CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt melyik akcio filmbol szedted :-))
Hat ijen nincs

Egesz ejjel nyomtam,most valami tankot hajtok,szet kell szednem vmi vagont.Messze van meg a vege ?:-)
A toltessel nincs problem,nem mint a stlakernal,az eleg jo.Bele se merek gondolni,ha minden very high meg az elsimitas 8x vagy 16x.Amugy direkt nem is lehet bekapcsolni a very highot?Nem mintha megmernem csinalni:-)Ez a genius 5.1 csinalja a magaet,ehh ez vmi csucs kiraly.Nincs szavam.A labamnal van a woofer,direkt beremeg a labam.Probalkoztam par dolgot magasra vinni,minden ok is volt,mindaddig,mig nem jott egy kis action.Aztan mar kezdett szaggatni.A 2xes elsimitasra meg esely sincs.De a legjobb resz az volt,mikor a legelejen mikor partra szalltam jott az a teknosbeka.:-))Teleg minden apro reszletre figyeltek,meg megbirom fogni a bekat,meg a rakok a parton.CSucs.Na megyek is kenyem tovabb.Csasztok

"A valódi környezet visszaadásához meg egyelõre nagyon messze vannak még a 3Ds enginek."

Valóban :

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Prince23
Akarom írni, h vagy 10 sorozatot adtam le a Konji fejébe, nem sniperrel, hanem a gépstukin lévõ szkóppal bemértem a fejét és szórtam...
Majd kipróbálom mégegyszer, azt atomozok bele mindent.
DE tegnap mikor próbálkoztam (igaz csak másodjára), hátulról próbáltam elkapni mint Sammy a Splinterekben, de õ erre megfordult, egyet tudtam ütni rajta, azt leterített. és game over

MikX
Cod3 van, csak pécére nincs, bár jobbis, mert a konzolos valami nagyon silány, 5 ft-ot nemérõ valami...
Dee az tény, h a Crysis grafikán kívül nekem egy nagy 0 játék... És biztos h ezmiatt nem fogok fél millát költeni a gépemre, sõt, egyátalán nem fogok, mert megfogadtam, h inkább veszek egy PS3-at, mert elegem lett abból, hogyha kijön egy játék pécére, akkor egy új gépet is vehetsz, holott meg lehetne oldani úgyis, h ne kelljen, ezis, garantálom, h közel ien grafikával simán egy sokkal gyengébb gépen is kellene h menjen akadás nélkül...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

1. Ha nem Voodoo1-essel tolnád, lehet, hogy szebb lenne a grafika... 😄 (adjak képet mediumról? Már nem azért de odabasz az is... ja és dx9-en is

2. Nem tudom te milyen elfosott windowson játszol (biztos már a megjelenése óta a gépeden van XD) mert ez nagyon nem így van...

4. Miért, neked megvan a forráskódja? Azért, mert Pentium 1-gyel, 64 MB RAM-mal és Voodoo val tolod, nem kell szidni õket. Nem tehetnek róla, hogy ennyire nincs pénzed gépe újítani.

5. Ebben igazad van. Csak te hülyeségekrõl vitatkozol és nem tényekrõl...

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Nekem is hasonló gépem van csak 4200+, 2Gb ram, 8600Gt ddr3.
A 2gb rammal se lesz sokkal jobb a helyzet (majd gyorsabban tölt azt ennyi!) a demot még 1Gb-vel nyomtam. Amúgy az élsimítás meg ilyenek nagyon megfogják a kis 8600-at az árnyékokat vedd le low-ra szerintem effectek meg high aztán már rombolhatod ezerrel a környezetet,de így is lesznek pályák,ahol jácchatatlan lesz!!!
NeoMaN
COD3 nincs.
Az összes COD meg Quake enginre épül.

