921
-
Admiral #81 De, megvan még :) Nemsokára játszok vele újra, de egy dolog nagyon idegesitett benne (lehet h crack-hiba?), nevezetesen hogy a tüzoltók a legnagyobb tűz közben is teljes lelki nyugalommal sétálgattak a Free play módban (Campaign-ban érdekes módon már tudtak futni) -
Lowhiyou #80 Elvileg nekem is, csak csomagoltak hozzá néhány angol nyelvi file-t. Ha jól értelmezem akkor már nincs meg?! -
Admiral #79 Hát nekem olyan változat volt meg, ahol a szöveg is francia volt... :P -
Lowhiyou #78 Én is hasonlóképp vagyok, még szerencse, hogy a feliratok angolul vannak. -
Admiral #77 Hát én a franciával jáccottam, pár nap után már értettem pár szót a karattyolásból :)) -
#76 KIjött má angolban?? -
#75 Nagyon jóóó game!!!!!!!!! -
BKV #74 Hello. Meg tudná valaki hogy hol lehet beszerezni az Emeregency 4-et, meg a 3-at? előre is köszi -
george4 #73 Jatszhatnank multiba! -
Lowhiyou #72 Szia! Semmit, várj türelmesen, míg megjönnek a "rosszfiúk". Azután kell egy mentő, és egy rendőrpáncélos(?), 2 rendőr, 1 kommandós, és 1 scout... -
dani00 #71 Helló
mit kell azon a pályán csinálni mikor a videóban egy ember pénzt pakol egy táskába aztán a kabátjába egy pisztolyt tesz?
köszi -
krisz02 #70 Próbáld meg ezzel a jelszóval: www.torrentplanet.net -
#69 nem tudja valaki, hogy mikor jön ki az angol nyelvü változat? -
Styler #68 Hello!
Letöltöttem a német oldalról az emergency 4-et, amit lejebb írtatok. Csak egy a bibi hogy kitömörítésnél kiírja hogy titkosított és kér jelszót. Nem tudjátok hogy azt honnan lehetne megszerezni. Segítséget előre is köszi! -
berci1000 #67 Sziasztok,
A "Bomba a konferencián" pálya végén már mindennel készen vagyok, ott állok a létrás tűzoltó kocsival az emelet alatt, ahol két sérült fekszik. De valamiért nem tudom feltenni a tűzoltót az emeletre. Mindig csak hűteni akarja a falat, és nem mászik be. Tud valaki megoldást?
Köszi. -
Brash #66 Rendör helikopterrel. De egyébként van Vészhelyzet 3-nak külön részlege. :) -
#65 az emergency 3ban annál a küldetésnél mikor tömegbaleset van az autopályán hogyan menjek át a tuloldalra távoltartani a bámészkodokat??? -
#64 az angol verzióról nincs valami hír? -
#63 jolvan már megint hülye voltam és nem olvastam.....köszi!már szedem utorrentről az emergency 3at....a demoját leszedtem már és nagyon jo....remélem hamar lejön a game és tolhatom.... -
Admiral #62 Bittorrentről
#40-es hozzászólást nézd meg...
-
#61 sziasztok!!!!! megtudnátok mondani honnan lehet leszedni az emergencyt a netről ingyen????nem feltétlen a legujabbra gondolok...nekem jo az első is vagy a második csak játszani akarok....köszi a segítséget előre is.... -
Brash #60 Nem jártam még az editorban. Nem tudok segíteni. -
Brash #59 Elvileg nem ugyan az a két játék. A Fire Department 3 csak tűzoltós. Valami gyújtogatóról szól. De van cikk az SG-n: Fire Department 3 -
samhun #58 emergency3 editorban, hol van ut? hol lehet le4rakni? mert nagyon nem talalom...
-
samhun #57 köce.
és hol tom megszerezni az EM4 et? mert gamezweben(http://gamez.fee.hu) nincs fenn, pedig minden uj jatekot felraknak :S
az E4 nem a Fire Department 3? -
Brash #56 Olyan 2 hete szerintem, hogy kijött a játék. De én úgy tudom csak német és francia nyelven van még kint. Sajnos nem tudok ilyesmi játékot. Vagy talán mégis. Fire Department 3 itt a fórumon találsz róla infót. Tűzoltós játék. :) -
samhun #55 kösszz!
miota van egyépként emer4? mert sehol sem láttam hogy van ... :)
ez az egyetlen játék(emergency) amiben nem csak tüzet kell oltani?
ha nem,akkor mondtok olyat, ami iesmi? pl autopálya baleset... -
Admiral #54 Aha, ezt nem tudtam...
Én úgy voltam vele, mint amit Rome Total War ír, mikor a város elfoglalásánál lemészárlod a lakosokat:
"Harsh times demand harsh measures" :D -
Brash #53 Elég ha beszélgetnek. Visszaül és elmegy. -
Admiral #52 Rendőr-helikopterrel vigyél oda két rendőrt, és tartóztattasd le őket -
Brash #51 A topik neve: Vészhelyzet 3
Egyébként az elsőre a szerelő autó a megoldás (sárga). Ha már megvan nem részletezem.
Második kérdésedre pedig, rendör helikoptert rendelsz. Landolsz ott a másik sávnál. Mindenki aki megáll, beszélgetsz velük a rendőrrel. Továbbmennek. Megáll ott 3 vagy 4 autó. -
samhun #50 najo, az megvan :)
most ott vagyok e küldin belül, hogy ot vannak ien bámészkodo emberek,és elüti az auto. de mit csinaljak velük? mert semien emberem se tud átmenni -
samhun #49 e3 mas forumot nem talalok.
az E3 ban, a 4ik küldi assze,, amikor egy buzbaleset történik.
ott nem tom megcsinalni, hogy jön mindig egy kocsit, és neki megy a többinek. direkt eltakaritom az egyik sávot neki, de azér átmegy a másik sávba... LOL
ideges vok
mit kell csinalni, vagyis hogyan? -
Brash #48 Ott éppenséggel azt kell, hogy azt az autót kell leinteni amit kiír felülre. Nem jól tudom? Igazoltatni kell. De van Emergency 3-nak külön részlege itt a fórumba. :) -
samhun #47 emergency3 ban, a 3ik küldiben mit kell csinalni? én ugy fogtam fel, hogy kihivok pár rendört, aztán van vmi piros auto, és tisztitsam meg az utat neki, a forgalmat rakjam odébb.mit kell csinalni?
-emergency 4? http://gamez.fee.hu rol szettem le a 3mat, de 4et nem lattam... -
Brash #46 Nem olyan régen. De angol van már? -
samhun #45 hi. miota van emergency 4? -
#44 de várható, csak kicsit később kerül forgalomba. de szerintem napok kérdése és kint lesz -
krisz02 #43 Én úgy telepítettem fel, hogy a videókat kihagytam, és most amikor elkezdek egy küldetést, akkor nem mutatja. Nem tudjátok hol lehetne beállítani? -
#42 angol nem várható? :(