hogy ennyire nincs pénzed gépe újítani.
5. Ebben igazad van. Csak te hülyeségekrõl vitatkozol és nem tényekrõl...
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
A 2gb rammal se lesz sokkal jobb a helyzet (majd gyorsabban tölt azt ennyi!) a demot még 1Gb-vel nyomtam. Amúgy az élsimítás meg ilyenek nagyon megfogják a kis 8600-at az árnyékokat vedd le low-ra szerintem effectek meg high aztán már rombolhatod ezerrel a környezetet,de így is lesznek pályák,ahol jácchatatlan lesz!!!
Az összes COD meg Quake enginre épül.
Jelenleg szerintem a Crysis összevisszaver mindent látványban amit eddig láthattunk. Sajnos ennek megvan az ára (nyilván direkt, átbaszásból, hogy vegyél új HW-t). HA azért haragszol rá, mert félmiliós gépeden rángat és ezért mérges vagy, akkor azt tudom mondani: ez van. Nem kell vele játszani, lehet FC-zni.
Meg szerinted az Unreal Engine 3 is szar.
😊)))))))
Te valami szakértõ programozó vagy? Világ egyik legfejlettebb engine-ét fikézod az SG-n.
😄DDDD
Amúgyí meg tényleg iszonyat gagyi a motor a fene sem tudja mi fogja meg ennyire .Kb celeronos korszakomban játszottam ilyen minõségben mint a low 😊))))))
emiatt én sem értem emberek tényleg csukott szemmel nézik a grafikát?.... sokan írják, hogy low-on is milyen csudaszép .😊))
Amúgy meg a játék ötlettelen, rövid , tele buggal, sokszor érthetetlen játékmenettel ...... Visszaemlékezve FC-re: hány és hány helyszínt kellett végigvinnem mire vége volt....? Egy a szerencse : sokakanak bõven elég a szép graf , a többi abszolút másodlagos......
Nagyon kíváncsi vagyok az eladásokra .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
2. A gépemmel lehet hogy baj van, de SEMELYIK másik játék (Timeshift, COD4, Gears of War és egyéb U3 engines gamék, Quake Wars, stb) nem csinál olyat hogy lowest beállításon fele annyi fpsel megy mint mediumon. Csak ez a fos.
3. A COD3 mióta használ Quake engine-t??? Wikipediáról:
"Call of Duty 4: Modern Warfare runs on a proprietary engine, and has features such as true world-dynamic lighting, HDR lighting effects, dynamic shadows and depth-of-field. "Bullet Penetration" is calculated by the engine, taking into account things such as surface type and entity thickness. Certain objects, such as cars, and some buildings are destructible. This makes distinguishing cover from concealment important, as meager protection such as wooden fences, thin walls and such no longer provide sufficient protection. The bullet's speed and stopping power are decreased after penetrating an object, and this decrease is calculated realistically depending on the thickness and surface of the object penetrated. The game also makes use of a physics engine, which was not implemented in previous Call of Duty titles for the PC. Death Animations are a combination of pre-set animations and ragdoll physics. Some mistook the game's graphics to be DirectX 10 based, but it is stated that the graphics use DirectX 9.<9>9> "
4. A Crysis kódja iszonyat rossz, olyan mintha 5-10 ember írta volna (valszeg így is volt 😊 ) akik közül több NEM tudott kódolni mint amennyi tudott.
