Emergency 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cowek
Ez az olajkutas pálya tényleg durva... szerintem az a gond rajta hogy mindenki a tûz közepét hûti, nem pedig a terjedését... vagy 3 óra után jöttem rá <#szomoru1>

http://www.f1-info.hu/

Hogy álsz Menzi?
Téháiksz :)

Csak az a "baj", hogy még ez is 2 részbõl áll :)

Asrock K7S8XE, AMD Athlon 2400+, Ati R. X1600Pro 512DDR AGP, 2Gb DDR1 400Mhz, 120GB SATA MAXTOR, 400GB SATA SAMSUNG

Ügyes vagy Menzi sok sikert a 20-ik pályához egyben az utolsóhoz!<#eljen><#eljen><#eljen>
Nekem már rég megvan az angol verzió miért nem kérdeztél meg?
Na, hát megcsináltam a 19 est is :)
Ki van centizve mindenre az idõ. így lett 98% os

Mostmár jöhet a katrina :)

Asrock K7S8XE, AMD Athlon 2400+, Ati R. X1600Pro 512DDR AGP, 2Gb DDR1 400Mhz, 120GB SATA MAXTOR, 400GB SATA SAMSUNG

FrezeR
remek, hát ideje volt már hogy kiadják az angol verziót is :)

Bocsánatot kérek, az elsõ kép a 16 os pályáról való :)))

Jaja a 2. kép pl. a 19es pályáról van, az elsõ pedig feltételezésem szerint, mivel még nem ismerõs a 20. ról :)

Dév! 6 Ember van a vízben és csimpaszkodik valamibe.
3 ember van a víz alatt, ahogy félix mondta és bugyborékolnak. Búvárt a csónakba, a helyszínen kirakod belõle lemerül, majd a csónakkal felveszed és gól. :)

Szerintem is angol és az emergency 4
FrezeR
jah és itt a hivatalos oldala

FrezeR
a nforce-on irnak egy játékot a neve 911: First Responders ma jött ki és valóban ez lenne az emergency 4 angol verziója? a képek alapján úgy látom igen. mit tudtok errõl?

A víz alatt is vannak 3-an, búvárral le kell merülni ott, ahol idõnként ilyen felszálló buborékokat lehet látni.

amikor átszakad a gát és elönti a várost a házakrol kimentetem mindenkit a vizbõl is de még mindig azt jelzi hogy még vannak sérültek de én nem találtam senkit.
Melyik az a pálya ird le részletesen Dév90.
Sziasztok valaki megtudná mondani hogy a nyolcadik pályát hogy kell végig vinni?
17 kész, jön majd holnap a 18 :)

ok .gratula!!!!!!!!!<#eljen>
HaHa, és megcsináltam...
Ahogy írtam mi a pálya, eszembeötlött, hogy mivan, ha csak azokat szedem le, akik lövik a házat, és kimentem gyorsan azt az egy faszit, akik kell. ehhez elég volt 1 rendõr helikopter, 1 rendõr, meg egy lövész. aztán a többi terror odafutott, majd lementek a térképrõl. A robbanós kocsik viszont belementek a fákba és lett is tûz, de ha már eloltani nemlehet, a város védelmével megvártam míg a fák leégnek és elalszik a tûz. ehhez kellett kb 7-8 tûzoltóótó, akik védték a házakat, meg , hogy ne terjedjen át a túloldalra a tûz. majd 4 mentõvel elvittem a sérülteket is szóval 65% lett 14:56 alatt, mert sokat költekeztem, az idõ az 100% os lett meg a fizikai damage lett még 75 % os meg a másik is kb ennyi, szóval ez van, most nekifutok a kövinek :)

A 16 os pálya az olyan, hogy van 1 erdei viskó, fenn a dombon, középen. van benne 2 ember, akikre lövöldözik két terror kivülrõl. meg két lõtt ember kint hever a ház elõtt.
Ha ezeket likvidálod, akkor még meg is kéne menteni a benntlévõket, valamint a sérülteket ellátni. Majd jön még 3 irányból 3-3 terror. Azokat is meg kell firgatni. Aztán szintén 3, de olykor 4 irányból jön 1-1 kocsi. amik belemennek a fákba és felrobbannak, majd olyan hatalmas tûz fog kialakulni, hogy isten özönvize sem tudja eloltani, ami a másik hátráltató dolog, hogy nem sok pénz van ere a küldire. Hát ennyi lenne... :)

Ha a 11es pálya amit mondasz, vízen a fúrótorony, akkor a tehendõk a következõk:

Helikoffáterrel oda kell vinni egy teknikusssst, és le kell kapcsolni a kitermelési folyamatot, középen egy pirosan villogó kapcsolótáblánál.
Majd lentebb vagy egy szoba, a fúrótorony alatt, oda is be kell kûdeni és lekapcsolni ott is egy kapcsolószekrényt.

