CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peetboy
Hehe, ez jó vicces lehet a Tátogató hulla. Ezeket inkább benne kéne hagyni a játékba, ne javitsák ki. poénnak tök jó.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

gduck
Na! Ebben egyetértünk 😊 Nálam a Portal az év játéka 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

JHah igen ezt nemtom valaki már tapasztalta-e (hullagrimaszolás) ez a kedvencem...A tátogó hulla😊

Na kb ez ismétlõdött a hullán 5 mp-enként egy halálgrimasz aztán higgadtarc😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Csak hogy ne csináljak segget a számból tessék kb minden második hulla vagy nagy széttett karokkal hal meg vagy nevetségesen,pl:

Az nemérdekelne hogy nemlehet buzerálni a hullákat...de legalább a fizika összképét ne rondítanák el ezekkel a baromságokkal..😊

Peetboy
Látom megint ott tartunk,hogy Far Cry -Crysis összehasonlitás. <#vigyor>
Az a Far Cry kép elég szépen néz ki. A Crysisos meg eléggé gyengusz, mintha száradt, fakó növényzetet látnék. De amúgy a Crysis most már egyre jobban tetszik nekem, az új Driverrel szebb grafon is tudok vele játszani és így szebb.

(Ja és Boldog Szülinapot nekem!!!!) <#eljen><#wink>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Öhm....Pont ezaz...Konzolra vannak inkább a nagy történetü játékok..😊
Csak hogy MGS-nél maradjak...A 3. rész befejezõ videója kb 15-30 perc közé lõhetõ,a játék sztorija is über mókás fordulatokkal..Pc-n általában egy félperces befejezéssel le van tudva minden...
Én nemvok se konzol se pc párti,mindkettõ elfér itt,de sajnos egyre inkább azt látom hogy pc-n a grafikán kívül mással nemnagyon nyomulnak a készítõk,és ez így édeskevés..
Amúgy ha egy ak-val a kezemben 5-10 emberrel mögöttem elémkerülne valaki? Hát nemtom,de reflexbõl telilõném sztem,a rák tudja..A játékban az ordítva elfutás amúgy kb az alarm alarm..😊

Dante73
Van igazság abban amit mondasz, nem is kevés. De sajnos, a mai játékfelhozatalban, már az is nagy szó, ha egy játék szimplán normális, az hogy jó? igen ritka....
Nem vagyok konzolutáló, de ezt sajnos annak köszönhetjük, hogy a kétféle platform, a kiadók fejében nincs szétválasztva. A legtöbb konzolos, ugyanis csak puffogtatni akar, NFS-ezni, stb. (tisztelet a kivételnek) míg a Pc-s történetet, fantáziát, hangulatot, ötletet vár. (legalábbis a többség) Ezt saját környezetembõl kiindulva mondom. Lehet persze tévedek.
Szerintem azoknak egy része, amiket felhoztál, pont az ötletességet bizonyitja. (másik része meg... hát igen... khmmm.) Pl; megjelenne a szobádban egy körvonal, amibõl ember lessz... Sikítasz, vagy sem? Gyanitom, még a szar is vigyázzba állna bennem... Sok apróság van, ami elsõre szokatlan, de ha belegondolsz, logikus. Kivéve ami nem. De például nekem minden fószerra vadásznom kelett a kocsival, mert elugráltak. gondolom, ez a script kiválasztásának-betöltésének függvénye lehet, nem tudom. Az a feltevés, hogy év játéka lessz, biztos. Abban egyet érthetünk, hogy hibássan. Pl a Bioshock sokkal jobb, vagy hogy rpg-t mondjak witcher.
De sajnos, tényleg sokan keverik a grafikát az élménnyel, amit egy játék nyújt. Ettöl függetlenül, nálam ez egy erõs átlagos FPS, néhány jó ötlettel, gyönyörû, elõremutató grafikával, de ez a világ megváltásához kevés.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Narxis
<#hehe> Nem csodálkozom, ez minden népszerû játék végzete.<#smile>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

xotyi
Crysisbe is megérkeztek a csalók.. 2 srác a levegöbõl szorta az áldást kifogyhatatlan rakétavetõvel és még légvédelmi páncélossal sem lehetett öket leszedni.. hát szép mondhatom.. 😞(

