11765
-
sanyicks #11605 nem tudom te mivel játszol, de én a rome-ban láttam szurokömlést... (medieval1-el nem játszottam), de a 2-ben tuti nincs legalább is mod nélkül -
kisokka #11604 A pápa szeretetét kereszteshadjáratok részvételével(ha te foglalod el a várost, az még jobb), vagy az iszlám támadásával lehet elnyerni. Támadd meg a mórokat, vagy Egyiptomot(bár ez nehezebb) és jó leszel nála egy idő után.
Várostromnál a szurokömlés meg attól függ, mekkora a város. Tehát egy falunál nem fog ömleni, egy nagyobb városnál meg alap.
A vazallusi szerep meg azért nem jó, mert kevesebb pénzt kapsz körönként, szóval, aki ezzel traktál, azt mihamarabb pusztítsd el, mert ő fog téged támadni. -
#11603 A másik kérdésem: a vazallusi szerep milyen hátránnyal jár?
ÉS aztán: várostromnál a kapunál miért nem ömlik a forró szurok? A Medieval 1-ben pedig ömlött, és nagy pusztítást végzett.. -
#11602 Hello
Elegem van, hogy egyszerre 5en támadnak.. még akinek a vazallusa lettem, az is megtámadott.. Azért van, mert a pápánál nagyon lent van a szintem, egy keresztet mutat. . Pedig keresztes hadjáratokat is indítottam, és megcsináltam, amit kért.. hogy lehet a vatikánnal jóba lenni, elérni , hogy ne támadjanak folyton? -
Apa27 #11601 Sziasztok! Szerintetek olyat lehet csinálni, hogy a Steam-en megveszem a Medivea 2 Total War-t és ott valahogyan magyarosítom? Csinált már valaki ilyesmit? -
lackoka25 #11600 Ok köszi a felvilágosítást! -
uwu402 #11599 Ha működik akkor jó.
Egyébként meg gondolom nem eredeti, ez esetben millióféle változat lehet, szinte biztos hogy senki se fog segíteni ha ilyesmit kérdezel, nem csak itt de máshol se. Nem gonoszságból, csak mert nem lehet. Olvasd el az info fájlt, ami van hozzá, és csináld úgy ahogy ott írják! -
lackoka25 #11598 Hali!leírná valaki hogy kell felrekni a játékot pontosan?
Alapjáték 1.2 1.3 pach utána kingdoom 1.5 pach igy jó? -
sanyicks #11597 ebben a hulladékban nem lehet a pápa csürhét kiirtani? 1 tartománya sincs már, de még mindig van valahol ez a mocsok. -
huiner #11596 Egyébként hasonlóan néz ki az enyém is mint amit a videón lehet látni, amit Belkar felrakott. Én csak egyszer játszottam a MTW2-vel, mert főleg a Third Age moddal játszottam, de mivel a grafikai alapja ugyanaz, ezért gondolom ha az alapjáték "hibás" akkor a mod is. -
huiner #11595 Hát ez sajnos csak rontott a helyzeten. Most már teljes káosz van. Már a fák épületek is eltűnnek, stb. De azért kösz. Egyébként leírnátok hogy milyen kártyátok van? És a verziótok "szerzett" vagy vásárolt. Mert az enyém az előbbi. De eddig ezzel minden rendben volt. Csak valamiért most bolondult meg. -
Belkar #11594 Tessék itt van az én cfg-m ezt másold be és talán jó lesz. Bár nem értem a tiédben miért nincsenek benne ezek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
[audio]
enable = 1
master_vol = 90
music_vol = 1
provider = Miles Fast 2D Positional Audio
sfx_vol = 100
speech_enable = 1
speech_vol = 100
sub_faction_accents = 1
[camera]
default_in_battle = rts
move = 50
restrict = 0
rotate = 50
[controls]
campaign_scroll_max_zoom = 30
campaign_scroll_min_zoom = 30
keyset = 1
[game]
advanced_stats_always = 0
advisor_verbosity = 0
ai_factions = follow
allusers = 1
auto_save = 1
blind_advisor = 0
campaign_map_game_speed = 99
campaign_map_speed_up = 0
campaign_num_time_play = 325
chat_msg_duration = 10000
disable_arrow_markers = 0
disable_events = 0
english = 0
event_cutscenes = 0
fatigue = 1
first_time_play = 0
gamespy_save_passwrd = 1
label_characters = 0
label_settlements = 1
micromanage_all_settlements = 1
morale = 1
mute_advisor = 0
no_campaign_battle_time_limit = 1
pref_factions_played = 624199
tutorial_battle_played = 0
tutorial_path = norman_prologue/battle_of_hastings
unit_size = huge
unlimited_men_on_battlefield = 1
use_quickchat = 0
[hotseat]
autoresolve_battles = 1
disable_console = 1
disable_papal_elections = 1
passwords = 1
save_prefs = 1
update_ai_camera = 0
validate_diplomacy = 1
[network]
use_ip =
use_port = 27750
[ui]
SA_cards = show
buttons = slide
full_battle_HUD = 0
radar = show
show_tooltips = 1
unit_cards = show
[video]
anisotropic_level = 4
anti_alias_mode = off
antialiasing = 0
assassination_movies = 0
autodetect = 0
battle_resolution = 1600 900
bloom = 1
building_detail = high
campaign_resolution = 1600 900
depth_shadows = 2
depth_shadows_resolution = 2
effect_quality = high
event_movies = 1
gamma = 128
grass_distance = 500
ground_buffers_per_node = 4
ground_cover_buffers_per_node = 4
infiltration_movies = 0
model_buffers_per_node = 4
no_background_fmv = 1
reflection = 1
sabotage_movies = 1
shader = 2
show_banners = 0
show_package_litter = 0
skip_mip_levels = 0
splashes = 1
sprite_buffers_per_node = 4
stencil_shadows = 1
subtitles = 0
terrain_quality = custom
texture_filtering = 2
unit_detail = highest
vegetation = 1
vegetation_quality = high
vsync = 1
water_buffers_per_node = 4
widescreen = 1
-
#11593 Hát ez érdekes -
huiner #11592 A teljes játék cfg fájljában csak ennyi van:
[video]
widescreen=0
[game]
allusers=1
-
Belkar #11591 Tessék így kell kinéznie
Az árnyékokkal valami baj van nálad. -
#11590 -
huiner #11589 de a ti jatekotok is ugyanazt csinalja mint nalam a videon? -
#11588 Ne a demót nézd:) hanem az alapjáték 1.3-as verzióját. -
Belkar #11587 De miért a demó cfg-t nézed? Egyébként szerintem az árnyékok beállítását kellene magasabbra venni. -
sanyicks #11586 nem hitetlenkedett senki, tudja mindenki hogy ilyen, mindig is ilyen volt, minden játékban ilyan max kevésbé láthatóan oldják meg a váltást. -
huiner #11585 Egyébként a preference.cfg-ben csak ennyi van írva:
[video]
widescreen=0
Mondjuk ez a demo változata.
