709
Space Cowboys returns
-
#69 Igen valami Michael vagy mi. -
#68 Benned bíztam! -
#67 Hoze
Neketek is csak egy server van, mint választható lehetőség? -
#66 Tess, Dando, Hyb igy hirtelen :) -
#65 Akkor nyomassatok az neveket, hogy a magyarok legalabb ismerjek egymast. -
#64 friendlist: jobb also sarokban community, ott az egyik fül és a haver nevét beirva lehet felvenni -
#63 Talaltatok ti friendlistat valahol ?
Mert en nem. Amugy nevem a jatekban mily meglepo: Jakuza :P -
#62 én annyit tudok hogy a jobboldali nációt választottam mert azok tüntek a rosszfiuknak, de lövésem sincs ténylegesen mert a szöveg összefolyt és nem volt kedvem kifolyt szemmel bogarászni mi van oda irva.
Azt tudja valaki hogyan lehet párbajra kihivni valakit? -
Dns5000 #61 11. vagy 12.szinten kotelezo valsztani 2 nemzet kozott, aztan lehetet klanosodni gondolom en az A betuvel kezdodobe leptem, volt egy B betus is. -
Borg #60 Én benne lennék. Amúgy hogy jutok el eddig a pontig, hogy beléphessek valahova?
Asszem ugy hagytam abba, hogy valami lvl8 voltam, és 2 vagy 3 missiont teljesítettem (mindig le kellett lődözni valami tipusokat). -
#59 Gondoltam elöbbb közös megbeszélés tárgyát képezze a dolog. Hogy mi legyen. Ha belépsz valahová, akkor már nem tudsz kilépni?De csak egy ötlet, nem kell kitörd a nyakadat miatta. :) -
#58 én már joinoltam a rosszfiukba sajna. vagy most brigád lesz ez vagy mi? -
#57 akkor benne lennétek? Írjátok ki folytatólagosan, hogy ki lenne benne:
Hozé
...
Remélem sikerűl minnél több embert összeröffenteni.
S köszi a tippet, jól jött. Már épp kezdtem agycifrát kapni. De még egyszer sem haltam meg :P!!! -
#56 nem is rossz :D SG Empire. Come, Join, Behold 'nd Serve the Emperor!! -
#55 S mi lenne, ha nyitnánk egy sajátot? SG members? -
Nuki #54 köszi mindent, majd ha tudok én is irok receptet :) -
Nuki #53 csatlakoztam a kék nemzethez, aki teheti oda jöjjön hogy egy helyen legyünk =) -
#52 a kérdés nyitva maradt :D ürben is lehet majd nyomulni vagy csak légköri röptetésre van az ember kvalifikálva? :D:D
Nekem bejön az irányitás :) ja, supply depot-ra C-vel lehet leszállni. nekem is betartott egy ideig mire rájöttem. meg le is potyogtam párszor :D
recept: lvl 1 pajzs + 3 iron= lvl 5 pajzs. ennyire jöttem rá :)
egy kérdés: pvp is van a játékban? és a brigád mire jó? még nem sikerült kiprobálni... -
Borg #51 Jah, a városi rész egyenen gagyi lett. Az irányitás, meg a grafika is. Meg valami netkód hibája is van ott, mert folyton vibralva mozognak az emberek.
De ha urhajozni kell, ott mar semmi gond :) -
#50 Nekem elnyerte tetszésemet, bár sajna a városban eléggé akad szegény, meg elég butácska is lett ott a kezelés. Meg szinte majdnem mindenbe beleakad a character. No mind1, úgy is többet repülök, mint gyalogolok, szal nem bánom. Kérdés: Később űrben is megy majd a game, vagy csak különböző bolygókon? -
Nuki #49 ja és ki melyik nációt választotta?
legalább mi magyarok tartsunk össze ;) -
Nuki #48 ja és hogy kell a suply shopre leszállni, mert egyszer sikerült de nem tudom hgoy hogy :Ð -
Nuki #47 tud valaki recepteket: mondjuk fémek olvasztásához, stb? -
Nuki #46 ahha, htx^^ -
Thanatos #45 a hajód tipusától amit a karigenerálásnál kiválaszottál... -
Nuki #44 mitől függ hogy hogy vehetek föl a-b-g-i-h- meg mittudomén milyen gear-eket? -
Nuki #43 ezek a bogarak nagyon szemetek :( -
Borg #42 Én eddig csak egyszer haltam meg (kifogyott a fuel :D), de akkor visszarakott a városba, és ennyi. Nem vettem észre hátrányt. -
#41 lehet hogy ff meg ie mellett már offnak számit, de ha egy pályán megmurdel az ember annak van valami hátránya? levon valamit vagy nem jön annyi pénz? nem vettem észre eddig semmit. ötletek? -
Thanatos #40 hát én azért ennyire drasztikus nem vagyok de majdnem :), bár mongyuk ff-ben van az ie tab szal lehet tényleg fölösleges :) ha még vistáig kellene vlaamikor xp-t telepgetnem lehet csinálok egy olyan xp cd-t amiből ki van irtva az outlook meg a ie emg egyébb sallangok :) -
Borg #39 Szerintem mindkettővel megy amúgy, csak ff alatt még annyit sem jelez vissza, mint opera alatt :) fapados dizájnoldal...
amúgy én már le is tiltottam a gépemen az IE-t, szal ha kellene se használnám :) Ami nem jön be ffx vagy opera alatt, arra nem is vagyok kíváncsi :) -
Thanatos #38 nekem meg pont forditva, operaval semmi nem votl mig ff-el aztán sikerült, ie-re azért szerencsére nem kellet ráfanyalodnom :D -
#37 Mondhatod neki, mert o nem jott ra hogyan kell regelni en tettem meg helyette. :P -
Borg #36 Én ugy vettem észre, hogy firefoxot nem szereti.
Opera alatt sikerült végül regelnem. -
Nuki #35 én most fogom letölteni, nekem tetszenek a képek, meglássuk milyen :) -
#34 Lvl 11 -ig nyomkodtam egészen a náció választásig, utána szerintem egyik pillanatról a másikra kissé „érdekes” lett a nehézség.
Az eddig megcsinált kb 10misszióban semmiféle nehézség nem volt, de most a városból való ki warpolás után átlag 10mp -ig tudok életben maradni, még arról sincsen fogalmam se, hogy vajon ki lőtt le. Jobban élveztem volna ha ez egy kicsit fokozatosabb. -
#33 Én is most kezdetem a letöltést, de ebből valszeg már csak holnap lesz valami! A Freelancer-hez képest milyen? -
#32 Na mi van senkinek sem jott be ? :P
Vagy pedig ennyire lefoglal mindenkit. -
#31 Akinek nem sikerul regisztrali nyugodtan keressen meg privatban es megcsinalom az accountjat. -
#30 Csak ra kellett volna klikkelni az ID-re, es akkor kulon bejott volna egy popup ablak ami ellenorzi, hogy az adott ID amit megadsz letezik e mar vagy sem, csak az utan engedi a folytatasat a regisztracionak.