Trance&Friends nothing more..

lac coo
Hát igen az ötletesség....
Valahol ott ahol Portal van, ott kezdõdik .....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

A grafikát mindig leszartam ha van hangulat,a mai napig a metal gear solid 3-at tartom (a 4hez nem volt szerencsém) az eddigi legkomolyabb akciójátéknak (lehet fújoni konzolutálók,de ezvan,meglehet vizuálni),hiába gyér a grafikája mai szemmel...
Ez a játék csilivili,de ha lejebb veszem a grafikát még azt a minimális élvezet is eltúnik belõle az elsõ 1-2 óra játék után....
A szabadság semmivel sem több mint a far cryban,nagyok a pályák,de amúgy lneárisan haladsz elõre,elõrescriptelt eseményekkel tarkítva,5lettelen megoldásokkal..Még ez sem lenne baj...De ekkor jönnek elõ a bugok...Ezt is el nézné azember...De nekem azt ne mondja senki hogy emberszerü az amikor láthatatlanul az ellen mellé lövök,megjelenek,rámnéz ordibál hátatfordít és keresgél...Vagy amikor 1 méterre áll tõleg észrevesz,de ahelyett hogy tüzetnyitna ordibálva elrohan...
Plussz elõszeretettel maradnak a száguldozó autó elött,igenritkán láttam félreugrási szándékot.
Az MI szó szerint az esetek 70-80%-ban ostoba,bugos hiába raktam fel kemény fokozatra a játékot.Poweres emberdobálás is eleinte jópofa aztán egyre szánalmasabb,mitõl hal meg a csóka másfél méter repüléstõl,vízbehajítástól,egymásnakhajítástól?😊
A sérülésmodell sem egy nagy szám,nekem azt ne mondja senki hogy ha shotgunnal 1 méterrõl lábonlövök valakit akkor az elszalad és visszalõ😊 Sniperral meg oldalról becélozva a csóka fejét a sisak alatt 1lövses headshot helyett lerepül a rohambili a csóka meg ordibálva elfut..😊 A hullák igengyakori nevetséges halálpozícióját nem említem már.😊
Az egész játékban számomra az egyetlen élményt a pár hangulatos akció,az eltalált fizika és a grafika adja,de ez édeskevés nekem....Év végi szavazásokon persze valószínüleg az év játéka lesz,a sok pctuning grafikamajom azonnal ezt fogja bejelölni mint legjobb játék,az elvakult,megjelenésig videókra crysis videókra,beta-ra cerkarázó vérpistik szintén...
No én nem,ahhoz túl kevés az a 3-4 hangulatos akció..😊

Prince23
Nahh sikerült!! Csak az a gondom, h 0 munició, nincs semmim, csak a nanotehetségem a következõ pályára😞
Hamar berakhatták voln ezt a fagyos pályát... én azt hittem -komolyan- , h már a 3. pályán belecsapunk a lecsóba... ha így vesszük akkor talán még a FC-nak jobb volt a küldetés felépitése, na meg egy az, h ott nem 10 pályás volt a történet... sejjtésem szerint még a Crysisnek van vagy 3 pályája....
Amúgy nekem is sikerült vagy 6ot leütni, de csak vagy 3-at tudtam elintézni szimpla szóróval.

