921
-
#361 #218 -
sztanko15 #360 Hellosztok! Vki egy linket tudna nekem adni ahonna tudok Crack-et letölteni a játékhoz!lécci segítsetek! -
Menzi #359 Ahogy Admirál mondja.
De én egy lövésszel csináltam meg.
Bement az ajtón, gugol ... lő. minél gyorsabban.
A másik bent csak lövöldözik, amíg nem tud rádlőni.
Kivárod hogy lőjön, akkor látőmezőbe gugolsz és lősz.
Bár érzésem szerint Admiral akciója egyszerűbb, de az enyém izgibb ;) :)) -
Admiral #358 Vigyél két "pisztolyos rendőrt", és vakitógránátokkal semlegesitsd az ellenfeleket. -
#357 A gépeltérítős pályával nem annyira boldogulok... nem tudom a repülőbe hogyan hatoljak be, hogy mindenki megmaradjon...
Köszi :-) -
Menzi #356 Re all.
Kis gépfelújítás után ismét itt vagyok :)
Végigvittem, szakadjon meg!
Aztán volt kis vidi, de semmi extra.
Sajna krisz, nem tudok segíteni.
Ha kell valakinek help, írjon! :)
Pápá -
krisz171 #355 sziasztok!eredeti Fire Department 3 PC játékomat elcserélném az Emergency 4,vagy Emergency 4 Deluxe változatának akár írott változatára is.kérlek segítsetek,mert nekem otthon nincs netem,és nemtudom letölteni!előre is köszi! -
bajusza #354 Ha van, tűzszerésszel. -
#353 sziasztok! ha bombariadó van valahol, a bombát melyik emberrel tudom hatástalanítani??? -
bajusza #352 Leszedtem én is a játékot, a Deluxe verziót. Már a sima EM4 is megtetszett, rohadtjó játék tényleg. Freeplay módban egészen jól észre lehet venni, amikor felrobban egy autó, rázkódik a környék is.
Szolnok Mod és Szeged Mod innen tölthető le:
www.emergency1-4.gportal.hu -
Cusa #351 úgy kell beírni a cheatet hogy megnyomod az entert és beírod hogy magic utánna meg Ctrl+Shift+F7 -
félix1995 #350 lehet:) -
Menzi #349 Félik! Már megcsináltam a 19 es végétől újrakezdve, de akkor is bugos volt. Szóval nincs mit tenni. De bakker, én még csítelni se tudok.
Beírom amit kell, meg mindent, de nem aktiválódik semmi. Biztos valami ultrafasza verzióm van :D -
félix1995 #348 Akkor csináld meg az utolsó pályán az első felét. -
Menzi #347 Várjál, azt is tudom már, hogy mért bug.
MErt írtam nektek, hogy az 1-es részének a végén is bugos volt.
14 et mutatott ,de csak 13 volt, de kész lett. Kivittem őket és kész, lépett a 2. részre. Azért maradt ott az az egy. Szóval bug. Ennyie -
Menzi #346 Hát hol vaze :) Ott ahol eddig, a legvégén...
Teljesen hasonló pálya, mint amit ti ismertek ahol elönti a falucskát a víz. Csak itt a város keleti partját. Tetőről 5 embert helikoffáterrel kihozni. Vízebn sodródókat felvenni, 2 kocsi van a víz alatt azokból búvárokkal kiszedni az embereket. 7 sodródik, 2 víz alatt. Tehát az 9.
Majd lesz kis csetepaté, lövöldözés az utcán, ezt fel kell számolni és elméletileg kész. És meg is van mind a 9 sérült. Meg mindenhol azt írják, hogy 9 van. De én má alapból 10 el kezdem a pályát... Úgyhogy valami nagyon lol. Szerintem bugos. Már nemtudom hanyadjára kezdtem neki, úgy is, hogy az előző pálya végén mindenkit elküldtem haza, csak azok maradtak akik kellettek azok is úg beállítva, hogy má mindent nyomhatok egyből, de nem... Szóval asszem ma feladtam:) Ilyen nincs. Úgyhogy ennyi. Keresek valami csítet, aztán átlépem, és megnézem a videót, ha van. :) Nemtudok jobbat, mert biztos ,hogy bug. -
félix1995 #345 Nyugi Menzi hol tartasz?Nyogudj le, szép lassan koncentrály sikerülni fog ha meg nem akkor pehk:) elég a viccelödésböl mi történik azon a pályán ird le pontosan ameddig eljutottál. -
Menzi #344 Bakker, csak nem tudom megcsinálni azt a rühes pályát...
