709
Space Cowboys returns
-
#109 detto, szal teljesen egyet értek, a városban ritka szembántó a grafika, meg az irányítás! -
Nuki #108 jó hogy nem full-graf hisz béta :]
de szerintem ennél jobb gfafika nem is kéne, csak a városba+oda jobb irányitás :)
amugy semmi baj ezzel, csak addig jó amig NEMfizetős a dolog :D -
#107 bakker, ezt a topicot felkéne vinni a top 10-be és akkor talán jönnének a kalandvágyó emberkék.
A grafikát leszámítva szerintem tök jó kis játék lehetne :) -
Nuki #106 jólvan látom ezek szerint játszottál :)
amit írtam azt írtam, szerintem várni kell bár nekem eddig nem volt ilyen :) -
#105 mi az hogy: sercer is not activated? :-/ -
#104 jöjjön már valaki ebbe a rohadt topicba... -
#103 kira ez a játék :D
helyenként kicsit gáz a grafika, de hangulatos :)
kit hogy hívnak a gameben?
én Brofi vagyok ha keresnétek :) -
#102 van magyar szerver? -
#101 asszem sikerült, csak Firefoxban nem engedte :-/ -
#100 Help! nem tudok regisztrálni, amikor regisztrálásnál kérné az ID-t és odakattintok az üres téglalapba akkor mindig kijön egy ablak hogy check ID, checkelem és nem történik semmi
valaki help, mi a gond? -
Nuki #99 és ha 11es szinten nemzetválasztásra kerül a sor gyere a kékekhez :D -
Nuki #98 szerintem marha jó :)
röviden, tömören.
inkább próbáld ki ;) -
#97 most töltöttem le a játékot...
nem tűnik túl népszerűnek :-/
milyen a játék amúgy? -
#96 ok, semmi, rájöttem már asszem, akkor mind1 -
#95 húúú köszi szépen, egy ilyen közvetlen link féleséget nem tudsz nekem mondani esetleg? mert firefoxszal valamiért állandóan megáll a letöltésem, és akkor szedném flashgettel, de nem tudom hogyan lehet betenni flashgetbe, vagy... szal érted? -
#94 Dónlojad -
#93 Na ha hazaérek letöltöm én is. -
#92 hol lehet letölteni ezt a játékot? -
Nuki #91 vazze egy accounthoz csak egy nemzet jár...
úgyhogy írja le mindenki aki játszik hogy melyik nemzetnél van :) -
Nuki #90 ha béta, még jo hogy megunja az ember... :| -
Nuki #89 gyülünk csapatba :)
ha én kiválasztom a nemzetem alakitok egy klánt, majd aztán legyetek benn és meghivok mindenkit :]
a kékekhez már tudnék csinálni, a pirosakhoz még nem nőttem fel eléggé... -
Borg #88 Én meguntam a gamet :( -
#87 S akkor gyüttök, vagy nem gyüttök csapatba? -
Nuki #86 ezen agyaltam én is... egyenlőre gyúrok egy harmadik gépet, majd az lesz a pirosaknál, már amúgy van egy 13. sz és egy 7. szintu repzajom =) -
Nuki #85 nekem is volt ilyen, aztán leszokott, aztán én a router szaromnak fogtam be a dolgot de ezek szerint ez globális lag
én ha löttem nem sebződött az ellen, a rakéták késtek 5mp-et, az afterburner is...
winshock errorom nem volt, szerintem várj, mert valami gáz lehet odafenn... -
#84 lecciii vkii!!
belepek es ha lovok nem szalolja le az ammot, warp-olni nem tudok. elveszti a kapcsolatot a serverrel olyan mintha vmi atom nagy lag lenne...
azttan winsock error-al kilep:((((
kar erte... -
#83 na mivan? ennyire belezuhant mindenki a játékba? -
Nuki #82 kemény egy egyész in-game screenshot van, remélem még sokáig ingyenes marad :D -
Nuki #81 az lett mondva hogy piros oldal, én is oda csinálom a második karimat =) -
#80 Naaaa! Eljutottam a választási lehetőségig. Kérdésem: ki hova állt? Megyek akkor oda én is, ahol többen vagyunk!
Meg próbáltam csapatot létrehozni, ahoz elöbb tényleg választani kell, utána lehet. Akkor megkérdezem megint: kinek van kedve akkor csapatba vonulni? Mert akkor csinálok egyet, adjatok hozzá név ötleteket is, s akkor hadszóljon. Úgy lehet majd valami csapatos repüléseket is indítani, mielött fölszállnuk. Ha jól értelmeztem persze. Nos? -
Nuki #79 nekem még ie-vel is egész gyors vot...
a piros szinü ürhajókról ha jól olvastam azt írták hogy tud hátrafelé mozogni. azt hogy lehet? :o -
#78 nekem is lassú volt nagyon. Szedd flashgettel, azzal nekem leszaladt fél óra alatt! -
Nuki #77 akkor sokan játszanak =)
amúgy én nem tudok, de aránylak 100 körül jött amikor én töltöttem és azzal jól elvoltam amig lejött :) -
#76 Hmm..nekem csak 12kb/s-el jön lefele....
Tud valaki egy gyorsabb linket? -
Nuki #75 ki kéne próbálni hogy kül. frakciókból lehet, e ugyanabban a guildben :)
tankja kinek van? -
#74 Felolem jo. -
#73 Na mi legyen skacok? -
Dns5000 #72 nem, en piros vagyok
csinalj egy uj karit 11ig baromi gyorsan el lehet menni -
Nuki #71 11es szinten asszem a nációválasztás után kaptok egy nagyon durva küldit...
amihez asszem egy 14.szinten használható fegyvert is kaptok ajándékba. -
Nuki #70 vazze, van aki a kékekhez lépett be? :)