709
Space Cowboys returns
  • Broafka
    jah, ismerem!
    voltam is fent régen elég sokat bneten, bár inkább diablós voltam
  • Broafka
    loál
    a michael szerver az egyetlen szerver ahová fellehet csatlakozni, ergo a kékek és a pirosak egyaránt erre a szerverre csatlakoznak...
    gondolom további magyarázkodás nem kell :)
  • Nuki
    ja és van jó képed topic alcímnek?
    mert még be kéne írni oda hogy "Michael szerver -> Kékek" ...majd írhatnánk a moderátoroknak ez ügyben :)
  • Nuki
    ja Starcraftot ismered, nem?
  • Nuki
    a tank annyira nem jött be, mert levegőben nem jól vezethető lővöldőző, földön pedig nyugiban kell lenni és ha nagyon benne vagyok akkor az nem megy :Ð
    - ha tudsz valami jó kis okot miért jó akkor eeskü újra elkezdem, csak most mind3 helyem foglalt, bár 2 u. o. tipusu :)
    Ja és a neveimet mindjárt beirom, csak most frissitgetek asztán végre beugrom kicsit játszani :P
  • Broafka
    na jah, elkezdtem egy B-Gear-t és kék lettem vele, fejlődgettem, fejlődgettem, aztán elkezdtem egy I-Geart hogy kipróbáljam a pirosakat, hoppááá, nyissál új accot ha piros akarsz lenni... nah ennyit az I-Gear-ről
    aztán most csináltam egy A-Gear-t és a pirosokhoz akartam csatlakozni, és engedte volna!
    de aztán meggondoltam magam, mert + adó, szal drágább minden... meg túl jól sikerült az a Tank hogy piros legyek vele :P
    jelenlegi állásom vele: 24-es 10 győzelem, 1 vereség :P
  • Nuki
    (legalábbis régebben nekem ezt írta ki-ergo szilveszter előtt:)
  • Nuki
    de egy acchoz csak egy nemzet tartozik, de immáron látom hogy kék vagy ezét érdemes fejlődni :]
    -legalább valami konkrét:D -
  • Broafka
    ez nem így megy
    kb fele-fele klán van mind2-ből

1, fejlődj az egyikkel és legyél vele kék
    2, fejlődj a másikkal és legyél vele piros
    3, a magyarok (rád hallgatva) álltalában kékek
    4, a magyarok azok SG-sek :D
    5, nagyon durva WAR-ban voltam, 9 hajót megöltem, 1 70 felettit, 1 50 felettit, 4 30 felettit, meg még valamit, és vagy 10X haltam meg :D
  • Nuki
    egy 10es és 14es hmm.... az a tipusu amit alapból felajánl :)
    meg egy 7-8as szintü vörös :)

hogy őszinte legyek a lustaságomat arra fogtam rá hogy nem tudom a naggya melyik nemzethez tartozik mert ha rossz irányba megyek mint mindenki más, akkor baszhatom a magas szintü cuccaim társaság nélkül :]
    szóval lécci mindenki írja már le hol van, mert én direkt azért maradtam kicsi hogy törlődni tudjak :D
    kék vagy piros?
  • Broafka
    na mi van gyerekek? semmi hsz? :P
    ki melyik típust szereti? és miért?
    és milyen típusú hajótok van? és hányas? :P
    (csak hogy legyen téma)
  • Broafka
    belelősz és elrohansz
    vagyis elcsalogatsz egy felinotert, én mondjuk úgy csináltam hogy gyorsan be, lőttem mint állat, közben pörögtem, nehogy eltaláljon egy lövedék, megholt, aztán boost ki a biztonságos terepre
  • Kiado
    Már 50% ot sem adnak a küldik és legalább 3-4 szint óta csak ugyan azokat a mobokat ölöm :(
    A flointereket ellen nincs más mód, csak a 2-szeres oldalra mozgás?
  • Broafka
    kár, én most nagyon benne vagyok :P
    kitartóan küzködök a 35-ös szintért :P
  • Nuki
    huha, én kitartóan abbahagytam 14es szinten ha esetlek a többség rossz oldalon állna akkor ne legyen kár értem ;D
  • Broafka
    34-es vok :P
    mingyá 35, jeee
  • Kiado
    El ne vesszen a téma!
  • Nuki
    melyik nemzetnél játszol? :)

