Emergency 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!

Na nem nagy probléma, akkor nekem is elküldenéd azokat a fájlokat?
Pls.
[email protected]
elõre is kösz

Gyocsika
Mi az e-mail címed?

DonPapa
üdv all

pliz kis segitség

a 2 pályán ahol valami narkos történet van mit és hogyan kell csinálni ??

thx

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

légyszi kuld el az angol nyelvi fájlt mert ez eddig valamilyen francia nyelv.
Gyocsika
Onann ki kell lépni és be kell tölteni ujbol és akor ott a mission selectet kell választani! Kell még az angol nyelvi fájl?

Megszereztem a rip gamet kezdeném a kampányt de nem tudom hogy mit kell csinálni ott van a HQ meg egy parkoló elrepul néha egy helikopter aztán szalad egy pár rendor vagy mi az de nem rudom hogy mit csináljak veluk.Nemtudom csak a parkoloba álló autokat megjegyezni de semmit se tudok veluk csinálni légyszi segítsetek hogy mit csináljak ez talán még csak a tutorial vagy nemtudom hogy mi akar ez lenni.
Légyszi nekem is kuld el az emergeny 4-hez azokat az angol fájlokat nemtudom hogy mi szukséges hozzá? Az e-mail címemet ha megadnám?
FrezeR
privi ment

De mi beszédrõl beszélünk. 😄

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Gyocsika
Felirat csak!

Úgy érted, angolul beszél?! Vagy csak a feliratok vannak angolul?!
Gyocsika
Nekem angol! Ha kell akkor valahogy átküldöm a fájlokat!

FrezeR
nem tudom, áruld hát el 😊

Gyocsika
Nekem akkor mér angol? <#crazya><#crazya>

JaJa, tényleg. Kicsit érdekes nem?

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

FrezeR
ez a játék már soha nem fog kijönni angolul??:S

Ismer valaki olyan modot, amiben csak egyféle egységet lehet irányítani? (pl rendõrség, vagy a mentõk)

www.republiknet.hu

Ehh kevertem a topikokat..sorry Gyocsika
Hamu a fejemre. 😊

www.republiknet.hu

"Hali valaki nem tud hozzá magyarítást
Elõre is kösszi"

Tök jó...egy napja jelent meg Európában, itthon még meg sem jelent, de már magyarítást keres...ehh.

www.republiknet.hu

Gyocsika
Valakit nagyon szépen megkénék hogy a feladatok elötti videókat valahova feltöltené mert nekem rippelt verzió van meg és nincs benne és em tom beszerezni sehonnan!! Elõre is köszi!!!

Gyocsika
Tényleg és multiplyareben mi a lényeg vagy hogy kell még nem probáltam!

Hali valaki nem tud hozzá magyarítást
Elõre is kösszi
Esetleg, ha visszaolvasnál...

De itt egy végigjátszás: http://emergencyx.com/content/view/41/70/
képekkel...
télleg van a játékban coop mód??

Ill be back !!!!

<#szomoru1><#confused>
Sziasztok. Kéne egy kis segítség :S Elakadtam annál a missionál ahol a drgo dílert kell lekapcsolni.Kiküldök egy csomó rendõrt és semmi nem történik nem is látom azt a nyomorul figurát
Ha vki tudna segíteni azt megköszönném.

hali
Szia!

Azt hiszem ABC tûzoltónak hívják azt járgányt amire szükséged van, és persze ABC védõruhás tûzoltóra. A hordókat szerintem békén hagyhatod, ha jól emlékszem én is próbálkoztam velük, de nem volt értelme. A lényeg a generátor beindítása, ás a törmelék alól elõszedni a sérülteket. A kutyás mentõ nem igazán fontos kellék a pályán. Ha még van kérdésed, legfeljebb megpróbálom lejátszani újra. :-)

L
kispancsi
Üdv!

Elakadtam azon a pályán amikor egy repülõgéppel kell oda szállítani az embereimet a északi sarkra (asszem) ahol egy gérepedé következtével megsérültek páran és felrobbant egy hatalmas hangár ami most radióaktívan sugároz. Rájö9ttem hogy a traktorral elkell vinni a sugárzó elemeket, de nemtudom meggyógyítani azokat akik sugárfertõzöttek. Mit csináljak velük? mert ha odaviszem a doktoraimat, akkor azonnal megfertõzõdnek õk is. A kocsiba(a nagyobbik mentõautóba) nem is tudtam beletenni õket. Hogyan lehet kigyógyítani szörnyü betegségükbõl a sérülteket?