Se a vízbe, se sehol. Má idegesít :) -
Menzi #343 Maradjunk annyiban, hogy a mentőkutyás egység egyik küldihez sem kell -
#342 Ja de azért thx! -
#341 Nah multiba kiderítettem egy mentős terepjáróban van de nekem kampányban baromira nem volt ilyen és az az elötti pályán sem lehetett unlockolni úgyhogy most kezdem akkor elölről! -
Alias91 #340 http://www.emergencyx.com/emergency-4-walkthrough.html?Itemid=70
ha esetleg megint elakadnál itt van az angol végig játszás, és végén oda van irva mit érdemes használni egy küldinél. -
Alias91 #339 ez kimaradt: "ha ezt megcsinált meg kapod pl. kék kis traktort, rendőrtank vagy mi a neve stb. -
Alias91 #338 van igen, de ha jól emlékszem nem mindig lehet használni, bistos feltünt hogy a pálya eljén van pontszerzés és ha azt megcsináltad utána jön a küldetés és elvileg a leges leg eljén még nincs kutya(ha viszont lehet akkor a mentösöknél keresd) -
#337 Van olyan hogy kereső kutyák?És ha igen akkor honnan lehet kérni? -
nyusz #336 ja ne mdemom van hane ma teljes játk a 911 angol változat -
nyusz #335 hali megcsinltam az első missziót a de jelenik meg a második:S a chetaal se tudom feloldani:S -
#334 Köszi megpróbálom! -
félix1995 #333 Merülj le a búvárokkal és csak kattints rá arra a pirosra néha nekem se sikerüült de aztán sikertült. -
#332 hy valaki tudna abban segíteni hogy mitt kell csinálni azon a pályán ahol a hajó nekimegy a hídnak? Kimentem az embereket a vízből a hajóról a kocsikból de csak egy autót tudok kiemelniegy pirosat arrol az oldalról ami az elején nem megközelíthető. Próbáltam a másik oldalon a hídról de nem sikerült akármilyen közel állok a széléhez nem tudom kiemelni a roncsokat. Vagy nem is ezt kell csinálni? :S
A válaszokat előre is köszönöm -
SZULTA #331 jaa és méég anyit hogy videokkal sztem semmi gond még talán annyi problema van hogy csinálhatnának egy quick savet hogy ne keljen mindig kilépni a menübe de mondjuk ez már nagyon aproság... -
SZULTA #330 ja és mégy annyit hogy ha vkinek lenne kedve játszani hamachin akkor szívesen várom a
cím:emergencyszulta
pass:emergencyszulta -
SZULTA #329 kisviku teljesen így van az irányíthatoságon van mit javítaniuk!de nagyon jó kis game és én is nagyon sajnálom hogy nem lehet megvenni megvenném az összes réxét föleg ha magyar kivéve a 2 réxt mert az aszem megvan !és ténleg nem kapkodják el a dolgot a tűzoltók...szo mi szo...esetleg tudja vki mikor várható az 5 réx? remélem über grafkoja lexx! EMERGENCY FOREVER! -
kisviku #328 Tudjátok ebben az a szégyen, hogy nem is lehet itthon kapni ezt a játékot, tehát esélyed sincs, hogy megvedd tisztán, pénzért, hivatalosan.
Pedig megéri.Az első két részét miért lehetett kapni?
Jó, elhiszem, hogy nincs oly' nagy rajongótábora ennek a műfajnak, mint mondjuk egy Doom3-nak, de ha meg sem próbálják terjeszteni, akkor miből várnak bevételt?
Én nagyon szeretném megvenni ezt itthon, de nem tudom.Akár az angol vagy akármelyik változatot. -
félix1995 #327 szerintem igen. -
#326 Várj, most én nem az Emergency-ről beszéltem ám. Nekem a 911 nem indul és ahhoz kértem crack-et! 1.05 German French patch jó lesz ehhez is, azért írtad? -
félix1995 #325 Szivesen máskor is. -
#324 Köszi -
félix1995 #323 Hát igen eggyet értek vele hülye egy ötlet. -
Admiral #322 Sajnos nem csak hogy nem húzodnak félre (mindegyik rádiót hallgat teli hangerővel?), hanem igencsak hülye az összes beavatkozó szer sofőrje... Pl. előzést úgy csinálja, hogy amikor utoléri a civil járművet, akkor mindketten satufékkel megtorpannak (mondanom sem kell, ilyenkor a mentőben minden elől levő cucc repül a földre, szerkocsiban sem jobb a helyzet), és ezután a már álló civil kocsit a bevetési jármű megkerüli.
Még rosszabb a helyzet egyes pályákon, ahol alig férnek el egymástól a kocsik, és néha igencsak nem akar átmenni itt-ott, pedig lenne hely a tovahaladásra.