ugye most mindenki kék? :D
  • Broafka
    nah, majd este leszek, most megtérek, és olvasok :P
    vagy lehet hogy folytatom az egyik könyvemet amit írok :)
  • Kiado
    Nekem is jön, ha lennvan rohanok fel :)
  • Broafka
    hehe, új patch :P
    most töltöm, mingyá meglátjuk milyen...
  • DjCsucsu
    Éljen! Server is not activated...
  • Kiado
    24, 2 rakétát lövök egyszerre és olyan is volt, hogy 2x2 miss. :(
  • Broafka
    szerintem kevesebbet miss-elsz, de nem biztos, hányas vagy?
  • Kiado
    Valakinek van valami ötlete, hogyha az attackot viszem följebb, akkor kevesebbet fogok-e misselni? Kezd elegem lenni, hogy néha 4 rakétából 4 missel :(
  • DjCsucsu
    Szóval kezdeném: Először is Sziasztok, Szia Nuke!
    A másik szivesen látok mindenkit a "klánba"! Konkrétan azért van h csak a Magyarok legyenek benne, szóval aki akar jelentkezzen nálam. A nevem Csucsu. A másik: van 48-as Gear update is. A harmadik: a materialsokkal updatelni lehet.
    Link fontos dolgokhoz (pölö armor upgrade-hez, gearekhez ): http://www.sco-fans.com/pages/game.php
    Sok fontos dolog, info van. :)
    a Klánra visszatérve: főként azért van h könnyen megtaláljuk egymást, vmint tudunk "party"-zni is ha minden jól megy Voice-szal. (bár az nem tuti h müködik...már próbáltuk) :( Pedig jó lenne. A tegnapi kimaradás láttam nem update volt :D
    Kiado neked azt üzenem h türelem, tornaterem. Megéri várni hidd el! ;)
    A felinatorról annyit h engem szó nélkül szétszed szal hagyom a gyakorlást :D
  • Kiado
    Najó, tovább nem várok :(
  • Broafka
    Nuki, üdvözöllek ismét köztünk :P
    míg nem voltál addig fent tartottam a topicot :D
  • Broafka
    egyébként nem 45 a max :)
    ha megnézed lehet venni 45.ös armort, szóval muszáj tovább mennije, amúgy meg nekem már van olyan skillem, aminek a következő szintjét csak lvl 60-asan tudom megtanulni :)
  • Broafka
    én próbálkozom, de már tök felesleges sztem, most már csak holnap, vagy holnapután lesz játék sztem
    engem az dühít hogy nem igaz hogy nem lehetne kiírni valamit a hivatalos oldalra hogy mikor lehet fölmenni...
  • Kiado
    Ha valaki még próbálgatja írjon plz, ha megy.
  • Broafka
    jó ez igaz, van pár hibája, de meglehet szokni, meg nem olyan vészes...
  • Kiado
    Pedig ami számomra a legfontosabb lenne, hogy realisztikusabb legyen pl. lehessen arra is lőni, ami nincs befogva, ha valami be van fogva és pár cm-re megy el mondjuk egy fal mellett, akkor legyen már kevesebb élete, ha a falba robban a rakéta...
  • Broafka
    elméletileg ez még Béta, szóval lehet hogy még lesznek változtatások, de olyan marha nagy változások nem hiszem hogy lesznek...
  • dronkZero
    Fantasy MMORPG-t még nem is próbáltam.
    De ha már itt tartunk, az milyen már, hogy egy rohadt sasba(Rock) kell 8 rakéta? Sőt a Sandrock megesz reggelire. Egy _ŰRHAJÓT_!!
    Az alapkoncepció tetszik, csak a kivitelezéssel vannak problémáim, így hosszabb távon...
  • Kiado
    Egész nap server down :(
  • Nuki
    na alkottatok valami jót? :)
  • Broafka
    egyébként nekem egy csomószor sikerült :P
    volt hogy egyszerre vagy 5 töltetet kikerültem...
    mind1, nekem tetszik
  • Broafka
    ízlések és pofonok, az mondjuk biztos hogyha nem kéne fizetni azért a hülye WOW-ért akkor azzal nyomulnék sztem
    de nem fogok egy játékért folyamatosan fizetni
    ez meg ingyenes, és nem az erdőben rohangálós, fakarddal ütlegelős MMORPG...
  • Broafka
    nekem sikerült egyszer kinyírnom egy tankot ami ott csücsült :P