Tigristank
Igen, az is 1 megoldás. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

[Walaki]D`Lair
Én kézzel csaptam szét 5 vagy 6 zöld taknyot mire kinyílt, mert nekem is elfogyott a skúló...szal csak gyerünk...😊))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Tigristank
Gondolom voltál már abban a teremben, ahol lehet látni üvegen keresztül, hogy indulnak az idegenek harcolni gépekkel, mert amúgy onnan mész be oda, ahol most vagy. Nos, ott ha körülnézel, van 4 ilyen kis beugró, és ott vannak lõszerek.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Végre 1 normális vélemény olyantol akinek fut veryhighba és nem csak a nyálát veregeti hogy gtx vagy gt a jobb 😄 (divatmatyikrlZ)
Prince23
Igen ám, de kevés a municióm Shotgunból semmi lõszer sincs. Egy gépfegyverem van 1 tárral és plusz még 28 golyóval. És pusztakézzel csak egyet tudok megölni... Nagyon sokat próbáltam... de ez nem jön össze😞

Mindent fullratolva (+high-vhigh cserebere xp miatt) nyomom 1680*1050-beelsõre nagyon bejött de pár óra játék után csakúgy megyek lövöldözök elvagyok de semmiextra...Hiába az agyongrafika egy idõ után LAPOS GAME😊 És ezen nem segít a grafika sajna..😊

Skacok,lehet hogy nem jol csinálok valamit?
A vizes rész végén a vizesés mellett a barlangba nem tudok bemenni,teljesen elzárja egy köomlás,csak egy kis rész van szabadon.Hogy lehet bejutni?
Probáltam hasalva,gugolva semmi.
Tigristank
Ölj meg néhány idegen lényt, azután ki fog nyílni az egyik kapu, és már kint is leszel a szabadban, meleg öltözet ajánlott. 😊

Prince23
#19495? Valaki help....
Amúgy mikor visszajött a fény, egyszer csak 3 ûrlény áltt és várt... gopndoltam hátha kinyítják, mert nem vettek észre😄

Ezzel akkor jönebe fullra a játékélmény ha tényleg max grafikán és 4xerex AA -val tudnák játszani .
Amugy meg 1 nagy kattogás "cloak engage" és "maximum armor" között ,az egész játék erröl szol.
Prince23
Ez nem jött össze a strenght mod. Nem akar kinyílni az a szondakapu.. elsötétül minden... semmi.. az a rész

lac coo
És ez most mire is magyarázat ? 😄DDD

De hagyjuk ..SDK-ról van hír ?

KILLER2
Viszont igaz, hogy nem sok minden van egy üres mapon.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Jedi Knight 3 egy igényesebb pályán van, hogy 120 FPSre lemegy, de 300nál több még nem volt sehol. Akkor az is röhelyesen kevés, mert nem 3x jobb a Crysis a JK3nál.

KILLER2
FarCryból én mindig hiányoltam a növényeket. Tök jó, erdõs az egész, de sosem annyira, hogy rendesen el lehessen bújni. Most a Crysisban ez teljesen megoldható, fõleg, hogy irtani is lehet a növényzetet.

lac coo
A gépedhez mérten, és ami egy üres pályán mejelenitõdik, hidd el nekem röhejesen kevés az a 100 fps ! 😉

KILLER2
Ha kijött az SDK, a végén még valami ügyes ember optimizálja itt nekünk vagy újraírja az engine-t xD

gduck
JA csak lac coo mindeg jön ezzel a szöveggel 😊 Berak a FarCry-ból (4 éves játék, ami a mai hardvereken vígan elfut) egy FULL és a Crysis-ból egy LOW képet és azt hasonlítgatja és jön itt a textúra méretekkel és a mikroszkópos fûszál vizsgálataival 😄

gduck
A jeges részen sokkal lassabb 😞 Egyébként milyen VGAid vannak?

lac coo
564 202 554 .

