921
-
#121 ripes vagy teljes? -
Joybull #120 hali!
Spec csak fájlcserélőn tudtam elérni, máshol nem láttam.
-
#119 Nagy a csend:) -
#118 Sehol senkinek semmi tipp? -
#117 Sziasztok hol elérhető ez a progi? -
Cormac #116 Szuper, ha lehet futni...de hogyan lehet a nagyobb sebességet előcsalogatni belőlük?? :)
Köszi ha valaki elmondja a megfejtést (ha nem jönnék magamtól rá) ;) -
#115 Én nekem egy kérésem lenne hogy a küldetések elötti videók nekem nincsnek meg mert olyan verziót szedtem le amiben nicsenek benne azért szedtem ezt mert kevesebb mb volt :) azt szeretném kérni hogy azokat a videókat valaki feltudná rakni nekem valaohva rapidshare vagy valahova ezek a data/video mappába vannak! -
#114 Én akárnkinek eltudom küldeni az angol fájlokat csak irjatok e-mailre vagy privátba! -
#113 Remélem ez jobb lesz mint a 3, mert az nekem nayon nem tetszett. -
Cormac #112 Először is: jó hír nekem hogy megjelent. Sajnos eddig nem botlottam bele sehol, ezért nem tudtam.
Remélem számomra emberi nyelven is kint van valahol (angol).
Én is kérdeznék egyet, de sajnos sejtem a választ.
Ebben a részben is még csak úgy lehet játszani, hogy mindhárom típust (rendőr,tűzoltó,mentő) nekem kell irányítanom? Nem lehet lepasszolni free play-ban egyiket sem?
Köszi a választ -
Lowhiyou #111 Nem nehéz. A nehezebbek később jönnek. -
Admiral #110 De meglehet, csak nehéz -
#109 Dehogynem! -
vpetikee #108 szar ez a pálya,nem lehet megcsinálni! -
Admiral #107 Igen, le kell. Ők pedig a felszinre hoznak egy uszó bólyát. -
vpetikee #106 csÁ!ELŐTTE A BÚVÁROKKAL LE KELL MERÜLNI A KOCSIKHOZ?MERT NEM BÍRJA KISZEDNI A KOCSIT A DARU! -
Lowhiyou #105 Szerintem egyszerű, nincs benne semmi csavar, csak gyorsan kell cselekedni. Ezt mát többször lejátszottam, mert nagyon bejött. -
vpetikee #104 jah már rájöttem!Nehéz küldi! -
Lowhiyou #103 Hát hidat kell építeni, de előbb még emeld ki a két roncsot a vízből, mert abban is vannak emberek. -
vpetikee #102 Sziasztok.Ha vki megcsinálta már a 4.küldit az segítsen nekem!
Annyit tudok,hogy a híd jobb felén van 2 ember akiket ki kell vágni a kocsiból,a kocsikat elviszem utánna.A vízbe van 2 fulldokló azokat kimentem motorcsónakkal.A hajón van 4 sebesült,meg 1 bámészkodó,őket is megmentem!Aztán kiírja,hogy vigyázzak,mert va vmi gebasz a híddal!Ne itt kéne a segítség,meg ott,hogy a híd másik felére,hogy tudok átjutni?Csak hajóval,helikopterrel?Vagy hogyan? -
vpetikee #101 aha,igen,de még csak belenéztem,mert nem tudtam végigvinni,idő hiánya miatt! -
Lowhiyou #100 Az a pálya, amikor az uszály elgázolta a hidat? -
vpetikee #99 Én most az autópályás résznél tartok,amikor leszakadt
-
vpetikee #98 Vigyél mesterlövészt és szedd le a 2 üpsét,nem tudják lelőnni a csajt,mert ha jól csinálod,addigra már mind2-t leszetted!Én így csináltam meg! -
Lowhiyou #97 A lényeg hogy be kell dobni a ködgránátot, és azzal a lendülettel be is kell rontani, és le kell tartóztatni őket,(ha jó emlékszem ketten vannak, rég volt már) mielőtt felocsudnak, különben halál a vége. Meg lehet csinálni, ha a gránát jó helyre kerül. Nekem többnyire kint szokott robbani. :-( -
beater #96 Hali!
És hogy iktatom ki a két ürgét, aki túszulejti az arcokat?
Próbáltamfüst-bombával, de mindíg lelövik a csajt....
Help!
Cs. -
Lowhiyou #95 a lényeg, hogy amig nem indul el az "akció", addig egyetlen egységed sem kerülhet a kijelölt területre, különben buktat a küldetést. -
vpetikee #94 Hát nem igazán jön be ez a húzás amit leírtál,mert hiába várok,csak az idő jár le és nem jön senki,csak elvesztem a küldetést.
Valahogy előkell kell készíteni a terepet,tud vki segíteni nekem? -
vpetikee #93 Ok,köcci ezt kérdeztem! -
Lowhiyou #92 Ha a 3.(?) pálya, amikor a videóban pénzt pakol emberke egy táskába, akkor olvasd el a 72-es hsz-em. Ha nem, akkor konkrétabban tedd fel a kérdést. :-) -
vpetikee #91 Sziasztok!Nekem annál a pályánnál lenne gondom,ahol a bombát kell megkeresni vagy mit!AMikor pirosan villog egy nagy nézetrács.Ott mit kell csinálni? -
Golyókapkodó #90 Köszi a segítséget! Írtam levelet... -
Bepantheras #89 Sziasztok, valaki megtudná mondani mit kell tennem ahhoz, hogy a tűzoltók és a doki fusson ha baj van? Mert halálos nyugalommal közlekednek. Ez a campaign módban van. Újra kellene installálnom. Most az 1.2 patch van fent. -
#88 A válasz az hogy létezik! De ha adsz egy e-mail címet még talán küldök is! -
Golyókapkodó #87 Jó, most már értelmes ember is írhatna....
Kérdés változatlan: létezik angol(osítható) Emergency 4?
Köszönöm a segtséget előre is! -
#86 Az internet csodákra képes! -
Golyókapkodó #85 Csak válaszolni kellene, nem kioktatni... Szóval, segítőkész emberek? -
#84 CSak egy kicsit keresni kéne nem pedig kérdezni! -
Golyókapkodó #83 Hello!Akkor valakinek van angol nyelvű Emergency 4??? patch vagy teljes játék formájában! Vagy lesz valaha??? -
Lowhiyou #82 Na erre még nem figyeltem fel, már hogy tudnak futni, mivel én általában a free play-el játszok, és ott nagyon lusták. De már megszoktam, és belekalkulálom.