Emergency 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Melyik a jó?
Melyket töltsem le??
Köszi szépen!
valaki tud olyan oldalt ahol megvan a crackja a játéknak??Elöre is kösz
Ehez a játékhoz van crack??Mert ha van azok a barmok nem tették hozzá a játékhoz.
köszi szépen .többet már tényleg nem irok.
Basszus ahova letöltötted!
Után létezik egy olyan program h Daemon tools abba be mountolod belerakod ahogy tetszik , crack,--->> játszasz!
Után létezik egy olyan program h Daemon tools abba be mountolod belerakod ahogy tetszik , crack,--->> játszasz!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Légyszi valaki nem tud esetleg egy olyan helyet akár lehet fizetõs vagy rapid, vagy egy gyors torrent az Emergency 4 DELUXE EDITION-höz???? Elõre is köszi!
és hol találom az image fáljt???
Bocsi de ne nézz hülyének mit jelent az hogy mountold??
thank you
Egy jó oldal!!!
szal netrõl töltötted le illegálisan... akkor mountold be az image-fájlt. ha mégis eredeti, akkor jól átbtak
Mikor elindittom akkor megjelenik egy fekete képernyõ és utána kiir valami hogy helyezzem be a cdét vagy valami cd volt odairva de ehez nincs cd.
És még mindig nem jó.
köszi szépen!!de lemez nincs hozzá.
amúgy az egész játék német, ha le nem töltöd az angolosítást (amely jelszava kitömörítéskor: SPAM )
Hellosztok!nekem nem indul el ez a játék.Amikor el akarom inditani akkor mindig kiir nekem egy német szöveget hogy valami cd/dvd bla bla bla.Ha valaki tudja mi a baja az kérem irjon vissza.Elöre is köszönöm!!
Valaki tudna nekem abba segíteni hogy megszereztem a minap a német verziót és a kampány részbe nem futnak a dokik meg egy két tûzoltó!
A Free playnél futnak!
A Free playnél futnak!
Hali!
Van egy kis gondom.
Elindítom a játékot, betölti a pályát, majd nem sokkal késõbb kilép.
Tudna valaki segíteni?
Van egy kis gondom.
Elindítom a játékot, betölti a pályát, majd nem sokkal késõbb kilép.
Tudna valaki segíteni?
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Helló!
Nem tudna esetleg valaki néhány magyar készítésû vagy magyar tartalmú modról? Találtam egy Szolnok modot itt, de ezen kívül semmi, pedig hallottam Szegedrõl is...
Nem tudna esetleg valaki néhány magyar készítésû vagy magyar tartalmú modról? Találtam egy Szolnok modot itt, de ezen kívül semmi, pedig hallottam Szegedrõl is...
Sziasztok !
Szeretnék kérni segítséget, ha lehet, mert az ami linket itt találtam, angolul a végigjátszást, az easy módban készült, szóval jópár dolog ki van belõle maradva, és a 16 os pályán igencsak elakadtam!
Ez az amikor az erdõben van a viskó középen. És jönnek a terroristabébik, aztán pedig a robbanó kocsik, ami változó, mert volt, hogy csak 3, de volt, hogy 5 is jött...
Én a terrókat lelõttem mindet. Aztán pedig próbálkoztam a tûzmegfékezéssel... A lényeg, ha felrobban nem lehet megállítani a tüzet. Mi a tippetek? hogyan csináljam ? Már lelõttem a kocsikat is és így az úton kissebb volt a robbanóerejük, de valahol mindíg beüt a kaki...
Légyszi, ha tud valaki vlami okosat, akkor legyen olyan szives segítsen nekem. Én is szivesen segítek az eddig még el nem jutott embereknek !
Elõre is köszike !
Szeretnék kérni segítséget, ha lehet, mert az ami linket itt találtam, angolul a végigjátszást, az easy módban készült, szóval jópár dolog ki van belõle maradva, és a 16 os pályán igencsak elakadtam!
Ez az amikor az erdõben van a viskó középen. És jönnek a terroristabébik, aztán pedig a robbanó kocsik, ami változó, mert volt, hogy csak 3, de volt, hogy 5 is jött...
Én a terrókat lelõttem mindet. Aztán pedig próbálkoztam a tûzmegfékezéssel... A lényeg, ha felrobban nem lehet megállítani a tüzet. Mi a tippetek? hogyan csináljam ? Már lelõttem a kocsikat is és így az úton kissebb volt a robbanóerejük, de valahol mindíg beüt a kaki...
Légyszi, ha tud valaki vlami okosat, akkor legyen olyan szives segítsen nekem. Én is szivesen segítek az eddig még el nem jutott embereknek !
Elõre is köszike !
