Emergency 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hali!
Spec csak fájlcserélõn tudtam elérni, máshol nem láttam.
Spec csak fájlcserélõn tudtam elérni, máshol nem láttam.
Szuper, ha lehet futni...de hogyan lehet a nagyobb sebességet elõcsalogatni belõlük?? 😊
Köszi ha valaki elmondja a megfejtést (ha nem jönnék magamtól rá) 😉
Köszi ha valaki elmondja a megfejtést (ha nem jönnék magamtól rá) 😉
www.republiknet.hu
Én nekem egy kérésem lenne hogy a küldetések elötti videók nekem nincsnek meg mert olyan verziót szedtem le amiben nicsenek benne azért szedtem ezt mert kevesebb mb volt 😊 azt szeretném kérni hogy azokat a videókat valaki feltudná rakni nekem valaohva rapidshare vagy valahova ezek a data/video mappába vannak!
Remélem ez jobb lesz mint a 3, mert az nekem nayon nem tetszett.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Elõször is: jó hír nekem hogy megjelent. Sajnos eddig nem botlottam bele sehol, ezért nem tudtam.
Remélem számomra emberi nyelven is kint van valahol (angol).
Én is kérdeznék egyet, de sajnos sejtem a választ.
Ebben a részben is még csak úgy lehet játszani, hogy mindhárom típust (rendõr,tûzoltó,mentõ) nekem kell irányítanom? Nem lehet lepasszolni free play-ban egyiket sem?
Köszi a választ
Remélem számomra emberi nyelven is kint van valahol (angol).
Én is kérdeznék egyet, de sajnos sejtem a választ.
Ebben a részben is még csak úgy lehet játszani, hogy mindhárom típust (rendõr,tûzoltó,mentõ) nekem kell irányítanom? Nem lehet lepasszolni free play-ban egyiket sem?
Köszi a választ
www.republiknet.hu
Nem nehéz.<#crazya>#crazya> A nehezebbek késõbb jönnek.
De meglehet, csak nehéz
szar ez a pálya,nem lehet megcsinálni!<#boxer>#boxer><#duhos2>#duhos2>
Igen, le kell. Õk pedig a felszinre hoznak egy uszó bólyát.
csÁ!ELÕTTE A BÚVÁROKKAL LE KELL MERÜLNI A KOCSIKHOZ?MERT NEM BÍRJA KISZEDNI A KOCSIT A DARU!<#boxer>#boxer>
Szerintem egyszerû, nincs benne semmi csavar, csak gyorsan kell cselekedni. Ezt mát többször lejátszottam, mert nagyon bejött.
jah már rájöttem!Nehéz küldi!<#boxer>#boxer>
Hát hidat kell építeni, de elõbb még emeld ki a két roncsot a vízbõl, mert abban is vannak emberek.
Sziasztok.Ha vki megcsinálta már a 4.küldit az segítsen nekem!
Annyit tudok,hogy a híd jobb felén van 2 ember akiket ki kell vágni a kocsiból,a kocsikat elviszem utánna.A vízbe van 2 fulldokló azokat kimentem motorcsónakkal.A hajón van 4 sebesült,meg 1 bámészkodó,õket is megmentem!Aztán kiírja,hogy vigyázzak,mert va vmi gebasz a híddal!Ne itt kéne a segítség,meg ott,hogy a híd másik felére,hogy tudok átjutni?Csak hajóval,helikopterrel?Vagy hogyan?
Annyit tudok,hogy a híd jobb felén van 2 ember akiket ki kell vágni a kocsiból,a kocsikat elviszem utánna.A vízbe van 2 fulldokló azokat kimentem motorcsónakkal.A hajón van 4 sebesült,meg 1 bámészkodó,õket is megmentem!Aztán kiírja,hogy vigyázzak,mert va vmi gebasz a híddal!Ne itt kéne a segítség,meg ott,hogy a híd másik felére,hogy tudok átjutni?Csak hajóval,helikopterrel?Vagy hogyan?
aha,igen,de még csak belenéztem,mert nem tudtam végigvinni,idõ hiánya miatt!
Az a pálya, amikor az uszály elgázolta a hidat?