Kiküldesz 3 Tûzótó Hajót, Min. 2 Motorcsónakot, és szintén minimum 6-8 Tûzótót. A tûzoltókat be a csónakba, át a toronyhoz, és a falakra szerelt tomlõkbõl olthatnak is.
Kell továbbá természetesen 1 nagy mentõbusz, vagy annyi mentõautó, ahány sebesülted lesz.
(Kellhet még egy olyan tisztító tûzoltóótó is+ ember, amennyiben nem vagy elég gyors és elkezd felrobbanni egy pár dolog, de szerintem e nélkül is megy neked.)

A teknikusi helikoffáterrel kezdheted is átmenteni a kikötõbe, a mentõhöz a sebesülteket.
A mentõcsónakokkal járd körbe a tornyot és szedd fel a vízben lévõ embereket. Azthiszem, ha nem vagy elég gyors, akkor pár el is süllyed, úgyhogy kellhet hozzá búvár is. (1 elég, de nemhiszem, hogy fog kelleni).

Ha a tüzet sikerül megfékezned, robbanások nélkül, akkor a bámészkodókkal semmit sem kell csinálnod.

Eloltod a tüzet, hazaviszel mindenkit és kész is... :)

Én most annál a fúrotoronynál tartok de mindig elveszitem.Amugy miröl szól a 16-pálya irjad le részletesen Menzi!!
Nagyon szívesen Félix, bármikor, egész a 16 os pályáig :)

Köszi szépen Menzi!!!
chrysler300c
em4 editorban hogyan lehet betöletni a saját modomat?

ASUS K8N alplap AMD SEMPRON 2500+, 120 GB HDD, 1,5 GB RAM ASUS GeFORCE 7600GS 256MB AGP VGA

Én is kérnék segítséget ismét, de még ugyanazt, mert azóta nem naon próbálkoztam, mert értelmét sem láttam...
16 os pálya. Terroristák rohamozák az erdészházat. De mit tudjak csinálni a robbanós kocsikkal ??? Légyszi segítsetek! Köszi

Félix !

Benn a körben van 1 sérült 1 kissebb törmelék alatt középen.
Fentebb (ha az épület bal oldalt van a képen) bal oldalt a kör szélén 1 nagy törmelék alatt van még egy sérült, ehhez darus kell. A többit gondolom megtalálod. Nos vigyél egy 4 pisztolyos rendõrbõl álló kisbuszt a helyszínre, fel az útra. teríts le egy szögesdrótot keresztbe a jobbra kifelé vezetõ úton. Ne lõdd le õket, csak bilincs. Ezeket is kiviszed és kész.

Dév90. Torrent oldalakról bármikor. De szerintem már DC -n is megtalálható.

Sziasztok valaki meg tudná mondani hogy hol szerezhetõbe a játék?
köszi szépen
kérlek irlyatok az elöbbire!
Szathy
ha a sebesültszámláló kis ikon a képernyõ bal alsó részén nullát mutat, akkor nemtom, mi van. ha nem nulla, akkor hozz darut/tûzoltót, mert törmelék alatt lesznek
help mindenkinek mindenkor

Hello azon a pályán vagyok amikor ünepség volt és az elnök allat fölrobbant a bomba.A végénél tartok már a terroristákat is elfogtam a tüzet is eloltottam és a sebesülteket is elvittem és azt irja hogy evakuáljam a sebesülteket de már mindenhonna elvittem az épülettetejében volt kettö a földön a robbanás helyén olyan kb 4,5 nemtudom és a két autóba 2 ember volt egy terrorista is megsérült azt is elvittem aki tud még több sebesülteket az kérem irjon!!!!!!!
w77d
köszi :)

Gyocsika

w77d
valaki meg tudná mondani honnan lehet a játékot leszedni?? privibe is jöhet :D

Én még csak ott tartok mikor ilyen katonai vagy milyen ünepség volt és egy bomba fölrobbant.
Gyocsika
Huh hát elég nehéz mindeggyik!
De amikor egy asszem olaj fúró torony kigyullladt a tengeren az elég durva volt! De a végefelé mindeggyik nehéz!

Köszi szépen az angolositást!
Szerinted melyik volt a legnehezebb pálya?
Gyocsika
Nincs mit!

A magyarítás már készül, nekem is csak angolositásom van!
Ha adsz egy email cím akkor elküldöm!

Elkészült ehez a magyaritás vagy az angolositás mert nem perfect a német.
Elindult!Köszönöm szépen gyocsika!!!
Ezt irja :Az alkalmazást nem sikerült elinditani,mert vision71.dll nem található.Az alkalmazás ujratelepitése megoldhatja a broblémát.Most ez meg mi?
ok
Gyocsika
bármelyik

melyik mirroron töltsem le a 1.2-õn ????
Hány mirroron töltsem le???
ok köszi szépen
Gyocsika
Ha nem telepitettél fel egy patchet sem akkkor szedd le az 1.05 German French vagy ha van fenn patch akkor az ahoz illõt! Pl ha van fen 1.3 patch akkor rakj 1.3 crack! És olyam cracket rakj amilyen verziód van! German vagy French