KILLER2
Azé õj üres pálya megy 100 FPS-el maxon xD
Én azt bírom a Crysisban, hogy vitathatatlanul jól néz ki és teljes felszerelést kaptunk ahoz, hogy telepakoljuk modokkal. CVarokkal, meg pálya csinálásánál lehet azért csiszolni azon a gépigényen. Amúgy az utólsó pálya lehet, hogy azért olyan lassú, mert 3x van. Editorban megnéztem és bizony egy látóhatár fallal vagy valami olyasmivel el van választva egymástól a 3 helyszín. Külön meg van csinálva az alap hajó, amikor odamész, külön egy, amikor már támadnak az alienek és van még1, amikor már ott van a hunter és utána az alien hajó. Igaz, nem látszanak, de szerintem azért figyelembe veszi mind a 3 részt a játék és azért olyan marha lassú az egész.

Prince23
Sok igaz, amit leírtál, de eddig ez a játék az Év egyik legjobbja lett, s a scifi fantas stílusában az év legjobb játéka lett véleményem szerint.
Mondjuk a gépigényére én 7-est adnék, mert igaz van egy 7300 gt-ém, és mindenestre textura highon van, a többi közepes beállítással. (kivétel: hang maxon, és a viz, valamint a fizika is maxon van) Alacsonyon van a 2 árnyék grafikai beállítás. Én megvagyok elégedve a gépigénnyel. Bár lehet, h a 2 gb ram felveszi a harcot a kis elavult (?) 7300 gtémen.
Hát Mi-re (normálon tolom) adnék egy 7-est. Hangulat: 9 De majd meglátjuk.... ez csak átmeneti vélemény.

Doom 4
ok mûködik csak az a bajom amikor a bánya elõtt az iroda épületnél olyan mintha 1 diavetítés lenne -168x es sebbességen

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

lac coo
Hát a játékészítés magasiskolája mindig is a "hogyan csináljunk minél egyszerûbben, minél kevesebbõl látszata nagon szépet" volt....Aki ezt nem tudja alkalmazni az ne csináljon játékot !!!

Tehát ha jól értem szerinted ez most a "hogyan csináljunk jó sokból iszonyat rondát" példája???? Akkor ahoz is grat Crytek 😄DD

A kisördögöt meg csak nem lelem, pedig elhiheted , tudom mit kell nézni 😉 De már csak magamat ismétlem. egy kis pálya 10 fával ugyan ilyen indokulatlanul lassú, a kinézethez képest.. Szal itt valami már az alapoknál el van cseszve az tuti .

Maximum strengh-el üss bele😊 Csak egy ötlet,én még nem játszottam vele,de hallottam,h volt ilyen rész már.

Nemtom minek van úgy mindenki elszállva igaza van annak aki szerint ez egy mezei Far Cry 2....Akinél full grafin fut vagy szép isteníti,holott csakúgy mint a far cry semmimás az egész mint nagyonlátványos grafikával megáldott fps hatalmas gépigénnyel (igen a far cry idejében is ugyan ez ment) amúgy egy totál ellaposodó történettel, Fc-hoz képest mégtöbb buggal,hangulatos jelenetekkel,ittott bugos nevetséges de soxor korrekt fizikával...Kb ennyi a program nemtöbb nem kevesebb...
Ha olyan graf lenne a full graf mint most a LOW akkor a sok grafikamatyi agyigfikázná az egészet és szarnának bele,ezt a játékot a grafika adja el semmi más.
Ha már az 5leteknél tartunk...Na az nem sok jutott belõle,egy gyengébb grafikájú kisebb hírnevü Timeshift-ben korrektebb ötletek lapulnak (idõvisszatekerés rlz)...
Ez a game sokkal sokkal komolyabb is lehetett volna ha több idõt fektetnek a sztoriba,hangulatba,játékmenetbe és nem egy hüdemegalátványosdebazegagépigényt szintû agyonbug tucatfps-t csinálnak.
Nállam ez 1-2szer végigtolható és csá
Graf 9.5 hangulat 7-8 (agyonlaposodik,de sok helyszín faja,pl tankcsata),játékmenet lapos,egyszemélyes hadsereges idõutánunalmas (az milyen amikor beküldenek nanoruhástúl az ellen bázisára közben a másik nanoruhás fasz áll a darun és nézgelõdik..), Mi 7-8 (jólenne ha nemlenne soxor buggancs,zsírhülye),hangok 9,zene 9 gépigény....3-4...😊

Prince23
Helló!
A Core nevû pályán vagyok, a szuperutazás max speedel már megtörtént, és most ott vagyok, ahol elsütétül a képernyõ, és Nomad felkiabál, h a fenébe Strickland vigyetek innen kifelé, na de az a gond, h nem akar kinyílni a szondakapu. Valamit szét kéne lõjjek, h nyíljon ki???