Én most az autópályás résznél tartok,amikor leszakadt
<#boxer>#boxer>
<#boxer>#boxer>
Vigyél mesterlövészt és szedd le a 2 üpsét,nem tudják lelõnni a csajt,mert ha jól csinálod,addigra már mind2-t leszetted!Én így csináltam meg!<#violent>#violent><#boxer>#boxer>
A lényeg hogy be kell dobni a ködgránátot, és azzal a lendülettel be is kell rontani, és le kell tartóztatni õket,(ha jó emlékszem ketten vannak, rég volt már) mielõtt felocsudnak, különben halál a vége. Meg lehet csinálni, ha a gránát jó helyre kerül. Nekem többnyire kint szokott robbani. :-(
Hali!
És hogy iktatom ki a két ürgét, aki túszulejti az arcokat?
Próbáltamfüst-bombával, de mindíg lelövik a csajt....
Help!
Cs.
És hogy iktatom ki a két ürgét, aki túszulejti az arcokat?
Próbáltamfüst-bombával, de mindíg lelövik a csajt....
Help!
Cs.
a lényeg, hogy amig nem indul el az "akció", addig egyetlen egységed sem kerülhet a kijelölt területre, különben buktat a küldetést.
Hát nem igazán jön be ez a húzás amit leírtál,mert hiába várok,csak az idõ jár le és nem jön senki,csak elvesztem a küldetést.
Valahogy elõkell kell készíteni a terepet,tud vki segíteni nekem?<#boxer>#boxer><#help>#help>
Valahogy elõkell kell készíteni a terepet,tud vki segíteni nekem?<#boxer>#boxer><#help>#help>
Ok,köcci ezt kérdeztem!
Ha a 3.(?) pálya, amikor a videóban pénzt pakol emberke egy táskába, akkor olvasd el a 72-es hsz-em. Ha nem, akkor konkrétabban tedd fel a kérdést. :-)
Sziasztok!Nekem annál a pályánnál lenne gondom,ahol a bombát kell megkeresni vagy mit!AMikor pirosan villog egy nagy nézetrács.Ott mit kell csinálni?
Köszi a segítséget! Írtam levelet...
Sziasztok, valaki megtudná mondani mit kell tennem ahhoz, hogy a tûzoltók és a doki fusson ha baj van? Mert halálos nyugalommal közlekednek. Ez a campaign módban van. Újra kellene installálnom. Most az 1.2 patch van fent.
Jó, most már értelmes ember is írhatna....
Kérdés változatlan: létezik angol(osítható) Emergency 4?
Köszönöm a segtséget elõre is!
Kérdés változatlan: létezik angol(osítható) Emergency 4?
Köszönöm a segtséget elõre is!
Csak válaszolni kellene, nem kioktatni... Szóval, segítõkész emberek?
Hello!Akkor valakinek van angol nyelvû Emergency 4??? patch vagy teljes játék formájában! Vagy lesz valaha???
Na erre még nem figyeltem fel, már hogy tudnak futni, mivel én általában a free play-el játszok, és ott nagyon lusták. De már megszoktam, és belekalkulálom.
De, megvan még 😊 Nemsokára játszok vele újra, de egy dolog nagyon idegesitett benne (lehet h crack-hiba?), nevezetesen hogy a tüzoltók a legnagyobb tûz közben is teljes lelki nyugalommal sétálgattak a Free play módban (Campaign-ban érdekes módon már tudtak futni)<#wilting>#wilting>
Elvileg nekem is, csak csomagoltak hozzá néhány angol nyelvi file-t. Ha jól értelmezem akkor már nincs meg?!
Hát nekem olyan változat volt meg, ahol a szöveg is francia volt... 😛
Én is hasonlóképp vagyok, még szerencse, hogy a feliratok angolul vannak.<#vigyor>#vigyor>
Hát én a franciával jáccottam, pár nap után már értettem pár szót a karattyolásból 😊)
Hello. Meg tudná valaki hogy hol lehet beszerezni az Emeregency 4-et, meg a 3-at? elõre is köszi
Jatszhatnank multiba!
Szia! Semmit, várj türelmesen, míg megjönnek a "rosszfiúk". Azután kell egy mentõ, és egy rendõrpáncélos(?), 2 rendõr, 1 kommandós, és 1 scout...