921
  • Menzi
    Pocsékoltad a pénzt és az időt a daruzásra? :)) Ejnye félix :))) Hol jársz ?
  • félix1995
    Ugyis lehet én ugy csináltam az összes mentöt meg mindent a pálya közepére tettem és jobb oldalt az abrocsokat elemeltem és egy daruval a pálya szélére tetem.A monstertruck közeléböl elvittem a sebesülteket a pálya közepére a nézök meg odtmaradtak és csak vártam mikor fölrobbant és akkor szépen eloltottam a tüzet és the end
  • Menzi
    Mert ha nem hűtöd , hamarabb robban... azthittem logikus :)
  • Supersix
    Hát köszi szépen!Csak annnyira hangsúlyozza hogy fontos a hűtés akkor meg nem tudom miért robban be mégis ha folyamatosan hűtom de mindegy!
  • Menzi
    Supersix! Az mindíg is be fog robbanni... az a dolga.
    Neked meg az, hogy mindenkit addig vigyél fentebb biztonságba, akit érintene ez az eset.

Két monst. truck-ból kiveszed a sebesülteket, meg a lelátón a kettőt leviszed, fentebb ellátod őket. Robbanás után oltod a tüzet egy FD-72 esre csatlakozó 4 tűzoltóval meg 2-3 poroltóssal.

Very ízi . :)
  • Supersix
    Hát ja én is most kezdtem el az angol verzióval és tökre bejön ez a fajta játék is!Ha már itt tartunk akkor én egy monster truckos pályán vagyok és nem tudom hogyan lehetne a robbanást megakadályozni a végére mindig berobbna a két monster hiába hűtöm őket!Ötlet?
  • Menzi
    Húú, gecc, de rányaltam...

Megcsináltam az első felét. Tökk heppy voltam, na mondom jöhet a kövi.
    Nincs előjáték, egyből videó, és bele a közepébe. Igenám, de semmi plusz pénz. Abból kell gazdálkodni ami maradt, plusz minden egység ottmaradt, ahol az előzőt abbahagytam. És mivel maradt 4.000 pénzem, és mint kiszámoltam kellene 12.000-13.000 ezért elég erőssen kezdhetem előről az első részét is, amit ráadásul jól végigszenvedtem, mert 14 sebesültet írt. És annyi is van. Akárhogy számoltam, összeszedtem a 14 sérültet, de a mentőkben csak 13 volt. Mondom fasza. Hát vagy 15 perc után kivittem őket, aztán kiderült, hogy az a 13, 14 volt... Möndom kössz.

Szóval tanács:
    -A második körre maradnia kell 12.000-13.000 pénznek
    -Az Első körben egy tűzoltóótóban ki kell vinni 2-3 búvárt.
    -Szintén az első körben ki kell vinni a rendőrök között, kb (nemtom, mert nem tudtam kipróbálni pénzhiány miatt...) 6 vakítógránátost, tudniillik lesz egy csoport ami vagy 12 főből fog álni, és lövöldözni fognak, főleg egymásra, ezt meg kell akadályozni, különben nem lesz elég a mentő meg a pénz.

Szóval, nem egyszerű, de nem is olyan elképesztően nehéz, csak nyalatós.

És Te hol jársz félix ?
  • Cowek
    Váááááá
    Ez nagyon poén :-D
    Keresgéltem a kapcsolót, de nem találtam, gondoltam anélkül is megy :-D
    KÖSZI :-)
  • félix1995
    Nem baj majd lessz időd.Sok sikert hozzá mégegyszeris!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Menzi
    Hát még sehogy félix. Egyenlőre megnéztem a pályát nagyjából. De el kellett mennem és csak most értem haza, szóval majd holnap, de lehet csak utánna... sajna ilyen kevés időm van.

Cowek! a teknikussal kikapcsoltad az olajkkút működését ? mert ha nem , akkor tényleg kiba nehezen lehet oltogatni:)))))
    Ha kikapcsoltad akkor emlékeim szerint 10-15 percen belül simán eloltják ... :)
  • Cowek
    Ez az olajkutas pálya tényleg durva... szerintem az a gond rajta hogy mindenki a tűz közepét hűti, nem pedig a terjedését... vagy 3 óra után jöttem rá
  • félix1995
    Hogy álsz Menzi?
  • Menzi
    Téháiksz :)

Csak az a "baj", hogy még ez is 2 részből áll :)
  • félix1995
    Ügyes vagy Menzi sok sikert a 20-ik pályához egyben az utolsóhoz!
  • félix1995
    Nekem már rég megvan az angol verzió miért nem kérdeztél meg?
  • Menzi
    Na, hát megcsináltam a 19 est is :)
    Ki van centizve mindenre az idő. így lett 98% os

Mostmár jöhet a katrina :)
  • FrezeR
    remek, hát ideje volt már hogy kiadják az angol verziót is :)
  • Menzi
    Bocsánatot kérek, az első kép a 16 os pályáról való :)))
  • Menzi
    Jaja a 2. kép pl. a 19es pályáról van, az első pedig feltételezésem szerint, mivel még nem ismerős a 20. ról :)