Jelenleg szerintem a Crysis összevisszaver mindent látványban amit eddig láthattunk. Sajnos ennek megvan az ára (nyilván direkt, átbaszásból, hogy vegyél új HW-t). HA azért haragszol rá, mert félmiliós gépeden rángat és ezért mérges vagy, akkor azt tudom mondani: ez van. Nem kell vele játszani, lehet FC-zni.
Meg szerinted az Unreal Engine 3 is szar.
😊)))))))

Te valami szakértõ programozó vagy? Világ egyik legfejlettebb engine-ét fikézod az SG-n.
😄DDDD

lac coo
Na eddig én is játszottam vele, ott van a sniper a lábad elõtt 😊)))))))
Amúgyí meg tényleg iszonyat gagyi a motor a fene sem tudja mi fogja meg ennyire .Kb celeronos korszakomban játszottam ilyen minõségben mint a low 😊))))))
emiatt én sem értem emberek tényleg csukott szemmel nézik a grafikát?.... sokan írják, hogy low-on is milyen csudaszép .😊))

Amúgy meg a játék ötlettelen, rövid , tele buggal, sokszor érthetetlen játékmenettel ...... Visszaemlékezve FC-re: hány és hány helyszínt kellett végigvinnem mire vége volt....? Egy a szerencse : sokakanak bõven elég a szép graf , a többi abszolút másodlagos......
Nagyon kíváncsi vagyok az eladásokra .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

zippofcy
1. A Crysis mediumon NEM szebb mint a Far Cry, semmivel. Ellenben sokkal lassabb. A valódi környezet visszaadásához meg egyelõre nagyon messze vannak még a 3Ds enginek.

2. A gépemmel lehet hogy baj van, de SEMELYIK másik játék (Timeshift, COD4, Gears of War és egyéb U3 engines gamék, Quake Wars, stb) nem csinál olyat hogy lowest beállításon fele annyi fpsel megy mint mediumon. Csak ez a fos.

3. A COD3 mióta használ Quake engine-t??? Wikipediáról:
"Call of Duty 4: Modern Warfare runs on a proprietary engine, and has features such as true world-dynamic lighting, HDR lighting effects, dynamic shadows and depth-of-field. "Bullet Penetration" is calculated by the engine, taking into account things such as surface type and entity thickness. Certain objects, such as cars, and some buildings are destructible. This makes distinguishing cover from concealment important, as meager protection such as wooden fences, thin walls and such no longer provide sufficient protection. The bullet's speed and stopping power are decreased after penetrating an object, and this decrease is calculated realistically depending on the thickness and surface of the object penetrated. The game also makes use of a physics engine, which was not implemented in previous Call of Duty titles for the PC. Death Animations are a combination of pre-set animations and ragdoll physics. Some mistook the game's graphics to be DirectX 10 based, but it is stated that the graphics use DirectX 9.<9> "

4. A Crysis kódja iszonyat rossz, olyan mintha 5-10 ember írta volna (valszeg így is volt 😊 ) akik közül több NEM tudott kódolni mint amennyi tudott.

5. Tényekrõl vitatkozni olyan mint indulni a paralimpián: ha nyersz is csak annyit jelent hogy retardált vagy 😊

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Ez jajj de nagyon igaz.... 😊 <#whisper>

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Én is végigvittem, kár hogy csak a játék végén jöttem rá a Nanoruha sajátosságaira, de mindegy majd elõlrõl kezdem majd ha lesz DX10-es kártyám :-) Jöhetne már a folytatása is :-)
Peetboy
Nagyon szépek ezek a képek. Élethûek nagyon, erõs gép alatt készültek biztos.<#eljen>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Jaffa 2843
nah asszem ezért most szétszednek 😄

amugy ott nincs is sniper ahol az a tábornok van, de nembaj... amugy én kinyirtam pikk-pakk Deltán az öreget, szal veled van a baj és a gépeddel, ha lowon kevesebb fpst megy mint mediumon...

amugy timeshift tényleg gyorsabban megy viszont minden felületre egyfajta shader van irva ami tényleg közel valósághû... hogy pl a fa is ugyanugy csillog mint egy fémes felület, vagy akár a fal... szürreális, viszont tényleg jol néz ki benne egykét dolog.

a COD4rõl meg annyit hogy az nem egy mai motor (Quake3 rémlik még valakinek? 😄), azóta foltozzák, minden részben kapott egy uj effektet... azt a pár uj ficsört meg ráértek rendesen megirni mivel csak azt kellett csinálni a grafikán semmi mást.. ami valljuk be a COD2-nél nemigazán sikerült... gondoljunk csak arra, hogy pl egy GTX-en is elég kevés FPS-t megy szerencsétlen játék...

nemértem hogy az emberek csukott szemmel nézik a játék grafikáját vagy mivan? vagy soha nem láttál még trópusi környezetet és az istennek se hiszed el hogy az pedig ugy néz ki... 😄 és ha valakinek nemmegy el a gépén az adott játék, akkor az már de szarul van megirva, meghogy ijen énis irok, stb..