Asrock K7S8XE, AMD Athlon 2400+, Ati R. X1600Pro 512DDR AGP, 2Gb DDR1 400Mhz, 120GB SATA MAXTOR, 400GB SATA SAMSUNG
vagy ha neked jo az jobb lenee ha felvenném msn re a címem:[email protected]
hello mindenkinek GYOCSIKA ha eltudnád küldeni az angol fájlt azt megköszönném az e-mail om:[email protected] igaz németet tanulok de az angolt jobban értem😄 elõre is köszi
akkinek valami gondja van a végigjátszással nézze meg a http://www.emergencyx.com/emergency-4-walkthrough.html?Itemid=70 oldalt már mükszik!!<#wink>#wink><#wave>#wave>
Sziasztok!!
Miért nem mükszik a végigjátszos oldal ráklikkelek a 17-es missionra (valami tus dráma a repülön) de helyette a heckeres pályát dobja ki a többi végigjátszás se mindig jön be. Valaki segitsen!!!
17,18,19,20 missionhoz kellene képes végigjátszás, ha valakinek meg van küldeje el ide vagy [email protected] elõre nagyon köszike!!!!<#duhos2>#duhos2><#help>#help>
Miért nem mükszik a végigjátszos oldal ráklikkelek a 17-es missionra (valami tus dráma a repülön) de helyette a heckeres pályát dobja ki a többi végigjátszás se mindig jön be. Valaki segitsen!!!
17,18,19,20 missionhoz kellene képes végigjátszás, ha valakinek meg van küldeje el ide vagy [email protected] elõre nagyon köszike!!!!<#duhos2>#duhos2><#help>#help>
igen ez igy van de az el kell telnie 4 percnek vagy mennyinek de ez is le van az elején a leirásban hogy mi a téma...
szóval van egy idõhatár, ameddig megérkeznek a dilerek, és addig kell kiküldeni a megfelelõ egységeket (1 mentõ, 1 rendõr pszihológussal, rendõrfurgon 2 rendõrrel) de ezek ne legyenek a négyzeten belül. innen aztán old meg 😛
szóval van egy idõhatár, ameddig megérkeznek a dilerek, és addig kell kiküldeni a megfelelõ egységeket (1 mentõ, 1 rendõr pszihológussal, rendõrfurgon 2 rendõrrel) de ezek ne legyenek a négyzeten belül. innen aztán old meg 😛
nem látni semmi menekülõ emberkét se piros kockát csak a téren boklásznak az emberek és van egy piros keretes zona
és itt vége ott toporgok és nem tudom kit, mit hova küldjek
és itt vége ott toporgok és nem tudom kit, mit hova küldjek
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
sztem te is arra a pályára gondolsz amire levi1989...
de sztem a pályák elõtti leirásban minden benne van, vagy ha ott nem is akkor a mission közben is megnézhetõk a feladatok, sõt egész jó tippeket is ad a játék...
de sztem a pályák elõtti leirásban minden benne van, vagy ha ott nem is akkor a mission közben is megnézhetõk a feladatok, sõt egész jó tippeket is ad a játék...
azon belül nem lehet autód mikor az idõ lejár...
(az olyan biztonsági terület...)
csak azt a 2 embert kell elkapni akik berohannak majd egy épületbe és azokkal kell majd tárgyalni
(az olyan biztonsági terület...)
csak azt a 2 embert kell elkapni akik berohannak majd egy épületbe és azokkal kell majd tárgyalni
leszedtem végre a játékot. el is inditottam szépen bejött a menü meg minden. Aztán kiléptem és azóta nem indul el :S bejönnek a videók és kidob az asztalra minden hiba kiirása nélkül. Mi lehet a gond? 1.3-as patch fent van
ebben tudna valaki segiteni ???
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
aki a pénzel elment azt el kell kapni? meg mi az a piros téglalap a kis térképen?
mit nem tudsz pontosan levi?
pontosits és segitek 😛
pontosits és segitek 😛
A 3. pályán mit kell csinálni?
Hello!!!
Nem tudná nekem valaki elküldeni a crack fájl?
Vagy valahová felrakni?
Nem tudná nekem valaki elküldeni a crack fájl?
Vagy valahová felrakni?
süti,megvan<#eljen>#eljen>
<#wow2>#wow2>
és merre találom a búvárokat?<#vigyor3>#vigyor3>
és merre találom a búvárokat?<#vigyor3>#vigyor3>
Le kell merülni búvárral a kocsihoz, az ráakaszt egy uszóbólyás cuccot, amibe már a daruskocsi bele tudja akasztani a kampóját
Hogy kell kiszedni a vízbõl az autókat?<#confused>#confused>Daruskocsi nemigazán hajlandó rá:S
segítsen vki mert agyvérzést kapok<#idiota>#idiota>
köcc
segítsen vki mert agyvérzést kapok<#idiota>#idiota>
köcc