921
  • Nuno88
    értem, köszi akkor beszerzek egy másikat
  • Gyocsika
    Mivel script error van, akkor az valszeg játéhiba lehet.
    Amondó vagyok h tölts le egy Emergency 4 Deluxe editiont vagy a 911 First Responders-t.
  • Nuno88

ezt a hibaüzit írja ki mikor közelítek a mentőautó felé, ujra tettem a gamet de semmi :(
  • Gyocsika
    Lehet a játék újra telepítése megoldaná. (nem 100%)
  • bajusza
    Akkor passz.
  • Nuno88
    rájöttem h miéet nem tudom betenni a beteget a mentőbe, ha az egeret a mentőautó közelébe viszem kiír vmi hibaüzit, rányomok h kihagyás és megy a játék tovább, csak nem lehet a mentővel csinálni semmit...

bajusza: így csináltam és megis kilép mikor leomlik a szerkezet
  • bajusza
    Nem rossz.

I. küldetés: A templom mellett balra kép munkás áll, őket kell elvinni jó messzire, közbe egy tűzoltó fogjon tömlőt és oltsa a kigyulladt hordót. Ha nem vagyunk elég gyorsak, a leszakadó vasdarab fejbevágja a két munkást, és nagyobb tűz lesz, mint kezdetben.

Ha a doki leápolta a sérültet (piros csík a sérültnél), csak ekkor lehet hordágyra tenni és elszállítani.
  • Nuno88
    na de jó... első küldi, leomlik a templom köri szerkezet erre kilép... :(
  • Nuno88
    miért nem tudom betenni a sérültet a mentőbe miután ápoltam? :||
  • Lowhiyou
    Sokat rágódtam a dolgon, beszéltem pár haverral, és arra jutottunk, hogy MX-es Geforce-al nem is fog menni. Persze ha valakinek megy, ne fogja vissza magát, és dobja piacra az öteleteit.
  • krisz171
    Geforce MX 440-es kártyához milyen drivert töltsek le?mert már sokat próbáltam,és egyikkel sem megy...köszi!
  • bajusza
    Nekem a EM3 még mindig bejön, azzal is el lehet tölteni az időt. Ahhoz is van egy rakás jó mod (pl. Winterberg, Alsfeld, Los Angeles - néhány a kedvenceim közül).

EM4-hez is van mostmár szép számmal mod. Kár, hogy csak 2 magyar van. Lassan én is belefogok egy saját mod készítésébe.

Egyébként ezt a fórumot is ajánlom, nagyon segítőkészek ott is az emberek:

http://forum.langlovagok.hu/ (ide vagyok "beépülve").
  • Gyocsika
    És itt van még1 Emergencykkel foglalkozó oldal.
  • Gyocsika
    Megtaláltam de csak a 2.0 - ás verziót, ez is jó ez picit régebbi de nemsokára jön a legújabb.

Szolnok mod

DDR mod

Los Angeles mod ezt mindenképp ajánlom!
  • Gyocsika
    Sajnos egy baj van, hogy már nem letölhető az oldalról mert most készül a legújabb változata és az majd letölthető lesz. A másik oldal nem to most miért nem jön be majd késöbb biztos jó lesz.
    De mindjár megnézem hátha fenn van még valahol és belinkelem.
  • Admiral
    Ezt a SzegedMod-ot hol lehet letölteni? Az első linken sehol sem találom, a 2. oldal meg totál üres
  • Gyocsika

Szeged mod 2.5
    Mentőállomás
  • Gyocsika
    Ajánlom ezt ésezt az oldalt.
    Van csomó mod a játékhoz.

• Gyocsika
    Teljes angolt akartam írni:D
  • Nuno88
    köszi! működik, fajin játék a 2 és a 3 is tetszett nagyon anno...
  • Gyocsika
    Ha ez elöbbi link nem sikerült volna , akkor küldj egy üzenetet h mi az email címed és akkor elküldöm a nyelvi fájlokat.

(Szedd le a 911 First Responders, az teljes német és ki van javítva benne pár hiba.
  • bajusza
    Igen, próbáld ki ezzel:

Emergency 4 Deluxe Edition English Patch
  • Nuno88
    na a játék már elindult mostmár cask, azt kellene megcsinálni h ne német legyen, lehetséges ez?
  • Nuno88
    nem jó még most sem, kipróbálom ezt a driveres cuccot is
  • Nuno88
    thx kipróbálom
  • Gyocsika
    vItt itt válaszd ki a verziódnak megfelelőt és azt szedd le, másold és kész.
  • Gyocsika
    Hali!

