709
Space Cowboys returns
  • Nitramk
    most tölti a 49-es patchet. Alig várom hogy mennyen. Bánom hogy nem hagytam bekapcsolva éjszakára.
  • Nitramk
    nincs valami előre patchelt változat amit le lehet tölteni? :D
  • Nitramk
    te jó ég hogy milyen lassan patcheli automatikusan... Ez csak nálam ilyen vagy nálatok is ilyen volt? Alig várom hogy működjön végre.
  • finaltrekker
    Én amikor elindítottam a játékot autómatikusan patchelte. Szerintem manuálisan nem lehet.
    Én a Hovermus szerveren vagyok (egyedül magyar).
  • Nitramk
    hol van fent az patch? manuálisan honnan patcheljem?
  • Nitramk
    újraraktam a windows és elindult a játék!!! Melyik szerverre csatlakozzak?
  • Nuki
    ha jól emlékszem nincs. csak radar :P (van radar, tényleg? olyan rég játszottam már erre sem emlékszem...:)
  • finaltrekker
    Én könnyen megtalálom a többi pályán, de az unlock the door küldetésen a föld tök üres, órákon át kerestem.
    Nincs valami szörny kereső berendezés, ami rátalálhatna a mall-okra?
  • Broafka
    szerintem nem is olyan nehéz, elég nagy port kavarnak!
  • Nuki
    énis rohatt nehezen találtam... másnap próbáld meg újra :P amúgy telleg földön van, csak nehéz kiszúrni a kis rohadékokat...
  • Broafka
    elég kevesen játszanak vele magyarok...

keresd csak! ott van a földön!
  • finaltrekker
    Az a baj, hogy sehol sem találom azt a Mall buznyákot. Tudom, hogy a földön kell keresni, de sehol semmi. Van valami trükk, hogy hogy kell megtalálni?

Egyébként van valamilyen magyar csoportulás a Hovermus szerveren? Mert én még nem találkoztam magyarokkal... legalább is nem tudtam róla.
  • Broafka
    csak egy rohadt Mall-t kell kinyírni, csak azért nehéz, mert baromira gyönge hozzád képest, és akkor iszonyú ritkán esik olyan cucc ami kell!
    javaslom hogy mennyél vissza a városba és onnan menjél arra a gombra hogy: Warp to mission map!

egyébként én 43-as vagyok, de már jó rég nem játszottam vele
  • finaltrekker
    Mostmár működik :)
    Van aki a 12 lvl körül jár vagy azt már elhagyta? Mert az Unlock the door küldetésnél elakadtam. Azt tudom, hogy egy ismeretlen szörnyet kell elpusztítani és vissza kell menni, de én se vissza menni, se sebezni nem tudok azon a pályán.
  • finaltrekker
    Üdv!
    Csak nállam van hiba vagy a space cowboy tényleg nem működik? Tegnap még jó volt, ma azt írja a szerver nincs aktiválva.
  • Broafka
    én ezt javaslom:
    hivatalos(abb) SCO oldal!
    és innen az eddigi update fájlokat is lelehet tölteni külön asszem (meg a legfrissebbet is...)
  • Nitramk
    http://www.gamershell.com/download_13992.shtml

eggész pontosan innen ^^^
  • Nitramk
    gamershell.com
  • Broafka
    miért, honnan szedted le amúgy a játékot magát?
  • Nitramk
    Legyszi irjon valaki.
  • Nitramk
    tipikus hogy az a játék nem megy amivel legszívesebben játszanék. Ez vol X3 Reunionnal is. De mi a francért nem szedi le azt a szar update-et???

Mellesleg tudna valaki adni egy webcímet ahonnan letölthetem és manuálisan berakhatom?
  • Nitramk
    wáááááááááá... pi...pi...pi...píííííííí
  • Broafka
    akkor a sokkos állapot marad, nekem ötletem sincs!
  • Nitramk
    JUUUJ... Irjon már valaki begolyozók az izgalomtól. Juj.
    Remélem van megoldás. Ha nincs akkor sztem sokkos állapotban visznek a korházba. MENJEN MÁÁÁÁR!
  • Nitramk
    izé... ezt írja ki, szó szerint:

Socket Closed by Pre Server!

Utánna:

Download file's size is unknown.

Ezután:

Auto update failed.
    Please reinstall the game.

Reinstalálltam 4x is de semi. mindig ugyan ez.

• Nitramk
    ja nem a galériába töltöttem fel hanem a fórum képei közé.
  • Nitramk
    Felraktam a képeim közé, utánnanéztem a hivatalos oldalon és azt írta hogy a tűzfal a probléma. Tűzfalat kikapcsoltam router-el engedélyeztettem és semmi. Ugyan az.

A galériában a képeim között nem lesz nehéz megtalálni. Csak ez az egy képem van.
  • Broafka
    pássz, mit ír ki? (pontosan, valami print screen esetleg)
  • Nitramk
    Fel van telepítve és mikor elindítom nem akar elindulni. Azt látom hogy valamit tölt de nem történik semmi. Aztán oár perc múlva kiirja hogy nem tudja a fájl méretét és hogy instalálljam újra. Ezt meg is csináltam 2x és még mindig olyan. Ilyenkor mi a teendő?
  • Nitramk
    köszi. azért letöltöm.
  • Broafka
    túl sok a kérdés...
    ez egy MMORPG! ez van, ezt kell szeretni!
    99 szint van, és asszem nem lehet joystickkal menni, de erre nem mernék megesküdni.
  • Nitramk
    Lehet joystickkal nyomni? :D
  • Nitramk
    hány szint van?
  • Nitramk
    Amúgy a játék amolyan MMOFPS? Tehát ha úgy vesszük lehet benne kereskedni azonban mi irányítjuk a saját lövéseinket? És ha már itt tartunk a játék jó? :D
  • Broafka
    ez most kérdés volt? :D
    mármint az unalmas :P
    hát keressél!
    de nem érdemes magyar klánba menni, azok aztán még unalmasabbak... én voltam 1-ben de ki is léptem hamar, 4-en voltunk, és senki nem volt fent szinte soha :-/
  • Mellcolm
    Tud valaki magyar calnt mer egyedül kicsit unalmas ?
  • Nuki
    :D
  • Broafka
    nem tom, de az ANI-k a pirosak jobbak szerintem!
    összetartásban, társaságban, pályában és zenében is!
  • BarGab85
    REGELTEM!!!

Holnap játszom, ha tudok
    ha esetleg eljutok 11. szintig akkor melyik oldalhoz álljak, hol van több magyar?
  • Broafka
    pássz, nem tom!