A kutyás mentõt még nem tudtam használni, õ mi célt szolgál?

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az elsõ magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

Több ember is kapaszkodik fákba, a vizben...

kispancsi
elbb az volt a gondond hogy nem szállítottam el midnen sérültet de mindenki kint volt a vízbõl most meg az a gond másodjára, hogy midnenkit elszállítottam de van vki a vízben! 😛

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az elsõ magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

kispancsi
1 sérültöm marad állandóan akit nem is találok! :S bnem tudja valaki hol szokott séérült elõfordúlni akit nem szktak megtalálni? a vízbõl 3 helyet találtam és vlamelyik buborékban 2en is voltak
5let?

kispancsi
Mirõl szól ebben a multi? ki ér oda 1.? vagy micsoda?

kispancsi
VÁÁÁ nem hiszem el, tényleg ilyen fogyelmetlen voltam! megvannak a buborékocskák, 1 ott van ahol a sérült nõ volt a háztetõn a többi tõle lfele (2dbot találtam eddig)

kispancsi
Hmm én még lesem tudom küldeni a búvárt... és a buborékokat meg nem találom... 😛 valaki valami pontosabbat tud?

kispancsi
Üdv: lenne egy nagy kérdésem, mert elakadtam a játékkal: ott amikor a gát elönti a várost. Kimenekítem az embereket a háztetõrõl a kék helikopterrel, a vízben kapaszkodó embereket a hajóval! De még midnig van 4 sérült, és ne mtalálom õket. írja hogy a házakban keressem õket de hát hogy tudnék bemenni ha elvannak öntve? segítsetek légyci mihamarabb mert most itt áll a játék! 😛

ui.: a Hacker házával is sokat szarakodtam, de rájottem hogy bal alsó sarokban 1 parabolás(mûholdvevõvel ellátott) házban dekkol! Beszéljetek vele mielött elviszik a rendõrök! Aranyos 😊 Egyébként szeirntem jó játék nagyon! Nem tudjátok menniy van nekem még? (ha a gátas pályánál vok?)

feltelepítve modokkal a legnagyobb. 😊

www.republiknet.hu

Vagy 1816 megás, esetleg kb 1600 megás....attól függ mire vonatkozott a kérdésed.

www.republiknet.hu

2122 megás

www.republiknet.hu

banplz
nektek ez a game hány megás?

Nos, mivel nem vagy hajlandó segíteni, így nagyon nehéz tanácsot adni. Csak most volt idõm, de most újra lejátszottam, mert nem emlékeztem a részletekre. Szerintem ez a 8. pálya, és a gátszakadás, mivel az 5. egész másról szól. Nos ha ez az, amivel elakadtál, akkor jelezd, most még friss az "élmény". Egyébként minden sérült (nekem szám szerint 5 volt) a vízzel elárasztott területen van.
Charly
Valaki help

Charly
Az a pálya igen de 1 embert nem találok sehol van szárazföldön sérült?

Nem tudok végigjátszásról. Kicsit mesélj, hogy eddig mi történt a pályán, mert már régebben játszottam a pályákat, és kell némi fogódzó, hogy beugorjanak a megoldások. Ha az a pálya amire gondolok, akkor valszeg a víz alatt van két emberke, bûvárt kell küldeni, hogy merüljön le értük. A helyet úgy tudod megtalálni, hogy légbuborékok jönnek a felszínre. Nem könnyû észrevenni.
Charly
árvizesnél akadtam meg esetleg van végigjátszás?

Nem találom a sérülteket

Szia! Ha konkrétabban teszed fel a kérdést, biztos tudok segíteni.
Charly
Van tipp?

Charly
Bocsi a árvizesnél akadtam meg esetleg van végigjátszás?

Gyocsika
Az melyik?

Charly
Sziasztok az 5. pálya sikerült valakinek?

Szintén.
Keresni kell német verziót, leszedni és létezik angol patch, ami legalább a szöveget átteszi angolra. Angol vagy magyar verzió még nincsen.
(Persze ha valaki bírja a francia nyelvet, akkor annak azt érdemes lekapnia.)

De a játék baromira jó, nekem sokkal jobban bejön mint az elõzõ. <#finom>

www.republiknet.hu