921
-
Lowhiyou #161 Úgy érted, angolul beszél?! Vagy csak a feliratok vannak angolul?! -
#160 Nekem angol! Ha kell akkor valahogy átküldöm a fájlokat! -
#159 nem tudom, áruld hát el :) -
#158 Nekem akkor mér angol? -
Brash #157 JaJa, tényleg. Kicsit érdekes nem? -
#156 ez a játék már soha nem fog kijönni angolul??:S -
Cormac #155 Ismer valaki olyan modot, amiben csak egyféle egységet lehet irányítani? (pl rendőrség, vagy a mentők)
-
Cormac #154 Ehh kevertem a topikokat..sorry Gyocsika
Hamu a fejemre. :) -
Cormac #153 "Hali valaki nem tud hozzá magyarítást
Előre is kösszi"
Tök jó...egy napja jelent meg Európában, itthon még meg sem jelent, de már magyarítást keres...ehh. -
#152 Valakit nagyon szépen megkénék hogy a feladatok elötti videókat valahova feltöltené mert nekem rippelt verzió van meg és nincs benne és em tom beszerezni sehonnan!! Előre is köszi!!! -
#151 Tényleg és multiplyareben mi a lényeg vagy hogy kell még nem probáltam! -
bati90 #150 Hali valaki nem tud hozzá magyarítást
Előre is kösszi -
Lowhiyou #149 Esetleg, ha visszaolvasnál...
De itt egy végigjátszás: http://emergencyx.com/content/view/41/70/
képekkel... -
OLIII #148 télleg van a játékban coop mód?? -
Konti #147 -
Konti #146 Sziasztok. Kéne egy kis segítség :S Elakadtam annál a missionál ahol a drgo dílert kell lekapcsolni.Kiküldök egy csomó rendőrt és semmi nem történik nem is látom azt a nyomorul figurát[szomoru1]
Ha vki tudna segíteni azt megköszönném.
hali -
Lowhiyou #145 Szia!
Azt hiszem ABC tűzoltónak hívják azt járgányt amire szükséged van, és persze ABC védőruhás tűzoltóra. A hordókat szerintem békén hagyhatod, ha jól emlékszem én is próbálkoztam velük, de nem volt értelme. A lényeg a generátor beindítása, ás a törmelék alól előszedni a sérülteket. A kutyás mentő nem igazán fontos kellék a pályán. Ha még van kérdésed, legfeljebb megpróbálom lejátszani újra. :-)
L -
#144 Üdv!
Elakadtam azon a pályán amikor egy repülőgéppel kell oda szállítani az embereimet a északi sarkra (asszem) ahol egy gérepedé következtével megsérültek páran és felrobbant egy hatalmas hangár ami most radióaktívan sugároz. Rájö9ttem hogy a traktorral elkell vinni a sugárzó elemeket, de nemtudom meggyógyítani azokat akik sugárfertőzöttek. Mit csináljak velük? mert ha odaviszem a doktoraimat, akkor azonnal megfertőződnek ők is. A kocsiba(a nagyobbik mentőautóba) nem is tudtam beletenni őket. Hogyan lehet kigyógyítani szörnyü betegségükből a sérülteket?
A kutyás mentőt még nem tudtam használni, ő mi célt szolgál?
- kisPocok - -
Admiral #143 Több ember is kapaszkodik fákba, a vizben... -
#142 elbb az volt a gondond hogy nem szállítottam el midnen sérültet de mindenki kint volt a vízből most meg az a gond másodjára, hogy midnenkit elszállítottam de van vki a vízben! :P -
#141 1 sérültöm marad állandóan akit nem is találok! :S bnem tudja valaki hol szokott séérült előfordúlni akit nem szktak megtalálni? a vízből 3 helyet találtam és vlamelyik buborékban 2en is voltak
5let? -
#140 Miről szól ebben a multi? ki ér oda 1.? vagy micsoda? -
#139 VÁÁÁ nem hiszem el, tényleg ilyen fogyelmetlen voltam! megvannak a buborékocskák, 1 ott van ahol a sérült nő volt a háztetőn a többi tőle lfele (2dbot találtam eddig) -
#138 Hmm én még lesem tudom küldeni a búvárt... és a buborékokat meg nem találom... :P valaki valami pontosabbat tud? -
#137 Üdv: lenne egy nagy kérdésem, mert elakadtam a játékkal: ott amikor a gát elönti a várost. Kimenekítem az embereket a háztetőről a kék helikopterrel, a vízben kapaszkodó embereket a hajóval! De még midnig van 4 sérült, és ne mtalálom őket. írja hogy a házakban keressem őket de hát hogy tudnék bemenni ha elvannak öntve? segítsetek légyci mihamarabb mert most itt áll a játék! :P
ui.: a Hacker házával is sokat szarakodtam, de rájottem hogy bal alsó sarokban 1 parabolás(műholdvevővel ellátott) házban dekkol! Beszéljetek vele mielött elviszik a rendőrök! Aranyos :) Egyébként szeirntem jó játék nagyon! Nem tudjátok menniy van nekem még? (ha a gátas pályánál vok?) -
Cormac #136 feltelepítve modokkal a legnagyobb. :) -
Cormac #135 Vagy 1816 megás, esetleg kb 1600 megás....attól függ mire vonatkozott a kérdésed.
-
Cormac #134 2122 megás -
#133 nektek ez a game hány megás? -
Lowhiyou #132 Nos, mivel nem vagy hajlandó segíteni, így nagyon nehéz tanácsot adni. Csak most volt időm, de most újra lejátszottam, mert nem emlékeztem a részletekre. Szerintem ez a 8. pálya, és a gátszakadás, mivel az 5. egész másról szól. Nos ha ez az, amivel elakadtál, akkor jelezd, most még friss az "élmény". Egyébként minden sérült (nekem szám szerint 5 volt) a vízzel elárasztott területen van. -
#131 Valaki help
-
#130 Az a pálya igen de 1 embert nem találok sehol van szárazföldön sérült?
-
Lowhiyou #129 Nem tudok végigjátszásról. Kicsit mesélj, hogy eddig mi történt a pályán, mert már régebben játszottam a pályákat, és kell némi fogódzó, hogy beugorjanak a megoldások. Ha az a pálya amire gondolok, akkor valszeg a víz alatt van két emberke, bűvárt kell küldeni, hogy merüljön le értük. A helyet úgy tudod megtalálni, hogy légbuborékok jönnek a felszínre. Nem könnyű észrevenni. -
#128 árvizesnél akadtam meg esetleg van végigjátszás?
Nem találom a sérülteket -
Lowhiyou #127 Szia! Ha konkrétabban teszed fel a kérdést, biztos tudok segíteni. -
#126 Van tipp?
-
#125 Bocsi a árvizesnél akadtam meg esetleg van végigjátszás? -
#124 Az melyik? -
#123 Sziasztok az 5. pálya sikerült valakinek? -
Cormac #122 Szintén.
Keresni kell német verziót, leszedni és létezik angol patch, ami legalább a szöveget átteszi angolra. Angol vagy magyar verzió még nincsen.
(Persze ha valaki bírja a francia nyelvet, akkor annak azt érdemes lekapnia.)
De a játék baromira jó, nekem sokkal jobban bejön mint az előző.