5. Tényekrõl vitatkozni olyan mint indulni a paralimpián: ha nyersz is csak annyit jelent hogy retardált vagy 😊
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
amugy ott nincs is sniper ahol az a tábornok van, de nembaj... amugy én kinyirtam pikk-pakk Deltán az öreget, szal veled van a baj és a gépeddel, ha lowon kevesebb fpst megy mint mediumon...
amugy timeshift tényleg gyorsabban megy viszont minden felületre egyfajta shader van irva ami tényleg közel valósághû... hogy pl a fa is ugyanugy csillog mint egy fémes felület, vagy akár a fal... szürreális, viszont tényleg jol néz ki benne egykét dolog.
a COD4rõl meg annyit hogy az nem egy mai motor (Quake3 rémlik még valakinek? 😄), azóta foltozzák, minden részben kapott egy uj effektet... azt a pár uj ficsört meg ráértek rendesen megirni mivel csak azt kellett csinálni a grafikán semmi mást.. ami valljuk be a COD2-nél nemigazán sikerült... gondoljunk csak arra, hogy pl egy GTX-en is elég kevés FPS-t megy szerencsétlen játék...
nemértem hogy az emberek csukott szemmel nézik a játék grafikáját vagy mivan? vagy soha nem láttál még trópusi környezetet és az istennek se hiszed el hogy az pedig ugy néz ki... 😄 és ha valakinek nemmegy el a gépén az adott játék, akkor az már de szarul van megirva, meghogy ijen énis irok, stb..
nah ennyit igy röviden 😄
én nem akartam agressziv hsz-t irni, remélem nem is lett az... ezt gondolom, ennyi 😊
kellemes estét 😊
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Töltsük le az internetet!
próbáltam püfölni..de õ elõbb leterített...
Ja és a slusszpoén: ha mindent LOWra állítok MÉG LASSABB LESZ MINT MEDIUMON !!!!
A Timeshift ezerszer gyorsabb és szebb. A COD4 szintén.
Ki kell mondjam egyenesen: ez az engine egy FOS. F.O.S. Ha én így tudnék kódolni tutira SOHA nem írnék egy sort sem Cben. Maradnék a delphinél. Bár lehet ezt is abban írták 😊
Az Unreal3 engine is elég szar. Mármint a Timeshift meg a COD4 engine-je milliószor jobban kihasználja a hardvert (vagyis jobban optimalizált, ergo gyorsabb).
De ez .. ez ... ez olyan mintha egy 4 magos, 8800 GTSes gépen Blitz3Dben írnék egy programot ami elmegy 30 FPSel, aztán kiadnám, a sok hülye meg csodálkozna hogy az otthoni gépén lassú 😊
Aki ezzel szarakodik az *****. Majd 1-2 év múlva. Csak akkor már nagyon randának számít majd. (már most se szép)
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
itt mit kell csinálni? kilõttem mindet, a plazmafalakon átmentem, de itt <#hamm>#hamm>
Core: Laws of Nature
és már nem is mozog <#hehe>#hehe>
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
A távcsöves skulonál van levegövisszatartás
vagy mivel lehet szabályozni hogy ne mozogjon anyirra a távcsöves skuló?
Next PC upgrade: 2022
te hogy jutottál ki az égõ hajóról?
A legvégénél vagyok lekell lönöm azt a ürhajot vagy mit de nincs ott az a Tac gun ahol mutatja nincs ott semmi, ha visszatöltöm még akkor sincs ott, nincs valami kod amivel elöhozhatom?
A crysisbe az utolsó pályán ilyen hajón vok ami ég mit kell csinálni?
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Van olyan rész, ahol pl. lopakodni kell, fúú ne tudd meg milyen hangulatú volt pl. az a rész, mikor kúszni kellett a társaddal, azt közbe.... ezt már nem mondom....
Visszatérve a Crysishez, sztem ez is az éb megaproduktja lett a coddal együtt. Számomra ezek a favoritjaim. a Crysis meg a CoD4, ha le jön a lista egyértelmûen ezt a kettõt fogom bejelölni. Csak nehéz lesz a választás nálam, mivel mind2 gém fps.
De ha így tennék fel a kérdést, h melyik a legjobb sci-fi vagy fantasztikus fpse, akkor Crysis lenne.
Télleg, mikor jön le a 2007-es év termései? Tudjátok a szavazás. Itt lesz amúgy az sg.hu-n is?
u dont have to listen anybody else but me