921
-
félix1995 #321 Ha nem telepitettél fel egy patchet sem akkkor szedd le az 1.05 German French vagy ha van fenn patch akkor az ahoz illőt! Pl ha van fen 1.3 patch akkor rakj 1.3 crack! És olyam cracket rakj amilyen verziód van! German vagy French -
félix1995 #320 bocsi ezt szedd le http://m1010.gamecopyworld.com/games/pc_emergency_4.shtml -
félix1995 #319 Válazd ki amelyik kell és szedd le -
#318 Aha, hát én nem. Crack-et hol lehet találni hozzá? (911) -
#317 Ha nincsen náluk köcöllék gyorsan futnak, és a későbbi pályákra már valami traning centerekkel méggyorsabbak leszenk. -
félix1995 #316 Eggyet értek veled,tényleg lassan mozognak! -
kisviku #315 Két dologban viszont sajna nem változott még a legelső része óta sem.
Ugye itt megkülönböztető jelzést(sziréna,villogó) használó járműveket irányítunk.Miért nem húzódnak le a civil járművek,ha ezek jönnek?
A másik,a tűzoltók úgy sétálnak, mintha én kimennék nézelődni a városba.Szépen komótosan.Ha vészhelyzet van, nem kéne futni egy kicsit?
Egy óra, mire a tűzcsaphoz odamegy...ha ez a valóságban is így menne, már porig égett volna ez a város. -
félix1995 #314 Nekem volt és crackeltem és jó lett. -
#313 Thx, bár én azt hittem, hogy az E4 is angolul volt meg nekem. Egyébként a 911 nekem nem indul, viszont az E4 igen. Elindítom és egy fél perces fekete screen után vissza a desktopra és a futú programok között sincs a játék. (természetesen directx és hasonlók megfelelnek) Vkinél hasonló gáz? -
#312 a 911: First Responders a játék angol változata. teljesen ugyanaz mint az Emergency 4 ami ugye német nyelven jelent meg és van a piacon jóideje. -
#311 Hali,
A "911: First Responders" mi az hogy az Emergency 4? Most ez nem egy új játék? Emergency 4 már nagyon régóta van nem?? Én most bezavarodtam. -
félix1995 #310 Hogy áltok? -
Menzi #309 Nos, hát az úgy van, hogy lett egy pár könnyítés beletéve-
Pl.:
-A dokik kb. 10 mp után odafutnak a sebesülthöz, ha közel vannak hozzá.
-Az egységeket egyből küldheted a helszínre, nem csak kimennek a map elejére, mint régen.
Az egységek irányítása könnyedébb. (De itt teszem hozzá, hogy nekem még mindig hiányzik az, hogy ha egy dokira ráklikkelek 2-szer gyorsan, akkor kijelölje az összes dokit. Vagy a rácsatlakozós tűzoltóótó mellett lévő két-két hapekot be akarom szállítani a kocsiba, akkor külön külön tom csak őket kijelölni és még akkor is nyomni kell egy gombot alul ahhoz, hogy rányomhassak a beszállásra...)
-Szerintem agyilag jobban ki vannak dolgozva a küldik, ezáltal logikusabban lehet őket megcsinálni.
Grafikailag vagy 15%-os növekedés észlelhető.
A videók meg csak videók, lehetne bennük sokminden, de azért összeségében ez eddig a legjobb szerintem.
Nagyon várom az 5-öt, mert lesz!
Remélem tudok majd írni a készítő csoportnak, hogy milyen dolgokat tehetnének bele. De majd meglátjuk.
Úgyhogy hajrá gyerekek, hajrá! -
félix1995 #308 Szerintem jó.De tényleg a lényeget kihagyják. -
#307 az nekem negatívum a játékban,hogy bár a videók nagyon szépek,de pont a lényeget hagyják ki belőle :( (robbanás,összedőlés, stb..) -
nyusz #306 hali! menynivel jobb ez mint a 3? a képek alapján szép! -
félix1995 #305 A 8.-páyáig segitettek.Ma lehet megcsinálom a forotornyosat de lehet nem mert tul lusta vagyok hozzá:) -
félix1995 #304 Sok sikert hozzá -
félix1995 #303 :) -
#302 köszi szépen,holnap próbálom! :) -
Menzi #301 Filéx! nincs.
De lassan gondolkodom rajta, hogy készítek egy végigjátszást... :)
Placko! A bombás pálya a 6-os, a legközelebbi nagy tűz meg a 9-es pályán van, na de nem is ez a lényeg. Ha erre gondolsz, akkor csináld azt, hogy minden egyes tetühöz vigyél egy rendőrkocsit 1 emberrel, egész a vonalig. ÉS tudod, hogy melyik dobja majd a gránátot, ha el akarod kapni, na ahhoz minnél közelebb vigyél 2-3 rácsatlakozós tűzoltóótót, meg 2-3 pumpálós tűtoltóótót. helyezd őket olyan gyorsan üzembe, ahogy csak tudod, és meglesz az maxi 10 perc alatt.
Megmondom őszintén én is sokat szívtam vele. :) -
#300 azon tegnap lettem túl,de ami utána jön..akkora és annyi tűz van hogy nem bírok vele :(
közben menteni,meg rendőröket utasítani.. -
félix1995 #299 Menzi van msn-ed? -
félix1995 #298 Jó sok sérült -
félix1995 #297 AZ könnyü pálya de ha Menzi nem segitett volna akkor még mindig ott tartanék :) -
nagygore #296 jolvan ez is megvan. kösz mindent játszok tovább. most jön a bomba! -
nagygore #295 oké kössz menzi!