Dév! 6 Ember van a vízben és csimpaszkodik valamibe.
    3 ember van a víz alatt, ahogy félix mondta és bugyborékolnak. Búvárt a csónakba, a helyszínen kirakod belőle lemerül, majd a csónakkal felveszed és gól. :)
  • félix1995
    Szerintem is angol és az emergency 4
  • FrezeR
    jah és itt a hivatalos oldala
  • FrezeR
    a nforce-on irnak egy játékot a neve 911: First Responders ma jött ki és valóban ez lenne az emergency 4 angol verziója? a képek alapján úgy látom igen. mit tudtok erről?
  • Admiral
    A víz alatt is vannak 3-an, búvárral le kell merülni ott, ahol időnként ilyen felszálló buborékokat lehet látni.
  • Dév90
    amikor átszakad a gát és elönti a várost a házakrol kimentetem mindenkit a vizből is de még mindig azt jelzi hogy még vannak sérültek de én nem találtam senkit.
  • félix1995
    Melyik az a pálya ird le részletesen Dév90.
  • Dév90
    Sziasztok valaki megtudná mondani hogy a nyolcadik pályát hogy kell végig vinni?
  • Menzi
    17 kész, jön majd holnap a 18 :)
  • félix1995
    ok .gratula!!!!!!!!!
  • Menzi
    HaHa, és megcsináltam...
    Ahogy írtam mi a pálya, eszembeötlött, hogy mivan, ha csak azokat szedem le, akik lövik a házat, és kimentem gyorsan azt az egy faszit, akik kell. ehhez elég volt 1 rendőr helikopter, 1 rendőr, meg egy lövész. aztán a többi terror odafutott, majd lementek a térképről. A robbanós kocsik viszont belementek a fákba és lett is tűz, de ha már eloltani nemlehet, a város védelmével megvártam míg a fák leégnek és elalszik a tűz. ehhez kellett kb 7-8 tűzoltóótó, akik védték a házakat, meg , hogy ne terjedjen át a túloldalra a tűz. majd 4 mentővel elvittem a sérülteket is szóval 65% lett 14:56 alatt, mert sokat költekeztem, az idő az 100% os lett meg a fizikai damage lett még 75 % os meg a másik is kb ennyi, szóval ez van, most nekifutok a kövinek :)
  • Menzi
    A 16 os pálya az olyan, hogy van 1 erdei viskó, fenn a dombon, középen. van benne 2 ember, akikre lövöldözik két terror kivülről. meg két lőtt ember kint hever a ház előtt.
    Ha ezeket likvidálod, akkor még meg is kéne menteni a benntlévőket, valamint a sérülteket ellátni. Majd jön még 3 irányból 3-3 terror. Azokat is meg kell firgatni. Aztán szintén 3, de olykor 4 irányból jön 1-1 kocsi. amik belemennek a fákba és felrobbannak, majd olyan hatalmas tűz fog kialakulni, hogy isten özönvize sem tudja eloltani, ami a másik hátráltató dolog, hogy nem sok pénz van ere a küldire. Hát ennyi lenne... :)
  • Menzi
    Ha a 11es pálya amit mondasz, vízen a fúrótorony, akkor a tehendők a következők:

Helikoffáterrel oda kell vinni egy teknikusssst, és le kell kapcsolni a kitermelési folyamatot, középen egy pirosan villogó kapcsolótáblánál.
    Majd lentebb vagy egy szoba, a fúrótorony alatt, oda is be kell kűdeni és lekapcsolni ott is egy kapcsolószekrényt.

Kiküldesz 3 Tűzótó Hajót, Min. 2 Motorcsónakot, és szintén minimum 6-8 Tűzótót. A tűzoltókat be a csónakba, át a toronyhoz, és a falakra szerelt tomlőkből olthatnak is.
    Kell továbbá természetesen 1 nagy mentőbusz, vagy annyi mentőautó, ahány sebesülted lesz.
    (Kellhet még egy olyan tisztító tűzoltóótó is+ ember, amennyiben nem vagy elég gyors és elkezd felrobbanni egy pár dolog, de szerintem e nélkül is megy neked.)

A teknikusi helikoffáterrel kezdheted is átmenteni a kikötőbe, a mentőhöz a sebesülteket.
    A mentőcsónakokkal járd körbe a tornyot és szedd fel a vízben lévő embereket. Azthiszem, ha nem vagy elég gyors, akkor pár el is süllyed, úgyhogy kellhet hozzá búvár is. (1 elég, de nemhiszem, hogy fog kelleni).

Ha a tüzet sikerül megfékezned, robbanások nélkül, akkor a bámészkodókkal semmit sem kell csinálnod.

Eloltod a tüzet, hazaviszel mindenkit és kész is... :)
  • félix1995
    Én most annál a fúrotoronynál tartok de mindig elveszitem.Amugy miröl szól a 16-pálya irjad le részletesen Menzi!!
  • Menzi
    Nagyon szívesen Félix, bármikor, egész a 16 os pályáig :)
  • félix1995
    Köszi szépen Menzi!!!
  • chrysler300c
    em4 editorban hogyan lehet betöletni a saját modomat?
  • Menzi
    Én is kérnék segítséget ismét, de még ugyanazt, mert azóta nem naon próbálkoztam, mert értelmét sem láttam...
    16 os pálya. Terroristák rohamozák az erdészházat. De mit tudjak csinálni a robbanós kocsikkal ??? Légyszi segítsetek! Köszi
  • Menzi
    Félix !

Benn a körben van 1 sérült 1 kissebb törmelék alatt középen.
    Fentebb (ha az épület bal oldalt van a képen) bal oldalt a kör szélén 1 nagy törmelék alatt van még egy sérült, ehhez darus kell. A többit gondolom megtalálod. Nos vigyél egy 4 pisztolyos rendőrből álló kisbuszt a helyszínre, fel az útra. teríts le egy szögesdrótot keresztbe a jobbra kifelé vezető úton. Ne lődd le őket, csak bilincs. Ezeket is kiviszed és kész.

Dév90. Torrent oldalakról bármikor. De szerintem már DC -n is megtalálható.
  • Dév90
    Sziasztok valaki meg tudná mondani hogy hol szerezhetőbe a játék?
  • félix1995
    köszi szépen
  • félix1995
    kérlek irlyatok az elöbbire!