nah ennyit igy röviden 😄
én nem akartam agressziv hsz-t irni, remélem nem is lett az... ezt gondolom, ennyi 😊

kellemes estét 😊

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

KILLER2
Honnan szereztél te ott snipert? Amúgy csak lõni kell. Szerintem kifejezetten egyszerû megölni, legalábbis normal-on az volt. Õ fent állt, én meg lent. Felkaptam egy fegyvert, beleeresztettem az egészet, ezt ismételgettem, azt a végére elfogyott minden, akkor meg felpattantam hozzá, azt pofáncsaptam strenhth módban. Ki is feküdt, mondjuk egy elég tisztességes nyaklevestõl, azaz inkább effektív pofánb*szástól, meg 5-6 tár (ha jól tudom, hogy 50 töltény fér egy tába, akkor fasza 250-300 lövés) SMG tölténytõl ez már el is volt várható.

Töltsük le az internetet!

Prince23
Konji tábornokot, h a fenébe kell ki nyírni? Már vagy 10 sniperlövést adtam a fejére, meg jól megsóztam....
próbáltam püfölni..de õ elõbb leterített...

zippofcy
2.4ghz A64, x1950 Pro, 2 GB ram. Ezen a konfigon 1024ben az optimum beállításra nyomva mindent mediumra állít. Így a sebesség 30 fps körül van, ami rögtön leesik 20 körülre, mihelyst vmi ellenfél vagy épületek feltûnnek. Közben a grafika a Far Crynál semmivel sem szebb.
Ja és a slusszpoén: ha mindent LOWra állítok MÉG LASSABB LESZ MINT MEDIUMON !!!!

A Timeshift ezerszer gyorsabb és szebb. A COD4 szintén.

Ki kell mondjam egyenesen: ez az engine egy FOS. F.O.S. Ha én így tudnék kódolni tutira SOHA nem írnék egy sort sem Cben. Maradnék a delphinél. Bár lehet ezt is abban írták 😊

Az Unreal3 engine is elég szar. Mármint a Timeshift meg a COD4 engine-je milliószor jobban kihasználja a hardvert (vagyis jobban optimalizált, ergo gyorsabb).
De ez .. ez ... ez olyan mintha egy 4 magos, 8800 GTSes gépen Blitz3Dben írnék egy programot ami elmegy 30 FPSel, aztán kiadnám, a sok hülye meg csodálkozna hogy az otthoni gépén lassú 😊
Aki ezzel szarakodik az *****. Majd 1-2 év múlva. Csak akkor már nagyon randának számít majd. (már most se szép)

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

A napokban kezdtem hozza a jateknak,vagyis nem is jatszottam egy darabig csak maszkaltam a szigeten.Ijen egy jo realisztikus,valosaghu,kidolgozott grafikat meg nem lattam.Tiszta 10-es.Nos a gepeigenyrol.Nekem 8600gt-m,4800+amd dual core,1gb ram-om van.A jetekbealitasnal az optimumra tettem,es mindent kozepesre tett,az elsimitas ki van kapcsolva.Ha valakinek van hasonlo konfiguracioja,akkor irja mar le legyszi,hogy mennyi az emennyit ki bir hozni belole,hogy ne szaggason.Ha az elsimitast 2-re rakom akkor mar szaggat.Gondoltam venni bele dec 5.en meg 1gb ramot,ha ez segitene ha folnyomjak par dolgot???Grafikara meg nekem a stalker,bioshock biztos nem veri a crysis-t,a napkban megnezem a COD4-et,de az lehet,hogy veri grafikai szempontbol,de szerintem ugyanaz,mint a tobbi3.Ratatatata,bummm,10perc utan meg a fejem fajdul meg 😊

hi,
itt mit kell csinálni? kilõttem mindet, a plazmafalakon átmentem, de itt <#hamm>
Core: Laws of Nature

KILLER2
Igaz, úgy a legjobb xD

Jaffa 2843
lehasalsz+maximum strenght+pause
és már nem is mozog <#hehe>

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

KILLER2
Lehasalsz+erõ mód bekapcs. Ennél stabilabbra nem lehet.