Csináltam egy bannert, mit szóltok hozzá? Berakathatom?
  • Nuno88
    patchelve van de crackem nincs :|||
  • Gyocsika
    Milyen verziót használsz?
    Van - e patchelve?
    Jó crack-et használsz -e?
  • Nuno88
    az lehet, thx
  • bajusza
    Szerintem kevés a memória, vagy videokártya drivert kellene frissíteni.
  • Nuno88
    üdv!
    indítanám el a játékot, de cask egy fekete ablak jelenik meg majd visszaugrik az asztalra és kész
    tudja vki mi a hiba?
  • bajusza
    Ezt szedjétek le, a játék Delux Edition verziója:

http://www.zdielanie.sk/7DC64OUz9bOZmmCLZTlxfw/Em.4.deluxe.cd1.rar
    http://www.zdielanie.sk/9A-817tyb-YUG43-LErxFQ/Em.4.deluxe.cd1.sfv
    http://www.zdielanie.sk/b9P7f59BLk8Jua1msPYcsA/Em.4.deluxe.cd2.rar
    http://www.zdielanie.sk/e5jmv8AEwHCmF0Tb6QrFYw/Em.4.deluxe.cd2.sfv
    http://www.zdielanie.sk/LuTthQUUmMDD7cKzfmobaA/Em.4.deluxe.cd3.rar
    http://zdielanie.sk/CKMF1XKeV7feibQKGhG.-g/Em.4.deluxe.cd3.sfv

pass: www.dayphorum.eu
  • krisz171
    nekem jó lenne az is,ha vki megírná nekem cd-re,címet adok,elküldené,utánvéttel fizetem a postaköltséget.így mindenki jól jár.
  • krisz171
    hali!Lowhiyou!a driverfrissités megvolt,és még így sem jó...itt egy részlet a logfile-ból:
    1.!Graphics system: NVIDIA Corporation GeForce4 MX 440 with AGP8X/AGP/SSE2
    2.!WARNING: global listener object is still registered! Unregister listener before destroying object!
    angolul nem tudok,tehát vki segítsen...frissítettem a drivert,de nem lett jobb,a videokártyám elvileg megfelelő,szóval nemtom mi a baj...de jó tudni,h nem vagyok ezzel egyedül.ja,és a Modinstaller sem jó,mindig azt írja ki,h sérült a MOD-csomag,pedig már vagy ezerrel próbálkoztam..+ patchot sem tudok feltenni,mert azt írja ki,h nincs feltelepítve az EM4.
    de ha valaki nagyon segíteni akar,töltse le a RIP verziót a Sharethefiles.com-ról,és próbálja ki!!előre is köszi!!
  • Lowhiyou
    Szerintem, próbálkozz a videokártya driver frissitésével.
  • kori86
    Sziasztok! Hasonló a problémám mint Krisz171-nek! Én is kicsomagoltam, fetelepítettem... Az induló videó után szintén egy feketeség jelenik meg, mely alatt hallható valami zene. Nem megy tovább. Lefagy...
    Elolvastam az információt a programról, melyszerint 12 mb-nál több memória szükséges (nekem 512van) illetvea kompatibilis videókártyákat is megnézem (nekem ATI 9600 van) amellyel kompatibilis.
    Kaptam olyan infómat, melyszerint a RIP a hibás. Erről mi a vélemény?
    Kérlek ha tudtok segítsetek! Köszönöm szépen
  • krisz171
    hali!az a helyzet,h leszedtem a játék RIP-es változatát,és nem akar elindulni....kicsomagoltam,stb..aztán mikor minden kész van,elindítom,feketeség,és kilép...ennyi.a logfile szerint nem talál egy bizonyos startup.script nevű fájlt,holott a helyén van:S
    segítsen vki!!!előre is köszi:)
  • Cowek
    Lehet hogy melegszik a géped, mert ez a program nekem még taszkváltások sorozata után sem fagy...
    Esetleg VGA driver lehet még...
  • trobi00
    hy
    Meg tudná valaki mondani hogy mért lép ki a küldetések közben a játék ???????
    Válaszotokat elöre is kösz