921
  • Gyocsika
    Nagyon jo kis mod...
  • Gyocsika
    Ez nagyon jo kis mos ajánlom mindnekinek tudnál még ilyen modokat adni?
  • Gyocsika
    Valaki tudna nekem abba segíteni hogy megszereztem a minap a német verziót és a kampány részbe nem futnak a dokik meg egy két tűzoltó!
    A Free playnél futnak!
  • Gyocsika
    Telepits egy patchet!
  • mk452001
    Hali!
    Van egy kis gondom.
    Elindítom a játékot, betölti a pályát, majd nem sokkal később kilép.
    Tudna valaki segíteni?
  • Szathy
    Helló!
    Nem tudna esetleg valaki néhány magyar készítésű vagy magyar tartalmú modról? Találtam egy Szolnok modot itt, de ezen kívül semmi, pedig hallottam Szegedről is...
  • Menzi
    Sziasztok !

Szeretnék kérni segítséget, ha lehet, mert az ami linket itt találtam, angolul a végigjátszást, az easy módban készült, szóval jópár dolog ki van belőle maradva, és a 16 os pályán igencsak elakadtam!
    Ez az amikor az erdőben van a viskó középen. És jönnek a terroristabébik, aztán pedig a robbanó kocsik, ami változó, mert volt, hogy csak 3, de volt, hogy 5 is jött...
    Én a terrókat lelőttem mindet. Aztán pedig próbálkoztam a tűzmegfékezéssel... A lényeg, ha felrobban nem lehet megállítani a tüzet. Mi a tippetek? hogyan csináljam ? Már lelőttem a kocsikat is és így az úton kissebb volt a robbanóerejük, de valahol mindíg beüt a kaki...
    Légyszi, ha tud valaki vlami okosat, akkor legyen olyan szives segítsen nekem. Én is szivesen segítek az eddig még el nem jutott embereknek !

Előre is köszike !
  • Gyocsika
    Felvettelek msn !
  • fules111
    vagy ha neked jo az jobb lenee ha felvenném msn re a címem:[email protected]
  • fules111
    hello mindenkinek GYOCSIKA ha eltudnád küldeni az angol fájlt azt megköszönném az e-mail om:[email protected] igaz németet tanulok de az angolt jobban értem:D előre is köszi
  • ndaveed
    De nem a torrent kell hanem az oldala létszi a irjátokle?
  • Gyocsika

Egy torrent
  • ndaveed
    Hi
    Hol lehet letölteni a játékot???
    Előre is köszi!!
  • Alias91
    akkinek valami gondja van a végigjátszással nézze meg a http://www.emergencyx.com/emergency-4-walkthrough.html?Itemid=70 oldalt már mükszik!!
  • Alias91
    Sziasztok!!

Miért nem mükszik a végigjátszos oldal ráklikkelek a 17-es missionra (valami tus dráma a repülön) de helyette a heckeres pályát dobja ki a többi végigjátszás se mindig jön be. Valaki segitsen!!!
    17,18,19,20 missionhoz kellene képes végigjátszás, ha valakinek meg van küldeje el ide vagy [email protected] előre nagyon köszike!!!!
  • emy182
    igen ez igy van de az el kell telnie 4 percnek vagy mennyinek de ez is le van az elején a leirásban hogy mi a téma...
    szóval van egy időhatár, ameddig megérkeznek a dilerek, és addig kell kiküldeni a megfelelő egységeket (1 mentő, 1 rendőr pszihológussal, rendőrfurgon 2 rendőrrel) de ezek ne legyenek a négyzeten belül. innen aztán old meg :P
  • DonPapa
    nem látni semmi menekülő emberkét se piros kockát csak a téren boklásznak az emberek és van egy piros keretes zona

és itt vége ott toporgok és nem tudom kit, mit hova küldjek
  • emy182
    sztem te is arra a pályára gondolsz amire levi1989...
    de sztem a pályák előtti leirásban minden benne van, vagy ha ott nem is akkor a mission közben is megnézhetők a feladatok, sőt egész jó tippeket is ad a játék...
  • emy182
    azon belül nem lehet autód mikor az idő lejár...
    (az olyan biztonsági terület...)
    csak azt a 2 embert kell elkapni akik berohannak majd egy épületbe és azokkal kell majd tárgyalni
  • FrezeR
    megoldódott....
  • FrezeR
    leszedtem végre a játékot. el is inditottam szépen bejött a menü meg minden. Aztán kiléptem és azóta nem indul el :S bejönnek a videók és kidob az asztalra minden hiba kiirása nélkül. Mi lehet a gond? 1.3-as patch fent van
  • DonPapa
    ebben tudna valaki segiteni ???
  • levi1989
    aki a pénzel elment azt el kell kapni? meg mi az a piros téglalap a kis térképen?
  • emy182
    mit nem tudsz pontosan levi?
    pontosits és segitek :P
  • levi1989
    A 3. pályán mit kell csinálni?
  • Frank27
    Hello!!!

Nem tudná nekem valaki elküldeni a crack fájl?
    Vagy valahová felrakni?
  • Paranoia
    süti,megvan
  • Paranoia

és merre találom a búvárokat?
  • Admiral
    Le kell merülni búvárral a kocsihoz, az ráakaszt egy uszóbólyás cuccot, amibe már a daruskocsi bele tudja akasztani a kampóját
  • Paranoia
    Hogy kell kiszedni a vízből az autókat?Daruskocsi nemigazán hajlandó rá:S
    segítsen vki mert agyvérzést kapok
    köcc
  • emy182
    Hali!

Na nem nagy probléma, akkor nekem is elküldenéd azokat a fájlokat?
    Pls.
    [email protected]
    előre is kösz
  • Gyocsika
    Mi az e-mail címed?
  • DonPapa
    üdv all

pliz kis segitség

a 2 pályán ahol valami narkos történet van mit és hogyan kell csinálni ??

thx
  • Tockos
    légyszi kuld el az angol nyelvi fájlt mert ez eddig valamilyen francia nyelv.
  • Gyocsika
    Onann ki kell lépni és be kell tölteni ujbol és akor ott a mission selectet kell választani! Kell még az angol nyelvi fájl?
  • Tockos
    Megszereztem a rip gamet kezdeném a kampányt de nem tudom hogy mit kell csinálni ott van a HQ meg egy parkoló elrepul néha egy helikopter aztán szalad egy pár rendor vagy mi az de nem rudom hogy mit csináljak veluk.Nemtudom csak a parkoloba álló autokat megjegyezni de semmit se tudok veluk csinálni légyszi segítsetek hogy mit csináljak ez talán még csak a tutorial vagy nemtudom hogy mi akar ez lenni.
  • Tockos
    Légyszi nekem is kuld el az emergeny 4-hez azokat az angol fájlokat nemtudom hogy mi szukséges hozzá? Az e-mail címemet ha megadnám?
  • FrezeR
    privi ment
  • Brash
    De mi beszédről beszélünk. :D
  • Gyocsika
    Felirat csak!