Prince23
Tiszta Far Cry

hasalj le!
Trucker39
Magam részérõl kicsit hosszabbnak gondoltam. A repülõgéphordozó elsüllyedésekor neki akartam gyûrkõzni, hogy a szigetre visszatérve, alaposan helyben hagyhatom a kék izéket. Sajnos nem így történt. Amúgy jó meg izgalmas, bár néhány hiba azért van benne. Bizonyára azért tûnt rövidnek, mert 2. fokozaton játszottam végig. Amúgy:
<#eljen><#worship>

Doom 4
inno3d gf 8800 gts 320 mb

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Elõ lehet hozni valahogy játék közben a Tac gun-t?
Tényleg azt kelett! kössz a segítséget4
Válaszd a maximum erõt is ugy üsd be.
De azon hogy megyek ki? sehogy se lehet szétütni
A hátad mögött kell kimeni az ajtón.
Hy all
A távcsöves skulonál van levegövisszatartás
vagy mivel lehet szabályozni hogy ne mozogjon anyirra a távcsöves skuló?

és merre ha szabad tudnom?
Melyik résznél vagy mert több helyröl is ki kell majd menni?
grebber
Nemazért mondom de csak kicsit kéne körbenéznek ugyanis csak 1 fele lehet menni.

Next PC upgrade: 2022

hali!
te hogy jutottál ki az égõ hajóról?
Vki járt már ugy,hogy játék közben kilépett a gép,aztán kiírta:vmi eszközillesztõ gáz van a vga-nal?Egy reset után billent helyre az agya a masinának.A naplóba azt véste:az eszköz illesztõprogi végtelen ciklusba állt be.Blablabla....A 169.09es beta nvidia driver van fenn.A VGA:Galaxy GeForce7600GT.Mondjuk eddig még nem csinálta.A másik:nem lehet az a gáz,hogy a CCC v1.2 autoexec fileokat használom?Tegnap volt róla szóa 19125ös hsz-ban.Vélemény?

De nembirok semmit csinálni, valahogy sztem kikell jutni a hajóról de nemtom hogy
grebber
Azt amit kiir a képernyõre!

Next PC upgrade: 2022

Valaki segitsen!
A legvégénél vagyok lekell lönöm azt a ürhajot vagy mit de nincs ott az a Tac gun ahol mutatja nincs ott semmi, ha visszatöltöm még akkor sincs ott, nincs valami kod amivel elöhozhatom?
Hali!
A crysisbe az utolsó pályán ilyen hajón vok ami ég mit kell csinálni?
ha ati kártyád van, akkor vedd az árnyékok minõségét magasra. nem tudom,miért, nekem is így lett jó

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Doom 4
pedig a legújabb driver van fent

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Még egyszer köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Na egyetértünk. COD4-et végigtolom, mert tetszik az is azért, de csak rohanva. Nem várom meg hogy ezren rám jöjjenek 😉

Átlagosan 25 FPS volt. Konfig egy régi Core2Duo E6400 2.8-on és egy 8800 GTX Overclocked, meg 4 giga ram. Nem túl erõs, manapság már vannak ennél sokkal durvább konfigok, legalábbis proci terén. Lehetne még egy 8800 GTX mellette, akkor már tuti lenne 😊.

Prince23
Áhh vagy úgy, szal te scifi fun vagy. De hidd el, ha az elejétõl a végéig viszed, akkor nem bánod meg.
Van olyan rész, ahol pl. lopakodni kell, fúú ne tudd meg milyen hangulatú volt pl. az a rész, mikor kúszni kellett a társaddal, azt közbe.... ezt már nem mondom....

Visszatérve a Crysishez, sztem ez is az éb megaproduktja lett a coddal együtt. Számomra ezek a favoritjaim. a Crysis meg a CoD4, ha le jön a lista egyértelmûen ezt a kettõt fogom bejelölni. Csak nehéz lesz a választás nálam, mivel mind2 gém fps.
De ha így tennék fel a kérdést, h melyik a legjobb sci-fi vagy fantasztikus fpse, akkor Crysis lenne.

Télleg, mikor jön le a 2007-es év termései? Tudjátok a szavazás. Itt lesz amúgy az sg.hu-n is?

VRSDM
mókás ez a tac gun. kirobban a fél talaj, repked jobbra balra, de a pálmafák csak állnak mereven mint a cövek :]

u dont have to listen anybody else but me

XuChi
Hogy ne lett volna. Platformváltás után alap a Win reinstall.