Emergency 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló
mit kell azon a pályán csinálni mikor a videóban egy ember pénzt pakol egy táskába aztán a kabátjába egy pisztolyt tesz?
köszi

Próbáld meg ezzel a jelszóval: www.torrentplanet.net

FrezeR
nem tudja valaki, hogy mikor jön ki az angol nyelvü változat?

Hello!

Letöltöttem a német oldalról az emergency 4-et, amit lejebb írtatok. Csak egy a bibi hogy kitömörítésnél kiírja hogy titkosított és kér jelszót. Nem tudjátok hogy azt honnan lehetne megszerezni. Segítséget elõre is köszi!
Sziasztok,

A "Bomba a konferencián" pálya végén már mindennel készen vagyok, ott állok a létrás tûzoltó kocsival az emelet alatt, ahol két sérült fekszik. De valamiért nem tudom feltenni a tûzoltót az emeletre. Mindig csak hûteni akarja a falat, és nem mászik be. Tud valaki megoldást?
Köszi.
Rendör helikopterrel. De egyébként van Vészhelyzet 3-nak külön részlege. :)

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

csn tamás
az emergency 3ban annál a küldetésnél mikor tömegbaleset van az autopályán hogyan menjek át a tuloldalra távoltartani a bámészkodokat???

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein

FrezeR
az angol verzióról nincs valami hír?

csn tamás
jolvan már megint hülye voltam és nem olvastam.....köszi!már szedem utorrentrõl az emergency 3at....a demoját leszedtem már és nagyon jo....remélem hamar lejön a game és tolhatom....

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein

Bittorrentrõl
#40-es hozzászólást nézd meg...

csn tamás
sziasztok!!!!! megtudnátok mondani honnan lehet leszedni az emergencyt a netrõl ingyen????nem feltétlen a legujabbra gondolok...nekem jo az elsõ is vagy a második csak játszani akarok....köszi a segítséget elõre is....

Nem jártam még az editorban. Nem tudok segíteni.

Elvileg nem ugyan az a két játék. A Fire Department 3 csak tûzoltós. Valami gyújtogatóról szól. De van cikk az SG-n: Fire Department 3

emergency3 editorban, hol van ut? hol lehet le4rakni? mert nagyon nem talalom...

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

köce.
és hol tom megszerezni az EM4 et? mert gamezweben(http://gamez.fee.hu) nincs fenn, pedig minden uj jatekot felraknak :S
az E4 nem a Fire Department 3?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Olyan 2 hete szerintem, hogy kijött a játék. De én úgy tudom csak német és francia nyelven van még kint. Sajnos nem tudok ilyesmi játékot. Vagy talán mégis. Fire Department 3 itt a fórumon találsz róla infót. Tûzoltós játék. :)

kösszz!
miota van egyépként emer4? mert sehol sem láttam hogy van ... :)
ez az egyetlen játék(emergency) amiben nem csak tüzet kell oltani?
ha nem,akkor mondtok olyat, ami iesmi? pl autopálya baleset...

Aha, ezt nem tudtam...
Én úgy voltam vele, mint amit Rome Total War ír, mikor a város elfoglalásánál lemészárlod a lakosokat:
"Harsh times demand harsh measures" :D

Elég ha beszélgetnek. Visszaül és elmegy.

Rendõr-helikopterrel vigyél oda két rendõrt, és tartóztattasd le õket

A topik neve: Vészhelyzet 3

Egyébként az elsõre a szerelõ autó a megoldás (sárga). Ha már megvan nem részletezem.
Második kérdésedre pedig, rendör helikoptert rendelsz. Landolsz ott a másik sávnál. Mindenki aki megáll, beszélgetsz velük a rendõrrel. Továbbmennek. Megáll ott 3 vagy 4 autó.

najo, az megvan :)
most ott vagyok e küldin belül, hogy ot vannak ien bámészkodo emberek,és elüti az auto. de mit csinaljak velük? mert semien emberem se tud átmenni

e3 mas forumot nem talalok.
az E3 ban, a 4ik küldi assze,, amikor egy buzbaleset történik.
ott nem tom megcsinalni, hogy jön mindig egy kocsit, és neki megy a többinek. direkt eltakaritom az egyik sávot neki, de azér átmegy a másik sávba... LOL
ideges vok
mit kell csinalni, vagyis hogyan?

Ott éppenséggel azt kell, hogy azt az autót kell leinteni amit kiír felülre. Nem jól tudom? Igazoltatni kell. De van Emergency 3-nak külön részlege itt a fórumba. :)

emergency3 ban, a 3ik küldiben mit kell csinalni? én ugy fogtam fel, hogy kihivok pár rendört, aztán van vmi piros auto, és tisztitsam meg az utat neki, a forgalmat rakjam odébb.mit kell csinalni?
-emergency 4? http://gamez.fee.hu rol szettem le a 3mat, de 4et nem lattam...

Nem olyan régen. De angol van már?

hi. miota van emergency 4?

FrezeR
de várható, csak kicsit késõbb kerül forgalomba. de szerintem napok kérdése és kint lesz

Én úgy telepítettem fel, hogy a videókat kihagytam, és most amikor elkezdek egy küldetést, akkor nem mutatja. Nem tudjátok hol lehetne beállítani?

PLackó
angol nem várható? :(

Ebben a részben már fecskendõrõl is lehet sugarat szerelni, táplálni viszont nem lehet, mert a szerben eléggé meglepõ módon végtelen viz van :)

Összességében tetszik a játék, bár a francia karattyolásból nem mindent értek :S

FrezeR
na az angol is csak jön már nemsokára:)
egyébként irhatnál róla milyen a játék livin!

Pontosabban EMERGENCY 4

Én kerestem torrenten, de csak egy francia oldalon van meg, ahova regelni kéne, viszont a regelés ott átmenetileg szünetel :S

Úgyhogy asszem h várnom kell amíg ki nem jön "rendesen"...

Amugy ha valakit erdekel a jatek torrenrol le lehet huzni

Tüzet oltani barmilyen nyelven tudok :D

És tudsz franciául? :)

Igen

PLackó
francia nyelven?

Nekem mar megvan :P

PLackó
huh akkor lemaradtam:)
senki nem próbálta még?

Akit érdekel...
Tûzoltással kapcsolatos jegyzet (alapfokú) ITT érhetõ el.
Érdemes elolvasni! <#kacsint>

Aha, én nem vagyok hivatásos tüzoltó, és nekem az a 4000 l kevésnek tünt :)
De nem túl nagy tüzekhez lehet hogy elég...

Jah, már meg is jelent, és már van is hozzá 1.1-es patch :)

PLackó
#1-es komment szerint már meg kellett volna jelennie..

Tisztelt Admirál!

Jól tudom miben mennyi víz van! (Nem szeretném felsorolni! <#smile> )
Eddig akárhány tûzünk volt,mindíg szereltünk tartályrol sugarat és egyszer sem tûzcsaprol. Onnan táplálást szoktunk! <#kacsint>
Remélem egyszer azt is megoldják,hogy táplálást is kelljen szerelni,ha még osztott sugár is szerelhtõ lesz,akkor aztán leveszem a sisakom egy rövid idõre! <#integet2>

FrezeR
én is:)

Elvileg holnap jelenik meg a game... már kiváncsian várom