-
huiner #11584 Itt van egy video a hitetlenkedőknek.
Most készítettem a Fraps nevű programmal. Csak a video lassú nem a számítógép.
A video a demo játékból való. Azt hiszem nem kell leírnom hogy mik a hibák.
-
Belkar #11583 Már írtam korábban de biztos nem láttad szóval még egyszer:
Nézd meg a medieval.preference.cfg fájlban hogy a unit_detail mire van állítva ha csak high akkor írd át highest-re és akkor nem váltogat át 2d-be... -
uwu410 #11582 Én is akkor szoktam lecserélni a kártyámat mikor szükségét érzem.
De te tipikusan az az ember vagy aki akkor jár jól, ha mások tanácsára hallgat.
Szerintem emiatt semmiképp ne cseréld le a kártyát, és ne is foglalkozz ezzel a témával soha többet, csak játszál. -
uwu410 #11581 Mondom én XD
Hihetetlen mi? -
huiner #11580 Mondom hogy eddig nem volt ilyen hibám, higgyetek már nekem. Valami szerintem nem stimmel a kártyámmal, remélem nem kell kicserélnem. -
#11579 Azt hittem. -
uwu410 #11578 Hetek óta nem fogja fel mi az. És mintha el se olvasná a válaszokat, csak írja a hülyeséget.
Szerinted ettől a linktől majd okosabb lesz? -
#11577 LOD -
huiner #11576 Most nézem hogy gyakorlatilag az összes játékomnál ugyanaz a grafikai hiba van mint a medieval total war 2-ben. Tehát a távoli dolgokhoz minnél közelebb megyek akkor megváltoznak. Tehát biztos a kártyámmal van a baj. (HD 5770 1GB) Remélem nem kell kicserélnem. -
avsk #11575 Amúgy kisokka trükkjét én is használom,már egy éve,szerencsére mindig sikeresen.Bár én mostanság a SS. 6.4 moddal nyomom,de ott is beválik. -
matheus666 #11574 Sehogysem működik:/ Hagyom a faszba az egész Americas-t..
Köszönöm a segítséget azért!:) -
kisokka #11573 Azt hiszem ugyanígy, csak ékezet nélkül. Már annyira nem emlékszem én se, hogy a neveket hogyan kell, mert van amit elfogad, van amit másképpen fogad el, de van amit meg egyáltalán nem. -
matheus666 #11572 Egyszer egy nagykövetet, egyszer pedig egy lázadó falut mutatott..
Nagykövethez küldtem szintén egy nagykövetet, szövetséget kötöttünk
A lázadó falut ostromba fogtam, de nem tudtam elindítani, mert nem tudom hogy írjam be a Hernando a Konkvisztádor-t a character_reset-be.:S -
kisokka #11571 De végül meglett, hogy melyik egység okozza a galibát? Mert akkor oda resetelsz egy sereget, levered őket és vissza.
Egyébként ezért nem árt minden körben egy külön mentést csinálni. -
matheus666 #11570 Az a gáz hogy nincs orgyilkosom:SS -
kisokka #11569 Van arra is kód, character_reset, ezzel oda tudsz menni egy körön belül és vissza is tudsz menni, csak legyen kijelölve az orgyilkosod.
Egyébként rengetegszer volt már ilyen gondom, mindig mást tett, ha megzavartam valamivel. Egyszer volt csak olyan, amikor egy lázadó banda bugolt be és nem volt karakter benne, de így is második próbálkozásra az orgyilkossal másfelé vette az irányt. -
matheus666 #11568 És ha véletlenül sem akar mást tenni? Mert nekem nem nagyon akar..
Az orgyilkos-küldést pedig hogyan oldjam meg, ha nem tudok új fordulót indítani?:S -
Belkar #11567 Nézd meg a medieval.preference.cfg fájlban hogy a unit_detail mire van állítva ha csak high akkor írd át highest-re és akkor nem váltogat át 2d-be... -
kisokka #11566 Azt elfelejtettem mondani, hogy nem kell feltétlen orgyilkost küldeni rá, az a lényeg, hogy meggondolja magát ez egység és mást tegyen, mint amit tenne és kidobna a körből.
Csalásnak csalás, de csak így lehet továbbmenni, sehol nem írtak még erre megoldást, patch, meg ilyesmi nem segít rajta.