átvittem. azért nem találtam meg mer a másik tüzoltókocsival téptem ki a helyszínre.most az utánalévő pályán vok na az se piskóta. ez a "leszakadt az autópálya híd mert egy hajo teli trafálta című pálya". addig még elboldogulok de aztán TOVÁBBSZAKAD és GAME OVER. rá két percre kiírja hogy
mission failed. mindenkinek kanyec. ti hány darut rendeltetek?
(ja és tök jók a buvárok)
Nekem kell a magyarosítása!!! ugytudom már készítik!
-
Menzi #294 Ja, itt a kép :) : http://wmmenzi.uw.hu/hihi.JPG
-
Menzi #293 Igazán nincs mit ! :))
Kicsit bepipultam, miután az istennek se találtam azt az 1 nyomoréult feltehetően már hullát... aztán elvoltam.. :) -
Sikerült is 76%-ra! Ott rontottam el, hogy a fröcsölős autókkal akartam megoldani, és azokkal sem túl jó sorrendben :-)
Köszi! -
Menzi #291 nagygore! A szerkocsiból tudod kivenni, ami az első jármű a felsorolásból, mikor kiszállítod belőle az embert a helyszínen, akkor ráklikkelsz az emberre és a "menüjében" a bal felső gombra ha rákattintasz, akkor ki tudod választani, hogy mit szeretnél kivenni a kocsiból. És arra kell kattintanod, ami úgy néz ki , mint egy erővágó.
2 monster truck-ba is van sebesült, a másik kettő pedig a lelátón.
De a #277-es hozzászólásomba részletesebben leírtam.
--
Félix! Ha kell help szóljál :)
Végeztem volna... Vagyis már megcsináltam mindent, de valahogy maradt egy sérült valahol a víz alatt szerintem. Most megyek megnézem, aztán szerintem égigvittem. :) Aztán szeretnék valami pályát készíteni. Remélem sikerült, és majd ha érdekel el tom küldeni valahogy.
--
Cowek! Az egy valóban nem túl egyszerű pálya.
Fentre a raktárhoz kell egy locsoló ótó, meg egy rácsatlakozós 4 oltóval. Középre kell ugyanígy, cask 6 oltóval, és rácsatlakoztatni a fennmaradó 2őt egy-egy tűzcsapra. Jobb fentre szintígy, de vihetsz akár mégegy csatlakozós autót még 6 oltóval. akik oltják fentről a középső részt. Először a jobb felső részhez küld az egységeket, aztán a középsőhöz, és csak utánna a raktárhoz. A jobb felsőt ha szerencséd van gyorsan meg lehet akadályozni, onnan meg már egyszerű.
15 sérülted van .
1 A tartálykocsi alatti kocsiban.
3 Az összedőlős házban. 2 lent, 1 fent.
1 Egész fent a kerítés mellett.
1 A raktár jobb alsó sarkánál a kerítésnél a teherautóban.
1 Szintén itt a kerítés mellett egy törmelék alatt.
1 Jobb fent a balesetben.
1 Középen a balesetben.
2 Középen fent a házban, ehhez emelőkosaras kell.
4 Fent a raktárnál. (egy egy nagy törmelék alatt)
Meg van egy rosszfiú is. Jobbra lent a map-on. Egy teherautó van a kocsibejárónál, mögötte egy kör alakú kis placc, meg ki vannak dobálva bútorok oda és ott áll, vagy trécsel valakivel egy pacák. Odaviszel egy rendőrt, ő befut a házba, te utánna és bilincs rá. Ha nem, akkor el fog menekülni a teherautóval.
Ennyi. Remélem segítettem vele?!...
-
nagygore #290 aha kösz akkor megyek megnézem. remélem megtalálom.
csá -
#289 Monsterböl tűzoltóval kell kivágni úgy hogy felveszel egy eszközt amivel ki tudja vágni őket + van még két sebesült a nézőtéren az egyik az abroncs alatt! -
nagygore #288 kösz félix a válaszodat.
de nem tudom hogy kell kivenni.
gondolom tüzoltóval kell.
kell valami eszköz hozzá? -
félix1995 #287 Az mondjuk igaz hogy pocsékoltam a pénzt.Én még csak a fúrotoronynál tartok.És te Menzi végeztél a játékkal? -
félix1995 #286 A monsterbe van sebesült -
nagygore #285 bocs mindenkinek. elolvastam nincs is a monsterbe sebesült.
de én körülötte se láttam! pedig végig páztáztam a terepet
mégegyszer bocs.
kösz -
nagygore #284 helloztok!
elakadtam a monsters pályánál mert nem találok egy sebesültet.
a tüzet már eloltottam. de 1 sebesült van. én nem vettem ki senkit a monsterből mer nem tudom hogy kell. Valaki megmondaná hogy kell kivenni a monsterből a sebesültet?
válaszotokat előre is köszi!
-
#283 Én elakadtam a petárdagyár kigyulladásánál...
Mindig elterjed a tűz... ha nem akkor elmegy az időm az oltással :-( -
SZULTA #282 hi all! sajna én csak most tudtam meg hogy megjelent a 4 rész elég időbe ...de már nyomulok vele nagyon jól megy szerencsére!megvenném eredetibe is csak sehol nem találom!? nem tudjátok honnan tudnám megvenni? válaszotokat előre is thx én most amugy a tüzijátékos pályán játszok ja és EMERGENCY FOREVER!