Már a tököm tele van ezzel a pályával, olyan nyomott és torz a hangulata

19486# help me!

KILLER2
Megint csak egyetértek veled. Crysisnak meg DX10hez lóf*sznyi köze sincs szerintem. Vistát is elb*szták. Marha jól kitalálták ezt, mert fúú, DX10, száguld. Hát a DX10 még kezdetleges és lassú, a vistán meg az összes játék lassú. És ugye nincs is jobb, mint egy játékra alkalmatlan oprendszeren egy még lassú programmal (vagy mi ez a DX) úgymond felvérzetett gyönyörû, épp ezért lassú játékot futtatni.

Blekk Síp
A Fórum Menu-ben (A Privár Üzenetek alatt) ott van, hogy Beállítások és azon belül Aláírás.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

KILLER2
Azért Lac Coonak abban tényleg igaza van, hogy lowon valamiért fosul megy, pedig nem kéne, mert a textúrák olyan marha rondák, amiket tényleg nem lát gyakran az ember és ott már fizika se nagyon van azért ha jól tudom. Valami nagyon nem okés ott. High-on gyönyörû szép és szeritnem ott már a gépigényis rendben van. De az a low nagyon érdekes. Igaz, a modellek ugyanolyan jók maradnak Low-on is, de az még mindig nem magyarázat erre a nagy gépigényre. Ebben egyetértek.

Dante73
Miért a grafika?
Ott a CoD4, annál hangulatra gyúrtak, HL2; fizikára, és játékmenetre, FC, Crysis grafikára. ennyire egyszerü.
Lac coo!
Így már értem amit mondasz. Lehet, hogy igazad van, nem tudom megitélni. De szerintem akkor is hiba bármivel hasonlitgatni, bármilyen felbontásu grafikát, mivel, ha értesz egy kicsit a dx10-hez, tudod, hogy egész más alapokon nyugszik, mint a dx9, és nem azaz 1-2 effekt a különbség. Ezt, elméletileg, egy elég kezdetleges dx10-es fejlesztõi környezetben csinálták, és dx9 alatt tesztelték. (ezért is lehet elõhozni xp alatt is a very high beálitásokat) Hogy vegyes az összképe, nem is csoda. Viszont azt tartom, hogy low grafon is több dolgot "mozgat" az engine, Lehet, kinézetre nem annyira szép, esetleg szimplán randa, de mint mindig, most is a részletekben bújik el a kisördög.
Persze, lehet, hogy mikor majd sorra jönnek a dx10-es játékok, a Crysison csak röhögünk, mint gyenge próbálkozáson, de tény, ma ez a legszebb játék, megfelelõen erõs vason.
Azthiszem, mindent elmondtam a témában, amit akartam.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Itt már lejjebb kellet tekernem a grafikát nem értem mért ingadozik ennyire remélem a javitás majd orvosolja vagy nem..

Siker!

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

A lemezképfájlbeli fájlt értem.

Hy! A teljes játék Sounds~1.cab fájlja hány mega pontosan?

Igen én.GTS amúgy. De már alulra ki kéne írni vhogy 😄 csak nemtom hogy XD vki segíthetne...

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

lac coo
Õõõõ...Nem tom, most szerintem már ment ezen a vita mikor bekapcsolódtam .Asszem... 😄DD És mert csak a sok videojáték , az megy ,olvasás meg nuku 😊))