921
-
#201 Nagyon jo kis mod... -
#200 Ez nagyon jo kis mos ajánlom mindnekinek tudnál még ilyen modokat adni? -
#199 Valaki tudna nekem abba segíteni hogy megszereztem a minap a német verziót és a kampány részbe nem futnak a dokik meg egy két tűzoltó!
A Free playnél futnak! -
#198 Telepits egy patchet! -
mk452001 #197 Hali!
Van egy kis gondom.
Elindítom a játékot, betölti a pályát, majd nem sokkal később kilép.
Tudna valaki segíteni? -
#196 Helló!
Nem tudna esetleg valaki néhány magyar készítésű vagy magyar tartalmú modról? Találtam egy Szolnok modot itt, de ezen kívül semmi, pedig hallottam Szegedről is... -
Menzi #195 Sziasztok !
Szeretnék kérni segítséget, ha lehet, mert az ami linket itt találtam, angolul a végigjátszást, az easy módban készült, szóval jópár dolog ki van belőle maradva, és a 16 os pályán igencsak elakadtam!
Ez az amikor az erdőben van a viskó középen. És jönnek a terroristabébik, aztán pedig a robbanó kocsik, ami változó, mert volt, hogy csak 3, de volt, hogy 5 is jött...
Én a terrókat lelőttem mindet. Aztán pedig próbálkoztam a tűzmegfékezéssel... A lényeg, ha felrobban nem lehet megállítani a tüzet. Mi a tippetek? hogyan csináljam ? Már lelőttem a kocsikat is és így az úton kissebb volt a robbanóerejük, de valahol mindíg beüt a kaki...
Légyszi, ha tud valaki vlami okosat, akkor legyen olyan szives segítsen nekem. Én is szivesen segítek az eddig még el nem jutott embereknek !
Előre is köszike !
-
#194 Felvettelek msn ! -
fules111 #193 vagy ha neked jo az jobb lenee ha felvenném msn re a címem:[email protected] -
fules111 #192 hello mindenkinek GYOCSIKA ha eltudnád küldeni az angol fájlt azt megköszönném az e-mail om:[email protected] igaz németet tanulok de az angolt jobban értem:D előre is köszi -
#191 De nem a torrent kell hanem az oldala létszi a irjátokle?
-
Egy torrent -
#189 Hi
Hol lehet letölteni a játékot???
Előre is köszi!! -
Alias91 #188 akkinek valami gondja van a végigjátszással nézze meg a http://www.emergencyx.com/emergency-4-walkthrough.html?Itemid=70 oldalt már mükszik!! -
Alias91 #187 Sziasztok!!
Miért nem mükszik a végigjátszos oldal ráklikkelek a 17-es missionra (valami tus dráma a repülön) de helyette a heckeres pályát dobja ki a többi végigjátszás se mindig jön be. Valaki segitsen!!!
17,18,19,20 missionhoz kellene képes végigjátszás, ha valakinek meg van küldeje el ide vagy [email protected] előre nagyon köszike!!!! -
emy182 #186 igen ez igy van de az el kell telnie 4 percnek vagy mennyinek de ez is le van az elején a leirásban hogy mi a téma...
szóval van egy időhatár, ameddig megérkeznek a dilerek, és addig kell kiküldeni a megfelelő egységeket (1 mentő, 1 rendőr pszihológussal, rendőrfurgon 2 rendőrrel) de ezek ne legyenek a négyzeten belül. innen aztán old meg :P -
#185 nem látni semmi menekülő emberkét se piros kockát csak a téren boklásznak az emberek és van egy piros keretes zona
és itt vége ott toporgok és nem tudom kit, mit hova küldjek -
emy182 #184 sztem te is arra a pályára gondolsz amire levi1989...
de sztem a pályák előtti leirásban minden benne van, vagy ha ott nem is akkor a mission közben is megnézhetők a feladatok, sőt egész jó tippeket is ad a játék... -
emy182 #183 azon belül nem lehet autód mikor az idő lejár...
(az olyan biztonsági terület...)
csak azt a 2 embert kell elkapni akik berohannak majd egy épületbe és azokkal kell majd tárgyalni -
#182 megoldódott.... -
#181 leszedtem végre a játékot. el is inditottam szépen bejött a menü meg minden. Aztán kiléptem és azóta nem indul el :S bejönnek a videók és kidob az asztalra minden hiba kiirása nélkül. Mi lehet a gond? 1.3-as patch fent van -
#180 ebben tudna valaki segiteni ??? -
levi1989 #179 aki a pénzel elment azt el kell kapni? meg mi az a piros téglalap a kis térképen? -
emy182 #178 mit nem tudsz pontosan levi?
pontosits és segitek :P -
levi1989 #177 A 3. pályán mit kell csinálni? -
Frank27 #176 Hello!!!
Nem tudná nekem valaki elküldeni a crack fájl?
Vagy valahová felrakni?
-
Paranoia #175 süti,megvan -
Paranoia #174
és merre találom a búvárokat? -
Admiral #173 Le kell merülni búvárral a kocsihoz, az ráakaszt egy uszóbólyás cuccot, amibe már a daruskocsi bele tudja akasztani a kampóját -
Paranoia #172 Hogy kell kiszedni a vízből az autókat?Daruskocsi nemigazán hajlandó rá:S
segítsen vki mert agyvérzést kapok
köcc -
emy182 #171 Hali!
Na nem nagy probléma, akkor nekem is elküldenéd azokat a fájlokat?
Pls.
[email protected]
előre is kösz -
#170 Mi az e-mail címed? -
#169 üdv all
pliz kis segitség
a 2 pályán ahol valami narkos történet van mit és hogyan kell csinálni ??
thx -
Tockos #168 légyszi kuld el az angol nyelvi fájlt mert ez eddig valamilyen francia nyelv. -
#167 Onann ki kell lépni és be kell tölteni ujbol és akor ott a mission selectet kell választani! Kell még az angol nyelvi fájl? -
Tockos #166 Megszereztem a rip gamet kezdeném a kampányt de nem tudom hogy mit kell csinálni ott van a HQ meg egy parkoló elrepul néha egy helikopter aztán szalad egy pár rendor vagy mi az de nem rudom hogy mit csináljak veluk.Nemtudom csak a parkoloba álló autokat megjegyezni de semmit se tudok veluk csinálni légyszi segítsetek hogy mit csináljak ez talán még csak a tutorial vagy nemtudom hogy mi akar ez lenni. -
Tockos #165 Légyszi nekem is kuld el az emergeny 4-hez azokat az angol fájlokat nemtudom hogy mi szukséges hozzá? Az e-mail címemet ha megadnám? -
#164 privi ment -
Brash #163 De mi beszédről beszélünk. :D -
#162 Felirat csak!