Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A külpolitikában a leghatékonyabb ha mindig mindenkit megtámadsz akivel szomszédságba kerülsz. Vedd úgy hogy a közös határ felér egy hadüzenettel!
Menni kell elõre, nem szabad megállni, utánpótlásnak lovasság kell hogy beérje a sereget, mást tök felesleges gyártani. Mindegy milyen ló, ebben a részben a lovasok a legerõsebbek, még a gyenge lovasság is piszok jól használható. Pár gyalogos is kell azért, de azt lehet töltögetni a zsoldosokból.
Csak meg kell ölni a pápát csatában, és akkor szavazás lesz. Persze senki nem fog rád szavazni mert te leszel a keresztény világ fõellensége, ezért addig kell ölni a pápákat amíg már csak a te kardinálisod marad, és akkor majd megválasztják.
Ezután a pápaság ki fog békülni veled, és azt csinálsz amit akarsz, sose te leszel a rossz.
Ilyenkor nem árt, ha sok bíborosom van, mert beleszámít kit választanak meg pápának(feltéve, ha nem vagyok kitagadva).
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Med2-vel meg még sosem játszottam, csak néha beírok ide ilyen random hülyeségeket...
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Várostromnál a szurokömlés meg attól függ, mekkora a város. Tehát egy falunál nem fog ömleni, egy nagyobb városnál meg alap.
A vazallusi szerep meg azért nem jó, mert kevesebb pénzt kapsz körönként, szóval, aki ezzel traktál, azt mihamarabb pusztítsd el, mert õ fog téged támadni.
ÉS aztán: várostromnál a kapunál miért nem ömlik a forró szurok? A Medieval 1-ben pedig ömlött, és nagy pusztítást végzett..
Elegem van, hogy egyszerre 5en támadnak.. még akinek a vazallusa lettem, az is megtámadott.. Azért van, mert a pápánál nagyon lent van a szintem, egy keresztet mutat. . Pedig keresztes hadjáratokat is indítottam, és megcsináltam, amit kért.. hogy lehet a vatikánnal jóba lenni, elérni , hogy ne támadjanak folyton?
Egyébként meg gondolom nem eredeti, ez esetben millióféle változat lehet, szinte biztos hogy senki se fog segíteni ha ilyesmit kérdezel, nem csak itt de máshol se. Nem gonoszságból, csak mert nem lehet. Olvasd el az info fájlt, ami van hozzá, és csináld úgy ahogy ott írják!
Alapjáték 1.2 1.3 pach utána kingdoom 1.5 pach igy jó?
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
enable = 1
master_vol = 90
music_vol = 1
provider = Miles Fast 2D Positional Audio
sfx_vol = 100
speech_enable = 1
speech_vol = 100
sub_faction_accents = 1
default_in_battle = rts
move = 50
restrict = 0
rotate = 50
campaign_scroll_max_zoom = 30
campaign_scroll_min_zoom = 30
keyset = 1
advanced_stats_always = 0
advisor_verbosity = 0
ai_factions = follow
allusers = 1
auto_save = 1
blind_advisor = 0
campaign_map_game_speed = 99
campaign_map_speed_up = 0
campaign_num_time_play = 325
chat_msg_duration = 10000
disable_arrow_markers = 0
disable_events = 0
english = 0
event_cutscenes = 0
fatigue = 1
first_time_play = 0
gamespy_save_passwrd = 1
label_characters = 0
label_settlements = 1
micromanage_all_settlements = 1
morale = 1
mute_advisor = 0
no_campaign_battle_time_limit = 1
pref_factions_played = 624199
tutorial_battle_played = 0
tutorial_path = norman_prologue/battle_of_hastings
unit_size = huge
unlimited_men_on_battlefield = 1
use_quickchat = 0
autoresolve_battles = 1
disable_console = 1
disable_papal_elections = 1
passwords = 1
save_prefs = 1
update_ai_camera = 0
validate_diplomacy = 1
use_ip =
use_port = 27750
SA_cards = show
buttons = slide
full_battle_HUD = 0
radar = show
show_tooltips = 1
unit_cards = show
anisotropic_level = 4
anti_alias_mode = off
antialiasing = 0
assassination_movies = 0
autodetect = 0
battle_resolution = 1600 900
bloom = 1
building_detail = high
campaign_resolution = 1600 900
depth_shadows = 2
depth_shadows_resolution = 2
effect_quality = high
event_movies = 1
gamma = 128
grass_distance = 500
ground_buffers_per_node = 4
ground_cover_buffers_per_node = 4
infiltration_movies = 0
model_buffers_per_node = 4
no_background_fmv = 1
reflection = 1
sabotage_movies = 1
shader = 2
show_banners = 0
show_package_litter = 0
skip_mip_levels = 0
splashes = 1
sprite_buffers_per_node = 4
stencil_shadows = 1
subtitles = 0
terrain_quality = custom
texture_filtering = 2
unit_detail = highest
vegetation = 1
vegetation_quality = high
vsync = 1
water_buffers_per_node = 4
widescreen = 1
widescreen=0
allusers=1
Az árnyékokkal valami baj van nálad.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
widescreen=0
Mondjuk ez a demo változata.
Most készítettem a Fraps nevû programmal. Csak a video lassú nem a számítógép.
A video a demo játékból való. Azt hiszem nem kell leírnom hogy mik a hibák.
Nézd meg a medieval.preference.cfg fájlban hogy a unit_detail mire van állítva ha csak high akkor írd át highest-re és akkor nem váltogat át 2d-be...
De te tipikusan az az ember vagy aki akkor jár jól, ha mások tanácsára hallgat.
Szerintem emiatt semmiképp ne cseréld le a kártyát, és ne is foglalkozz ezzel a témával soha többet, csak játszál.
Hihetetlen mi?
Szerinted ettõl a linktõl majd okosabb lesz?
Köszönöm a segítséget azért!😊
Nagykövethez küldtem szintén egy nagykövetet, szövetséget kötöttünk
A lázadó falut ostromba fogtam, de nem tudtam elindítani, mert nem tudom hogy írjam be a Hernando a Konkvisztádor-t a character_reset-be.:S
Egyébként ezért nem árt minden körben egy külön mentést csinálni.
Egyébként rengetegszer volt már ilyen gondom, mindig mást tett, ha megzavartam valamivel. Egyszer volt csak olyan, amikor egy lázadó banda bugolt be és nem volt karakter benne, de így is második próbálkozásra az orgyilkossal másfelé vette az irányt.
Az orgyilkos-küldést pedig hogyan oldjam meg, ha nem tudok új fordulót indítani?:S
Csalásnak csalás, de csak így lehet továbbmenni, sehol nem írtak még erre megoldást, patch, meg ilyesmi nem segít rajta.