921
  • Charly
    ripes vagy teljes?
  • Joybull
    hali!
    Spec csak fájlcserélőn tudtam elérni, máshol nem láttam.
  • Charly
    Nagy a csend:)
  • Charly
    Sehol senkinek semmi tipp?
  • Charly
    Sziasztok hol elérhető ez a progi?
  • Cormac
    Szuper, ha lehet futni...de hogyan lehet a nagyobb sebességet előcsalogatni belőlük?? :)
    Köszi ha valaki elmondja a megfejtést (ha nem jönnék magamtól rá) ;)
  • Gyocsika
    Én nekem egy kérésem lenne hogy a küldetések elötti videók nekem nincsnek meg mert olyan verziót szedtem le amiben nicsenek benne azért szedtem ezt mert kevesebb mb volt :) azt szeretném kérni hogy azokat a videókat valaki feltudná rakni nekem valaohva rapidshare vagy valahova ezek a data/video mappába vannak!
  • Gyocsika
    Én akárnkinek eltudom küldeni az angol fájlokat csak irjatok e-mailre vagy privátba!
  • Gerbill
    Remélem ez jobb lesz mint a 3, mert az nekem nayon nem tetszett.
  • Cormac
    Először is: jó hír nekem hogy megjelent. Sajnos eddig nem botlottam bele sehol, ezért nem tudtam.
    Remélem számomra emberi nyelven is kint van valahol (angol).
    Én is kérdeznék egyet, de sajnos sejtem a választ.
    Ebben a részben is még csak úgy lehet játszani, hogy mindhárom típust (rendőr,tűzoltó,mentő) nekem kell irányítanom? Nem lehet lepasszolni free play-ban egyiket sem?
    Köszi a választ
  • Lowhiyou
    Nem nehéz. A nehezebbek később jönnek.
  • Admiral
    De meglehet, csak nehéz
  • Gyocsika
    Dehogynem!
  • vpetikee
    szar ez a pálya,nem lehet megcsinálni!
  • Admiral
    Igen, le kell. Ők pedig a felszinre hoznak egy uszó bólyát.
  • vpetikee
    csÁ!ELŐTTE A BÚVÁROKKAL LE KELL MERÜLNI A KOCSIKHOZ?MERT NEM BÍRJA KISZEDNI A KOCSIT A DARU!
  • Lowhiyou
    Szerintem egyszerű, nincs benne semmi csavar, csak gyorsan kell cselekedni. Ezt mát többször lejátszottam, mert nagyon bejött.
  • vpetikee
    jah már rájöttem!Nehéz küldi!
  • Lowhiyou
    Hát hidat kell építeni, de előbb még emeld ki a két roncsot a vízből, mert abban is vannak emberek.
  • vpetikee
    Sziasztok.Ha vki megcsinálta már a 4.küldit az segítsen nekem!
    Annyit tudok,hogy a híd jobb felén van 2 ember akiket ki kell vágni a kocsiból,a kocsikat elviszem utánna.A vízbe van 2 fulldokló azokat kimentem motorcsónakkal.A hajón van 4 sebesült,meg 1 bámészkodó,őket is megmentem!Aztán kiírja,hogy vigyázzak,mert va vmi gebasz a híddal!Ne itt kéne a segítség,meg ott,hogy a híd másik felére,hogy tudok átjutni?Csak hajóval,helikopterrel?Vagy hogyan?
  • vpetikee
    aha,igen,de még csak belenéztem,mert nem tudtam végigvinni,idő hiánya miatt!
  • Lowhiyou
    Az a pálya, amikor az uszály elgázolta a hidat?
  • vpetikee
    Én most az autópályás résznél tartok,amikor leszakadt
  • vpetikee
    Vigyél mesterlövészt és szedd le a 2 üpsét,nem tudják lelőnni a csajt,mert ha jól csinálod,addigra már mind2-t leszetted!Én így csináltam meg!
  • Lowhiyou
    A lényeg hogy be kell dobni a ködgránátot, és azzal a lendülettel be is kell rontani, és le kell tartóztatni őket,(ha jó emlékszem ketten vannak, rég volt már) mielőtt felocsudnak, különben halál a vége. Meg lehet csinálni, ha a gránát jó helyre kerül. Nekem többnyire kint szokott robbani. :-(
  • beater
    Hali!

És hogy iktatom ki a két ürgét, aki túszulejti az arcokat?
    Próbáltamfüst-bombával, de mindíg lelövik a csajt....

Help!

Cs.
  • Lowhiyou
    a lényeg, hogy amig nem indul el az "akció", addig egyetlen egységed sem kerülhet a kijelölt területre, különben buktat a küldetést.
  • vpetikee
    Hát nem igazán jön be ez a húzás amit leírtál,mert hiába várok,csak az idő jár le és nem jön senki,csak elvesztem a küldetést.

Valahogy előkell kell készíteni a terepet,tud vki segíteni nekem?
  • vpetikee
    Ok,köcci ezt kérdeztem!
  • Lowhiyou
    Ha a 3.(?) pálya, amikor a videóban pénzt pakol emberke egy táskába, akkor olvasd el a 72-es hsz-em. Ha nem, akkor konkrétabban tedd fel a kérdést. :-)
  • vpetikee
    Sziasztok!Nekem annál a pályánnál lenne gondom,ahol a bombát kell megkeresni vagy mit!AMikor pirosan villog egy nagy nézetrács.Ott mit kell csinálni?
  • Golyókapkodó
    Köszi a segítséget! Írtam levelet...
  • Bepantheras
    Sziasztok, valaki megtudná mondani mit kell tennem ahhoz, hogy a tűzoltók és a doki fusson ha baj van? Mert halálos nyugalommal közlekednek. Ez a campaign módban van. Újra kellene installálnom. Most az 1.2 patch van fent.
  • Gyocsika
    A válasz az hogy létezik! De ha adsz egy e-mail címet még talán küldök is!
  • Golyókapkodó
    Jó, most már értelmes ember is írhatna....
    Kérdés változatlan: létezik angol(osítható) Emergency 4?
    Köszönöm a segtséget előre is!
  • Gyocsika
    Az internet csodákra képes!
  • Golyókapkodó
    Csak válaszolni kellene, nem kioktatni... Szóval, segítőkész emberek?
  • Gyocsika
    CSak egy kicsit keresni kéne nem pedig kérdezni!
  • Golyókapkodó
    Hello!Akkor valakinek van angol nyelvű Emergency 4??? patch vagy teljes játék formájában! Vagy lesz valaha???
  • Lowhiyou
    Na erre még nem figyeltem fel, már hogy tudnak futni, mivel én általában a free play-el játszok, és ott nagyon lusták. De már megszoktam, és belekalkulálom.